Middag på OCCO

I går var vi på nyöppnade Libanesiska restaurangen OCCO, som några kompisar till Oliver (bland annat) har öppnat här i Marbella! 

Vi njöt av goda drinkar (eller ja, 1 drink) och sinnesjukt god Libanesisk mat! 

 

img_8840.jpgimg_8841.jpg facetune_04-07-2018-21-55-36.jpg facetune_04-07-2018-21-56-00.jpg

 

img_8803.jpg

 

Jessica, Emilia , jag och Malin njöt av de goda drinkarna! 
img_8867.jpg
img_8829.jpg
Det bjöds på lite underhållning innan middagen i form av jonglering…! :-)

 

img_8842.jpg

 

SOM vi åt!!!! Älskar Libanesisk mat!!!

 

img_8850.jpgimg_8851.jpgimg_8846.jpg img_8844.jpg

 

Kidsen hade ett eget bord!

 

img_8866-2.jpg

 

Vi drack Chateau Musar.  Mitt favoritvin!

 

img_8859.jpg

 

Efter middagen blev det Choklad fondant (den godaste jag har ätit faktiskt!)  Även Theo tyckte det – som synes  runt munnen, haha….! :-)

img_8861.jpg

 

Våra vänner Emilio och Jessica med sina två barn Allesandro och Romeo , är här och hälsar på .

De bilade i FEM timmar från sitt eget ställe i Spanien , då deras äldsta son Alle var uttråkad och  fick ”Theo-längt”…!   DET är kärlek det! 😉

 

img_8863.jpg

 

Avslutade kvällen med att röka lite Vattenpipa!   Är man på Libanesisk restaurang , så är man!  😉

 

img_8862.jpg

 

En mycket trevlig kväll i goda vänners lag!

 

img_8521-1.jpg

 

Nu skiner solen som aldrig förr , så nu stänger jag ner datorn och går ut och lägger mig på terrassen! 🌞

KRAM på er alla och tack för alla era kommentarer! 😍

Alltid så kul att läsa, och jag försöker att svara på så många jag bara hinner!

92 reaktioner på “Middag på OCCO”

1 2
 • Bittan skriver:

  ”Original” Occo finns i Malmö – helt fantastiskt ställe!

 • BE skriver:

  Ni vet väl vad det är för dag i dag? Puss på er! 😉

  http://www.nsd.se/nyheter/internationella-kyssdagen-6-juli-7016486.aspx

 • Petra skriver:

  Vad härligt ni verkar ha det!
  Jag gjorde en Lash Lift på min syster härom dagen och under tiden lyssnade vi på Biancas sommarprat. Det var ingen bra ide…
  Jag grinade och hulkade och hon låg där med allt på ögonen och fick inte börja gråta.
  Så fint tror hon hjälper många med sin berättelse!

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Men söta ni. Jag inte rätt Sommarprat att lyssna på när man gör fransarna kanske , haha…!

 • TESS skriver:

  Kan inte ni som skriver så mycket negativt hela tiden. Lägga lite energi på exempelvis engagera er i olika hjälporganisationer så som: rädda barnen, cancerfonden, ecpat m.m.

  • @tess skriver:

   Vad säger att vi inte gör det? Försomsfullt. Jag har gjort en hel del på den fronten. Bla lagt ett sexsiffrigt belopp i ett projekt. Du?

   • TESS skriver:

    Lite ödmjukhet skulle inte skada du verkar lite osympatisk.
    Jag är själv med i olika hjälporganisationer , och har även arbetat ideellt.

   • Sara skriver:

    Snälla @@@@ /Nike lägg ner nu du är här och hugger så fort någon tycker illa om Pernilla du om någon är väl en svans och ja sägare till allt negativt härinne, vi har fattat vad du tycker ok!!!

   • Jävla trött skriver:

    Men GÖR DET IGEN DÅ ist för att sitta här och spy galla.

   • Jävla trött 2 skriver:

    (Kommentaren om GÖR DET IGEN DÅ var alltså ett riktat svar till kommentaren om att ”jag har faktiskt skänkt ett sexsiffrigt belopp till hjälporganisationer”)

  • Anna skriver:

   Ni som skriver så mycket skit om Pernilla.
   Kommer ni inte i håg att hon faktiskt 2017 var nere i flyktinglägret i Libanon för Unicef.
   Det tycker jag iallafall framstår som en människa med hjärtat på rätta ställlet.

  • elaglowiak skriver:

   Bra skrivet Tess! Jag tycker också att elaka personer borde sticka någon annanstans och leka domare. Deras kommentarer är väldigt enkelspåriga och totalt ointressanta för mig och andra läsare. Det verkar att det är samma personer som roar sig genom att skriva spydigheter. Jag finner detta som djupt kränkande mot Pernilla som är alltid snäll mot alla människor.

 • Winnie skriver:

  320 skjutningar i Sverige förra året. Är det därför du flyttar till Spanien? Vad nu då, gillar du inte Mångfalden och våldet som följer av mångkulturen? Har förstått det som att du bekänner dig till PK till 110%, så det är ju ganska förvånande att du tänker flytta från resultatet av ditt val?

  • @Winnie skriver:

   Inte fan har hon koll på det där. Hon vet inte ens när andra världskriget började och då är Philippe ändå AB israelisk börs. 😂😂😂

  • e skriver:

   Ha ha va?? Hon har väl inte flyttat ens? Kan man inte ha 2 bostäder?

   • Elin skriver:

    Hon förstår inte bättre denna människa, antagligen är hon totalt understimulerad och behöver riktig hjälp. Att sådana personer ska få härja här inne alltså…..

  • Karin skriver:

   Hahahaha så du tror att de är därför hon har köpt sitt ställe i Spanien?!
   Det händet väldig MYCKET där med troligen inte just precis där hon har sitt hus. Tror att de solen klimatet havet m.m som hägrade där😊😎

  • Linda skriver:

   Jag bor vad som helst utom i Malmö. Bott där i 15 år men flyttade 2011. Shit va mkt som hänt där sen dess!! Hur är de eg att bo där pernilla bor? Inte mkt skjutning förstår jag men de räcker väl att du kommer utanför solparsdiset så är de väl samma skit eller?

   Kanske vi i Sverige toppar skjutningar i Europa sett till dess invånare o.dyl.? Jag vet ju om att våra grannländer reagerar på vårat våld, men å andra sidan har vi tagit emot flest i vandrare oxå. Det är ju faktiskt de som bråkar mest.

 • Marie skriver:

  För mig är du en förebild!! Med stort hjärta, omtänksamhet till din familj och vänner,av det du visar upp, som jag som bloggläsare ser, en hårt arbetande,driven,självförsörjande kvinna med 4 barn, vackra hem, och har intgen skyldighet till någon att behöva försvara sitt liv eller levnadstid för!! Tvärtom njut, det du slitit hårt för, fått hela privatlivet med skilsmässa osv till allmänhetens nyfikna beskådan, kan inte varit lätt!! Och nu kommer PK folket säga att WV gör du frivilligt osv osv!! Att allt handlar om pengar!! Men gör inte allas liv det, jag jobbar då inte gratis:) Tack för det du bjuder oss läsare på, tack för insynen i ert liv! Njut semestern! Kram

  • @Marie skriver:

   Hon har inte slitit hårdare än nån annan. Det finns tjejer som offrar livet för andra tjejer i avlägsna länder istället för att göra fniss TV. Där har du hårt arbete då pw älskar sin bekräftelse o jobb. P vill ha insynen och därmed bekräftelsen så vad är så fantastiskt? Sen tycker jag att just det du skriver är väldigt PK.
   Ps Jag kan räkna upp några andra förebilder. Driven? Du är
   Inte egen företagare va? Införsäljningen är den tyngsta biten. Jisses vad jag vill se kvinnan sälja in sig själv. Dvs om hon var okänd. Det är
   Inte svårt att va driven då man gör allt man älskar o folk slänger projekt på en. Självförsörjande är väl de flesta ensamstående i Sverige med jobb? Fattar fan noll. Frida Wallgren. Isabella Löwengrip. First Aid Kit. Förebilder för mig.

   • D skriver:

    Även om jag håller med i många av dina kommentarer, så undrar jag lite vad ditt syfte är? Vad du vill ska hända i denna bubbla? Är det bara för att provocera, eller nåt annat? Att öppna folks ögon typ… Tyvärr tror jag du kastar pärlor åt svin, krigar mot väderkvarnar osv, envisare bloggare och svans finns nog inte på denna jord.

   • @D skriver:

    Ibland är det här friskare och roligare än random SD/Feminsit debatt. Ungefär samma kvalitet på inläggen dock. Hardcore fansen är så klart helt insnöade på sin Gudinna men märker du inte att det blir lite debatt iaf då ”oliktänkande” argumenterar. Bryter av lite fint mot prickiga klänningar och samarbeten. :) Pernilla har aldrig fattat nånting så att kommentera henne är väl mest ett sätt att låta henne gå motsagd i de tokigheter hon ibland d tar för sig.

   • Carola skriver:

    Oj! Den informationen måste ha försvunnit nånstans….att DU bestämmer vilka man ska ha som förebilder 👀.
    Inte undra på att folk blir förvirrade och skaffar egna förebilder.

    Tänk så tokigt det kan bli ändå!

   • D skriver:

    @ Jovisst, och jag har gjort samma sak själv flera gånger, för man blir ju bara så TRÖTT till slut på alla avgudande och töntiga kommentarer. Men du är liksom så ihärdig, kanske lite för mycket fritid…?

  • Sara skriver:

   Så bra och fint skrivet Marie håller verkligen med dig.

  • Marianne skriver:

   Hur kan någon vara en förebild för andra som lever som hon. Hon flyger och konsumerar som om våra resurser vore oändliga. Hon urskuldar sina flygresor till Spanien med att det tar för lång tid att åka tåg dit. Så kan det nog vara men man behöver inte köpa ett fritidshus som ligger så långt bort att man måste flyga.

   • Dusica skriver:

    Ja, de där ordet förebild missbrukas starkt så jag ibland undrar om de personer som säger så eg vet innebörden av ordet ”förebild”? Det har blivit en slags trend att använda de liksom bitter och avundsjuk. Suck…

   • M skriver:

    Hon är INGEN förebild. Bara för att hon skrattar bort allting och säljer det under GLÄDJE så visar hon istället noll ansvar och avsäger sig sin vuxenbild (vilket hon också glatt trallar ut) Att uppfostra tre barn förutsätter jag bara att hon gör. Med kompisnät och bra ekonomi så är det inte en jättetuff fight. Så hur är hon en förebild? Nej. Istället har Hon agerat folkdomstol, kör med sin treåring på biltaket, skiter i att komma i tid till möten och agerar ansvarslöst på så många sätt samtidigt som hon basunerar ut sin egen förträfflighet. Urk. Bara att ta kritiken. NEJ! Det är inte elakt för hon gör det. Bara att hacka i sig. Att det ses som en FÖREBILD är ju sjukt. Är det den förebilden ni visar era barn?. Det som skrämmer mig är att hon har så många följare som tar till sig och försvarar det. Därför tar jag alla tillfällen jag kan att gå i polemik med människor i detta och verkligen inte bara här. Det går jävligt bra ska jag säga. Det finns en verklighet utanför bubblan. Pernillas godhetsapostel kommer jag aldrig erkänna utan tvärtom attackera.
    Och Charlotte. Tre alternativ. 1) be p moderera kommentarer. 2) SCROLLA FÖRBI 3) Skaffa dig hård hud för NRM demonstrerar på Gotland och låtar av grov karaktär spelas på nätet – det blir inte bättre. Tydligen inte ens i den här filtrerade lilla bubblan.

   • Sara skriver:

    M (och alla andra bokstäver) @@@ och alla namn / Nike, tips till er, scrolla förbi, blockera den här bloggen om den fortsätter att ploppa upp man vore det absolut bästa alternativet. Det är väl ändå Pernilla ni vill åt med allt ert hat men ni har fortfarande inte förstått att hon högaktningsfullt skiter i era långa kommentarer hon har ett liv är en stark person och omtyckt av så många så ni fyller ingen som helst funktion är som en bomerang bara vilken spill av tid, men semester och inget annat att göra, ingen att vara med är väl svaret.

   • Marianne skriver:

    Pernilla är artist och som sådan kan hon vara en förebild om man tycker hon är en bra på det hon gör. Men det förutsätter ju att man själv är i branchen och vill bli en lika bra artist som hon. I de fallet tycker jag det rätt att säga att man har henne som förebild. Men för oss alla andra som inte är i artistbranschen så förstår jag inte hur vi kan ha Pernilla som en förebild. Vad är det som vi i så fall vill efterlikna? Någon som kan förklara.

   • M skriver:

    Fråga Sara för hon verkar sitta in med alla svar om vilka som Tycker vad. Hat? Vilket jävla hat? Vilket kuddrum är du uppväxt i? Du har inte sett tillstymmelse till hat Sara.

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Tack MARIE! Vad fint skrivet!

 • Camilla skriver:

  När kommer det fler avsnitt från walhgrens värld? 🤔🤔🤔🤔

 • Therese Ålstig skriver:

  Så härligt Med semester Vänner och god mat ….. lycka

 • Kallima skriver:

  Hola Pernilla
  Så härligt och skönt det ser ut där i Spanien. Njut och ha det gött, skulle va underbart att resa dit och njuta och ha skoj, förstår att ni är besatta i detta vansinnigt härliga land, jag skulle oxå ta mitt pick & pack och flytta dit om jag hade möjlighet till det. Necesito vete al carajo

  Puzz Puzz♥♥XXXXX

  Hälsningar Kallima

 • Frågvis skriver:

  Går det att köpa dig i syftet att torgföra en åsikt som inte är den åsikt som du själv står för, utan det är någon annans (kan t ex röra sig om reklam osv)? Vad är ditt svar?

  • Kim skriver:

   Klart du kan. Halva hennes blogg består ju av samarbeten. Det är ju inte så att p tokanvände Garnier på den tiden det begav sig. Problemet är att du inte kommer ha råd.

   • Frågvis skriver:

    Jo, men står hon för t ex all reklam hon gör? Skulle hon t ex kunna tänka sig att köpa produkten hon gör reklam för bara för att det är en så utmärkt produkt? Eller gör hon det för pengarna samtidigt som hon i tysthet egentligen tycker att det är en rätt dålig produkt? Det är lite mer den ingången som jag är ute efter.

   • Kim skriver:

    Den lär du nog aldrig få reda på. Tror hon gör det mesta för pengar eller publicitet men ber du henne göra reklam för Bofors kanske hon tvekar iaf. Eller vad fan… hon har nog inte koll på deras produkter 😉

 • Sussie skriver:

  Hej Pernilla! Du ser så trött ut sista tiden. utmattat i blicken på bilderna. Men inte så konstigt egentligen som du håller igång. Och HUR? orkar du vara omringar av så mycke människor heeeeeela tiden? Känner du aldrig för att bara få vara ifred, käka en macka i soffan framför tv och inte prata med någon? Så känner jag iaf ofta och mer och mer ju äldre jag blir. Det är jätte mysigt med vänner och familjen men inte hela tiden alla dagar i veckan😝 och så dyrt det måste bli att äta ute så mycket, det är ju inte donken precis. Det är väl bra att vi är olika och att var och en gör som den vill men helt uppriktigt förstår jag inte hur du orkar eller ens har lust😲

  • Kim skriver:

   P är fullblodsnarcissist. Då är det här inget problem. Hon säger ju själv hur mycket hon älskar berömmet. Hon gör fem miljoner per säsong (kanske mer nu för det här var uppgifter från S1) så att äta ute är nemas problemas. She id a riiiich Girl (inte att förglömma alla ”samarbeten” som går ut på att bli uppringd och få/skriva en kort text om nån trött produkt och casha in några hundra papp. Vem skulle inte säga ja till det lixom). Så hon är värd sina millar för de procent som älskar henne och har noll problem att hantera det. Alla är vi ju olika. Förstår dig.

   • Jenny skriver:

    Det finns så otroligt mycket att lägga sin tid och energi på. Vissa av oss läser bloggar som ger oss en extrakick av god energi. Andra förfasas, förundras och bekläms. Mitt tips är att inte logga in här om innehållet inte passar. Om det är för perfekt, tillrättalagt och för mycket människor i Pernillas omkrets som stör. Om hon har för många samarbeten som irriterar. Att hävda att man har rätt att säga sin åsikt håller jag delvis med om, men varför lägger man energi på att leta upp en blogg man stör sig på? Varför vill man överhuvudtaget skriva något negativt. Visa att här är jag och läser varenda rad…..men jag gillar det inte….Vad är meningen?

   • Kim skriver:

    Jadu Jenny. Kanske för att få igång lite snack. Precis som nu. Verkar dessutom funka finfint då nån börjar. Då kommer fler frågor. Toppenkul tycker jag.

   • Lotten skriver:

    Bla , Bla, Bla, Bla

   • Lotten skriver:

    Bla, Bla, Bla , Bla

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Ja , om jag tittar på bilderna ovan, så kan jag då inte se någon ”trött” blick…! Men man ser kanske det man VILL se…. 😉
   Så tack för ”omtanken” , men jag har aldrig mått bättre än nu faktiskt! Vilar, njuter av semester och är med dom jag vill vara med . Amen på det.

   • Sussie skriver:

    Jo jag vet det Pernilla att du mår bra där du befinner dig just nu i livet, och för inte så länge sen skrev jag i en kommentar att det verkligen strålar om dig. Jag menade inget illa utan tyckte bara du såg trött ut på ögonen. Kanske var din suddiga lins på kameran eller möjligtvis vattenpipan som var orsaken😉 Men sen undrar jag verkligen på fullaste allvar hur du orkar med alla människor runt dig hela tiden. För hur mycket man än gillar att vänner över så skall det plockas fram och bort, handla fixa och lagas… själv ör jag helt slut efter bara några dagar med gäster.

   • M skriver:

    Hur kan du ta Sussies kommentar som negativ?

 • Helena skriver:

  Tycker om din blogg och din humor men det blir mycket att allt ska vara perfekt. Frukostbilder matbilder fina huset Jotex. Mår aldrig dina barn dåligt? Kan man inte skriva om det som tex Magdalena Graaf. Det blir som en underbaraste livet ever och jag tror inte man kan ha det även om man är kändis. Ingen kritik men jag skriver att jag saknar något äkta.

  • Charlotte skriver:

   Har du missat allt om Bianca o hennes mående som pernilla skrivit om här? Inte så säkert att Oliver som är mer anonym än Benjamin t.e.x vill att halva Sverige ska veta hur han mår. Går ju inte att jämföra bloggar då alla inte lever samma liv. Finns bloggar för alla! Sen kan man ju alltid få fråga om man saknar nåt eller vill att vederbörande bloggerska ska ta upp nåt speciellt, men att kräva privatliv är inget självklart.

   • Tara skriver:

    Charlotte – Nu kräver ju inte Helena att Pernilla ska skriva om barnen är sjuka, utan skriver att hon saknar något annat än, i hennes ögon, typ perfektion. Sen kan jag tycka att just vuxna barns sjukdomar, kanske inte är ett ämne för en blogg..

  • Kim skriver:

   Bloggen är plast precis som WV. Förr fanns en del substans av människa men sen WV blev succé försvann det snabbt från bloggen. Känns som om att p vill ta revansch för tid då hon var mindre populär. Men då gjorde hon ändå roller i Grease och Annie get your Gun. P är mest känd för WV – det ör nu rampljuset verkligen lyser och man får mest plast per tittning. Tyvärr. Graaf är mer intressant – håller med. Känns som en människa. Lyxbilar och samarbeten är det enda som står om här. Biancas problem har dykt upp vid nåt tillfälle. Självklart ska hon inte outa det om hon inte vill men maken till tillrättalagd blogg finns inte motstycke till i Sveriges Kändisankdamm. Att det är ofiltrerat kan hon ju lura i fansen. Hon bjuder på det hon vill bjuda på men är övertygad om att vi missar en del. Brukar gå att urskilja i wv.

   • M skriver:

    Du tycker inte familjen Graaf/Larsson lever ett jävligt lyxigt liv (villa på Djursholm och deras bilar ska vi inte tala om, Pernillas bilar är skrotbilar jämfört med Ferrari, Bentley mm). Graaf vill verka vanlig men det är de inte.

   • Kim skriver:

    M: de kan köra Lexus och Tessla om de vill. Men fan mer hjärta i Hennes blogg. Vad P köper intresserar mig föga. Annanser verkar vara hennes grej.

   • Malin skriver:

    M, håller med dig! Graaf går hur ofta som helst på skönhets salonger. Ögonfransar hitan o ditan. Köper mkt kläder som visas upp m.m… Att inte folk fattar det som skriver hör om yta t.ex.. Pernilla får höra att hon bara blivit mest känd nu ang WV, och det är klart att det ligger sanning i det, men vi får ju inte glömma vad hon presterat innan kontra magdalena Graaf då. Jag tänker inte ta upp o Kasta skit i vad graaf har presterat MEN kom Inte o säg att hon ligger i samma liga som pernilla o hennes prestationer.

    Det ni gjort här ni som håller på med detta tramsande om pernilla är att hon har blivit nån slags hack kyckling som de verkar helt ok att skriva en massa skit om. Tack för mig!

   • sophia skriver:

    Maggan har ju inte känns nåt yrke, känd för vad ? Tillskillnade mot Pernilla som jobbar sig till pengar för hon kan sjunga å roa oss

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   HELENA ; Att mitt liv inte har varit perfekt och att mitt hem inte alltid är perfekt tycker jag framgått med tydlighet både i podden, Wahlgrens Värld, tidningsintervjuer och även tidigare i bloggen.
   Nu är jag på en bra och harmonisk plats i livet. Är lycklig och tacksam att det känns bättre än någonsin både privat och på jobbet.
   Jag förstår vad du menar med skillnaden mellan min och Maggans blogg, och jag gillar hennes blogg jättemycket , men hon har ju också gjort en ”grej” av att inte vilja ta perfekta bloggbilder och fina matbilder etc.
   Jag däremot tycker att det är kul att ta fina bilder och försöker att lägga ner så mycket tid jag kan på att mina inlägg ska ha vackra bilder och vara inspirerande. Därför gillar jag t ex inte att blogga från mobilen.
   Så det är ett medvetet val att ha lite mer ”bloggvänliga” bilder på min blogg, för det är såna bloggar jag själv läser och inspireras av! Hoppas att det gav svar på din fråga.

 • Helena skriver:

  Jag gillar din blogg och din humor men skulle få lite mer verklighetsannpassning även för att du är en kändis. Fint g

 • Underbar klänning du har, var kommer den i från. Fina bilder och särskilt de på dig och Benjamin!
  Kram ’
  Berith

 • Kina skriver:

  💝 😄Det är underbart att se Dig njuta av semester och sommar Det är du så värd Pernilla som alltid jobbar för 10 personer med ett leende på läpparna 😘
  Vilken underbar lägenhet Du har den är magiskt vacker!!
  Varma Sol Kramar Kina i Härnösand 💝
  Här är det sol och varmt också men en stor skillnad från hos Er 12 grader i havet så det blev 3 raska simtag och sen upp på stranden 😂

1 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram