Middag på OCCO

I går var vi på nyöppnade Libanesiska restaurangen OCCO, som några kompisar till Oliver (bland annat) har öppnat här i Marbella! 

Vi njöt av goda drinkar (eller ja, 1 drink) och sinnesjukt god Libanesisk mat! 

 

img_8840.jpgimg_8841.jpg facetune_04-07-2018-21-55-36.jpg facetune_04-07-2018-21-56-00.jpg

 

img_8803.jpg

 

Jessica, Emilia , jag och Malin njöt av de goda drinkarna! 
img_8867.jpg
img_8829.jpg
Det bjöds på lite underhållning innan middagen i form av jonglering…! :-)

 

img_8842.jpg

 

SOM vi åt!!!! Älskar Libanesisk mat!!!

 

img_8850.jpgimg_8851.jpgimg_8846.jpg img_8844.jpg

 

Kidsen hade ett eget bord!

 

img_8866-2.jpg

 

Vi drack Chateau Musar.  Mitt favoritvin!

 

img_8859.jpg

 

Efter middagen blev det Choklad fondant (den godaste jag har ätit faktiskt!)  Även Theo tyckte det – som synes  runt munnen, haha….! :-)

img_8861.jpg

 

Våra vänner Emilio och Jessica med sina två barn Allesandro och Romeo , är här och hälsar på .

De bilade i FEM timmar från sitt eget ställe i Spanien , då deras äldsta son Alle var uttråkad och  fick ”Theo-längt”…!   DET är kärlek det! 😉

 

img_8863.jpg

 

Avslutade kvällen med att röka lite Vattenpipa!   Är man på Libanesisk restaurang , så är man!  😉

 

img_8862.jpg

 

En mycket trevlig kväll i goda vänners lag!

 

img_8521-1.jpg

 

Nu skiner solen som aldrig förr , så nu stänger jag ner datorn och går ut och lägger mig på terrassen! 🌞

KRAM på er alla och tack för alla era kommentarer! 😍

Alltid så kul att läsa, och jag försöker att svara på så många jag bara hinner!

92 reaktioner på “Middag på OCCO”

1 2
 • Beth skriver:

  Carola mfl
  Anser du att min kommentar är näthat? . Då kan du inte skilja på avvikande åsikter och näthat. Artister, och program där dessa deltar, t ex Wv, kommenteras och recenseras. Jag skrev positivt om P men kritiserade all reklam som förekommer på ALLAS bloggar. Ni verkar inte tåla att man säger det minsta lilla, som inte är fjäsk, om er idol. Det är detta som är så sjukt! Skaffa er ett eget liv i stället för att leva genom era idoler.

  recenseras och kommenteras. Wahlgrens värld är ett program som får recenseras. En blogg

  • Carola skriver:

   Näthat? Vem har nämnt det? För min del tycker jag att du verkar lite lätt förvirrad. Är det värmen som gör folk så stingsliga och småaktiga att man bara MÅSTE få ge sig på nån??🤔 Får man minsta lilla chans att ge ett tjuvnyp så tar man den.
   Inte för att man tjänar nåt på det egentligen…förutom tillfredsställelsen för stunden, då man känner sig liiiiite bättre än den man försöker trycka till. Den känslan går dock fort över och då står man där…lika liten och obetydlig som innan…med skammen krypande i nackskinnet…ja, dvs om man har nåt sorts vett då förstås ✌🏽️

   • M skriver:

    Det är nåt mer dig och Gudrun Schyman… 🤔

   • Beth skriver:

    Är det någon som är förvirrad är det väl du!!! Granska din sista kommentar. Du lägger egenskaper på andra som DU SJÄLV HAR! Tycker du inte att du själv här ger ” tjuvnyp” ”är stingslig” ”ger dig på någon” ”är liten och obetydlig”, “skam” ” har något vett?” Jag skrev faktiskt positivt om din idol!
    Men det är sådana som du som bidrar till att det negativa oförskyllt slår över på din idol. Bidra istället till att skapa en positiv bild kring Pernilla och hennes fans!!!
    Besvära dig inte att svara. Jag lämnar denna blogg. ” Mot dumhet kämpar själva gudarna förgäves”
    (Friedrich von Schiller)

 • Steffo7505 skriver:

  Imorgon håller vi tummarna för Sverige!🇸🇪🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿

 • M skriver:

  Bara ta så Linus jobbat med deras strandstuga i ett år och p kommer ut o dissar allt och sliter ut grejer och bara skrattar. Intw vill bli stor. Ditt jävla bortskämda barn. FY JÄVLA FAN. Och säger du att det var ”skämt”… bara i det avsnittet visar du vem du är. Orkar inte ens kommentera resten av det. Som exempel på nedan.

 • Beth skriver:

  Svaret var till Carola.

 • Gunilla skriver:

  Turalleri Turallera.. Turalleri hurra…. Vilka konstiga meddelanden du får du arma pernilla. Kram och lycka till med allt du tar för dig!

 • Storebror skriver:

  Ni är så jäkla dumma allihopa så ni kommer få stryk nu! Av min lillasyster! Hon är oxå så dum som ni. Ointelligent, oallmänbildad, dum i huvudet, finns inget mer i hjärnan att fortplanta. Slut, finito…..

 • Beth skriver:

  Tror att det är de FANATISKA fansen som triggar igång kritiken. T ex det fåniga uttrycket ”Du är så värd detta.” Är inte en vanlig knegare mer värd att njuta lite lyx någon gång?
  Alla har vi både goda och mindre goda sidor. Men Ps fans är enögda och kan inte tåla minsta lilla kritik mot henne och Ww. Jag uppskattar Pernillas insatser i musikalgenren och hennes tidigare strävan att försörja barnen. Sedan har jag en uppfattning om den våldsamna reklambusinessen på ALLA bloggar, inte bara Pernillas. Allt ska det tjänas pengar på.

  • Charlotte skriver:

   Hej BHET! Jag är INTE den som skriver att p är ’värd detta”. Tycker själv att det inte rimmar med verkligheten. Jag gillar att läsa bloggen helt enkelt utan att för den delen lägga in mina egna värderingar i allt. Jag är jämngammal ned pernilla, nästan iaf😉 några år yngre. Jag ser ju henne som nån som är lik mig haha i mångt o mycket.

   Däremot så har de kommit en ny generation hit på bloggen som gillar bianca eller inte. Det behöver vi inte orda om för det är inte relevant i frågan. Så det blir liksom krockar…
   Håller du med Pernilla?

  • Carola skriver:

   Så du menar att för att det finns ANDRA som är värd det, så kan man inte säga att Pernilla är värd det? Smart tänkt, verkligen 👍🏽
   Man häpnar över nivån på vissa kommentarer…det finns ingen rim och reson i missunnsamheten.

   Bjussa på lite vetja, ni kan komma att bli förvånade över resultatet.

   Inte en enda står för sina åsikter heller, helt tydligt. Då hade Pernillas instagram också varit fyllt av ” intelligenta” kommentarer….men se där, där är det bara vanliga, vänliga människor som lämnar avtryck….konstigt? Inte ett dugg…en gång fegis, alltid fegis.

   • M skriver:

    Med tanke på vad som hände MT (ej Martin Timell) så bör INGEN lämna ut sitt namn som är meningsmotståndare. Gå och rista in ett P i ett träd med ett hjärta runt love. Hur FAN kan du missa vad vi säger och blanda in ord som missunnsamhet. Jag skäms över dumheten du framhäver.

   • Beth skriver:

    Om kommentaren är smart tänkt eller inte kan nog varken du eller jag avgöra, eftersom var och en har rätt till sin åsikt och våra åsikter skiljer sig åt. Hänger du med? Och dessa utslitna försvarsord : missunnsamhet, avundsjuka. Not.

   • Carola skriver:

    Vilka fina medmänniskor ni är 💖 Och SMARTA som lyckats lösa gåtan…wow! Synd att inte världen består enbart av såna som ni….tänk vad härligt det hade varit ändå 🙏🏼👍🏽 I nästa liv kanske…om vi har tur. Där kan vi säkert få kasta skit på folk vi inte känner och aldrig behöva stå för det 👏🏽👏🏽👏🏽

   • Sandra skriver:

    Bra skrivet Carola. Att vara misunsamm mot någon som till synes verkar ha mycket gör ju faktiskt inte att den mindre bemedlade får det bättre. Kram

 • Sandra skriver:

  Intressant hur en del här kommentarsfältet anser att det är ok att skriva att någon är narcissist o självupptagen osv osv. Vad får ni ut av att sitta o säga så om någon ni inte känner? Ni kallar alla som säger emot för Pernilla svansen men det handlar ju inte om Pernilla alls kan jag tycka utan bara om hur man bemöter och tilltalar medmänniskor. Jag tycker Pernilla gör o har gjort massor av bra saker, liksom jag tycker många andra också gjort bra saker. Är det inte bra att vi berömmer varandra. Gör något bättre av er tid än säg elaka saker.

  • Lena skriver:

   Bra skrivit. Det är inte acceptabelt att skriva sådana saker oavsett om man är svans eller haters.
   Ha en fin dag alla ni andra o ut i solen o få lite härlig energi ☀️😎☀️

  • Kim skriver:

   Fast svansen är ju oftast de värsta här. Att kalla p narcissist (o det är många artister – svårt att va artist annars – sen kan va mer eller mindre) behöver man väl inte känna henne för för om wv är så ofiltrerat som det påstås så har man en mycket bra bild av henne via wv och bloggen. Vet inte vad hon gör som är så bra. Däremot vet jag saker som hon gjort som varit mindre bra tyvärr. Vem drar gränsen mer än p själv för om man för kommentera det? Finns noll hat i det. :)

  • Charlotte skriver:

   Jag vet, det är hemskt att någon får sitta här dag ut o dag in o skriva om detta ordet narcissistisk. Det förekommer så gott som i vartenda inlägg o är förmodligen samma människa. Så sugen jag hade varit om jag var pernilla o kolla upp denna hen. Men hon lägger inte nån nämnvärd energi på att just göra de o de förstår jag. Hade varit ett heltidsjobb. Det är tacksamt att få ha kul här inne o bjäbba o skapa liv som någon sa, hade de varit på någon a n s blogg där en del bryr sig om Sådana här saker hade hen varit mycket mer försiktig. Ja, kanske rent av normal i skallen..

 • Sandra,Jkpg skriver:

  Härliga bilder från ditt hem i Spanien.
  Låg lite efter med att kolla bloggen märkte jag 🙈
  Så gott ni har det. Fortsätt njut och ta tillvara på tiden. Du ska inte känna nån press med bloggen.
  Fina bilder på dig och Benjamin. Kul med ny resturang i närheten 👍🏽😋

  Må så gott
  Kram Sandra

 • Felix skriver:

  Du har så magiskt vackert hus nere i Spanien 😍❤️😄👍☀️🌼🌴🇪🇸
  Ni är bäääääääääääääääässt❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

1 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram