Min hårresa del 5 – Mitt hår under resor

I samarbete med Priorin

Som ni har sett på bloggen, så blir det en hel del resande för mig.

Dels på Sverige-turnénmed min show ( som fortsätter efter sommaren ) där vi åkt mycket tåg – som jag älskar!

Men sedan så älskar jag ju också att uppleva olika platser runt om i världen, och med min nya arbetsplats och boende i solen så blir det ju en hel del resor ner till Spanien också!

Dessvärre så kan ju många flygresor göra så att både huden och håret känns uttorkat.

Men jag upplever att genom att ta hand om håret och förbereda det inför resor så kan jag undvika den torra och spröda känslan i håret.

Sedan ett halvår tillbaka äter jagPriorin kapslar.  De ger näring till håret inifrån och ut.

Därtill använder jag Priorin schampo som ni kan läsa mer om här

När jag reser till värmen skyddar jag alltid håret med en hatt!

img_5545.jpg

Jag är också försiktig med att bada i saltvatten då detta torkar ut håret.

För mig är det lika viktigt att skydda håret mot solen som det är för mig att smörja in huden med solskyddsfaktor.

Jag är också försiktig med att använda hotellens egna schampon , då dessa inte känns lika tillförlitliga som mitt egna.

Resekit-flaskor

Jag brukar ta med en liten flaska som är under 100 mlsom jag fyller med Priorin Schampo när jag är borta och bara reser med handbagage.

img_3561.jpg

Är jag borta längre och har med mig stora resväskan, så packar jag alltid ner hela Priorin Schampo-flaskan. 

img_3953-2.jpg

Mina senaste längre resa gick ju till Rhodos.  Det var härligt att få resa med både min älskade kompis Susanne, och min älskade lilla mamma!  

img_3819-2.jpg

Det var också härligt att TRÄNA på semestern! Det brukar ju inte bli så mycket av den varan annars för mig på mina resor….

img_4186.jpg

Men det är ju nåt visst med att träna ute i det fria!     För mig är det en HELT annan sak än att behöva lämna solstolen för att tvinga sig in på en trist gym.  Så nu ska jag börja att bli mer hurtig även på på mina resor!

För det ju gäller ju att ta hand om sig inifrån och ut, eller hur.

Och en frisk kropp och ett starkt hår – är en bra början…!

Priorin kapslar är ett kosttillskott som innehåller biotin som bidrar till ett normalt hår och hårväxt.

27 reaktioner på “Min hårresa del 5 – Mitt hår under resor”

 • David skriver:

  Din soms nya musikvideo för Dance You Off är grym! 👏🏻👏🏻👏🏻

  https://m.youtube.com/watch?v=ihC2gTyTr4w

 • Ebba skriver:

  Ja, så kanske man kan resonera som P, om man vill skydda sitt samvete, att bara för att alla andra flyger mycket och smutsar ner miljön så kan jag också göra det. Märkligt att jämföra folk som flyger mycket i sitt jobb (troligen nödvändiga resor) med rena semesterresor. Visst planet flyger oberoende om P bokat en biljett eller inte men om tillräckligt många avstår att boka flygbiljetter skulle flygrutten troligen ställas in. Miljön måste räddas genom våra gemensam ansträngningar, både privatpersoner och företag.

  • David skriver:

   Ja, det är Pernillas fel att världen miljöförstörs. Just hennes resor är viktiga att avboka. Detta måste tas på allvar av de stora världsledarna innan man kan göra något radikalt för naturen. Att tro att man ska kunna få flygbolaget att sluta flyga är en utopi.

   • Ebba skriver:

    Tror inte det är en utopi att få flygbolagen sluta flyga.. Om man inte säljer flygbiljetter finns det ingen ekonomi att flyga för flygbolagen.

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   EBBA: Nu har jag ju köpt ett boende i Spanien, så då är jag liksom tvungen att åka dit med jämna mellanrum. Det är ju ingen ide att köpa ett boende utomlands om man inte kan åka dit. Så jag är ledsen , men det tänker jag inte be om ursäkt för. Hade jag varit SÅ miljömedveten så hade jag uppenbarligen inte köpt boende i Spanien.

  • Kia skriver:

   Snälla ebba gå och gräv ner dig!!

 • Conny Stavros skriver:

  Hello!
  Vacker glad kvinna med tjocka blonda hår.
  Önskar dig all lycka Pernilla den 27/5 mammagalan på kanal 5 20.00.

  All kärlek till alla världens mammor…

 • Daysie skriver:

  Planeten är över 4 billioner år gammal, den skakar nog bara av sej vår ‘smuts’ och forsätter ett tag till om det inte kommer någon asteroid som den inte klarar.
  Men trenden med att värna miljön och naturen är ju fint ändå.
  Men man bör nog kolla på politikerna mer än Pernilla när det gäller flygresor.
  Och pga batterierna så är elbilar större miljörisk än en vanlig bil. Man kan informera sej hos Svenska Miljöinstitutet.

  Tack och godnatt :)

  • m skriver:

   du säger att planeten nog bara skakar av sig alla föroreningar som människan orsakar. Så lätt är det inte, tvärtemot sätter det djupa skadliga spår om vi inte gör något åt det. Tidigare levde människan mer i harmoni med naturen, det är något vi ska ta på allvar och inte bagatellisera

  • Mass skriver:

   Skojar du? Har du helt missat de senaste årens nyhetsflöde?
   Blir livrädd på allvar när man hör sånt här resonemang… Det är inte en mänsklig rättighet att skita ner vårt klot bara för att en har råd!

 • Anna skriver:

  Hej Pernilla,
  Jag tycker att du är så fantastiskt snygg i håret!
  Måste fråga dig om du har något bra tips på balsam och hårinpackning? Finns det balsam i märket Prorin? Jag bor i Californien och solen sliter mycket på håret, så jag skulle bli super glad om jag kan få några bra tips!
  Kram Anna 💗☀️🌴🇸🇪🇺🇸

 • Dessie skriver:

  Det är väl bättre och viktigare att ta hand om miljön, än att ta hand om håret?!
  Minska ordentligt på alla flygresor så förstör du inte allas planet lika mycket, och håret kanske också mår bättre.
  Win-Win för alla.

  • Ann skriver:

   BRA SKRIVET.
   Tur att alla inte lever som Pernilla, med all sina flygresor, för då skulle inte jorden må så bra i framtiden. Synd att kändisar som har möjlighet, att genom ditt kändisskap, påverka andra genom att vara miljömedvetna inte utnyttjar sin möjlighet.

   • Pernilla Wahlgren skriver:

    Jag flyger jag en hel del absolut och önskar att det fanns ett mer miljövänligt alternativ. Men att bila till t ex Marbella tar tyvärr flera dagar, så det är ju inget alternativ. Det finns det ju dom som flyger dagligen i sina jobb eller fler gånger i veckan, och där är jag inte iallafall tack o lov.

   • David skriver:

    Ja Anna för du lever väl som du lär. Cyklar jämt, åker aldrig bil eller flyger. Och du källsorterar. Att man orkar gnälla på EN person, om Pernilla åker ner till Spanien eller ej spelar ju ingen roll. Planet går ändå med eller utan Pernilla. Det är inte den lilla människan som kan göra något radikalt, det är de stora jättarna som företag, USA, Kina etc som först måste ändra sina utsläpp. Att anklaga Pernilla som en bov för miljöförstöring är riktigt skitnödigt.

   • Anna skriver:

    David.. jag upplever att du har svårt att man har en annan åsikt, ”kändisar” kan påverka rätt mycket. I denna annons blev det tokigt då man gör reklam för håret och miljön. Man kan inte göra allt men alla kan göra något😊

  • Charlotte skriver:

   Jag lyssnade på podden wahlgren o Wistam för ett tag sen där pernilla just påtalade detta med att hon kände sig lite illa till mods av all flygning hon gör. Jag kan tänka att det är svårt att dra ner på saker som innebär flyg.

   Nu har Pernilla ett boende i Spanien o därmed flyg, men visst kan man kanske tänka att hon inte måste dra iväg o filma med wahlgrens värld nåt mer framöver som t.ex Dubai. Den resan var ju kul, men om man nu ska se det krasst o faktiskt allvarligt så kunde den uteslutas. Nu är den gjord, men kanske pernilla tänker på det framöver att inte åta sig sådana jobb nu då. Vi får se. Hej svejs alla och trevlig helg😎

  • Ragnhild skriver:

   Vilken löjlig kommentar! Måste det ena utesluta det andra? Lever du som du lär? Så trött på alla präktiga PK-människor!! Och ja, jag lever så miljövänligt som det bara går. Men tyvärr kommer jag aldrig att lyckas till 100%, hur gärna jag än vill. Åker tåg så ofta jag bara kan men ibland kan inte flyget uteslutas. Pernilla drar säkert sitt strå till stacken inom andra områden. Bättre att göra något än inget alls!

   • Ragnhild skriver:

    Syftar på kommentar från Dessie!

   • Mia skriver:

    Att P ”skulle dra sitt strå till stacken inom andra områden” har vi inte sett bevis på i Vahlgrens Värld. Familjen åker alltid bil (egen eller taxi), köper mängder med kläder, handväskor och skor. Köper dessutom hem mat som transporteras hem i kassar. Det är svårt att se något miljötänkande i familjen.

   • Dessie skriver:

    Jag bryr mig inte om det är semester, extrahus, inspelningar eller vad som helst. Jag bryr mig om miljön och hur man kan provoceras så av den uppmaningen är oerhört bissart!
    Läser ni inte tidningen, ser ni inte på nyheterna?
    Sluta flyga, sluta med den fruktansvärda konsumtionen och var inte så egoistiska.

 • Sandra skriver:

  De sliter ju massa av att drar och pillar i håret först och främst men en ful ovana är inte lätt att sluta med. Kram

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Ja, mitt pillande sliter absolut. Och mycket därför jag är extra noga med att äta Priorin så att återväxten blir snabbare!

 • Anngelicka skriver:

  Hejsan fina Pernilla.Vilket jättebra reportage och jättefina bilder på dig i nya Amelia.Jättekul att läsa.Kul att det blir en säsong fyra med er i höst då har man lite att se fram mot,Men först måste vi njuta av sommaren och det fina vädret vi har nu.Vill önska dig en jättehärlig fredag kram från mig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram