Min Rosa Frukost tillsammans med Tropicana och Rosa Bandet

Ni som har lyssnat på Wahlgren & Wistams Pod den här veckan , vet att vi nu i oktober månad är sponsrade av Tropicana och Rosa bandet!  

Och innan jag for till Dubai , så fick jag den stora äran att tillsammans med Tropicana  och Cancerfonden bjuda in ett gäng härliga tjejer till en Rosa Frukost på vackra Grand Hotel i Sthlm! 

 

img_9071.jpgimg_9070-1.jpgimg_9086.jpgimg_2838-1.jpg

 

Lånade dessa fina bilder från Susannes blogg. 
img_2756.jpgimg_2758.jpg

 

Dubbla filmteam dagen till ära!  :-)

 

img_2893.jpg

 

Marie och Susanne , som dagen till ära hade klätt sig i Rosa top från Pernilla Wahlgren Collection .   På REA nu för endast 299 kr! 

img_2754-1.jpg

 

Temat för denna morgon var välbefinnande, lugn och ro –  och ingen stress…. 🙏

 

img_3458.jpg

 

Så innan vi startade dagen med en god Rosa Frukost , så inledde vi med en skön meditations-Yoga ledd av duktiga Malin Ingevall. 

 

img_3459-1.jpg

img_2889.jpgimg_2848.jpg

 

Så skönt att bara sitta en stund och samla tankarna, innan arbetsdagen börjar på riktigt.

 

img_2780.jpg

 

Efter morgon-meditationen gick vi alla in till rummet intill för en gemensam mysig frukost.

 

img_2895.jpg

 

Charlotte kom direkt från  att ha lämnat lille Adrian på förskolan.

 

img_2846.jpg

 

Mia och Chaplin – eller jag kanske ska säga  ”Musan och Busan” 😂 var också på plats… .

 

img_2891.jpg

 

Helena från Cancerfonden , som själv har varit drabbat av Bröstcancer talade bland annat om hur otroligt viktigt det är att vi varje dag känner och klämmer på våra bröst…!

 

img_2844.jpg

img_2896.jpgimg_2769-1.jpg

 

Efter frukosten så fick dom som ville stanna kvar och måla varsin valfri ”Rosa Tavla” …!

 

img_2892.jpgimg_2890.jpgimg_2768-1.jpg

 

Emilias Rosa mästerverk…!  :-)

 

img_2852.jpg

 

Jag hade dagen till ära på mig Rosa-blommig top från min egna kollektion. 

 

img_2760-1.jpg

img_2761.jpg

 

Marie målade ett Rosa Hjärta! 💗

 

img_2764-1.jpg

Hanna jobbade med heeela duken..!  :-)

 

img_2766-1.jpg

 

Att Malena har målat tidigare gick inte att ta miste på….
img_2776.jpg

 

Kolla bara vad FIN hennes tavla blev!!

 

img_2772-1.jpgimg_2847.jpg

 

Någon stor konstnär kommer jag aldrig att bli, haha – men mitt bidrag blev iallafall en Rosa Rosett…. 😋

 

Tanken är nu att jag ska samla ihop våra Rosa Tavlor och aktionera ut dom här på bloggen , och alla pengarna vi får in ska oavkortat gå till Cancerfonden!!   

 

Stay Tuned! 💖

Tills dess får ni gärna om ni vill Swisha en slant direkt till Cancerfonden på mobilnummer ;  123 257 18 83 🙏

 

img_2853.jpg

 

Och sist men inte minst – Alla tjejer , GLÖM inte att känna och klämma på era bröst – Varje dag!  

 

rb17-hur-ska-jag-undersoka-mina-brost rb-17-viktig-fakta-om-brostcancer

 

HÄR  kan du läsa mer – eller sprida budskapet på dina egna kanaler!  

 

I stolt samarbete med Tropicana och Rosa Bandet

33 reaktioner på “Min Rosa Frukost tillsammans med Tropicana och Rosa Bandet”

 • Bettan skriver:

  Viktigt att stödja Rosa bandet.
  Men- en aning malplacerat att även i ett sådant sammanhang göra reklam för dina kläder…

  • Malin S skriver:

   Exakt VAD är det som du tycker är fel med att de görs reklam för Pernillas kläder? Blir folk mindre intresserade av de viktiga budskap om bröstcancer tror du? OM så är fallet, ja då är det inte mycket med människan..

   Själv brydde jag mig inte ett skit om hennes reklam. Såg bara en härligt blus och tyckte den var fin.

   • Bettan skriver:

    Malin S
    Vad jag menar är att just HÄR är SYFTET att samla in pengar till bekämpandet av en livshotande sjukdom. Att då utnyttja tillfället till reklam för sin business känns lågt. Jag har inget emot att Pernilla säljer klänningar. Men inte i detta sammanhang.
    Trodde inte att detta var så svårt att förstå.

 • Anna skriver:

  Bra initiativ med viktigt budskap!!!!
  En fråga; är du inte i Ängelholm för MaxiGalan?? Köpte biljetter i våras till hela familjen och vi har sett fram emot att få se dig uppträda:)

 • Mari skriver:

  Shame on you Q och alla dina andra bokstäver, inte ens här där inlägget handlar om ett så viktigt ämne kan du låta bli att komma med sarkastiska kommentarer åsikter eller vad du nu kallar det behåll de för dig själv istället. DU tycker inte att du är elak men det tycker jag det är min åsikt om dig.

  • Q skriver:

   @MARI Absolut! Du har din åsikt. Men jag vet att mitt syfte är ärligt. Och jag är absolut INTE sarkastisk (som du skriver). Jag skriver ärligt och uppriktigt (precis som jag tror att du gör när du anser att jag är elak).

   PS. Och jag är inte alls ”alla dina andra bokstäver”.

   • Alec skriver:

    ”Svansarna” har blivit helt rubbade här inne, de tror alla negativa kommentarer kommer från samma person, låt dom tro det, bara ett försvar de gömmer sig bakom. Själv använder jag olika namn, men sällan bara en bokstav, så…tänk lite själva.

 • Conny Stavros skriver:

  Hello!
  Viktig frukost 💕
  All kärlek till er tjejer…
  http://www.cancerfonden.se

 • Rosa skriver:

  Vilken underbar och vacker frukost och för ett så viktigt ändamål. Så fina tavlor ni målade och Malenas var verkligen vacker wow.
  Så roligt att få ”följa med” dig på allt du företar dig, tack för att du vill och tar dig tid att dela med dig av så mycket.
  Ha en härlig fortsättning på dagen och ikväll blir det så klart Wahlgrens Värld.
  Kram Rosa
  (Bra där Emilia, om vi alla bara kunde få vara som vi själva vill utan att hela tiden ifrågasättas, underbart att se någon så glad och lycklig tycker jag).

  • Mickan skriver:

   Men jag orkar inte. ”Tack för att du delar med dig”. Jättegullig att du skriver så – jag menar det – men p tjänar skitmycket på att just dela med sig och hon älskar att blogga så folk kan kommentera och hon får exponeras. Jag inbillar mig att du tror att det här är nån välgörenhet för fansen. Its a job. Ett jobb som innebär noll prestation eller färdighet men ett nutida jobb. Och även om hon fick dåligt betalt så skulle hon göra det för att få gensvar. Det är det roligaste hon vet (WV s2e3)

   • Rosa skriver:

    Synd för dig men det gör jag så TACK Pernilla för allt du delar med dig av både här, i podden och på TV du är fantastisk.

 • Oscar skriver:

  Bra sagt Emilia!💕👍🏼

 • Maria skriver:

  Men vad är det med Emilia och hennes överdrivna smile på alla bilder hon är med på? Samarbete med colgate eller?

  • Emilia Löf Karlsson skriver:

   HejMaria, jag är en väldigt glad person, jag älskar att le och är oftast fylld med lycka. Jag inget mig också med glada människor som fyller mig med positiv energi och jag kan då också fylla dem med det samma:) En härlig känsla :) Angående användning av tandkräm använder jag tyvärr inte collgate utan en ekologisk tandkräm av zinkpasta. Önskar dej en glad och härlig dag:) Namaste

   • Q skriver:

    Du är enbart en fördummad överklasstjej som tror dig leva ett andligt liv. Du reser mycket men vad gör du när du väl är på plats? Köper lyx? Köper ytterligare fler väskor? Är det ett att tjäna Universum? Absolut inte! Du lär dig ingenting. Öppna ögonen och kom ut ur din själviska bubbla. Du lever absolut inget andligt liv (som du ger sken av). Du tjänar enbart Mammon!

   • Sara skriver:

    Så kom det ännu en bokstav med elaka kommentarer. Snälla Emilia / adm.ansvarig på sidan kan ni inte ta bort alla (eller kanske en och samma) som bara är här för uttrycka sina s.k åsikter och bara är negativa och elaka det förstör så mycket härinne. Sunda åsikter är en helt annan sak men det här är ju så sjukt.
    Du är underbar Emilia jag blir glad av dig.

   • Q skriver:

    @SARA Det har absolut inget att göra med att vara elak. Det är uppenbart att det jag skriver är korrekt. Den som ser hur hon agerar kan lätt se det. Om hon tog bort snacket om andlighet och Universum (som hon tror sig tjäna?) så skulle det vara helt ok. Men skenhelighet är det värsta jag kan se. Jag är absolut inte elak; jag säger hur det är. Jag önskar bara att hon öpnnar ögonen för ett sant andligt liv (om det är det som hon vill).

   • Alec skriver:

    Och jag är inte Q, du börjar bli tjatig Sara.

   • Maria skriver:

    Visst Emilia att vara glad och le är en sak men när du på ett så överdrivet vis ler ser det bara tillgjort och falskt ut. Det ser ut som du biterihop tänderna och morrar åt oss och man blir nästan lite rädd istället grrrrr😬

  • Conny Stavros skriver:

   Till Maria!
   Du kan vara anonym.
   Hjälplinjen – Ring 0771-22 00 60
   Öppet 13-22 alla dagar.
   Ingen ska behöva må dåligt i Sverige…

   • Pernilla Wahlgren skriver:

    Haha, Conny! Nu var du klockren!!!

   • Eva Maria skriver:

    Tappa bort mig i allt snack om allt och inget! Trodde inlägget handlade om Rosa bandet,? Alla gör reklam även cancerfonden för att sälja sina produkter och få in pengar, inget fel med det, superfint inlägg Pernilla och älskar tavlorna och mums vilken fruckost där och tack för info om att lära känna sina bröst och undersöka dom och vill tillägga till alla kvinnor här… Glöm inte ta regelbundna cellprover för det finns värre cancerformer hos oss som tyvärr inte går att bota och speciellt inte om man gått för långt.. Jobbar med kvinnor och ser cancer flera ggr iveckan på min avd.. Fuck Cancer ❣️❣️❣️❣️och stöttar all forskning där.. Tack för inlägget och påminnelsen. Kram ❣️

  • Conny Stavros skriver:

   Till Q
   Du kan vara anonym.
   Hjälplinjen – Ring 0771-22 00 60
   Öppet 13-22 alla dagar.
   Ingen ska behöva må dåligt i Sverige…

   • Q skriver:

    @CONNY STAVROS Jag skulle egentligen inte kommentera ditt svammel. Jag tycker synd om dig (det har jag gjort en längre tid). Bra att du har numret. Nu ska du bara också använda det.

  • Conny Stavros skriver:

   Lycka till Q …

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Självklart kan man vara spirituell och syssla med Yoga och samtidigt gilla god mat och dyra skor. Det ena utesluter inte det andra. Det handlar om passion – och det kan man ha för mycket här i livet! Trångsynta personer som begränsar andra, lever ofta ett väldigt trist och inrutat liv själva – och irriterar sig därför på de som vågar sticka ut och vara annorlunda.

   • Q skriver:

    Du är TOTALT helt fel ute. Det går INTE att tjäna två gudar samtidigt. ”Ni kan inte tjäna både Gud och mammon” (Matt 6:24). Att du valt att tjäna mammon är helt onödig information.

    Men intressant att du fantiserar om att jag skulle leva ett trist och inrutat liv. I själva verket så är det precis det helt motsatta. Fast också intressant att du skriver så. Det ser jag som att du föraktfullt ser ner på dem som verkligen gör något produktivt och nyttigt för mänskligheten, dvs till exempel undersköterskor, lokalvårdare, kassabiträden bönder osv. De får jobba 24/7 för att få jobb och familj att förhoppningsvis gå ihop. Tyvärr så bränner många av dem ut sig. DE har min FULLA beundran.

   • Sofia skriver:

    Q – det finns människor som möter ren ondska varje minut av varje dag, och du kommer och snackar om ”Mammon” och citerar Bibeln för att du tror att en människa ”köper lyx”, ”köper nya väskor” och vad annat skit du räknar upp. Skaffa dig perspektiv och läs även sjunde kapitlet i evangeliet du citerar, många gånger, det verkar du behöva.

   • Q skriver:

    SOFIA
    Nu var det inte till dig som jag vände mig. Det du skriver är rent trams. Osammanhängande. Utan logik. Går egentligen inte att svara på. Det centrala år att du kan inte tjäna både Gud och Mammon. FATTAR du? Du måste välja. Pengar är det centrala och i förlängningen roten till allt ont. Du vet t ex lyx köper man för pengar. Fattar du? Vad gjorde Jesus t ex med månglarna? Fattar du? Vad tror du det är som håller t ex krig och krigsindustrien igång? Du verkar ju helt sakna perspektiv.

 • Oscar skriver:

  Hej Pernilla, låter underbart och jätte viktigt.
  Gud vilket glamouröst liv du lever 😂.
  Välkommen hem från Dubai hoppas resan var bra. Det var lite Sex and the city feling på dem.
  MVH Oscar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram