Min torsdag

Hej vänner!

Hoppas allt är bra med er!

Själv har jag varit sjuk sedan New York från och till.  Haft ont i halsen och skällhostat.  Hittade hostmedicin och halstabletter i USA, så det gick bort. Men så kom det tillbaka när jag kom hem,  så nu har jag hosta igen, snuva och har knappt någon röst kvar…

Men jag är också sämst på att gå till doktorn och kolla mig , utan hoppas alltid att det ska gå över av sig själv..!

Jag är verkligen motsatsen till en Hypokondriker, haha.  :-)  Men kanske också tack vare det som jag så sällan blir sjuk.  Och samma sak har det faktiskt varit med mina barn.  Har aldrig lidit av ”dagissjuka-barn” och blir dom hostiga eller febriga så går det oftast över av sig själv , innan jag ens behövt ringa till vårdcentralen .

Och då är jag ändå över-nojig och värsta kycklingmorsan när det kommer till mina barn, så jag är enormt tacksam att det verkar som att vi har ganska bra immunförsvar här hemma iallafall!   – Peppar Peppar! 

Gårdagen såg ut så här för mig :

 

En lång arbetsdag hemma i huset där vi filmade från 9 på morgonen till kl 18 på kvällen –  men som slutade med mysmiddag med bästa mamma och pappi och min älskade minsting,  och mys i soffan med ”Fest hos Bindefeld” på Tv´n som trevlig avslutning.


img_3834.jpg

 

Skulle egentligen ha spelat in veckans Podd med Sofia , men fick ställa in det eftersom jag knappt har någon röst och är så täppt att jag inte kan säga Nilla – utan det blir ”Dilla”…..!  :-)

 

img_3851.jpg

 

Mamma var med nästan hela dagen och filmade hon också!   Här är hon med vår gulliga ljudtekniker Olle som jobbar med oss i Wahlgrens Värld.   

 

img_3852.jpg

 

Theo sitter oberörd och spelar TV-spel,  medan huset är fullt av folk och vi andra filmar…   :-)

 

img_3857.jpg

 

Mitt i mitt snörvlande dök Magiska Helena upp!  Väninna till min kära mor , som utövar en form av massage som kallas  Regndropps-massage (tror jag).  En  massage som man faktiskt kan ta när man är sjuk!  Den är till och med bra då, eftersom man droppar massa nyttiga oljor på kroppen som är bra mot förkylning bland annat,  och  som man sedan lätt masserar in!

 

img_3859.jpg

 

Dessutom skannas man med den här lilla manicken som kan läsa av kroppens stressläge och vilka oljor just jag behöver.

Efter behandlingen-  som var magisk –  läste vi av min hand igen – och då hade min stressnivå gått ner avsevärt!

Tro jag det – så skön som den massagen var…!!

 

img_3885.jpg

 

Sedan blev det middag med dessa fina! ♥

Så mysigt att träffa pappa igen,  som jag inte har träffat sedan jag och Theo var i Nerja hos dom på Sportlovet!

Nu doftar det här från Benjamins pasta , så nu ska jag stänga ner datorn och äta middag med ungdomarna.

Ha en underbar fredag alla fina bloggvänner!

49 reaktioner på “Min torsdag”

1 2
 • Janine skriver:

  ESPAÑA GANARA EL MUNDIAL POR QUE TIENE UNA BUENA PLIATNLLA DE JUGADORE QUE PUEDE HACRLO Y POR QUE SON CAMPEONE DE EUROPA VIVA ESPAÑA.

 • Karin skriver:

  Bianca säger i Aftonbladets intervju att det bara var uppförstorat med att Emilio ‘hotade dig’.
  Hon såg aldrig honom höja en hand eller hörde honom ens höja rösten och att han alltid haft ett hjärta av guld.
  Du skrek ofta och mycket däremot.

 • Nike skriver:

  Talande tyst då jag ställer två frågor i en diskussion jag själv inte startat och som Pernilla själv replikerat på. Finns inget bra svar eller avstås replik av annan anledning?

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Kära Nike. jag vet inte vad du pratar om för diskussion…. Jag svarar i kommentarsfältet om jag hinner och om jag ser en aktuell diskussion. Men jag sitter inte och går tillbaka till gamla inlägg och följer upp kommentarer som jag redan har svarat på. Det räcker inte min tid till .

  • Nike skriver:

   Att man inte kan redigera inlägg. Det borde ni ändra på till blogg2.0. Ännu inget svar. Tja då utgår vi från att du tjänar massor på bloggen och skulle kunna driva den nästan gratis och att det handlar om mer pengar till Pernilla Wahlgren. Vackert så. Men ärligt vore det ju mer rakryggat om du sa: alla ni som stör er på reklam. Ja! Jag tjänar så mycket på bloggen att jag kan dra mig tillbaka till Thailand resten av livet (vilket du säkerligen kan) och det kostar motsvarande ett kilo fiskpinnar att driva den (vilket det iaf skulle kunna göra om det inte redan gör det).
   Angående Bodils kommentar om ärlighet nedan tycker jag den sitter som en smäck och därför är även den obesvarad antar jag. Imho svagt av dig i båda fallen.

   • Nike skriver:

    Konstigt. Skrev svar och sen såg jag ditt. Blir bra med en uppdatering av sidan. Hur som. 1. Du gick ju just tillbaka och gjorde det du säger att du inte gör. 2. Det borde du göra av respekt för De som ställer frågor. 3. Då du ändå svarade genom att inte svara så kunde du svarat. Men på sätt och vis gjorde du väl det.

  • Maloo skriver:

   Du kan inte ha mycket annat att göra än att ligga i din hängmatta och gnälla Nike skulle du inte jobba mycket framöver har jag för mig att du skrev förra gången du höll på, GE DIG NU du har fått svar av Pernilla nu så SLUTA gnäll på allt.

   • Randi skriver:

    January 2, 2009 – 2:26 pm MagtC,ontrats on the progress with the blog and your freedom as a consultant ( I wasn’t fully aware of that one actually til today). I hope this year will be the year for increased traffic for my blog. i am learning from folks like you so I hope I can get some more traction.Keep up the great work!

 • davve skriver:

  Oj, Sofia verkar ha gjort bort sig rejält, fast mycket till hjärna har ju ingen av er…

 • Bettan skriver:

  Mycket bra kommentarer Nike och Bodil !

 • Ulrica skriver:

  Sofia Wistam är dum i huvudet på riktigt!
  Papegojor är smarta.
  Alltså lär er mer och läs på om denna underbara, intelligenta fågel!
  Vi har haft vår i 6 år nu och hon förstår precis allt.
  Hon härmar ord såklart men även ‘pratar’ med oss. Tex -jag vill ut’ och då får hon vara på inglasade uteverandan. Och -jag vill ha mat- när hon vill ha något.
  Så charmig och så skarp böna. Det är inte Sofia Wistam i mina ögon.

 • Sussie skriver:

  Min otroliga papegoja är definitivt smartare än Sofia!
  Papegojor ÄR smarta och det vet ju de flesta.
  Vår papegoja har lärt sig färgerna. Har en färgpalett med 5 färger och hon kan dessa färger, jag är så imponerad.
  Plus massor av annat i vardagen som hon imponerar med. Varje morgon kl 7 säger hon till sonen ‘dags att vakna nu’
  Och hon bara älskar att vara hos honom.
  Trodde inte att Sofia hade denna brist på kunskap bara, i övrigt så gillar jag er pod och lyssnar varje vecka och det lär jag fortsätta med.
  Bara hälsa Sofia detta och att hon hade fel och du hade rätt!
  Kramiz till dig och hoppas att du inte är sjuk längre ❤️

 • Elisabet skriver:

  Jomen.
  Papegojor är väldigt smarta!
  Haft min i 18 år och alla bli verkligen helt betagen av denna papegoja.
  Han pratar för fullt och lär sig nya saker hela tiden.
  Han är så fascinerande.
  Sofia kanske inte är så smart?! Hon verkar inte vara det i alla fall!!!
  Min papegoja är mycket smartare än Sofia Wistam och det är DU Pernilla också! För du är en smart kvinna och det vet du nog.

 • Miania skriver:

  Lyssnade på er Podd idag där ni pratar om papegojan Alex.
  Måste säga att Sofia är väldigt okunnig, papegojor ÄR smarta och det vet ju de flesta.
  Har haft min papegoja nu i 13 år och han är det bästa som hänt mig. Så smart och han lär sig hela tiden nya saker, så intressant!
  Att Sofia sitter och säger att -nej papegojor är inte så smarta, de har ju bara en liten fågelhjärna – Sofia verkar ha en liten fågelhjärna om du frågar mig.
  Tusen tack för helt underbar pod i övrigt, älskar din, men tyckte bara att Sofia hade så fel angående papegojor.

 • Anja skriver:

  Sofia Wistam har helt fel! Papegojor är väldigt smarta djur.
  Har själv en papegoja som lärt sig hela alfabetet.
  Läs även detta, och ta gärna upp det i nästa pod:

  Papegojor är minst sagt smarta. De kan inte bara säga en mängd olika ord, utan associerar dem också med föremål eller situationer. De kan använda verktyg för att lösa problem. Vissa forskare tror även de har samma logikutveckling som ett fyra år gammalt barn. Detta försöker forskarna bevisa med olika experiment. Papegojor är också mycket lekfulla fåglar, och ifall du inte visste det, att leka är ett tecken på intelligens.

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Men OJ vilka arga kommentarer på Sofia! Herregud, hon sa bara att hon inte trodde att Papegojor var särskilt smarta . Hon har inte slagit någon liksom…..

 • Ann J skriver:

  Hej.
  Ett tips till ”nya” bloggen, kan inte du ha någon ny bloggare, exempelvis din Dala-bror och hans fru som motsats till det glammiga storstadslivet som ni brudar här på bloggen har. Lite ”livet på landet-blogg”.
  Då får man de ”bästa av två världar” och kanske igenkänningsfaktor också för oss som önskar läsa om både &.

  Bor i samma lilla kommun som din bror och svägerska och de verkar renovera och fixa och hålla på med deras hus VÄLDIGT mycket, så hade varit spännande att följa eftersom huset har en spännande historia och så är man såklart lite nyfiken på denna lite osynliga familj som delar ditt efternamn.
  Eller har de redan en annan blogg kanske?

  Tack för en bra blogg till alla er bloggare här.
  Läser varje dag och gillar mixen.

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Rolig idé men jag tror att Peter vill vara lite mer privat än oss andra syskon just av den anledningen att ha inte har valt ett offentligt yrke. Men deras hem är jättefint – det kan jag intyga!

1 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram