More pics from my birthday!

Jag har sååå mycket bilder från min födelsedag och Julafton!

Får dela upp det i flera inlägg.

Här kommer lite fler bilder från mitt födelsedagsfirande!

 

img_8101-3.jpg

 

Maria Forsblom från TV 4 Nyhetsmorgon kom förbi på morgonen och grattade mig i direktsänbing!  :-)

 

img_8100.jpgimg_8098.jpg

 

Blev uppvaktad med en otroligt vacker bukett även av TV4!!

 

 

57cb0dfc-3ac9-4460-a2cc-ebd439537eeb.jpg
Sedan ramlade det in vänner och mer familj som också ville gratta mig!

img_8112.jpg

 

Bästa familjen Eriksson, Wistam  kom förbi!  Cindy, Kid och Sofia som var tjusigt julutsmyckande dagen till ära!

 

img_8109.jpg

 

Fick ett helt fantastiskt  personligt halsband av Sofia – som jag ska visa er sedan!  ❤️

 

img_8138.jpg

 

Ola och fans familj kom också förbi på morgonen för att gratta mig!   Så himla gulligt!

 

img_8133.jpg img_8134.jpg

 

Världens bästa Susanne och hennes Peppe hann komma förbi och gratta mig – trots att de var på väg till Arlanda for att flyga till  Thailand samma dag!  ✈️🌴

 

img_8105.jpg

 

Älskade Appi och Mia kom förbi och gav mig födelsedagspresent i form av denna underbara Missoni-badrock  från hela vårt tjejgäng!  🙌👌

 

img_8116.jpgimg_8120-1.jpg

 

Gulliga Emilia kom med en drös med helt underbara ANANAS-Ballonger!!  SOM hon känner mig!  😉

 

img_8122-1.jpgimg_8125-1.jpgimg_8123-1.jpg

 

Happy girl! 

 

img_8245-1.jpg

 

Mitt hem ser ut som rosa dröm just nu med alla fantastiska blomsterbuketter överallt!

 

img_8187.jpgimg_8189.jpgimg_8193-2.jpgimg_8186.jpg

 

Kunde inte ha fått en bättre födelsedag!!!1

Så tacksam för alla gratulationer och allt uppvaktande!  

Ser redan fram mot 60-årsdagen, haha….! 😋😅

 

30 reaktioner på “More pics from my birthday!”

 • Moa skriver:

  Jag tittar på dig varje dag

 • E skriver:

  Grattis i efterskott!!

 • Jenny skriver:

  Grattis i efterskott !
  Var kan man köpa din mysiga dress med blommor på ?
  Allt gott !
  Vänligen Jenny

 • Klara skriver:

  Pernilla, dina barn är bara så enastående vackra så man nästan dör!! Inte så konstigt med den blandningen Italiano /svensk tänker man. MEN, nej! Finns många med den blandningen och inga och då menar jag INGA barn i artistvärlden har blivit så vackra som dina barn, basta!! Det är du Pernilla som spridit de vackra generna vidare.

  Har ju ingen sexuell betydelse haha vem som är vackrast hit o dit, men ingen ska ju ta ifrån dig o dina föräldrar att de är DU som gjort dina barn vackrast 💜

 • Mari skriver:

  O vad mycke ni firar, Grattis till er all o God Julhelg! Ser att Mia o Jessica är med o firar o umgås med er alla på helger osv. Är de de enda ex-partners som är inbjudna eller är även Kits mamma o Theos pappa inbjudna. Tänker mest att de blir väl ledsna när Colin o Linn o Tim som i och för sig är vuxen(Dina övriga 3 är ju vuxna+de hade ju bara dig som trygghet som så små)har båda sina föräldrar o firar jul, födelsedagar osv med.Såg så glada dina 3 stora va att du o Emilio kan fira/träffas ihop med era jättefina barn. Förstår om du inte vill svara om det är känsligt för er inblandade vuxna, är mest nyfiken då min familj börjar delas upp pga skilsmässor o annat tråkigt. Så hur ni löser det så Kit o Theo inte känner sig utanför för kusinerna är ju i deras läder o då märks det ju mer. God fortsättning o Gott 2018!!!! /Mi☺

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Kit och Theo firar med sin mamma och pappa och deras respektive. Theos pappa var här en lång stund på Julafton och firade lite även med oss när han hämtade och lämnade Theo som firade jul hos båda sina föräldrar.

 • Maja skriver:

  Grattis i massor till dig ☺ Följer dig ibland. Blir bara så trött på alla som ska till Thailand. Bara svenskar som möts på samma ställe år ut och år in. Vad gör ni där ? åk till andra resmål, upptäck annat än svenskar 😉 Gott Nytt År.

 • Fia skriver:

  Grattis!! Den mest älskade … Vilken uppvaktning!!! Ingen vanlig Svensson får en sån uppmärksamhet!? Men Du är ju speciell och bättre… kanske eller inte du är nog som alla andra egentligen.. Men mer beundrad älskad och omsvärmad.. Tycker Du är härlig rolig och spontan ! !! Grattis!! Men man kan ju bli lite avundsjuk!! Kram!

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   När Sofia fyllde 50 år blev hon också uppvaktad av TV4 , så såå himla speciell är jag inte…. 😉

 • Karin skriver:

  Pernilla, hipp hipp huuuuurrraaaa & grattis i efterskott!!! 😀 En fråga, JESUS vilka brön du har!!! Har aldrig sett att de är SÅ stora tidigare *skratt* Säg att det inte är dina egna? 😉 Lucky you i sånt fall!!! Haha kram på dig!!!

  • K skriver:

   Vems skulle det annars vara?

   • Karin skriver:

    Men K, Vilken helt idiotiskt kommentar!!! Jesus!!! Ja vems bröst skulle det annars vara hmm kanske Egons!!! ööö

  • Nettan skriver:

   Jag fattar inte de där med att alla skriver om att P har SÅÅÅ stora bröst ? Dom är väl inte SÅ himla stora ? Och man ser ju tydligt att det är hennes egna!! Ser man inte det tycker ni? Om inte så behöver ni förstoringsglas eller nåt annat mer bett i skallen.

   • Karin skriver:

    Nettan kära lilla rara trevliga Nettan… T o m Pernilla själv skriver ju att de är stora, FÖR stora så jooo hennes bröst är nog stora kära Nettan, så skaffa du ett eget förstoringsglas och titta efter själv!!!

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Dom har blvit betydligt större sedan jag gick upp i vikt och det har väl med åldern att göra också dessvärre. Är INTE bekväm med att dom är så här stora, dock! Mina egna klänningar i min kollektion ser inte alls så urringade ut på andra , haha….

 • Irene skriver:

  Grattis va KUL ! Ja är två år äldre än dig så nu måste vi se fram emot 60 års skivan!

 • Mumin skriver:

  Stort grattis i efterskott!!
  Vilken härlig födelsedag du haft😀
  Den fräschaste 50-åringen som nånsin vandrat på denna jord!

  Grattis även till fina Christina, som varit så generös med sina vackra gener😊

 • Annica H skriver:

  Underbara bilder! Vilken dag😍

 • Maria skriver:

  Herregud så vackra rosor, helt makalöst 🌹Ja du Pernilla det är ingen tvekan om att du är omtyckt och har sååå många nära vänner. Det måste betyda att du själv är en otrolig fin, lojal och generös vän… det är tydligt bevisat. Efter allt det här firandet måste du nästan unna dig en rest resa och vila upp dig eller hur😉 bara du, lite vin och en god bok!

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Tack fina! Jag njuter av min ledighet nu som bara den!!! Den 2 jan börjar repen och sedan är det in i kaklet ända fram till premiären!

 • Pernillas största fan Malin skriver:

  Åååhhh vad fina bilder ✌️Jag har svårt att fatta att du är 50 år och jag träffade dig första ggr då var du 17 år gammal Gud var har tiden tagit väg? Jag har massor gamla fotobilder på dig från 1985 till idag 😀 Jag tycker det är kul och titta på gamla fotobilder på dig under 80 talet jag skulle kunna göra bok om ditt liv med alla mina härliga fotobilder på dig men eftersom jag har över 10 tusen fotobilder på dig och det blir mycket arbete men om ngn ska skriva bok om ditt liv då får de höra av sig till mig 😀😀Grattis på 50 årsdagen i efterskott kram Malin

 • Nettan skriver:

  Gud vilka underbara bilder!! Amazing. Tänkte fråga dig ang Susannes tänder. Dom är superfina! Har hon gjort sk ” titan” ?

  • Susanne skriver:

   Hej Nettan!
   Svarar själv ist. Slog ut sex framtänder i en cykelolycka för ungefär 24 år sedan. De nya är av keramik och sitter på pelare. Har dessvärre rätt mycket olika färger på mina tänder och de har trillat ut ett antal ggr. Så jag blir rätt glad över den komplimangen 😀

   • Nettan skriver:

    Tack för svar! Mina tänder är hemska o ska fixa dem snart. Ville få lite tips. Kul att min kommentar gladde dig 😀

 • Jan skriver:

  Stort grattis i efterskott Pernilla w Hipp Hipp Hipp Hurra Hurra

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram