Mot Israel! 


I morse eller i natt ringde väckarklockan kl 03.30 …! 

Och nu är vi på Arlanda på väg till Israel! 

Micke ska visa mig och Bianca sitt Israel! 

Ska bli sååå kul och intressant och härligt! 

Vi landar i Tel Aviv , men kommmer även att besöka Jerusalem! 

Stort att få se en sån historisk plats! 

Hörs när vi har landat! :-) 

31 reaktioner på “Mot Israel! ”

1 2 3
 • Ahmad Farhat skriver:

  Sorgligt att en svensk ikon som du stöttar och sprider en positiv propaganda för en förtryckande nation som Israel. Som en svensk-palestinier känner jag mig väldigt sviken, när du skriver att han ska visa ”sitt Israel”. Visa istället den riktiga apertheidsidan utav Israel. Besök de Palestinska områden som du visar bilder på och kallar för Israel. Du har så många palestinska fans i Sverige, fans som du slår rakt på ansiktet med denna resa.

 • Jakob skriver:

  Ni borde skämmas! Att låtsas som ingenting och försöka whitewasha ett så fruktansvärt land. det faktum att ni åker med Bindefeldt säger allt om vilken propagandaresa det kommer att bli. Kommer ni att ägna en stund åt att lära er om den brutala ockupation Israel bedriver i Palestina, i en del av de bilder du så rättsvidrigt väljer att dela under falskt namn?

  Så naiva är vi inte att vi glömmer Palestina och ockupationen av några fejkglada selfies på er här och där.

 • Nils skriver:

  Märkligt, nu blir jag förvirrad, i rubriken skriver du att du ska till Israel men hälften av bilderna är på Jerusalem, den del som de facto ligger i Palestina, bland annat Klippmosken. Hur ska du ha det, är det Israel eller Palestina du ska till?

 • Jonatan Stanczak skriver:

  Hej Pernilla, vet du att Israel ockuperar ett annat land och bedriver en apartheid politik gentemot den palestinska befolkningen? Skulle du lika oreflekterat åka till Sydafrika och prisa apartheidregimen där? Synd att du ger ditt namn och din röst till en stat som så flagrant bryter mot folkrätten. Du skulle iallafall kunna besöka de ockuperade palestinska områdena, jag sätter dig gärna i kontakt med några fantastiska palestinska sångare och musiker.

 • Helen Söderberg skriver:

  Hej,,ja jag är inte avundsjuk! Har varit där några gånger och det är världens förtryckarland. Blev kvarhållen av polis då jag hade ett arabiskt lexikon i väskan! Det ställdes miljoner frågar av den dummaste sorten,som typ, vilken restaurang har du ätit på? Hur många gånger har du badat i Röda Havet?? Inget annat än ren och skär dumhet som inte har minsta sak med säkerhet att göra! Sedan behöll man min hårfön (!) då den kunde innehålla en bomb,,den skulle röntgas och sedan skickas till Sverige där jag själv fick åka 6 mil till flygplatsen för att hämta den. Av ett folk som blivit förföljda i princip hela sin historia så hade jag väntat mig lite mer,,men man beter sig precis som sina fd förtryckare! Hoppas ni kommer hem utan incidenter på flygplatsen,,inget roligt att uppleva kan jag tala om…aldrig mer Israel för min del!

 • Pia Axelsson Borgholm skriver:

  Dit vill jag åka på en andra smekmånad med min älskade make!

 • Åh vilken resa, hoppas ni får det fantastiskt, kul att följa 😀 <3 Ha det så bra!

 • Sandra,Jkpg skriver:

  Vad kul för er. Hoppas ni får det härligt.
  Satt och väntade på Fest hos Bindefedlt här nu kl. 21, slog om till kanal 5 och fick se sista minuten av programmet i stället. Hade missat att det började kl. 20.00 😁
  Få kolla på Dplay istället 😀
  Ha det så bra och njut 💕🌷

 • Agneta skriver:

  Ha en kanonresa🌺Jerusalem är fantastiskt.

 • Sofia (lurad av min kusin) skriver:

  Hej! Jag har lyssnat på din och Sofias podd sen den startade. Nu kommer jag berätta en sak som min kusin lurade mig när Benjamin sjöng låten ”hej Sofia”. Eftersom jag heter Sofia lurade min kusin mig att hon skrivit låten till mig. Jag sa till henne men Wilma Benjamin har tagit min låt. Ja jag vet han hörde den och ville ta den och det fick han. Jag bara okej. Jag gick runt i skolan och var stolt över låten,nu på efterhand så fattar jag att Wilma inte har skrivit låten. Men ändå så varje gång jag träffar henne säger jag fortfarande om detta. Skulle vara kul om ni läste upp detta. Hälsningar lurade Sofia som älskar podden❤ kram kram

 • Sandra skriver:

  Åh mitt drömresemål, ser så fram emot att få ”följa med”. Kram till er och ha det gott!

 • Maggie skriver:

  Ååå…vilken upplevelse! Har aldrig varit i Israel men skulle gärna åka dit. Ser fram emot kommande blogginlägg om det ni får vara med om.
  Bless!

 • Conny Stavros skriver:

  Hello!
  Jerusalems tempel Pernilla.
  Filmsnutt på Instagram senare eller…

 • Linda H skriver:

  Spännande. Trevlig resa :)

 • Janne skriver:

  Kul Pernilla och Bianca. Det blir säkert intressant och lärorikt. Besök gärna även Palestina om du får tillfälle till det (nu eller en annan gång).

1 2 3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram