Event i Norrköping med Bianca & mamma Christina!

Hej vänner!

I måndags tog jag,  Bianca och min kära mor bilen till Norrköping för en liten dagsutflykt! 

Vi skulle besöka butiken ”Blomsterhuset” som bland annat säljer min porslinsserie ”Piccadilly”  samt delar av Pernilla Wahlgren Collection. Men mormor Christiana skulle även hålla sitt föredrag Hemligheten & möjligheten – och DET ville vi ju inte missa!  :-) 👍

img_1316-2.jpg

 

Mor, dotter och barnbarn på Roadtrip!  😉

 

 

img_1362.jpg

 

Blomsterhuset firade dessutom 10 år!

 

img_1358-2.jpg

 

Dom hade gjort en väldigt fin hörna med min Ugnsfasta Porslinsserie ”Piccadilly” som jag har designat i samarbete  med Sagaform! 

 

img_1323.jpgimg_1351-2.jpgimg_1357.jpgimg_1356.jpg

img_1394-1.jpg

 

Vi har lagt till en vit servis nu också, så nu finns det fyra färger att välja på : Vitt, Grått, Ljusrosa och Ljusblått! 

 

img_1354.jpgimg_1355.jpg

 

Hela min servis kan du beställa  HÄR!

 

 

img_1353.jpg

 

På Blomsterhuset säljs även valda delar ur Pernilla Wahlgren Collection! 

 

img_1352-2.jpg

 

Den här klänningen med fickor är sjukt smickrande för figuren!!    Trollar fram en midja på nolltid! 😉

 

img_1363.jpg

 

Blomsterhuset visade sig vara en jättestor blomsterbutik med även kläder och superfin inredning!

 

 

img_1337-1.jpg

Vi blev mottagna fint av den gulliga ägarinnan och den lika gulliga personalen!

 

 

img_1429-1.jpg

 

Mamma höll sitt föredag klanderfritt , och efter det blev det Selfie-Fotografering med alla besökarna!

 

img_1396.jpg

 

Lisa till höger är ett gammalt troget fan som jag har träffat flera gånger!

 

img_1395.jpg

 

Den här söta tjejen var klädd i Katt-blusen från min senaste kollektion!   Du hittar den på 70 % REA HÄR! 

Min egen tröja är också från min kollektion , men finns nog inte längre dessvärre.

mamma

 

Efter mammas lyckade föredrag blev vi bjudna på Kallskuret och Våfflor!  
mamma2

img_1370-1.jpg

img_1365.jpgimg_1368.jpg

img_1369.jpgimg_1364-1.jpg

aaaa12345
img_1360-1.jpg

 

Jag och Bianca hann även med lite inrednings-shopping innan vi satte oss i bilen igen och åkte tillbaka hem till Sthlm!

Nöjda och glada efter en väldigt trevlig kväll på Blomsterhuset i Norrköping!  🌸

 

Vill ni läsa mer om min kära mor och vad det är hon håller föredrag om – så kolla in CHRISTINAS BLOGG!   😇❤️

 

38 reaktioner på “Event i Norrköping med Bianca & mamma Christina!”

1 2
 • Lina skriver:

  Ni är så underbara allihopa!
  Tack för att ni delar med er.
  Hög igenkänningsfaktor, och så ärligt och härligt befriande.
  Längtar redan till nästa torsdag. :)
  Kram

 • Sommar skriver:

  Hej!
  Vilket underbart program Wahlgrens värld är. Efter att ha sett dagens avsnitt fick jag dock lite ont i hjärtat när Benjamin berättade om sin skoltid och lärares sätt emot honom. När jag ser programmet så slås jag av att han ev skulle kunna ha adhd eller add, och att det skulle kunna vara förklaringen på hans ”inlärningsproblematik”. Många vuxna tycker ju att det är skönt att få en förklaring till varför vissa saker under uppväxten varit extra svåra och jobbiga eller varför vissa saker aldrig har fungerat. Och då också kunna förstå att det inte handlar om att det blivit så pga man är dum i huvudet, efterbliven osv som Benjamin nämner, utan det beror på det här och det här (ex adhd). Samt att förstå vilken enorm tillgång det är att ha ex adhd styrkor i andra sammanhang i livet. Hoppas inte jag trampar någon på tårna. Jag menar är bara väl och tänkte bara på det när han beskriver hur hans hjärna fungerar i dessa sammanhang. Precis som han beskriver med stjärnan och fyrkanten-KLOCKRENT! Bara bedrövligt att han stött på sådana lärare som inte kunde hitta forum där han fick vara en stjärna och det fanns en mall där även han kunde få klicka i.
  All välvilja.

  • Hilde skriver:

   Ja det är helt klart nån bokstavskombination Benji lider av, varför har de inte kollat upp det för länge sen undrar jag? Sen verkar ju hela familjen vara smått dysfunktionell, ”rädda för Oliver”, ”jag bara kör”, osv. Bianca är totalkverulant och Pernilla hypernervös i många lägen… Theo verkar va den enda ”normala” i gänget, hugaligen!

   • Sommar skriver:

    Hm nu var det inte sånt jag tänkte på..alla familjer är ju mer eller mindre ”galna 😁 jag tror ingen menar att det bokstavligt talat är rädda för Oliver utan det är bara ett sätt att uttrycka sig, men de kanske har respekt för Oliver i och med att han är äldsta brodern. Haha om ett filmteam skulle filma min familj med syskon, föräldrar och närmaste släkt så skulle vi framstå som lika ”galna. Men ju närmare varandra man står, ju mer vågar man ju tjaffsa, bli irriterad osv. Man vet ändå att ens familj älskar en och står kvar.
    Jag tänker som sagt mer på det Benjamin beskriver om sin skoltid.
    Ja, väldigt många idag har ju diagnos och idag tror jag man är bättre på att indivinsnpassa undervisningen så att man ska slippa känna så som Benjamin har känt. Han är ju uppenbarligen väldigt begåvad men har inte fått komma till sin rätt med vissa ämnen i skolan. Och det beror ju inte på att det är fel på honom, utan på hur skolan är uppbyggd.

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Tack för dina kloka ord! Jag tror absolut att du har rätt i det du säger! Benjanin var aldrig någon stjärna i skolan – förutom när det kom till att teckna eller svenska. Han skrev långa filmmanus , men kunde inte lära sig matte eller historia t ex. Jag tror nog att vi är fler i familjen som säkert har en diagnos, men nu för tiden är det ju också ok att prata om det!

   Och att man kan vara fanatiskt inom ett område – och en total nolla inom ett annat…!

   • Pernilla Wahlgren skriver:

    Och med ”kloka ord” menade jag alltså inte Hilde, haha…. Ja du Hilde men tänk så många människor som vi underhåller varje vecka genom att var just så! Och tänk så många som faktiskt älskar vår humor och det faktum att vi är lite ”galna”. Det är väl just därför serien går hem, för att vi är väldigt underhållande och inte det minsta PK helt enkelt! Härligt med kontraster i livet, eller hur!

   • Sommar skriver:

    Förresten…grundskolan har en inlärningsstil som passar alla- med eller utan diagnos. Grundskolan var pest för mig. Kände mig alltid dålig och trodde att jag hade jättesvårt för att lära mig. Man tvingades att läsa högt osv, vilket gjorde att jag fick jättesvårt att läsa. Men trodde då att jag typ inte kunde läsa. Fick gå i olika smågrupper för extra stöd. Så jag trodde att jag inte kunde läsa, att jag hade väldigt svårt i skolan, att jag var osmart osv. Egen gluten var jag mest blyg och blev nervös av att läsa högt (läsa tyst gick bra), jag hade svårt att plugga in massa ord som man skulle kunna rabbla osv.
    Det lossnade på gymnasiet när jag fick läsa om sånt som faktiskt intresserade mig, fick lära mig på ett annat sätt som passade mig bättre. Sedan tog jag och utbildade mig genom att läsa 3.5 år på universitetet och det var INGA problem. Jag är inte osmart eller svårt att lära. Men jag lär mig det jag tycker är intressant och har svårt för vissa saker, såsom matte.

   • Hilde skriver:

    Ja du Pernie, det kanske är dags att inse att säkert 90% av de som kollar skrattar ÅT er och inte MED er, det är en jävla skillnad! Och det är knappast de som följer din blogg, sen får du bortförklara verkligheten hur du vill, det är du ju bäst på.

   • Sofia skriver:

    Är själv jämngammal med Pernilla och därmed uppvuxen med Wahlgrens, som jag alltid gillat men har inte haft koll på vad någon av dem gjort på många år mer än via enstaka löp eller rubriker. Första gången jag hörde talas om WV tänkte jag ungefär ”precis vad världen behöver, ännu en realitysåpa” och tänkte inte mer på det.
    En kväll kom jag av en slump in på WV, mitt i ett avsnitt och fastnade direkt. Hade aldrig kunnat föreställa mig att det skulle vara ett sånt ”feel good”-program. Det är så befriande härligt att se andras stökiga garderober, tjafs och klanterier men också så mycket kärlek och värme. Nej, vi skrattar verkligen inte ÅT denna härliga familj, de flesta av oss skulle nog gärna vara en del av den.

   • Sommar skriver:

    Hilda- jag skrattar inte åt. Nä jag skrattar med.

   • Hilde skriver:

    Ja ni är ju fans, de flesta är INTE det, kan ni haja det eller? Nä, för ni är lika korkade som familjen i fråga.

 • Rosa skriver:

  TACK för ännu en härlig timme i ert sällskap, lika underbart och underhållande som vanligt. Älskar Theos kommentarer gällande Piccadilly Cirkus ha ha, så gullig. Grattis till Bianca och Benjamins uppkörning också, hoppas att provet har gått bra sen också.
  GRATTIS på födelsedagen till din fina 20-åring.
  Kram Rosa

 • Marie skriver:

  Tack tack tack familjen Wahlgren/Ingrosso… idag har jag skrattat så tårarna sprutat när jag tittade på ert program 😂😂
  Torsdagar är numera veckans bästa dag tror jag minsann!
  Hur många avsnitt/säsonger har ni spelat in?

 • JUNITJEJ skriver:

  Åh, så trevligt!

 • Pia Widlund skriver:

  Ljuvliga färger på servisen!

 • Sandra,Jkpg skriver:

  Vad kul med en dagsutflykt med mor och dotter. Så mycket fin dom har har i den butiken. Kul att få se 👍🏼😃
  Fina bilder på er alla.

  Stort Grattis till Benjamin idag 🎉🎉🎉💐
  Kram Sandra

 • Zandra skriver:

  Sett reklamen på tv om din medverkan i programmet klassfesten. Din blommiga jacka du har i programmet är grymt snygg. Var är den köpt?

 • Marta skriver:

  Blev så nyfiken på Christinas föredrag.
  Men hade lite svårt att hitta info om just detta på hennes blogg.
  Får kolla igen.
  Christinas hemligheter och möjligheter kan man inte bli annat än nyfiken på. Överraskningarnas kvinna är vad hon är!
  Har hon lyckats övertala dig om tallrikarna än? De skulle ju onekligen passa i Nerja…

 • Rosa skriver:

  Vilken mysig kväll och så fint arrangerat det ser ut. Så underbart att få jobba ihop på det här sättet, ni är ju bara för härliga alla tre. Hade ingen aning om att din gulliga mamma har en blogg, den måste jag absolut börja läsa.

 • Conny Stavros skriver:

  Hello
  Com Hem har kommit överens med Discovery Networks…
  Luta dig tillbaka I soffan…

 • Julia skriver:

  Efter en dag med tvätt och städ unnar jag mig denna lillördag ett glas av ditt röda vin och lite chips till det! Sååååå gott! Och tack för bästa podden varje söndag ❤️

 • Lisa i Norrköping skriver:

  Tack för en jättetrevlig kväll tillsammans med er ❤️
  Kan inte komma på någon familj som är lika härlig, kärleksfull och tokig som er. Även kul att få träffa Bianca, denna otroligt vackra och gulliga tjej.
  Lev väl Nilla, Pilla, Chilla, Hockeyfrilla ❤️

  • Jossan skriver:

   Jag förstår inte what the fuzz is all about. :) Jag kan komma på flera av mina vänners familjer som är minst lika kärleksfulla och härliga. Men det kanske inte är så vanligt.

   • Malin skriver:

    Så är det Jossan. De flesta av oss med normala familjeförhållanden vet mycket väl vad en kärleksfull familj med bra sammanhållning är. Inget att göra så stor sak av alls. Jag tittar ibland på Wahlgrens värld och roas, jag gillar Pernillas och Sofias pod och jag läser olika bloggar. Men en del klarar ju inte av att gilla saker på ett normalt sätt utan måste ta till extrema superlativ om allt de gör, åka flera mil för att äta på samma pizzeria som Pernilla etc. Men de flesta av oss känner nog som du. En kul trivsam kändis som man följer på lite avstånd. Skönt med sunda människor.

   • Jossan skriver:

    Skönt. Trodde jag var ensam. :)

   • Anna skriver:

    Håller med helt👍🏻

   • Mia skriver:

    Håller oxå med. Jag har samma nära förhållande till min familj som föräldrar och syskon med deras familjer. Ser även att våra vänner också har det. Det är absolut inget unikt för familjen Wahlgren… trodde jag iallafall. Men det kanske inte är så vanligt eftersom så många reagerar på deras sammanhållning och kärlek till varandra. Synd om dom som inte har det så eftersom familjen är det bästa man har.

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Tack Lisa för att du kom och för dina härliga ord!!!

 • anne skriver:

  Visste inte att att hon hade en blogg. 😉
  Har nu varit inne och kollat.
  Säger bara”.bless her”
  Vilken underbar människa. .förstår nu vilken grund” du har. Har också en mor som fyllde åttio i somras.
  Härligt med generationsumgänge. .
  Inte att ta för givet. ♥♥♥

 • Annica skriver:

  Underbart att ni umgås så mycket i er familj! Härligt att din mamma är så pigg och fräsch.

1 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram