Ny bil & familjemiddag

Häromdagen var jag på Volkswagen i Södertälje och hämtade ut min nya bil!

 

img_4057.jpg

Eller buss ska man kanske kalla den?!  HUR coolt vore det inte att köra runt familjen i den här skönheten i sommar?!!

En alldeles egen Scooby-Doo-buss!   :-)

 

Haha, Jag la ut bilden med bussen på min Instagram,  och nästan alla trodde att jag var allvarlig!

Men jag skojade faktiskt bara.  :-)

 

img_4068.jpg

 

Det HÄR är den bil jag kommer att köra i sommar!  Nya Volkswagen Tiguan.

 

Helt ärligt den skönaste bil jag har kört!!  Och med ett underbart system där mobiltelefonen uppkopplas i bilen så att den läser upp mina meddelanden och jag kan kan diktera nya medan jag kör! 

viktigt i dessa dagar när så många (även jag många gånger) sitter och kollar på mobiltelefonen eller skriver sms medan man kör…!

Kanske den bästa uppfinningen var gäller trafiksäkerhet,  sedan bilbältet uppfanns!  

 


img_4065.jpg

 

Klart att filmteamet ska ha en egen bil också!  😉

 

img_4066.jpg

img_1980.jpg

 

På kvällen blev det familjemiddag hemma.

 

img_1979.jpg img_1981.jpg img_1984.jpgimg_1986.jpg

 

 

Burrata och Mozzarella Caprese till förrätt.

 

img_1992.jpg

 

Lasagne till varmrätt tillagad i min egen Ugnsfasta serie;  Piccadilly för Saga form!

 img_1995.jpg

 

Kusingänget!  ♥

img_1994.jpgimg_1993.jpgimg_1996.jpg

 

Någon form av Marängswish till efterrätt!  :-)  Serverade den i min andra form från Piccadilly-serien . 

 

img_1998.jpgimg_2001.jpgimg_4292.jpg


Skålar med er i ett glas Hallon-te och önskar er alla en Glad Midsommar imorgon!

Här hemma rullas det köttbullar och bakas tårtbottnar just nu….

I morgon hoppas vi på fint väder , mycket god mat och kärlek!

Må vädergudarna vara med oss alla…! 😉

50 reaktioner på “Ny bil & familjemiddag”

1 2
 • Elisabeth skriver:

  Sluta gnälla på dem som vågar ha en avvikande åsikt här! Det är väl positivt att olika åsikter framförs. Bra Pernilla att du tillåter detta! Förstår inte att idoler ses som ofelbara av sina fans och följare.
  Det finns två anledningar till att bloggare hela tiden talar om märken och var man kan köpa produkterna.
  1. För att läsare annars frågar var de finns att köpa. 2. För att man får bra betalt eller gratisprodukter för att man gör reklam. Troligen är nr 2 den främsta anledningen.

 • Anna skriver:

  Gör något åt den reklam som hoppar fram varje gång man byter sida eller ska läsa kommentarerna!! Så irriterande, ta åt dig vad läsarna skrivet du kommer o tappa följare!!

 • Lens skriver:

  Hoppas att ni hade en fin midsommarafton 🇸🇪 En Volkswagen Tiguan är min drömbil. Skriv sen vad du tycker om den 😄

 • Elisabeth skriver:

  Mer och mer reklam. Bilar, tallrikar, karotter. Förstår att viss reklam är en förutsättning för bloggare, men talesättet ”måtta med allt” är fortfarande gångbart!

  • Anni skriver:

   Om hon inte skriver svar sakerna är ifrån så är det ju alltid minst 10 som frågar.

  • Nike skriver:

   Om du med förutsättning menar att bloggaren själv ska ha lön så ja. Om du menar att bloggen kostar att driva så nej. Det finns nästintill superbra kostnadsfria alternativ vilket jag med en dåres envishet försöker få igång en dialog kring här.

   • Ascis skriver:

    Vad är du egentligen ute efter Nike även om Pernilla tar sig tid att bemöta dina urbota idiotiska kommentarer så fortsätter du, ska du alltid ha sista ordet eller vad? Ge dig nu för H och kontakta en tidning eller något där du kan skriva av dig eller skaffa en egen blogg där du kan få utlopp för detta. Bara för att man har ett öppet kommentarsfält behöver man ju inte ifrågasätta allt som du gör hela tiden och vara så kritisk mot allt vad Pernilla gör och tänker. Låt henne sköta sitt vilket hon gör så bra utan dina märkliga förslag och sen sköter du ditt!!

   • Nike skriver:

    Du kanske orkar bemöda dig med att tala om exakt vad som var så urbota korkat? Jag kommer finnas kvar här och kommer vettiga argument som det ibland gör så kan även jah bli tyst. Din kommentar hörde ju inte till den kategorin. Jag förutsätter helt enkelt att du scrollar nästa gång du se att jag kommenterat. :)

   • Myran skriver:

    Jag hoppas verkligen att P till slut tröttnar på dig, Nike och blockar dig. Ditt ifrågasättande, kommentarer, du vet allt bäst och alla andra är idioter drar verkligen ner stämningen på bloggen till negativt istället för att bloggen är något positivt. Suck skaffa dig ett eget liv!!!

   • Nike skriver:

    Hej Myran (och andra som tycker saker om mig och som jag inte besvarat).
    1. Jag har ifrågasatt nätmobbning som p själv drog upp, bygglov som p besvarade, att smsa då man kör bil och reklamen där jag kommit med egna tips så att folk ska fortsätta följa bloggen eftersom de stör sig och bloggen tydligen kostar (vilket jag iofs inte tror på alls utan det är p som kostar). Exakt vad av detta är negativt menar du?
    2. Chilla lite med blocka snacket. Det finns VPN tunnlar och enklare sätt att ta sig förbi sånt om man vill bemöda sig. Men skulle jag bli blockad för att jag diskuterar nätmobbning tex och ställer frågor om det om än kanske med ibland hårda ordalag (men knappast elaka som en del andra plus att jag också creddar p då hon förtjänar det) så skulle jag tycka p var extremt sårbar. Jag ställer frågor och blir blockad?! Andra påstår att jag inte har ett liv, är bitter och sjuk mm och alltså kommer med förtal om man så vill – de blir inte blockade. Isf är den här bloggen riktigt riktigt hemsk.
    3. Jag vet verkligen inte bäst. Var har jag påstått det? Copy pastea tack. Jag lär mig varje dag men troligen inte av folk som påstår sig veta hur jag är. Uppriktigt sagt är det personer som du och andra som skrivit om mig som jag blir rädd för.
    4. Jag kommer fortsätta finnas här så det är bara att arbeta upp scrollfingret rejält för er som tycker jag är hemsk. Kram till er alla. ❤

   • Mi skriver:

    Håller med dig Myran och hoppas att det snart kan bli lugn och ro här igen och att vi kan slippa alla dessa oändligt långa bessewisser kommentarerna som är så tröttsamma och förstör så mycket. Andra åsikter än Pernilla fine men på allt hon säger och gör då är det ju något helt annat det handlar om.

   • Myran skriver:

    Nike, för det 1:a handlar det inte om P är extremt känslig eller hemsk när vi talar om att blocka vissa, det handlar om vilket ton man vill ha på bloggen.
    Tror du att detta är en politiskt blogg där det är meningen att vi ska debattera ALLT HELA tiden?
    För det 2:a handlar det om att veta när man ska vara tyst, när det räcker. (Du besitter inte den gåvan!)
    För det 3:e handlar det om att veta när man är för mycket och inte önskvärd.
    Ditt rabblande, med hur långa inlägg som helst är bara tröttsamt och negativt.
    Du framstår som idioten i din inlägg.
    Och ja, jag hoppas fortfarande att du och såna som dig blir blockade för att det ska bli den positiva blogg det en gång var!

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Jag har bloggat i stort sett varje dag i 9 års tid, så tro mig när jag säger att jag VET, att om jag inte skriver ut vad saker eller kläder kommer i från , så kommer jag garanterat att få flera fråger om det. Så att jag länkar och skriver vad saker kommer ifrån , gör jag alltså efter flera års erfarenhet av vad mina bloggläsare vill veta och önskar av min blogg!

   • Nike skriver:

    Eller så behöver du inte fota så mycket som behöver länkas. Skippa lasagnen och länk till din picadilly serie. Kanske fotar du för att just få reklampengar eller så får du inget alls. Det är väl det som folk undrar. Kanske vill du just fota lasagnen eller bilen (är ju ändå något du är väldigt glad för och en del av ditt liv och bloggen) för att visa upp ditt liv som dina fans vill följa. Eller så är det så att din blogg är en jättestor reklampelare där allt är intäkter till dig och det också är meningen. Eller en kombo. Kanske är det det som vissa vill ha svar på eller stör sig på. Reklamen som lägger sig över hela siten är däremot en helt annan femma men det är inte den du bemöter här heller.

 • Marre skriver:

  Hej vilka fina tallrikar, var har du köpt dom ?

 • Linda skriver:

  Hej Pernilla!
  Måste bara kolla ett par saker…..dina bruna bordstabletter i rotting, är de från Lexington? Vilken är din favoritögonskugge palett? Märke och nr gärna 😊. Tycker det är så kul att följa dig på bloggen o i tv! Blir så inspirerad. Kram Linda

 • anne skriver:

  Ha en mysig midsommar. ♥

1 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram