Nya Vårkollektionen av Pernilla Wahlgren Collection!

Våren är här – och SNART kan vi börja gå barbenta i klänning och shorts igen! 

Jag längtar!! :-)

Vårkollektionen av Pernilla Wahlgren Collection börjar att landa i butik nu, så här kommer ett axplock av den nya kollektionen! 

Så glad och stolt över nya vår & sommar-kollektionen,  och att så många tycker om mitt klädmärke!

I år firar vi nämligen 5 årsjubileum! :-)Bildbomb kommer här:

Hoppas ni gillar det! 

 


pw6211-janis_dresspw6211-janis_dress-5pw6212-janis_blouse-2pw6212-janis_blouse-5img_0065.jpgimg_0064.jpgpw6200-shirley_frill_dress_blueimg_0074.jpgimg_0073.jpgimg_0075.jpgimg_0070.jpgimg_0068.jpgimg_0066.jpgimg_0072.jpgpw6214-cecilia_blazer_dress-2pw6213-cecilia_blazer_romperpw6215_easy_wrapped_jersey_dress_blue-4_2pw6202-donna_flare_dresspw6171-cressida_maxi_dresspw6170-cressida_flare_romper-2pw6201-heather_dress_black-2img_8204.jpgpw6186-rebecca_chiffon_dress-3pw6188-rebecca_chiffon_blouse-2pw6187-rebecca_chiffon_long_dresspw6209-pepita_silk_dress-2

 

Som en skogsdröm…

Ni vet ju att jag älskar färg och mönster  – och det har även varit mitt ”signum” sedan jag gjorde min första klänning för 5 år sedan.

Men för er som nu kanske INTE gillar mönstrat och vill ha enfärgat,  så visade jag fler modeller från nya kollektionen i ett äldre inlägg som ni kan se HÄR.

 

För att beställa och för att se HELA kollektionen , klicka HÄR.

 

I stolt samarbete med mig själv / Pernilla Wahlgren Collection

37 reaktioner på “Nya Vårkollektionen av Pernilla Wahlgren Collection!”

1 2
 • Hanna skriver:

  Villka fina kläder! Kul att det är olika modeller med olika koppar som provar dem, så man kan se lite hur den ser ut i sin egen storlek, oavsett om man är lite mindre eller större.

 • Silvia skriver:

  Hade varit kul att se 40+ modeller, klenningar er inte bara for dem unga.

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Det kommer säkert att duka upp snygga 40+tjejer på Instagram och dylikt som jag kan lägga upp fina bilder på senare! Nu har vi använt oss av dom modeller som Provrummet alltid samarbetar med . Men min mamma t e x älskar mina kläder och brukar ta fina bilder på sig själv i dessa! Så det kommer bilder på även äldre – jag lovar! 😉

 • Christina skriver:

  Jättefina klänningar o blusar! Jag hade blivit så glad om du även började tillverka sköna byxor av de vackra tygerna!

 • Linda skriver:

  Hej! Jag undrar som en del andra varför alla klänningar måste vara så slimmade över mage/midja? I vår ålder och efter några barn så ser det inte snyggt ut. Jag är trots allt en small/medium person men har fått skicka tillbaka 2 klänningar pga för taijt över mage… synd!

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Modellerna Bonnie Jersey Dress , Marion Dress och Heather Dress är raka i modellen och kan bäras som dom är eller med skärp!

 • Pia Widlund skriver:

  Den gula med blommor på var jättefin!

 • Petra skriver:

  Hej! Jättefina käder💗
  Men varför måste alla plagg vara slimmade?? Jag är inte tjock, men har stor byst och lite kärlekshandtag som man kanske inte vill framhäva i första taget. Hade varit tacksam om du gjorde en A-linje serie med dina vackra tyger och fina klänningar💖💖
  Kram💕💕💕

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Modellerna Bonnie Jersey Dress , Marion Dress och Heather Dress är raka i modellen och kan bäras som dom är eller med skärp!

 • Linda H skriver:

  Jätte fina :)

 • Gen skriver:

  Det blev lite felskrivet Jag undrar om det bara är till för dom unga snygga flickorna

 • Gen skriver:

  Hej Pernilla
  Varför bara visa snygga unga flickor i dina kläder Kan du inte fixa en äldre dam med lite hull eller är det inte till för dom unga snygga ????

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Det kommer säkert att duka upp snygga 40+tjejer på Instagram och dylikt som jag kan lägga upp fina bilder på senare! Nu har vi använt oss av dom modeller som Provrummet alltid samarbetar med . Men min mamma t e x älskar mina kläder och brukar ta fina bilder på sig själv i dessa! Så det kommer att komma bilder på även äldre och kurvigare kvinnor i mina klänningar – jag lovar! 😉

 • Eva skriver:

  Inte min stil, tyvärr. Skulle vilja men är verkligen ingen klänning människa.
  Tycker alla andra är jättefna i det:-))

 • Marie Graff skriver:

  Åh så fina! 😍😍😍

 • Annette skriver:

  Hej

  En fråga till alla som äger en Pernilla klänning. Jag har tittat länge, men inte handlat. Nu undrar jag hur är de i storlekarna? Jag är oftast en Small, men ibland Medium. Jag är 170 så på längden är jag Medium det vet jag, men jag har inte så mkt kurvor :). Jag är liksom inte skapt så. Går jag upp i vikt så lägger jag allt på magen tyvärr inte på rumpa eller höfter. Nog om det :) Tacksam för alla svar

  • Helene skriver:

   Jag har några men tycker de är slimmade och tajta och inte så förlåtande mot en 50-årig kropp som har lite hull och bubblor tyvärr. Och alldeles för korta, får alltid ha underklänning som sticker ut.

 • Åsa skriver:

  Men vilka fina kläder! Synd bara att de är lite dyra… Köpte en av dina känningar till ett bröllop och den är jag så nöjd med. Dock är den ett rea fynd.

  • Elenor skriver:

   Då rekommenderar jag dig att gå in på Tradera för där har jag köpt flera av mina klänningar till kanonpriser och dom var nya allihop :)

 • Elenor skriver:

  Första klänningen var ju bara sååå snygg och den skulle ju vara perfekt att ha på min systerdotters student! Älskar dina klänningar, du är grym Pernilla. Tänk vad fort 5 år går! Du är värd den succé som dina kollektioner har varit och är!

 • Irene skriver:

  Wow hur många företag har du nu ? Det går fort 5 år redan.

1 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram