På besök i Biancas första egna lägenhet

img_7427.jpg

 

Här sitter min stora fina tjej i sin första EGNA lägenhet som hon har köpt för EGNA pengar!     Det är stort! 🙌

Den där häftiga känslan minns jag själv från när jag köpte min allra första lägenhet!  En 3:a på Styrmansgatan 21 på Östermalm. En bostadsrätt precis – som Biancas – som jag också köpte för egna ihop-jobbade pengar, 18 år gammal!

 

img_7443.jpg

 

Just nu fixas det och grejas i nya lägenheten för fullt.  Alla väggarna är ommålade i tre olika färger, och än så länge har ny säng , soffa och soffbord kommit.    Sååå snygga allihop!

När jag och filmteamet var där häromdagen , så var två killar från Butler of Sweden där och satte ihop Biancas nyinskaffade Ikea-garderob i sovrummet!

 

 

img_7442.jpgimg_7429.jpg

img_7432.jpg

 

Jag hade med mig lite inflyttningspresenter till mitt lilla flickebarn som nu flyr hemmet för gott….! 😉

 

img_7439.jpg

 

Ananasfat från MiNilla  , samt kökshanddukar , smyckebox och förvaringsboxar från Artiklar. 

 

img_7435.jpgimg_7433.jpg

 

Bianca blev väldigt glad för presenterna  trots att det inte var en Dammsugare, haha…..

 

Åh, hon kommer verkligen att trivas här!

Lägenheten är ljus och fräsch och ligger precis vid en stor park och med en liten bäck utanför balkongen.

Det kommer att bli så FINT när allt är klart! 👌

Ser fram mot många mysiga TV-kvällar och middagar här, som jag tar för givet att jag kommer bli inbjuden till….! 😉 😋

49 reaktioner på “På besök i Biancas första egna lägenhet”

1 2
 • Nina skriver:

  Tror inte att folk missunnar Bianca hennes nya lägenhet.
  Det man i stället kan fundera över och diskutera kring, är hur bloggande och deltagande i såpor och liknande kan generera så mycket pengar, direkt och indirekt i form av gratisprodukter, resor, hotellvistelser m m. Många yrken ger, trots långa jobbiga studier med skral ekonomi, en bråkdel i lön jämfört med bloggarens. Men vem har sagt att livet är rättvist? Å andra sidan är det nog inte så roligt och psykiskt hälsosamt att fläka ut sitt liv inför hela svenska folket.

 • Nike skriver:

  Underbara Paolo Roberto? Men what ever gets you through the Night.
  Gungstolar är sjukt behagliga och tar man i ordentligt lovar jag att du kommer nån vart.

  • Linn skriver:

   Risken (eller chansen passar kanske bättre) är att du rasar ut på vägen fram så kom du inte längre. Fick Mi inte en gång säga underbara Paolo retar du dig på honom också? undrar verkligen vad sådana som du (han hon hen) kallas? Du behöver inte kommentera för jag är med de som skrev tidigare att inte ge dig och dina fans mer eld så scrolla bara fint och elegant förbi den här kommentaren.

   • Nike skriver:

    Vi kallas personer med för mkt fritid under semestern som bör tagga ner på vissa kommentarer. Hade det gått skulle jag raderat. Kändes dumt. Sorry.

 • Mi skriver:

  Kan bara citera underbara Paolo Robert rakt av ”Att gnälla och ha åsikter om allt är som att sitta i en gungstol, du har något att göra men kommer ingenstans. I världens mest lättkränkta land så har folk sjukt ömma tår” så sant.

 • Nike skriver:

  Det är inte det att hon köpt lägenheten. Jag köpte min första för ett arv. Snarare är det väl så att det finns hundratusentals där ute som i vissa fall är äldre en b och sliter som säljare/diskare/sjuksyrra etc som snarare undrar hur de ska ha råd med maten månaden ut o deras tillfälliga bostad (hyr ett rum, bor i kollektiv eller hemma). Vi har en helt galen bostadsbrist med upp mot en miljon bara i Sthlms bostadskö. DÅ svansar lilla Bianca in för hon är dotter till en kändis OCH kanal 5 inser att WV kommer dra fler unga om deras programkopia av Parneviks eller vad det var, också har Pernillas dotter med i programmet.
  Så poff bang så åker b till Nerja, gör en photosuit, tar körkort etc och plötsligt tack: x antal mille till en egen lägenhet på en av Sveriges dyraste adresser. Och där sitter Emma/Patrik\Helene/Andreas på sitt telesäljjobb och funderar på när föräldrarna kommer coola eller hur många år till de behöver stå i kö.
  Bs egna ihoptjönade pengar men hur tjänade hon dem? Det är nog det folk tänker på. Livet är orättvist och att WV är värd 8 (?) miljoner i lön är HELT obegripligt och nåt att bli riktigt upprörd över. Men medias makt är stor.

  • Malin skriver:

   Hon verkar inte ha tagit körkortet, orkade inte plugga klart. Något anmärkningsvärt då den där intensivkursen verkade genomföras enbart för att ha det med i programmet, därmed behövde hon nog inte betala ett öre för den. Och ändå kan man inte disciplinera sig till att fullfölja det…. Tror absolut du har en poäng Nike. Bianca har ju pratat öppet om att hon inte orkade gå klart gymnasiet, sen har hon i intervju sagt att det var så bra att hon fick lön direkt när hon började blogga för då slapp hon ställa sig på nåt kafé. Så ja, det är klart man undrar över vad hon åstadkommit med egen kraft. Att vara dotter till en kändis och sälja ut sin integritet och privatliv i tv och bloggar känns inte direkt som nåt att ta efter. Och absolut inte beundransvärt, jämfört med dem som verkligen jobbar och sliter.

  • P skriver:

   Det där låter inte riktigt som du Nike, eller bara morgontrött kanske? Men det heter inte photosuit, utan photoshoot…

  • Sofia skriver:

   Ja Nike, det brukar vara så att man sätter den moraliska gränsen så att man själv hamnar på rätt sida. Det du säger är alltså att om B ärvt pengar och därmed kunnat köpa lägenheten så hade det varit ok (för så var det för dig och du är ju en moralisk person) men inte att hon tjänar pengar för att det finns en efterfrågan på hennes medverkan i tv-program och i bloggvärlden? Vad är skillnaden för Hasse/Lasse/Greta, menar du? Borde B ha sagt nej tack, jag tar nu jobb som telesäljare och väntar i bostadskön i 20 år, för det är det moraliskt riktiga eller räcker det om hon skäms ordentligt?
   Tar inte illa upp för att du är ktitisk – är bara nyfiken på vad som önskas.. Samma diskussion kan ju föras om vi flyttar ”ner” oss ett snäpp till friska medelsvensson med arbeten vs hemlösa/arbetslösa/sjuka osv. Eller hur?

   • Nike skriver:

    Sättet hon fått lägenheten på är hennes ensak. Hon har en känd mamma och så blev hon med lägenhet om man ska hårddra det. Jag ärvde min. Olika falla ödets lotter. Och vissa kan alltså vara med i tv och få miljoner till en lägenhet och vissa får jobba hela livet och aldrig få råd. Återigen finns vissa som vågar ta steget ut i det okända och bli egenföretagare. Går det bra kan man tjäna en hel del pengar. Det blir vad man gör det till men alla varken vill eller kan. Eller så föds man till ett boende som jag och Bianca. Ungefär så. Jag värderar inte att hon fått den. Men kanske värderar jag produkten som givit henne pengarna. En reality show. Är Pernilla och biancas liv komprimerat till ca 8 timmar värt lika många miljoner? Det är mer det jag frågar kring.

   • P skriver:

    Men gäsp, nu börjar jag också tröttna faktiskt, men som sagt, det är ju bara att scrolla… Det är skillnad på att ha en egen åsikt, och ha en om precis ALLT.

   • Sofia skriver:

    Nike, ok då förstår jag hur du menar. Själv tror jag att B är så populär för att hon är den hon är, inte för att hon är Ps dotter. Klart det öppnas dörrar men hon är lika viktig i WV som P, så jag tycker hon tjänar pengarna själv.
    Ska man kunna bli mångmiljonär på att blogga eller på reality-tv? Tja det kan man förstås diskutera, men ytterst beror det ju på hur vi som läser/tittar beter oss. Personligen tycker jag att det som WV ger mig är priceless, större värde än att bli riktigt berörd är svårslaget. Därmed inte sagt att jag prioriterar vårdyrken o liknande lägre, det känns bara som en egen fråga med egen lösning,

   • Nike skriver:

    Vi har en väldigt stor åsiktsskillnad i vad som berör men du är klok du Sofia. :)

  • Charlotte skriver:

   Ja jag måste iaf säga med handen på hjärtat att om jag fick byta min ungdom (18 år äldre) emot Biancas så hade jag verkligen inte tackat nej. Minns att jag oxå var skoltrött, hoppade av gymnasiet. Har sedan läst upp betyg och jobbar nu som förskolelärare. Såg mig inte som ” lat” på den tiden som Bianca ofta får höra. Jag mådde skit helt enkelt.

   När jag tog mitt körkort gjorde jag som Bianca, körde upp men väntade med teorin. Fanns klart orsaker till det. Ett år senare hade jag mitt körkort. Vad jag menar är att alla dessa kommentarer om varför B inte tar tag i sitt körkort har ju inte vi med att göra. Hon kommer nog inom tid köra bil. Jag tycker att det ifrågasätts så mycket bara för att man är sk ” kändisbarn”. Det verkar på vissa som att man då ska leva upp till nåt som resten av svenska folket liksom ska acceptera annars är man en jäkla glidare. Det kan aldrig bli rättvist i livet vad man är, blir, gör, osv..

 • Pernillas största fan Malin skriver:

  Åhhhh va fint Lgh Bianca bor sååå snygga och jag har också flyttat till central Sundbyberg och har öppenspis men ska måla väggar efter sommar :-) Alla mina samling på dig är fullt och det är inte lätt med plats de ligger i kartonger och även många reklam på dig är uppe i vinden ✌️😄❤️

 • Sofia F skriver:

  Hej. Vart kommer den snygga soffan ifrån – är på jakt efter en ny hemma…

  Hälsningar från ett soligt Göteborg.

 • Conny Stavros skriver:

  Hello!
  Bianca , mamma Pernilla behöver nog låna din tvättmaskin ibland. :)
  Eller hur Pernilla , eller… 😉

1 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram