På bettet!

Hej Vänner! 

Har precis kommit hem efter att ha varit inne i stan på presskonferens sedan imorse!

20121115-134952.jpg

Kör fortfarande på min Colmarjacka modell vår, som värmer bra tills det är dags att plocka fram vintermodellen! Har införskaffat mig en GULD som är hur fin som helst!

Nå väl…

Presskonferens för VAD?! –  kanske ni undrar.

Jo, för detta!

20121115-134944.jpg

Jag har nämligen tackat ja till att vara med i den nyskrivna Vampyr-farsen ”På bettet” som kommer att turnera runt om i hela Sverige med premiär den 14 februari nästa år!

Och med anledning av detta så träffades vi allihop på Maximteatern idag för att  möta pressen där.

20121115-135023.jpg
Blev intervjuad av båda kvällstidningarna samt gjorde en direktsänd intrvju för P4 med den här glada mannen! :-)

20121115-135009.jpg

Ensemblen består av det här sköna gänget + Carina Lidbom , som tyvärr redan hade hunnit gå iväg när vi tog den här bilden.

Ser verkligen fram mot att få jobba och åka på turné tillsammans med alla dessa hääärliga människor! :-)

20121115-135042.jpg

Jag ska spela Jenny som är flickvän till Anders – dvs Robert Rydberg som alltså spelar min fästman. Robert är en sjukt begåvad kille som jag skrattat åt i både Saturday Night Fever, Grease,  Allsång på Skansen samt i Spamelot där han var helt lysande!!

20121115-135036.jpg

Suddiga bild på härliga Anna Norberg som driver Dröse och Norberg entertainment  som producerar och sätter upp föreställningen! Jag , Anna och hennes man Robert Dröse lärde känna varandra när vi spelade Grease tillsammans 1991 på Chinateatern i Sthlm!  Ska bli jättekul att jobba ihop igen! 

Jag återkommer med vår turnéplan senare och var ni kan boka biljetter så snart jag vet!

 För den här Vampyr-farsen kommer bli helt galen och då MÅSTE ni ju bara  komma och titta när vi gästar just ER stad..!! :-)

24 reaktioner på “På bettet!”

1 2
 • Kevin skriver:

  At last some raaltnoiity in our little debate.

 • Marianne skriver:

  Anna N sjöng på mitt bröllop i oktober 1994 – fantastiskt vackert och minnesvärt!

 • Is skriver:

  Förstår inte hur du hinner med allt. Missförstå mig inte. Självklart ska jag inte missa farsen. Kul med upplevelser, perfekt att ge bort i present.

 • Sandra skriver:

  Guuud, kan inte vara lätt att åka på turné som höggravid el. med en liten bebis!!
  Ser ju ut att vara dags väldigt snart för ”Judith” (antar jag det är)! Men klarar andra det så klarar väl hon det! P hade ju med sina när de var små och det finns ju barnflickor som tur är! 😉 Lite konstigt dock att man skaffar barn mitt i en teateruppsättning då det väl måste vara planerat sen ganska lång tid tidbaka!? (Eller det kanske passar rollen…)

  Och varför måste ”alla” ha Colmar-jackor?! Det FINNS ju andra dunjackor. På Stadium t ex får man nu 200:- rabatt när man lämnar in sin gamla jacka (vilken som helst) och köper en ny för minst 499:-!! Jättebra då man samtidigt gör en god gärning. Gjorde det förra året och fick en fin, blå och billig dunjacka! Ett tips bara!

 • Malin Andersson ( Pernilla wahlgrens största fan ) skriver:

  Ohhh vad roligt då måste jag komma och titta på, ledsen att jag inte kunde komma ikväll pga att jag inte blivit frisk från virusförkyld o vill ej smittar er så det finns fler tåg kram på dig söta pernilla

 • Ulrica skriver:

  Åh, vad kul!!! Känns väl roligt att hålla på med teater och humor igen?

  Ska bli kul att se och håller tummarna för att ni gästar Småland.

  Såg just att du ska vara med i ”Sommarpratarna” på TV på måndag. Äääälskar det programmet och på måndag är det jag som sitter som fastklistrad framför TV:n. Vore kul höra dig berätta lite insideinfo om hur inspelningen var. Antar att det är många timmar som ni sitter och äter och sen får vi bara se knappt en timma…

  Ha en riktigt trevlig helg!

  Förresten – har ju precis bakat din pepparkaksdeg ur nya kokboken. Har lovat barnen att vi ska baka pepparkakor imorgon efter skolan!!! Här gäller det att vara ute i god tid ;-))

 • lhena skriver:

  Vilka städer blir det?

 • schlagertokigtjej skriver:

  Åh,va kul!Hoppas att ni kommer till Eskilstuna :)

 • Anna skriver:

  Sedan är han gift med dottern till drottningen av fars och komedi, Eva Rydberg :-) Heja Skåne!

1 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram