Plåtning hemma

Jag och Bianca har inlett ett roligt samarbete med Jotex! 

Alltså , dom har sååå mycket fina grejer ! Inredning HELT i min stil!!

Det kommer att ske en hel förändringar hemma hos mig –  som ni kommer att få se snart…..

Tills dess får ni hålla till godo med lite ”behind the scenes-bilder från plåtningen vi gjorde hemma hos mig!  

 

 

img_2725-1.jpg

img_2726-1.jpgimg_2730-1.jpgdrar jag till Dubai i några dagar på  Tjejresa! 

Ser fram mot mycket skratt, god mat och soool! ☀️😋

39 reaktioner på “Plåtning hemma”

1 2
 • chris skriver:

  Och där fick jysk en gratis annons, så hoppas även andra kunder får del av vinsten.

 • Kicki skriver:

  Sorry! Skickade tydligen min kommentar för snabbt. Men, alltså. Tycker denna familj är så gullig men önskar att de skulle utveckla sig mer. Läs böcker, se kvalitativ film. Gå på Operan. Släpp förankringen som ” White trash”. Ni har nog potentialen. Livet har så mycket mer att ge än Jotex och Ellos. Varmt lycka till i er personliga utveckling.

  • Sofia skriver:

   Kicki, lång utbildning är inget mått på någons intelligens och förmåga, har aldrig varit. Kan inte riktigt avgöra om du brister i social kompetens eller om du bara är elak, men oavsett vilket så är det otroligt kul att du i din inskränkta nedlåtande kommentar pratar om personlig utveckling. Om du fått en sådan inställning mot andra människor genom att läsa mycket böcker, akademisk utbildning och att gå på Operan är mitt råd: sluta genast!
   Satsa istället på din egen personliga utveckling, vidga dina vyer genom att vara mindre fördomsfull. Du kan lära dig saker som t ex att personer som ser ner på andra utan undantag är små på insidan. Det kommer garanterat att ge dig ett rikare liv, men kräver mycket mer än att läsa några böcker.

   • Elis skriver:

    Så sant så, kan bara hålla med dig!

    Blir man så trångsynt och elak av utbildning så bör man låta bli….

    Eller sluta läs, följ & titta på WW om man inte kan unna andra framgång……..luktar avundsjuka lång väg. Mer befriande ”offentliga” människor som bjuder på sig själva & bjuder på garv har jag aldrig sett. Att man idag får betalt eller blir bjuden på resor, saker mm ingår i jobbet om någon missat det, inga konstigheter tycker jag. Wahlgrens ni är grymma :)

  • Charlotte skriver:

   Gå på operan!! hahaha va katten har den genren med intelligens o bildning att göra tycker du? Är du 90 år med en gammal syn på vad ” bildning” är? Dummaste idag 😂

 • Kicki skriver:

  Hahaha! Sååå jäkla underhållande. Både bloggen och tv-programmet. Har någon av medlemarna i denna familj någon som helst utbildning? Gymnasiet? Någon av dem som tagit studenten? Någon av dem som ens vet vad ett universitet är? De sköter förmodligen i det. Tjänar ju grova pengar ändå.

  • Helena skriver:

   Vilka white trash frågor.

   • S skriver:

    Från Wikipedia: Personer som utpekas som white trash har ofta svag ekonomisk ställning, låg bildnings- och utbildningsnivå samt ett ointresse för samhälls- och kulturfrågor.

    Ehh… Pernilla och Bianca. P har inte gått ut grundskolan och visar ständigt prov på obegåvning och B vet inte vad Brexit är men menar att hon är ”street smart” men kan inte ens ha hyfsat att lyssna på sin agent utan håller på med mobilen när agenten talar om att B måste jobba och inte kan skita i bloggen. Och det här är era förebilder.

    Jag undrar vem av Kicki Pernilla och Bianca som är white trash jag. #freeeakshow.

   • Sofia skriver:

    …sade den som använder Wiki som källa. #kastasteniglashus

   • S skriver:

    Oavsett källa så stämmer ju beskrivningen. Det finns många intelligenser och en del kopplas till utbildning. Andra inte. Jag håller med Kicki i det hon menar dock. Den här familjen har inte lyft blicken många centimeter från nöjesvärlden och sin egen navel och som ni älskar det. Så vad är problemet? Slicka i er era torsdagar och njut av WV så får väl vi andra göra som vi vill. Titta eller kanske läsa en bok.

 • mela skriver:

  Gillar med jotex! och er serie är bara så härligt. kan inte du börja Vlogga du med?

 • Nicklas skriver:

  Men alltså vad fint………jag hittade den låt som Benjamin sjöng sist i Musikplats Stockholm för en månad sedan men som inte kom med i radio, dvs den känslosamma sång han skrev till sin kompis mormors begravning.
  https://youtu.be/4Kg_IGrllC4

 • A-M skriver:

  Sitter och kollar senaste avsnittet, dör av skratt. Ni är för roliga.
  Du på gymmet. Du har lika motivation som jag har 😉 Köpte mig nyss en kettle ball som jag döpt till Göran.
  Om inte Göran kan få mig smal så vette fan 😉
  Vi kanske får acceptera åldern och att det är fan så svårare att gå ner i vikt.
  Men kör hårt och tack för skratt.
  Kramen // A-M

 • Elisabeth Bäcklund skriver:

  Enligt Expressen söker du en rolig o snygg kille. Inget fel, men i nästa mening uppmanar du alla fula killar att sluta mejla dig, dessutom säger du att de flesta inte har ”alla hästar hemma”. Har du sagt så vill jag inte längre läsa din blogg…….

  • Patrik skriver:

   De flesta killar önskar detsamma dvs en tjej med alla hästar hemma så lycka till Pernilla. Kör du med roterande schema för om killen eller något av barnen sover med dig ?

  • Charlotte skriver:

   Handen på hjärtat Elisabeth! Vill inte du ha en rolig kille som dessutom är fin att titta på? Att vara ” fin” ligger i betraktarens ögon och tydligen så tilltalar inte det Pernilla. Detta är inget fjäsk eller att hålla med Pernilla utan bara en reflektion från mig. Att sen Pernilla slängde ur sig det hon sa i podden är väl var de flesta tänker men inte säger, alltså Pernilla i ett nötskal och det som gör att i alla fall JAG gillar henne.

  • Margareta skriver:

   Fast kom igen, lite självdistans får man väl ändå ha. Pernilla är en mycket vacker kvinna o de säger sig självt att vem som helst inte kan få henne.. jag själv skulle väl aldrig skicka nåt till en ” hunk” o tro att jag hade en chans. Man får ju tänka efter vad som är relevant för mig? De flesta vet nog hur man ligger till på dejtingfronten anar jag. Bara sanningen..

  • Patrik skriver:

   Ärligt Per. Vill du ha en person som på frågan Älskling borde man inte förinta IS svarar Vad ska man då ha i drinken?
   Its not all in the looks. P pudlade fö på det här ich sa att hon menade killar som är fula i munnen men jag är övertygad om att utseende går före intellekt för henne. Jag har alltid tyckt p varit söt men efter WV har hon förlorat all glans. Konflikträdd, ständigt i behov av bekräftelse och en humor och intellekt som får mig att springa 180 grader åt andra hållet. Nej tack. Är det här p som skildras ofiltrerat så förstår jag om det är svårt att behålla män.

   • Sofia skriver:

    Klart man vill ha en partner man attraheras av, men smaken är som baken så det kan ju betyda vad som helst och innebär därför att det finns någon för alla.
    Men även om man nu söker en ”modellsnygg” typ för att man tycker det är viktigt så får man väl göra det? Vad är problemet?

   • Marita skriver:

    Och jag som tycker det är konstigt att hon inte har en man? Hon har en underbar humor som tilltalar mig, naturlig och man känner igen sig så mycket när man följer hennes familj! Jag älskar torsdagarna, man får skratta, testa det 😉😂😂😂

 • Anne.Å skriver:

  Lycka till med allt!! Ni är riktigt heta nu överallt och det förstår alla. Läste din fina vackra dotters blogg Man blir riktigt ledsen. Stackarn måste ju ta det lugnt. Ligger man utbränd och sjuk är inget värt något. Hälsan måste gå först. Va rädda om er och varandra❣️❤️❣️❤️

 • Cecilia skriver:

  Njut av Dubai finaste du!
  Och tack för att du bjuder så mycket på dig själv både i Wahlgrens värld och i podden. Love it! 😃

 • Elenor skriver:

  Kul med samarbete med Jotex. Har handlat hos dom i många många år nu senast döskalle påslakanset. Älskar deras inredning! Så du ska ut och resa igen, hur orkar du undrar jag!? Vad är hemligheten?

 • Cissi skriver:

  Wow, vad mycket snygga saker o jag älskar skåpet. Och bilderna på dig är ju smashing, så vacker och ursnygga kläder. 👌Hoppas ni får en mysig resa🏝

 • Nicklas skriver:

  Hej Pernilla

  Har precis börjat att kolla på Wahlgrens värld och har blivit små kär i dig.
  Så måste fråga om ja får bjuda ut dig på en trevlig middag.
  Kramar

 • W v - fan skriver:

  Ha ha! Av diverse tidigare kommentarer här på bloggen framkommer att det är ”låg nivå” på programmet när det bland annat tar upp sådant som att ”sköta magen”…(vågar inte ens nämna ordet här😂).

  Men vikten av att ”sköta magen” skall inte underskattas! Och kan Wv i längden bidra till att detta avdramatiseras så är väl det hälsofrämjande om något!

  Herregud så nojig en annan kan bli innan jag ska gå hemifrån om inte ”detta” får ta sin tid.

  Led därför lite med Benjamin i senaste programmet. Så därför Benjamin – även om du verkade ganska lugn så hoppas jag ändå nästa gång att du inte lyssnar på din syster utan tar den tid du behöver. Förhoppningsvis var det lite ihopklippt också – kanske du fann en nödlösning som vi aldrig fick se😂

 • Lotte skriver:

  Spännande samarbete med Jotex, ja de har fina saker :-)
  Sitter och kollar på Wahlgrens Värld just nu och ni är verkligen roliga 😀
  www lotte4.blogspot se

 • Therese skriver:

  Hej
  Vill bara säga att du är så härlig, ser alla avsnitt och lyssnar på eran podd.
  Blir så glad av det och känner igen mig så mycket👍
  Ni verkar vara en glad och underbar familj.
  Din matta kommer den från jotex? Hittar den ej där så fin.
  Ha en underbar resa och tack för alla skratt
  / Therese

1 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram