Pressdag för Kanal 5 & Känsligt läge i Wahlgrens Värld

I väntan på nya avsnittet av vår realityserie ”Wahlgrens Värld” som går i kväll kl 21 på Kanal 5 – så kan ni ju alltid ägna er åt att se hur hur det såg ut när vi hade Pressdag för programmet tillsammans med alla andra sköna lirare på Kanal 5!

 

Ni får även följa med oss på Kräftskiva på Grand Hotell!

 

Mycket nöje! :-)

 

 

I kvällens kommande avsnitt av ”Wahlgrens Värld” , har jag och Bianca en dispyt om ett väldigt känsligt ämne som jag av förklarliga skäl inte vill beröra mer än så….

 

Som många känner till så var skilsmässan mellan mig och de stora barnens far minst sagt turbulent , och det har redan stått alldeles för mycket om det i tidningarna genom åren.

I dag är jag glad och tacksam över att den tiden är förbi,  och att vi alla är vänner igen!

Just därför reagerar jag starkt i kvällens program , då Bianca får väldigt privata frågor i en Pod  hon gästar om just detta ämne. Frågor som hon inte ska behöva svara på,  och saker som jag absolut inte vill ska dras upp igen i tidningarna.

Det blev ju såklart rubriker i tidningarna när den här Poden kom ut med oklara citat från Bianca ,  men samtidigt ville jag inte prata ett ord mer om det som har varit.

Så jag lät vissa saker ”bara få vara’….

Jag tog ett beslut att inte gå in mer på detta och varken förklara mig eller försvara mig trots missförstånd och osanningar.

En svår balansgång , men har jag bestämt mig för att dra ett streck över det gamla , så vill jag inte gå in i nån diskussion överhuvudtaget om vad som hände,  eller vem som har rätt eller fel.

Det som har varit – har varit.   Punkt.

Därför lämnar jag Bianca och kamerorna när vi filmade – för jag ville inte prata om detta –  alls – inte i vårt program heller….

 

Allt jag velat ha i mitt liv är lugn och harmoni, och tro´t eller ej – men i vårt vardagliga kaos i dag – så har jag – och vi alla – hittat en inre harmoni.   Vi är alla vänner och mår BRA.     Och det är jag SÅ tacksam för!

Många bitar har fallit på plats och alla är lyckliga i sina nya konstellationer, och unnar varandra att få vara lyckliga.

Vi har gått vidare.

Och det önskar jag att alla nyfikna skvallerjournalister också kunde göra……

45 reaktioner på “Pressdag för Kanal 5 & Känsligt läge i Wahlgrens Värld”

1 2 3
 • anne skriver:

  Man måste gå vidare med sitt liv.
  Det har ni gjort. ♥
  Vet hur det känns.
  Respekt
  Och kärlek till er. ♥♥
  Anne :)
  PS.
  Gör ett signum:)
  Det finns en Anne till på bloggen.

 • Bettan skriver:

  Kära Pernilla. Fy f-n va underbart att läsa detta. Jag riktigt känner ilskan och frustrationen. Tänk att inte folk kan låta bli att gräva i skit och istället ägna sig åt viktiga saker. Herre Gud. Era härliga familjebilder från idag, talar väl sitt tydliga språk. Du är en fantastisk människa som kämpat i med och motvind. Älskar Er serie. En helt vanlig familj där alla känner igen sig i mångt och mycket. Skratt och tårar i en salig blandning. Ser fram emot kvällens avsnitt. Kram till hela familjen.

 • Anette i Malmö/Delfinaste skriver:

  Bra beslut! Och bra att du delger dina tankar innan kvällens avsnitt, så behöver det inte storma så mycket om det.
  Kram på dig❣️

 • Sanna skriver:

  Vad bra att du drar en gräns för vad du vill hålla privat! Det är ju självklart att vissa känsliga ämnen vill man hålla för sig själv. Vad skönt att ni alla mår bättre nu, det är inte så lätt alltid. Ha en riktigt bra dag och vi ser MYCKET fram emot kvällens avsnitt! Du och Bianca är en sån fin duo med er humor, värme och era olikheter :-) TACK för allt ni delar med er av och respekt för att ni vill ha vissa saker ifred!!

 • Johanna skriver:

  Var det inte typ 20 år sen ni skilde er nu? Det känns åtminstone som det. Tänk att skvallerpressen har suttit och ältat en skilsmässa i 20 år. Snacka om att inte kunna gå vidare. Trots att dom vändit ut och in på allt redan varv efter varv en miljon gånger och ältat i 20 år och ändå så fortsätter dom.

 • Ann skriver:

  Kloka ord av dig Pernilla och helt rätt beslut! Finns ju absolut ingen anledning att börja gräva i gammalt groll då ni alla idag mår bra och har gått vidare.
  För mig som tittare (tror jag talar för de flesta andra normala) så är det dessutom helt ointressant att ev se/höra om det förflutna mellan dig och Emilio..nä, här och nu är det som gäller! Kram på dig! 😊 (eller kanske 🙏🏼 på det..frågan är om jag menar High five eller Namaste…😅)

 • Iréne skriver:

  Hej Pernilla!

  Du bjuder så mycket på dig men själv MEN vissa saker måste man få ha för sig själv och den innersta kretsen det är inget andra ska få frossa sig i, speciellt skvallerpressen.
  Huvudsaken är att det fungerar bra nu och att ni kna umgås.

  Själv levde jag i ett kaotiskt förhållande med en man som använde droger och bl.a slog mig och saker i hemmet MEN idag är han nykter alkolist ( som det heter) och vi är vänner och umgås på födelsedagar, jul, midsommar etc och jag har gått vidare och förlåtit honom men framför allt är jag glad för att mina barn fått en ” frisk ” pappa som de har en sund relation med.

  Jag ser framemot ert program ikväll.

  Ha en bra dag och glöm inte ta hand om dig själv med.

  Kram Iréne

 • Silvia Werjefelt skriver:

  Hej Pernilla
  Lyssnar både på din och Sofias pod och ser på Wahlgrens värld, vilket gör att man nästan känner sig som en kompis till er.Jag tycker att du är modig och klok som dragit ett streck över det som varit och gått vidare i livet, varför älta det förflutna när vi lever här och nu.
  Kramiz Silvia🙋

 • Marta skriver:

  Pernilla. Du är en generös och godhjärtad människa i din natur. Du har förmågan att förlåta – även när det utifrån sett borde ha varit väldigt svårt att göra det – så har du klarat att säga ”Let go” – nu går vi vidare och tar vara på den tid vi har framför oss.
  Det är stort.

  Ingen journalist har rätt att rota i detta
  och kräva något svar från dig.
  De som gör det har inte följt sitt hjärta. Om de envisas med att fortsätta – stå fast vid ditt beslut att gå vidare och fokusera på oss som ❤️ dig. Respekterar dig.
  Stor kram! Let go!🙏👍

  • M skriver:

   ”Du har en förmåga att förlåta- även om det utifrån sett borde vara väldigt svårt att göra det” så onödig kommentar och varför skulle det vara svårt att dra ett streck och förlåta. Människor förändras och det som var då är över och glömt förlängesedan. Men jag håller helt med om att Pernilla verkar vara en godhjärtad och fin människa❤️

   • Johanna skriver:

    Håller med. Varför skulle det vara svårt att förlåta någon? Och du vet väl ingenting om situationen och hur lätt eller svårt det var. Jag tycker tvärtom att det är väldigt enkelt att förlåta människor. Men det beror väl på att jag tycker att jag är väldigt icke-perfekt själv kan jag tänka mig. Men jag tycker absolut att man ska ge både människor och situationer andra och nya chanser. Dra ett sträck över det gamla och ge människor en ny chans. Vem vet personen kanske förbättrar sig totalt och då missar man ju det annars. Livet blir också så mycket enklare och ljusare när man förlåter istället för att gå runt i elände och vara bitter.

   • Marta skriver:

    Håller med om att jag hade kunnat hoppa över just den kommentaren.

    Jag är själv väldigt ”icke perfekt” på just den biten – att förlåta, släppa och gå vidare. Jag gör det – men det kan ta väldigt mycket tid och kraft att göra det.

    Och just utifrån detta så känner jag stor respekt för Pernillas förmåga att gå vidare. Det var väl det som var just andemeningen med min kommentar.

    Men håller med – hade kunnat hoppa över den meningen! Vi människor har olika lätt eller svårt att gå vidare – och
    jag hör till den senare kategorin.
    Men jag behöver ju inte utgå från att det är samma för alla!

    Tack för din tankeställare!

 • Anne skriver:

  Respekt och kärlek till dig och din fina familj😍. En stor 💐Till dig

 • Anne skriver:

  Respekt och kärlek till dig och din fina familj😍🤗👍🙏. En stor 💐Till dig

 • Märta skriver:

  Såklart man måste kunna vara privat, och när man lyckats gå vidare så behöver man inte hålla på att rota i det som varit. Så skönt för er att ni nått en punkt där ni kan mötas som vänner. Minns själv glädjen när mina föräldrar efter att ha varit skilda i ca 15 år faktiskt kunde träffas och ha trevligt, så roligt för oss (vuxna) barn!

 • Lena skriver:

  Tycker jag låter sunt. Bara ni är överens och trygga och harmoniska i ert beslut. Det är ju er privatsak, ingen allmänhet som har med det o göra.
  Är lite lätt avundsjuk på er sammanhållning i familjen Wahlgren/Ingrosso.. Härligt och se att ni ställer verkligen upp och månar/bryr er om varandra. Har det inte så själv med min familj/släkt, mer än mitt eget lilla i hus.
  ”syns ikväll” :-)

 • Ing-Marie skriver:

  Hej fina Pernilla😍
  All respekt till dig, vissa saker måste få vara privata, även om man är en känd person, du är ju en människa med känslor, som oss alla andra☺️
  Älskar Wahlgrens Värld, en helt underbar familj, som bjuder på er själva, vi skrattar så vi gråter o ibland gråter vi om det är känslosamt. Så från mig till dig. Ni är bara för hääärliga😍

 • Conny Stavros skriver:

  Hello!
  Du ska inte behöva förklara dig Pernilla.
  Så respektera Pernillas ord.
  Ha en fin torsdag, ikväll 21.00 Wahlgrens Värld…

1 2 3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram