Pressdag för Kanal 5 & Känsligt läge i Wahlgrens Värld

I väntan på nya avsnittet av vår realityserie ”Wahlgrens Värld” som går i kväll kl 21 på Kanal 5 – så kan ni ju alltid ägna er åt att se hur hur det såg ut när vi hade Pressdag för programmet tillsammans med alla andra sköna lirare på Kanal 5!

 

Ni får även följa med oss på Kräftskiva på Grand Hotell!

 

Mycket nöje! :-)

 

 

I kvällens kommande avsnitt av ”Wahlgrens Värld” , har jag och Bianca en dispyt om ett väldigt känsligt ämne som jag av förklarliga skäl inte vill beröra mer än så….

 

Som många känner till så var skilsmässan mellan mig och de stora barnens far minst sagt turbulent , och det har redan stått alldeles för mycket om det i tidningarna genom åren.

I dag är jag glad och tacksam över att den tiden är förbi,  och att vi alla är vänner igen!

Just därför reagerar jag starkt i kvällens program , då Bianca får väldigt privata frågor i en Pod  hon gästar om just detta ämne. Frågor som hon inte ska behöva svara på,  och saker som jag absolut inte vill ska dras upp igen i tidningarna.

Det blev ju såklart rubriker i tidningarna när den här Poden kom ut med oklara citat från Bianca ,  men samtidigt ville jag inte prata ett ord mer om det som har varit.

Så jag lät vissa saker ”bara få vara’….

Jag tog ett beslut att inte gå in mer på detta och varken förklara mig eller försvara mig trots missförstånd och osanningar.

En svår balansgång , men har jag bestämt mig för att dra ett streck över det gamla , så vill jag inte gå in i nån diskussion överhuvudtaget om vad som hände,  eller vem som har rätt eller fel.

Det som har varit – har varit.   Punkt.

Därför lämnar jag Bianca och kamerorna när vi filmade – för jag ville inte prata om detta –  alls – inte i vårt program heller….

 

Allt jag velat ha i mitt liv är lugn och harmoni, och tro´t eller ej – men i vårt vardagliga kaos i dag – så har jag – och vi alla – hittat en inre harmoni.   Vi är alla vänner och mår BRA.     Och det är jag SÅ tacksam för!

Många bitar har fallit på plats och alla är lyckliga i sina nya konstellationer, och unnar varandra att få vara lyckliga.

Vi har gått vidare.

Och det önskar jag att alla nyfikna skvallerjournalister också kunde göra……

45 reaktioner på “Pressdag för Kanal 5 & Känsligt läge i Wahlgrens Värld”

1 2 3
 • Lena M skriver:

  Hej fina Pernilla

  Har ännu inte sett avsnittet som det snackas om, men jag håller med alla som skriver att ditt mest privata skall få vara privat, alla människor har väl ett eget ”rum” i sin själ som man inte vill att andra människor skall klampa in i. Det måste respekteras. Jag tycker att du lämnar ut mycket och ärligt som det är. Älskar både bloggen och TV serien. Stå på dig för du gör helt rätt.
  Kramisar// Lena M

 • Marie skriver:

  Numera så struntar jag fullständigt i vad skvallerblaskorna skriver. Med dagens sociala medier kan ni själva svara upp till ev skvaller så det spelar ingen roll vad de skriver. Gällande er skilsmässa så kan jag förstå att Bianca ändå pratar om den. Hon var ju faktiskt där, en del av familjen. Sen verkar hon så förnuftig och fattar att hon inte ska dela med sig av detaljer – och personligen så kunde jag inte bry mig mindre. Skilsmässor är aldrig kul, och går de över styr så förstår jag av man som kändis inte vill dela med sig. Klart det är känsligt. Det är det är det väl alltid med skilsmässor, kändis eller inte? Tycker man kan respektera männsikor som går igenom en tuff period, och ge lite fucking space. Men men, nu är det så gammalt så jag tror faktiskt inte att det är speciellt många som bryr sig. Huvudsaken är att ni är vänner idag. Om barnen har mer att bearbeta så hoppas jag att de får den hjälpen de behöver. Ni verkar helt fantastiska hela bunten!

 • Nadja 22år skriver:

  Att du och din dotter har en relation över huvudtaget förvånar mig. Du påminner om min mamma, nån som bara trycker ner istället för att bygga upp. Vi har ingen kontakt idag och det ska bli intressant att följa er relation. Att tränga undan känslor hemma är fruktansvärt och jag hoppas verkligen att Bianca fortsätter vara en öppen människa. Oavsett ålder på dina barn så är DU den vuxna i familjen(påminner eftersom du verkar ha glömt)

  • Malin skriver:

   Trams! Bianca är en vuxen människa! Och vad ger henne rätten att prata om deras skilsmässa offentligt? Hon får väl göra som de flesta andra och ta upp saker med sin mamma privat, inte i en pod eller framför kameror. Ja de har valt att göra detta program men de väljer själva vilka bitar de vill visa och prata om när kamerorna är närvarande. Förstår till 100% att Pernilla inte vill prata om det öppet. Precis som att det för de flesta är självklart att inte prata vitt och brett om sitt sexliv.

   • Kattis skriver:

    Bianca var också en del av skilsmässan, även om hon var ett barn, och har naturligtvis också en historia att berätta. Även om hon inte vet allt som hände, som Pernilla påpekade i programmet, så har hon levt i det. Bianca kan inte tala för någon annan, och det verkade hon inte ha för avsikt att göra heller, men hon kan berätta sin egen historia. Och hon har rätt att berätta sin egen historia.

 • Sofia skriver:

  Bra att du sätter ner foten. Helt upp till dig vad du vill prata om. Dock blir jag lite förvånad över hur programmets snuttar som visas både före själva programmet har sänts samt under programmet men före reklamavbrott (finns säkert någon teknisk term för detta, på engelska heter det trailer, men hoppas du förstår vad jag menar) har klippts ihop och vinklats för att få det att framstå som att Emilio var arg under familjemiddagen och att ni hade ett gräl då. Sedan när den scenen visades såg ju allt ut att vara frid och fröjd. Varför ens ge det intrycket då, och hur kan du godkänna den vinklingen? Verkar lite motsägelsefullt när du å ena sidan säger att du inte vill dra upp ämnet igen och å andra sidan ökar tittares nyfikenhet genom att denna trailer visas om och om igen. Vore intressant att veta hur tankarna gick där.

  • Tv skriver:

   Hej
   tror inte Pernie kommer svara på det här så jag gör det. Det sögs att Pernilla bestämmer en del över innehållet i programmet men ytterst är det producenten på produktionsbolaget ;de som filmar och klipper) som sätter ihop materialet. Kanalen kan ibland producera egna trailar vad jag vet men det kan nog lika gärna hamna på pordbolaget. Så de försöker, precis som kvällstidningar, att skapa sp mkt drama de kan så folk ska vilja titta. Det handlar som alltid om att sälja. Titta bara på Biancas utbrott på Benji inför avsnitt 2 (visades i avsnitt 1 som teaSer inslutet). Blev inte mkt av det va? Ha en fin dag. :)

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Vi får godkänna varje enskilt avsnitt , men vi får inte vara med och se hur traileran innan varje program kommer att se ut. Så därav kan jag inte påverka hur dom vinklar kanalens trailers dessvärre.

 • Anna skriver:

  Ni förmedlar en stark kärlek till varann som familj och det berör. Tack för att ni vill visa oss detta.

 • Frida skriver:

  Säg mig, Varför vill unga (förlåt uttrycket) men kändiskåta unga vuxna rida på andras kändisskap? Jag är själv ung, stolt feminist. Och står helt bakom dig Pernilla. Din dotter ska inte inte behöva få sådana frågor!? Jag blir så irriterad. Har inte hört podden. Men det man såg i programmet gjorde mig besvärad. Du verkar vara en så go, stark och härlig kvinna som bjuder på sig själv och sitt liv. Hoppas människor kan inse någon gång aty vissa saker ska man låta vara när de berörda har moved on. Kram

 • Rosa skriver:

  Åh fina kloka Pernilla, om andra ändå kunde låta bli att blanda sig i sådant man inte har med att göra, låta gamla saker vara och speciellt när ni alla både har visat och sagt att ni är vänner och har gått vidare, suck. Så stort av dig att bara gå med på att ha det här med i programmet att trots allt visa det för oss och hur du reagerar vilket jag tycker alla inklusive dessa skvallerjournalister. Hoppas att de kan visa respekt och att vi slipper se detta i tidningarna i morgon. Du däremot har all min respekt, du är en helt fantastisk människa Pernilla.

 • Malin skriver:

  Självklart och bra skrivet!! 💚💚💚

 • Elenor skriver:

  All kärlek och respekt till dig och din familj ❤️

 • Ullis skriver:

  Klokt Pernilla! Så härligt det måste vara för dina barn att ni kan vara vänner. Livet är för kort för att bråkas bort!

 • Sigrid skriver:

  Du är en fantastiskt fin, klok, och stark tjej. Är så tacksam att du finns. <3

 • Nicklas skriver:

  Efter att ha hört både Bianca och Benjamin intervjuas i ”den där podden” i somras tänkte jag för mig själv att jag hoppas verkligen inte du Pernilla kommer tacka ja till den snaskiga podden. Usch vilka frågor säger jag bara. HUR är det intressant för någon egentligen att få veta hur ofta och var någonstans andra mäniskor har sex? Inte jag i alla fall! BLÄÄÄH!!! :-(

 • Malin skriver:

  <3<3

 • Eva skriver:

  Ja man ska inte gå och älta saker hela livet. Det är det alldeles för kort för. Stort att ni gått vidare och kan umgås.
  Du ska inte behöva gå in och försvara och förklara mera. Låt det vara och hoppas skvallerpressen lämnar det nu.
  Så tröttsamt att behöva läsa om det igen.
  Stor kram till dig och din familj💞

 • Tina skriver:

  Klokt och bra skrivet!

1 2 3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram