Pressdag för Kanal 5 & Känsligt läge i Wahlgrens Värld

I väntan på nya avsnittet av vår realityserie ”Wahlgrens Värld” som går i kväll kl 21 på Kanal 5 – så kan ni ju alltid ägna er åt att se hur hur det såg ut när vi hade Pressdag för programmet tillsammans med alla andra sköna lirare på Kanal 5!

 

Ni får även följa med oss på Kräftskiva på Grand Hotell!

 

Mycket nöje! :-)

 

 

I kvällens kommande avsnitt av ”Wahlgrens Värld” , har jag och Bianca en dispyt om ett väldigt känsligt ämne som jag av förklarliga skäl inte vill beröra mer än så….

 

Som många känner till så var skilsmässan mellan mig och de stora barnens far minst sagt turbulent , och det har redan stått alldeles för mycket om det i tidningarna genom åren.

I dag är jag glad och tacksam över att den tiden är förbi,  och att vi alla är vänner igen!

Just därför reagerar jag starkt i kvällens program , då Bianca får väldigt privata frågor i en Pod  hon gästar om just detta ämne. Frågor som hon inte ska behöva svara på,  och saker som jag absolut inte vill ska dras upp igen i tidningarna.

Det blev ju såklart rubriker i tidningarna när den här Poden kom ut med oklara citat från Bianca ,  men samtidigt ville jag inte prata ett ord mer om det som har varit.

Så jag lät vissa saker ”bara få vara’….

Jag tog ett beslut att inte gå in mer på detta och varken förklara mig eller försvara mig trots missförstånd och osanningar.

En svår balansgång , men har jag bestämt mig för att dra ett streck över det gamla , så vill jag inte gå in i nån diskussion överhuvudtaget om vad som hände,  eller vem som har rätt eller fel.

Det som har varit – har varit.   Punkt.

Därför lämnar jag Bianca och kamerorna när vi filmade – för jag ville inte prata om detta –  alls – inte i vårt program heller….

 

Allt jag velat ha i mitt liv är lugn och harmoni, och tro´t eller ej – men i vårt vardagliga kaos i dag – så har jag – och vi alla – hittat en inre harmoni.   Vi är alla vänner och mår BRA.     Och det är jag SÅ tacksam för!

Många bitar har fallit på plats och alla är lyckliga i sina nya konstellationer, och unnar varandra att få vara lyckliga.

Vi har gått vidare.

Och det önskar jag att alla nyfikna skvallerjournalister också kunde göra……

45 reaktioner på “Pressdag för Kanal 5 & Känsligt läge i Wahlgrens Värld”

1 2 3
  • Kristina Yrefors skriver:

    Jag blir också jätte arg på sånt.Mariett, hur kan man göra nått Går det inte ringa dom som dom hyr lokalen av och berätta vad hon gjort,mot din mamma, för hon har ju haft lokalen så länge.

  • Gertrud skriver:

    Jag tycker det var fräckt att fråga Bianca om detta som den lille snorvasken till intervjuare gjorde, så oförskämt och onödigt. Stötande och opassande frågor! Håller med dig Pernilla helt, och OM ni ska prata om detta ska det inte vara i tidningar och tv , endast inom familjen. Man måste sätta gränser men det kan vara svårt att alltid göra det.

  • Annika skriver:

    Det är helt och fullt din fulla rätt att lägga locket på. Lite irriterande med den där typen som har mage att ställa såna frågor till Bianca. Röv ska han ha.

1 2 3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram