Repar Sunes Jul,  & så Wahlgrens Värld på TV i kväll! 


Hej Vänner! 

Den 17 nov har vi premiär på Sunes Jul! Världens roligaste faniljemusikal!   Tro mig! 

Det här kommer bli SÅ kul!!!! 👍👏🎈😅

Alla ni som var och såg oss i ”Kaos i fredagsmyset” , kommer att älska Familjemusikalen Sunes Jul ännu mer!!! 

Hysteriskt roligt för ALLA i familjen!  👍😀

För de minsta , för dom vuxna – och Även för alla tonåringar!  

Sune är ju tonåring nu, och har kärleksbekymmer då han blir hejdlöst kär i Saga, och då inser att han måste göra slut med sina 20 andra tjejer….! 😅🙈

Mycket musik ,  tokigheter & Julkänsla utlovas! 🌲🎅🏼🤶🏻🎁🎉Så här ser det ut när vi repar ……

Våra grymma kids;  Håkan och Sune / alias Bastian och Adam .
Pappa Rudolf / alias Morgan Alling  som också regisserar och har skrivit manus! 🌟👏


Nu blir det fikapaus…. ☕️👍

Missa inte årets roligaste Jul-föreställning! 

Sune , hela hans tokiga familj och TOMTEN ser fram mot att ge er alla riktig Julkönsla och skratttkramp i magen! 

🌲🎅🏼🤶🏻🎁🎉😀🎭🎼👏
Vår Turnéplan & Biljetter finner du HÄR! 
Och nu närmar det sig slutet , så missa inte heller avsnitt 10 av WAHLGRENS VÄRLD i kväll på Kanal 5 kl 21.00 , samt kl 22.00 på Dplay.se 

Ännu en lätt galen bilfärd – denna gång med mormor och morfar upp till min bror Peter och hans underbara ställe i Dalarna. Ni får följa med mig på gig och följa Biancas återförening med Philippe…. 

Love is in the air….❤️😘

Kvällens avsnitt vill ni inte missa….!😅🎈

58 reaktioner på “Repar Sunes Jul,  & så Wahlgrens Värld på TV i kväll! ”

1 2
 • Birgitta skriver:

  AVUNDSJUKAN är inte trevligt alls!❤️

 • S skriver:

  Varför låter du sd propaganda stå oemotsagd av dig på din blogg som läses av hundratusentals människor?

 • Klara skriver:

  Jag tillhör inte dom som skrattar högt av WV, men ikväll hände de☺när ni sitter hos din bror Peter o ska meditera. Christina börjar ” I am” …… Hahaha va kul😂😂

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Va?! Har du inte skrattat högt förrän NU…?! :-) Haha, skämt å sido , vi brukar ligga dubbelvikta av skratt efter varje nytt avsnitt, så då var det väl på tiden att du skrattade nu iallafall…! 😉

 • Erika kjellin skriver:

  Jag har aldrig förstått varför man ska försöka ”läxa upp” någon i någons blogg!
  Passar det inte så är det ju bara att sluta läsa/titta. Att prata om intelligens är bara löjligt! Vi är alla olika och det är väl det som är grejen? Gillar man det inte så borde man inte ödsla energi på det!
  Lägg er tid och möda på de nära och kära ni håller av istället! Kram på Er alla😍

 • Erika kjellin skriver:

  Jag säger bara…..I löööv you❤️and your family!
  Minspelet därbak i bilen när ni åker till Dalarna o Bianca övningskör. Mormor och morfar ser verkligen livrädda ut😲……kanske med all rätt? Jag däremot sitter här i soffan och skrattar så jag gråter😂 Ni är bäst👊🏻

 • Helena skriver:

  Jag har precis kollat på Wahlgrens värld. Gud vad härlig du är Pernilla! Du är verkligen som en riktig vitamininjektion!😂 Jag älskar hur du på ett så obehindrat sätt bjuder på dig själv och även din och Biancas underbara humor! Tack för mycket skratt och ett riktigt
  feelgood program! Kram från Helena 😄🖒❤

 • Rosa skriver:

  Tack för ännu ett underbart avsnitt av Wahlgrens Värld ni är bara för härliga hela familjen. Så vackert din storebror Peter och hans familj bor, vilket fantastiskt hus och i underbara Dalarna dessutom.

 • Malin skriver:

  Familjen Wahlgren gör iaf allt för att befästa sin position som obegåvade. Övningsköra med handledaren i baksätet och köra så katastrofalt dåligt, med passagerare (!) och tycka att det är kul…!? Vad är roligt med detta? När det handlar om regler och säkerhet? Oavsett ert mantra att ni bjuder på er själva? Det enda ni ”bjuder ” på är hur korkade och kåta på uppmärksamhet ni är.
  Ni förlorade väl er hund pga överkörning? Var det också kul? Nån som var lite vimsig i trafiken? Eller hade det varit kul om Bianca råkat skada nån i sitt bimboförsök till bilkörning?

  • K skriver:

   Ja det är ju ganska uppenbart att alla passagerare i bilen är minst sagt upprörda och skärrade av Biancas vårdslösa körning, kunde tagit död på allihop, men ska ändå flamsas bort i efterhand. Så otroligt oseriöst och omoget beteende av en ”vuxen” människa och mamma som dig P, du borde skämmas rejält och bättra dig. Ta ditt ansvar och gör rätt för en gångs skull. Du fyller trots allt femti år snart, inte fem.

   • Carola skriver:

    Du har inte tänkt på att program klipps på olika sätt? Underhållningsprogram som det här klipps för att vara just underhållande. Allt du ser är inte var det verkar vara.

   • S skriver:

    Klippte de in p i baksätet menar du? Jo man kan klippa rejält för att tona fram delar i en show men handledaren Ska sitta i framsätet på bilen. Jag stör
    Mig på då familjen ska flamsa bort sånt som är direkt idiotiskt och påstå att det är humor man inte är
    Intelligent nog att fatta som p valt att uttrycka det. Undrar vem som är
    Intelligent jag miss fem miljoners gaspedalsleterska

   • Carola skriver:

    Helt tydligt är inte humor något för alla. En del känner ansvar att uppfostra istället för att skratta åt det dråpliga i situationer. Att rasa över att det är FAAAAARLIGT….Hahaha, tror ni verkligen att kanalen vill utsätta familjen eller omgivningen för något farligt?. Ni som blir oroade istället för roade….se nåt annat istället. Go’kväll T.ex.
    Känner ni ändå att vi vill titta bara för att ha något att spy galla över?? Ta då ett djupt andetag, försök att uppbringa lite råg i ryggen och spy på Pernillas instagram istället. För hör och häpna, det är lättare att bli tagen på allvar om man säger saker man kan STÅ för.
    ( jo, jag VET att ”you can’t argue with stupid” men men…)

    Pernilla: tack för ännu ett mycket roande avsnitt, ni är bara för roliga 💖

   • K skriver:

    Carola, ditt fanatiska försvar av din idol är bara tröttsamt, kan du inte hitta på nåt annat att göra, eller byta jobb?

   • Carola skriver:

    K….så jag är tröttsam, jag som inte beter mig som en idiot och är elak mot folk jag inte känner?? Du däremot är en finfin medborgare, som inte har något annat än dynga att sprida runt dig?? Tur att världen inte enbart består av sådana som dig ändå!
    Idol?? Jaa, jag gillar Pernillas humor, hennes vimsighet. Att hon verkar vara en mycket sympatisk person…det gäller även resten av familjen Wahlgren. Om det är att ha ” idoler” som du så moget uttrycker dig…då köper jag det.
    Varför jag skulle byta jobb är en gåta…🤔

   • K skriver:

    Det är ju precis det du gör din imbecilla idiot, sprider dynga om folk du inte känner när du försvarar din idol, men du fattar inte det för du är så korkad att klockorna stannar, och är väl därför du hänger här dygnet runt, patetiska svansfjant. Fanatism är osunt, punkt!

   • K skriver:

    Och, ja det kan ju knappast va ett bra jobb på heltid du har, med så mycket fritid och frustration att lägga på en blogg.

   • Carola skriver:

    Du har övertygat mig….jag visste inte riktigt förrän nu….tack 👍🏽 Jag ska inte argumentera med någon som inte är mogen för det, det vore elakt av mig. Men försök att växa upp så gott det går. Ibland får man vara glad att man blev som man blev, när man inte blev som man skulle.
    Jag beklagar…men det är ju inte ditt fel. Kom ihåg det när det känns hopplöst att vara du 💖 Puss på dig, det kan du verkligen behöva ✌🏽️

   • K skriver:

    Ännu en fröken rappakalja har uttalat sig, du berikar verkligen bloggvärlden…

   • Carola skriver:

    K… PUSS!

  • Ct68 skriver:

   Titta på kontrapunkt eller nåt Malin..

  • Annelie skriver:

   Du måste vara en väldigt missnöjd person! Fy för sådana som dig! Ett tips, gå en charmkurs och vad i h-e gör du ”här inne” och har mage o skriva som du gjorde! Tycker du så illa om denna underbara familj, kan jag inte förstå varför du läser bloggen!!!!!! Sjuk, missunnsam, hemsk och patetisk person är vad du verkar vara. Stick o brinn!

   • Malin skriver:

    Haha, och ditt språk och beteende är ju så mycket bättre och mognare…? Om det gör så ont i dig att inte alla tycker familjen Wahlgren är underbar så får du nog ta itu med det på något sätt. Och du, du vet betydligt mindre om mig än vad jag/vi vet om familjen Wahlgren. Och ändå vet du att jag är patetisk, hemsk etc? Kanske inte så konstigt då att man får en väl grundad uppfattning om Wahlgrens efter allt de fläkt ut? Ha det fint!

  • S skriver:

   Helt på din sida och ursäkten är alltid att man inte fattar deras humor. Den används varenda gång de gör fel. Kanske kan man anmäla i efterhand? Många röster nu som hugger på kritiken. Inte så många röster då sd var i farten i förra inlägget. Härliga följare p har.

   • Pernilla Wahlgren skriver:

    S- Jag har inte diskuterat SD i förra inlägget. Vet inte vad ni syftar på . Däremot har jag skrivit på instagram att jag är emot rasism och inte kommer att rösta på SD – n å g o n s i n .

   • Cinderella skriver:

    Det märks att ni är offer för propaganda från statstelevisionen som är starkt vänstervinklad. Hur kan ni koppla SD med rasism? De är invandringskritiska men det är INTE lika med rasism. Men ni har köpt propagandan istället för att tänka själva.
    Är det rasism att vara rädda om vårt land och den välfärd vi h a d e? Är det rasism att inte tillåta hela världen komma hit för att bli försörjda av oss? Ni skiljer inte på verkliga flyktingar och ekonomiska migranter. De flesta kommer inte från krigsdrabbade länder utan från typ Afganistan där det inte är krig. Många afganer är dessutom gästarbetare i Iran och har fötts där och aldrig satt sin fot i Afganistan. De söker en bättre framtid här, men det är inte asylskäl att vara fattig!
    Våldtäkterna har ökat drastiskt i och med främmande kulturer/religion, som ser kvinnor som inte bär heltäckande klädsel som horor och villebråd. Mord, stölder, misshandel vareviga dag.
    Om drygt 10 år kommer de etniska svenskarna att vara i minioritet i sitt eget land. Vår kultur och vårt folk är under angrepp, förstår ni inte det? Det är ett folkmord på svenskarna som pågår. Det är stora krafter som har iscensatt allt detta, det är de stora oligarkerna Rotschild, Soros m fl som vill ha en global stat. Därför ska nationalstaterna slås sönder.
    Jag råder er att läsa alternativa media och ta reda på sanningen. Vi har ingen verklig demokrati i Sverige längre. Den gick under definitivt när Löfven och sjuklövern gick samman för att eliminiera rösträtten för 13,5% av svenska folket.
    Sverige håller på att gå under. Polisen slås sönder genom en ”omorganisation”, grov brottslighet tillåts breda ut sig, det brinner hus och bilar vareviga dag, stenkastning mot polis och ambulanser. Det brinner skolor varje dag! Det är ett lågskaligt inbördeskrig men ni tjattrar om att det skulle vara ”rasism” att ta tag i problemen?! Vakna innan det är för sent!
    Googla gärna på Bilderberggruppen. Dit åker våra politiker för att få sina instruktioner och bli godkända att bli statsministrar. Bildt, Reinfeldt, Löfven har varit där liksom många andra. De är globalisternas redskap.
    Förstår att ni hellre flyr in i Barbie-världen än att ni öppnar ögonen, för det gör ONT att se vad som händer, svenskarna är grundlurade och håller på att montera ner sitt eget land. Tack för ordet.

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   MALIN och K- Men snälla ni, ta inte allt så allvarligt!! Det är ett underhållningsprogram vi gör, och de flesta blir ju uppenbart underhållna..! Ni tror väl inte på fullt allvar att Bianca är den första människa som har övningskört lite vajjit …?! Det är liksom därför det heter ö v n i n g s -körning. För att man ö v a r sig på att köra bil.

   • Moa skriver:

    Jag kan inte se att någon bar synpunkter på hur B kör. Det är klart hon bar rätt att övningsköra. Det finns dock krav på hur en privat övningskörning ska gå till av säkerhetsskäl. Transportstyrelsen ställer krav på vem som får vara handledare. Först efter att handledaren genomgått en introduktionskurs och fått bevis härpå får personen fungera som handledare. Handledaren ska under hela körningen vara berett att ta över och styra upp körningen om den övningskör gör en tabbe i körningen. Då är det kanske inte så lämpligt att släppa blicken på vägen och sitta och titta på sin mobiltelefon eller sminka sig.

   • S skriver:

    Moa 😂😂😂 ”ÄLSK PÅ DET”. Ser ju ut som en olaglighet här.

 • Anni skriver:

  Alltså jag fattar inte att du låter Bianca övningsköra med dig. Tycker du det var så kul att du drog i handbromsen? Undra om du skulle skrattat lika mycket om det skett en olycka. Jag har verkligen gillat programmet innan men tycker det gått för långt nu. Förra avsnittet åkte du bil med Bianca som inte har körkort! Du måste väl ändå veta att man inte får sitta i baksätet

 • Annette skriver:

  Tittade först idag på förra veckans Wahlgrens värld!! Det lyste upp den gråtrista dan med råge!! Skrattar o fnissar åt allt roligt o tokigt!! Det är minsann inte så ofta man gör annars!! Härligt!! Ser fram mot kvällens avsnitt!! Ha dè gott!!! Kramar till er alla!!

 • Mona skriver:

  Du skriver att Morgan skrivit manus men på affischen står det att det är Anders och Sören som skrivit manus vilket låter mer troligt!

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Nej det står fel på affischen dessvärre. Tanken var kanske att dom skulle skriva manus från början men det är Morgan som har skrivit hela den föreställning som vi kommer att spela! Rätt ska vara rätt!

 • Lotta skriver:

  Ser att ni är på min gamla gymnasieskola och repar. 😊 Hela familjen ser fram enot att se föreställningen. 😀
  Kram

 • Cina skriver:

  ……….och varför gäller det tydliga reklammarkeringar hos alla bloggare…..förutom dig??????
  Detta inlägg är ju 100% reklam för eran föreställning.Även om du nu arbetar med det så är det ändå reklam.Förstår inte hur du slinker undan gång på gång.I ena inlägget så är det reklam för Piccadilyserien.I andra så är det din egna känningskollektion.Nu är det Sune firar Jul……..suck…..

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Självklart så måste jag få skriva om det produktioner jag medverkar i och de produkter som jag har varit med och tagit fram. Det är ju et min blogg är till för , att berätta vad jag sysslar med , och eftersom jag är artist så skulle det vara väldigt konstig om jag inte skrev om min produktioner och länkar till var man köper biljetter ?!! Jag är inte bara ”bloggare”. Och mina jobb som jag utövar är inga samarbeten som jag får betalt att skriva om eller blogga om. Det gör jag av egen fri vilja – och därför är det inget som jag behöver reklammarkera.

   • Cina skriver:

    Men…..allltså på riktigt.Du verkar ju inte förstå nånting.Det spelar ingen roll om du jobbar med det!!!!!! Du länkar hit och dit utan minsta reklammarkering.Självklart får du skriva om det.Men när du LÄNKAR till produkternars hemsida så måste det stå REKLAM överst i blogginlägget!!!!!
    Har poletten ramlat ner??????

  • Johanna skriver:

   MEN SLUTA TJATA!!!!!

   • Cina skriver:

    Varför sluta tjata?????? För att vissa bloggare ska ha rummet för sig själva?.Det finns faktiskt strikta lagar om hur storbloggare ska reklammarkera.Många har blivit fällda.Kanske det vore på sin plats att upplysa dom om denna blogg!

   • Mari skriver:

    Lägg ner Cina det här är Pernillas blogg gå och va besserwisser någon annanstans när du inte ens accepterar de svar du får på dina bitchiga kommentarer. H E J D Å

  • Orka skriver:

   Men Cina ! Din polett skulle allt ta o ramla ner , varför ska hon reklammarkera om hon INTE får betalt för att nämna produkter / föreställningar etc . Visst om hon hade haft ett samarbete eller fick betalt av någon för att skriva om det men nu säger hon ju själv att hon inte får ett öre för det . VARFÖR ska hon då reklammarkera det ?!

   Pernilla , all <3 till dig !!

  • Sofia skriver:

   Cina, det är du som inte känner till reglerna. Reklam eller marknadsföring är det först när en bloggare får betalt (i pengar eller gratisprodukter) för att skriva om en tjänst eller produkt. Det måste finnas ett uppdrag från företaget för att det ska räknas som marknadsföring.
   Om Pernilla skriver om de produktioner hon medverkar i och länkar till plats där man kan köpa biljetter, utan att få betalt för marknadsföringen, så är det inte reklam enligt marknadsföringslagen. Därför märks inte de inläggen som reklam.

   • Linda skriver:

    Men reklamen hon gör för Piccadilly-serien i förra inlägget är väl ett samarbete hon fått betalt för och hon märker ju inte det som ett reklaminlägg?!

   • Sara skriver:

    Bara nyfiken Linda exakt vilken skillnad skulle det i sådana fall göra för din del? Pernilla driver företag har rådgivare så jag är övertygad om att hon har koll på detta själv plus att det här har det skrivits om så många hånger här och ni får samma svar varje gång, tjatigt? JA

   • Linda skriver:

    Om du inte kan räkna ut själv ”exakt” vilken skillnad det gör för mig, utan måste ställa mig din ”nyfikna” fråga, så hör du uppenbarligen inte till den mest intelligenta delen av Sveriges befolkning Sara. Du kanske kan söka jobb som Pernillas rådgivare eller nåt?

   • Sara skriver:

    Tror snarare det är så att du inte har något bra svar utan ska bara tycka något för sakens skull, ni kallar det åsikt jag säger gnäll. Tror inte att du varken tjänar mindre eller sover sämre av detta.

 • Va kul ,vära barn gillar sune 😀
  Klart vi inte missar kvällens avsnitt,mitt favoritprogram 😀
  Kram

1 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram