Rösta på Benjamin till Rockbjörnen!

img_7663.jpg

Just nu befinner sig Benjamin ute på sin första solo-turné runt om i Sverige! 

Äntligen får han göra det han äskar mest!!

Jag längtar SÅ tills jag kan komma och se honom live på scen!!!

 

 

img_8002.jpg

img_8006.jpg

img_7990.jpg

img_8003.jpgimg_7991.jpg img_7667.jpg
img_7666.jpg

Gäller att ta igen sig emellan åt också…!  😉

 

Benjamin älskar att vara på turné  och få möta sin publik , och jag får väldigt många gulliga meddelanden och kommentarer på olika sociala medier om att ”sonen sköter sig”  och inte bara är grym på scenen – utan även är omtänksam och uppmärksam och tar sig tid för fans och alla andra som vill ha en bild eller en pratstund med honom innan eller efter showen! ♥

 

img_7549-1.jpg

 

Sådant gläder såklart en mamma att få höra! 😉

 

img_7994.jpg

img_7992.jpg

img_7998-1.jpg

 

 

Jag minns själv min allra första folkparks-turné  – sommaren 1985! 

Galet mycket folk , och en fantastisk sommar som följdes av flera de kommande åren…!

 

pör
pööörr

pööö

 

Benjamins pappa och jag framför vår egenskrivna duett ”Paradise” på Attraktive Tour 1986 – tror jag.  😉

 

img_7671.jpg

Men nu är det nya tider och det är dags för den nya generationen att få visa framfötterna…! 😉

 

img_7672.jpg

 

Därför är jag jättestolt och glad över att Benjamin är nominerad till Rockbjörnen 2017 !!! 👏 🙌

 

img_7989.jpg

 

img_7539.jpg

 

Så otroligt hedrande och stort bara att vara nominerad ju!!!  🌟🎤🙏

 

 

Det är också jätteroligt att  Benjamins begåvade kusin Sebastian  tillsammans med Axwell är nominerade som Årets Livegrupp!    Samt att TJUVJAKT  är nominerade som Årets Genombrott!!! 👏👊🌟

(Ni som lyssnar på min och Sofias Pod vet att Tjuvjakt är Sofias son Kids grymma band!)

 

 

Och här är alla de artister som är nominerade till Rockbjörnen på Benjamins skivbolag TEN!

 

img_7995.jpg

 

FO&O är nominerade till Årets Livegrupp ⭐️

Zara Larsson till Årets kvinnliga liveartist ⭐️

& Benjamin alltså till Årets manliga Liveartist !  ⭐️

 

 

Man kan rösta EN GÅNG OM DAGEN fram till den 7 Augusti! 

OM ni vill rösta, så gör ni det ; HÄR.

 

img_7665.jpg

 

💗 🙏  

44 reaktioner på “Rösta på Benjamin till Rockbjörnen!”

 • Bath skriver:

  Din kommentar ‘Men Herregud ” för att någon här på bloggen har mindre positiv kommentar får du väl ta Pernilla utan att gå i försvarstal. Jag respekterar dig och din familj men bland så måste vi få tycka till.

  • Nike skriver:

   P har vid nåt tillfälle sagt att man får ta en del tuffa kommentarer som artist (b sa det också i det omtalade nyhetsklippet) men att det lättare rinner över då det går över på barnen. Men att blunda för att det här är ett röstfiske som (även om anledningen sägs vara att leda in folk på Rockbjörnen vilket kanske är samt) som ger b en fördel (även om Håkan inte svettas, det tror inte jag heller) är ju lite världsfrånvänt. Självklart tjänar b på detta och får röstningar från folk som inte hört b men gillar p. Trist.

   • Nicklas skriver:

    Nike jag är så nyfiken bara; vad hände med din podcast Punschverandan?

   • Sara skriver:

    Men så intressant läsning Nicklas den vill vi gärna höra mer om så är Nike alltså en man som många har trott 😉.

 • Michaela skriver:

  Alltså Pernilla vilken underbar son du har uppfostrat! Han var ju här i Ludvika på Ludvika festen och instastory(ade?😂) vår lilla vackra stad. Mina elever är tokiga i honom och kunde inte sluta prata om det 😊❤ att han dessutom tog sig tiden att ta bilder med så många är så oerhört fint ❤

 • Gratisvavvan skriver:

  Haha, vilken härlig frisyr du hade där 85 & 86. :-)

 • majs skriver:

  Har ni uppehåll med podden? Inga avsnitt de två senaste söndagarna 😢

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Nej vi spelar in varje vecka som vanligt. Men du lyssnar antagligen på Spotify, och vi har precis bytt till A-cast och dom jobbar på en lösning md Spotify. Men du kan lyssna på alla våra avsnitt i Podcaster- Appen eller Itunes eller liknande App och Android. Jag har Podcaster och älskar den!

   • maja skriver:

    Tack för snabbt svar 😊 Jag lyssnar via Libsyn, har alltid gjort det – vilket gått bra tidigare. Jag får leta upp ett annat sätt (som funkar för Android) helt enkelt. 😀

 • Nike skriver:

  Du uppmanar dina fans genom din blogg med 200000 unika i veckan enl uppgift att rösta på din son. Så även de som aldrig hört b kan gå in och rösta för att de gillar dig och vill stödja dig. Dessutom kan de göra det varje dag. De artister som inte har föräldrar eller andra kända i sin närhet som kan bistå dem med eldunderstöd får alltså sämre chanser. Det här gäller fö din podcasts vinst också. Om man skärskådar det här så är dina fans mer benägna att återkomma för att stödja dig då du har en närmare kontakt med dem på fler ytor än tex Alex o Sigge. Jag hoppas Daytona ändrar varje dag röstningen till nästa gång för att utjämna chanserna.
  B har stora chanser att lyckas inte minst tack vare det här blogginlägget. Och jag ogillar sådana snedfördelningar skarpt. Det kan ju vara så att nån annan skulle vunnit men då vinner en person faktiskt oförtjänt men får all cred. Välförtjänt? Knappast.

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Men herregud, Håkan Hellström säljer ut Ullevi gång på gång, så jag tror inte att han direkt börjar att svettas för att jag skriver ett inlägg om att man kan rösta på Benjamin…. :-) De som inte vill rösta på Benjamin lär inte göra det ändå – även om jag tipsar om detta!
   Dessutom om du LÄSER hela texten så skriver jag även att man kan rösta på Tjuvjakt , FO&O och Zara Larsson.
   Det är många här inne som verkligen gillar Benjamin och hans musik , och som kanske inte hade en aning om att han är nominerad till Rockbjörnen – och då är det ju toppen för dom att få reda på det här och även HUR man röstar!
   Tro mig – man vinner inte en Rockbjörn eller Lets Dance för att ens mamma har en blogg. Det gör man om man har en stor publik som uppskattar det man gör på scenen. JAG kan inte prestera åt Benjamin – det gör han så bra själv!
   Men jag kan absolut tipsa om att hur man röstar! Och som sagt – vill man inte rösta så gör man inte det. Svårare än så är det inte.

   • Charlotte skriver:

    Ja du Pernilla det var bra skrivit tycker jag. Marknadsföring kan man inte få för Mycket av. Och som du skriver Håkan och för inte tala om Zara Larsson hehe dom klarar sig nog;)

   • Vad roligt jag visste inte att Benjamin var nominerad till Rockbjörnen hoppas att han vinner jag tycker att han är så kanonbra gillar hans låtar som han kör, och ja du Pernilla det köra 70 och 80 talet det skulle man vilja uppleva igen du var grymt bra då och är det fortfarande jag har även sett på Wahlgrens värld och ser fram emot säsong nr 2 det är roligt , hoppas på många säsonger av dom programmen , håller tummarna för Benjamin och ska definitivt rösta på honom ha det gott kram

   • Nike skriver:

    Fast ärligt. Du förstår väl resonemanget? Men jag tror vi inte kommer längre utifrån vad du skriver. Visst kan jag ha fel men ett mått av sanning finns det i diskussionen. Och om Daytona ändrar tillbaka så en podd kan få en röst ska det bli intressant att se resultatet. Vinner du då lyfter jag allra ödmjukast på hatten. Ha en bra dag :)

   • Rosa skriver:

    Bra där Pernilla fantastiskt svar och så sant. Stort att du tar dig tid att bemöta de här ”hittafelpåallt” kommentarerna som man då trodde skulle ge sig men dessvärre inte 😡. Fortsätt du bara ditt race finaste Pernilla dina barn och allt annat du har skapat visar att du har lyckats mer än väl.

   • Mia skriver:

    Trodde Benjamin ville stå på egna ben och inte bli förknippad med mamma Pernilla Wahlgren? Men det duger nu då alltså när mamma fiskar röster hos sina egna ”fans” Heheh dem är ju för roliga ungdomarna, ibland så duger mamma minsan 😉

   • Pernilla Wahlgren skriver:

    Benjamin har egna fans som inte läser min blogg eller brys sig om mig, Men många äldre som gillar Benjamin läser min blogg, och om dom vill rösta på Benjamin – eller någon annan artist – så vet dom nu hur man gör! :-)

 • Bath skriver:

  Trevlig blogg du har Pernilla men varför ber du oss rösta på Benjamin på din blogg? Han verkar till att klara sig bra själv. Samma sak när det var let’t dance. Inget illa menat med min fråga . Önskar er alla en forsatt trevlig sommar ☺

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   För att jag vet att många av mina läsare och deras barn gillar Benjamin väldigt mycket – och kanske inte vet om att han är nominerad till Rckbjörnen – eller vet hur man röstar!

 • Lollipop skriver:

  Hej, vad duktig han är din son! 💕
  Vill bara fråga en grej som inte har med nåt att göra alls egentligen, men hur funkar det med det där ”gelé-viktreducerings-grejsimojset” som du skrev om tidigare? Såg att någon mer bloggerska gjorde likn. reklam och mindes att du använde dig av det och blev då lite nyfiken. Märker du något resultat än? Funkar det eller är det humbug?

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Det är een fibergelé som man tar innan måltid tillsammans med ett glas vatten . Fibergelén sväller av vattnet och gör att mättnadskänslan blir större, så att man äter mindre portioner -vilket är toppen om man som jag älskar god mat och gärna tar liiiite för stora portioner…

 • L skriver:

  Vad härligt att din son är så ödmjuk o ser alla. Det betyder så klart jätte mycket för alla hans fans! Finns inget värre än när någon är dryg o divig. Ska ta o rösta på honom för det;)

 • Anette i Malmö/Delfinaste skriver:

  Åhhhh! Love on You var en absolut favorit (eller ja det fanns ju många favoriter på de där LP-skivorna, singlarna och maxi singlarna som vändes ett par gånger om dagen)🎤✌🏻
  Det var tider det och jag är så jäkla glad att vi fortfarande har dig, Pernilla💞

  Och Benjamin – VILKET publikrekord i Malmö på Sommarlov☀️ Bra jobbat Benjamin och jag har också hört att du är fantastisk ödmjuk och glad mot dina fans, sånt uppskattas! Du får ta med dig morsan till Malmö och Saluhallen och bjuda på något gott, men hur ska man kunna välja, right?
  Ha det så trevligt på Gotland (och sen på Böda). ❤️

 • Malin e skriver:

  Vilken otroligt talangfull familj ni är!! Din bästa låt var : Jag faller så lätt för dig. Den håller än idag Sjukt bra 😀

 • Linda skriver:

  Hej!
  Kommer så väl ihåg att jag såg dej på Sofiero i Helsingborg 1985. Det var tider det. Fick tom en autograf av Vito Ingrosso.
  Picadilly var den låten som blev mest känd men där var jättemånga riktigt bra låtar på den skivan som håller fortfarande idag när jag lyssnar på dom. ”Kan någon hjälpa mej att bli fri” ”Nu har det tänt” var mina favoriter,

 • Anna skriver:

  Benjamin är grym! Jag älskar hans nya låt, fast jag är tant! 😉❤️

  Våra frisyrer på 80-talet!! 😂
  Jag minns ett reportage i en tidning, Okej eller det var nog kanske Vecko Revyn, där man fick tydliga instruktioner på hur man klippte din frisyr! 😜 Jag fick till något liknande, men hade för hög panna för att få till den perfekt 😂
  Mycket hårspray gick det åt!! 😬

  ❤️

 • Conny Stavros skriver:

  Hello!
  Världen är din.
  Önskar dig all lycka Benjamin Ingrosso.
  Njut…

  • Marian skriver:

   Hello Conny Stavros! Kommatecken sätts ut direkt efter ordet därefter mellanslag.
   njut pilla dig i naveln svalorna flyger högt vackert njut hello pilla dig i naveln och smörj in dig med cocacola njut vackert
   solglasögon älskar dig pappa stalkers njut. Eller ta kontakt med din stödperson. Nu.

   • Lee skriver:

    Detsamma till dig Marian!

   • Tina skriver:

    Hahahahaha!!!
    Klockrent Marian!!!

   • Sara skriver:

    Otroligt fånigt barnsligt och elakt skrivet Marian vad har Conny gjort dig egentligen?? vuxenmobbning igen så skrämmande.

   • Gunilla skriver:

    Sara, jag håller med dig! Och till dig Marina vill jag bara skriva, Conny’s kommentarer är inte lika fånigt skrivet som du skrev. Skärp dig!

   • Marian skriver:

    Nämen nu känner jag mig taskig…
    Jag gör en pudel och ber Conny om ursäkt och förlåtelse. Ta gärna bort mitt inlägg Pernilla! FÖRLÅT.😢😭

  • Marian skriver:

   … Innan du mår för dåligt!

   • Rolle skriver:

    Håller med dig Marian.❤

   • Nattis skriver:

    Men Marian, jag tror du mår väldigt dåligt! Ta tag i ditt liv och se dig själv i spegeln, innan du skriver nedlåtande kommentarer.
    Och varför bryr jag mig, för att jag tycker faktiskt synd om dig!

   • Marian skriver:

    Nu har jag ju bett om ursäkt.
    Hoppas denna naturbegåvade ekvilibrist Conny
    nu fortsättet att förgylla denna blogg.

    Kram till alla!

   • Sofia skriver:

    Tycker det var bra gjort av dig att be om ursäkt, Marian. Ser man inte så ofta.
    Kram till dig också

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Tack Conny! Benjamin hälsar och tackar!

 • Johan skriver:

  Det stämmer så väl att det var låten Paradise du och Emilio sjöng i de vita kläderna på Attractive Tour 1986. 🎤🎵😊 och på den första bilden över i de gröna kläderna och den gröna kjolen, som var inledningen till själva showen, var det bland annat låten Du gör mig galen. 😉 Det vackra instrumentella stycket Attractive spelades ju alltid först innan själva showen drog igång.

  Vilka tider det var med folkparkerna. Synd att många av dem inte finns kvar längre. De hade sin charm och tänk vad folk som trängdes framför, de ofta små och redan då förfallna, scenerna på dessa ställen. Härliga minnen !

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram