Rösta på ”Wahlgrens Värld” till Kristallen 2017!

img_4161.jpg

 

Hej Hopp gott folk!

Nu är det inte långt kvar innan nya säsongen av ”Wahlgrens Värld” har premiär..!!!

Kaoset här hemma fortsätter och allting är sig likt från första säsongen… 😅

 

I september är det även dags för Kristallen-galan! 

 

kristallen

 

Där kan man bland annat rösta på sitt FAVORITPROGRAM på Kanal 5! 

Så om du tillhör dom som älskade första säsongen av Wahlgrens Värld , så får du gärna gå in och rösta på oss där!

Man måste rösta i alla kategorierna för att det ska funka , men man behöver inte fylla i namn eller mailadress eller någon sånt – så det är enkelt och går fort att rösta!   Till exempel kan man rösta på Sofia som Årets kvinnliga programledare! 

Man kan rösta hur många gånger man vill! 👍

 

Jag och Bianca blir såklart jätteglada OM ni vill lägga era röster på vårt galna TV-program! 🙏 😚

 

Wahlgrens-varld-Bild-Ny_tuslst

 

Röstar gör ni HÄR!

55 reaktioner på “Rösta på ”Wahlgrens Värld” till Kristallen 2017!”

1 2
 • Jess skriver:

  Klart en inser att folk i det publika rummet visar upp sina hem och ”bjuder” in för att det finns pengar i att göra det. Däremot ligger det nog en del engagemang hos värdfolket som med rätta ska ”betalas”. Jag har kikat på första säsongen. Kul. Inte något jag skulle bjuda in till själv oavsett offentlig person eller inte. Men mår jag bättre av att skriva negativt pm dem eller någon annan? Nej. Att ha olika åsikter om integritet är inget märkligt. Men ”jag har rätt och du har fel” fungerar ju inte. Antingen tittar man på programmet eller inte. Sen fattar MSN väl oavsett att det ligger pengar bakom. Men det har väl ingenting med dig och mig att göra?

 • Sofia skriver:

  Tar inte illa upp av frågeställningarna men tycker de är skumma eftersom livet/världen sällan är så svart eller vit. Framför allt slås jag varje gång av inställningen att man är vänlig och medkännande med människor som verkar olyckliga och fattiga, men den som verkar må bra och har det gott ställt är det fritt att dra några svingar på. Vilken märklig människosyn.
  Alla som har ett jobb de gillar skulle väl aldrig svara att de går till jobbet bara för pengarnas skull. Självklart vill man ha så bra lön som möjligt, men det finns även andra värden som ofta går ut på att man vill göra något bra eftersom det ligger i de flesta människors natur. Varför kan inte samma gälla för artister, skådespelare etc? Varför betraktas deras jobb av vissa som onödigt och bara till för dem själva, när det faktiskt ger många av oss så mycket? Oavsett om vi är hard core fans eller bara uppskattar det vi hör/ser/upplever?
  Att människor visar upp sina liv i reality-tv, bloggar, vloggar, you tube osv har varit hett ett tag så det är verkligen inget nytt, inte ens bland ”kändisar”. Tror inte för en sekund att Pernilla visar det mest privata, ni som tror det har nog inte fattat hennes humor. Självklart vet ni inte när hon hade sex senast, skärp er.

 • Elisabeth skriver:

  Oj, så skönt att det finns vettiga människor som kommenterar här också! Tack Malin för att du vågar säga sanningen och tack alla ni som instämmer med henne!
  Övrigt är så korkat och imbecillt att jag nu slutar läsa denna blogg.
  Ha det så bra alla fans. Fortsatt leva med skygglapparna på!

 • Karin B skriver:

  Hoppas ni får många röster!!!

 • Hilde skriver:

  Och Malin, det är ganska självklart att det är PENGAR det handlar om, och PR förstås, höjer ju värdet på alla produkter och priset på annonser osv när man syns i tv. Så de skrattar säkert glatt hela vägen till banken, och nya lägenheten…

 • Nettan skriver:

  Hahaha Helena, är det o va privat o ha familjegräl, bråka med sin dotter o framförallt byta tampong? Trodde jag att nästan alla gjorde.. du o många andra här får nog kolla upp vad privat o integritet verkligen betyder för de vet ni inte i dagsläget.

  • Hilde skriver:

   Ja om man ingående berättar om platser man haft sex på, hur mycket pengar man fick i ett program, hur många gånger per dag man brukade spy, osv osv, då har man faktiskt inte mycket till integritet att snacka om i mina ögon alla fall!

  • Helena skriver:

   Ja alla grälar, alla har sex, alla har sitt familjeliv med toppar och dalar. Men de flesta av oss har inte ett behov av att dela det med svenska folket. Men det är ju bra för Pernilla och Bianca att ni är så många som köper snacket om att ”bjuda på sig själv”. Är ju lättare att folk köper den inställningen än att de framstår som krokade som inte vet skillnaden på rådjur och rovdjur eller inte vet var gasen och bromsen i en bil sitter…

 • Maria skriver:

  ”Familjen Wahlgren” och ”integritet” är två begrepp som aldrig kommer gifta sig. Just sayin.

 • Conny Stavros skriver:

  Hello!
  KRISTALLEN 2017!
  Lycka till ”Wahlgrens Värld”
  Stavros har lagt sin röst…

 • Malin skriver:

  Men lugna er Johanna och Sara. Det är inte farligt att ha olika åsikter eller ställa frågor. Och om det nu är viktigt för er så benämner jag mig varken som fan eller icke-fan. Jag lyssnar på Pernilla och Sofias pod och uppskattar den, har en av Pernillas bakböcker hemma och har sett några av de uppsättningar hon varit med i. Inget konstigt med det. Därmed inte sagt att jag ser mig som nåt fan eller inte. Och ja, jag undrar vad som driver en familj till att vilja visa upp sig så mycket. Om det retar er så mycket att jag undrar det så är det nog ni som får se över eran sinnesstämning. Sen är jag övertygad om att Pernilla kan svara på frågan själv, om hon vill.

  • Laila skriver:

   Men snälla Malin sådana där inlägg som du skriver gör man ju bara för att få igång något kan inte föreställa mig att det är ett stort problem för dig privat du har väl fullt upp med din man och barn om jag minns rätt. Blanda dina spydiga inlägg med lite positivitet också så känns det mer äkta.

  • Sofia skriver:

   Det är en mycket befogad fråga tycker jag. Eftersom vi i princip vet allt om den här familjen så varför inte också få veta vad som driver dem att göra detta? Men jag tror vi vet svaret…pengar förstås. Det gäller att rida vågen. Risken finns att de blir överexponerade och lite för mycket av det goda. Det var lite kul första serien men kan bli uttjatat i längden. Mycket i serien är ju också så tillrättalagt för TV och det blir inte genuint.

   • Laila skriver:

    Tycker jag absolut inte att vi har med att göra får det dig att må bättre om du visste? Bara för att man har en blogg är med i TV eller vad det nu än är så är det inte = att man behöver tala om allt.

   • Hanna skriver:

    Håller med! Finns inte mycket man inte vet om denna familj. Har mycket svårt att tänka mig att tex familjen Skarsgård skulle vara villiga att lämna ut sig så mycket. Eller de flesta andra inom showbiz förresten. Så varför skulle man inte få fråga? Sen tycker jag det är snudd på patetiskt med vissa bloggläsare som tar illa upp å Pernillas vägnar. Vad stör det er vilka frågor hon får?

  • Katarina skriver:

   Också funderar på vad som driver, tycker också det är en helt relevant fundering. Och de kommenterarena som är om att bloggare ”bjuder” in och är såååå generösa med att visa upp sitt privatliv, kom igen! Det har ingenting med snällhet att göra det är endast för att pengar ska in. Vi är bara konsumenter som bloggare vill ska konsumera diverse prylar som de visar upp. Sen kan man väl läsa vilka man vill bara man är medveten om att det är ett företag som ska gå med vinst, så lite sunt ifrågasättande borde väl inte röra upp så mycket känslor??

   • Gabriella skriver:

    Förstår inte heller denna överreaktion från vissa fans. Att släppa in tv i sin vardag och visa upp så mycket av det privata (i TVÅ säsonger dessutom..) är väldigt ovanligt, så varför inte ställa frågan. Sen håller jag även med dig om att det är naivt att tro på detta bjussiga. Tror inte för en sekund att Pernilla med familj sitter och tänker; ja vi gör den här serien enbart för att bjuda på något till svenska folket. Är ju knappast så,att det har saknats eller frågats efter just en serie om deras privatliv.

 • Ann skriver:

  Såg att Benjamin är tillsammans med sin tjej igen .Som han skrivit låtar om.så kul .Dom är så fina ihop

 • Malin skriver:

  Exakt vad gjorde att ni ville göra detta program? Pengar? Uppmärksamhet? Du har ju gott om jobb som sångerska, musikalartist, designer, har en pod och en butik. Så du tjänar ju både in dina pengar och får utöva den kreativitet du har. Så varför vill man så gärna släppa in kameror i sitt hem och dela med sig så mycket av sitt privata jag?
  Och ni som brukar gapa ”avundsjuk” och ”troll” kan bespara er energin. Och Pernilla som kallade mig inskränkt för att jag undrade hur det kommer sig att vissa väljer den ovanliga livsstilen att kajka efter sin idol i landet, behöver inte heller slå bort min fråga med nåt sånt icke-svar. Jag är uppriktigt nyfiken. Varför vill man vara så privat med tv-tittare? Vad driver en till det? Pengar? Att synas? Jag vet att många älskar att säga att ni BJUDER på er själva. Men knappast enda anledning va? Klart som sjutton ni gör det för er egen skull. Frågan är bara varför?

  • Johanna skriver:

   Jag förstår varför Pernilla kallade dig inskränkt för det är nämligen det du är. Varför man ställer upp i ett tv-program om sitt liv? Nu lever ju dom ett offentligt liv och har gjort i många, många års tid nu, i princip sen hon var bebis, och då är det väl inte så märkligt om man ställer upp i ett tv-program när man lever ett offentligt liv och det är det enda man känner till? Det är förmodligen ingen stor grej för dom att synas i tv eftersom dom är så vana vid att synas och redan har varit med på tv så många gånger. För en som inte är van vid att synas som lever anonymt är det kanske annorlunda. Det ingår ju i deras jobb att synas och vara offentlig. Sen är dom ju inte alls privata. Dom är väldigt personliga men inte privata överhuvudtaget. Om du tänker efter vad vet du om hennes privatliv just nu? Inte ett jävla skit. Man vet ju inte om hon har nån pojkvän, om hon dejtar, om hon bråkar med nån, draman, ja rubbet, man vet inte ett skit om Pernillas privatliv. Hon avslöjar ju aldrig något privat. Varken i det programmet eller på bloggen eller nån annanstans. Hon är väldigt personlig men aldrig privat. Det är två helt olika saker. Man märker att hon har extrema gränser till det privata. Väldigt stark integritet. Så inte visar hon upp sitt privatliv överhuvudtaget. Sen kan jag tänka mig att det är en kombination av andra saker att dom ville vara med i programmet förutom att det är naturligt för dom att synas offentligt. En kul grej, ett äventyr, något annorlunda, att hon ville så alla som gillar henne och hennes fans ska kunna se mer av henne, och säkerligen även för skäl som pengar (vilket alla människor behöver tjäna och vill ha) och säkerligen även gillar uppmärksamheten kring det (vilket alla människor gillar det också uppmärksamhet, på ett eller annat sätt). Jag har ingen aning! Jag bara gissar.

   • Malin skriver:

    Åh herregud Johanna, andas lite! 😂 För det första så var det inte dig jag frågade, så vad galer du om? För det andra, jo vi vet VÄLDIGT mycket om deras privatliv. Pernilla pratar ofta om hur länge sen det var hon dejtade, att barnen sover i hennes säng men det får de sluta med den dagen hon tar hem en karl, Pernilla och Bianca bråkar mycket och hade det väldigt jobbigt under tonåren, Bianca undrar om hennes mamma haft fontänorgasm etc etc. Om inte det är privat så vad är? Men vad vet jag, jag är ju bara inskränkt och tråkig eftersom jag inte ser föreställningar 18 gånger eller åker till Trollhättan eller Jukkasjärvi när Pernilla är där. 😉 Ha det fint!

   • Helena skriver:

    Haha Johanna, jag vet inte vad du anser vara integritet. Men att visa upp sina familjegräl som sker i hemmet i tv och ha en dotter som säger att mamma borde dejta eftersom hon inte haft sex på tre år är inte riktigt vad jag förknippar med stark integritet. 😂 Men visst, vi har ju inte fått se Pernilla och Bianca gå på toa eller byta tampong. Men vem vet, kanske överraskar säsong två!

   • Charlotte skriver:

    JOHANNA! Mycket bra och intelligent skrivit! Pernilla har verkligen integritet. Har hon alltid haft. Håller med dig om allt övrigt du skriver:)

  • Sara skriver:

   Du tycker det är konstigt att Permillas fans citat ”kajkar efter sin idol i landet” själv tycker jag det är ännu konstigare att en icke fan som jag antar du är, går in här och ifrågasätter så mycket och det tar av din tid också antar jag.

 • Ingela skriver:

  Nu har jag röstat många gånger på er 😀, ser så fram emot nya säsongen av wahlgrens värld !

 • Malin e skriver:

  Röstat på er men var tvungen att googla sportprofilerna 😛 Ser fram emot nästa säsong!! 💚💚💚

  • Sara skriver:

   Hanna
   För att syftet med de är att bråka/gnälla/vara elak därför, de här människorna skriver ju aldrig något annat de ska bara hitta fel.

1 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram