Så blev min kära mor grundlurad & fick sin dröm sedan 22 år krossad!

TACK för alla fina kommenterar efter gårdagens program – och tack för att ni är så MÅNGA som tittar!!! 

SÅ ofantligt roligt med den fina responsen som vår Realityserie har fått!!!

Många som skriver att dom känner igen sig och framför allt tycker om att vi är så raka och ärliga i programmet!

Och just Ärlighet är något som jag värdesätter oerhört!!!   (Kommer mer till det strax…!)

Många av de tittare som har upptäckt Wahlgrens Värld först denna säsong, skriver till mig att de nu har börjat om från början och även ser hela säsong 1!   Många trogna tittare har också haft det som en liten ”uppvärmere” inför säsong 2. 😉

I ett av avsnitten från Säsong 1 så besöker jag och Bianca min kära mors butikslokal i Gamla Stan som hon har haft i i hela 22 år!!!

Från början hette lokalen Christinas Bod & Salong och var en presentbutik med fokus på Änglar och där mamma och hennes kollegor höll föreläsningar och hade små föreställningar.

 

 

Men med tiden så utvecklade Christina lokalen till en ”Må-Bra-Oas” som hon kallade det.

 

 

Mamma jobbar sedan flera år med ett känt hudvårdsmärke som heter Nu Skin,  Så hennes butik blev mindre butik och mer ett ställe dit man kunde gå för att få massage , hudvårdsbehandlingar och andlig rådgivning,  bland annat.

 

 

Mamma samarbetade med många olika tjejer/kvinnor genom åren som på olika sätt hyrde in sig i mammas lokal.

I Juli 2016 förra året så inledde Christina  ett sammanbete med en ny partner vid namn  Minette Tigerfalk.  

 

 

De jobbar båda två med Nu Skin, och Minette drev en egen skönhetssalong i Eskilstuna.

Min kära mor såg fram mot att fortsätta bygga sin MåBra-Oas tillsammans med Minette och hennes tjejer ,och de hade planer och idéer om samarbete på flera plan. 

15 september förra året var det då dags för  Nyinvigning på deras gemensamma Skönhetssalong och Må-bra-Oas i Gamla Stan! 

 

Jag och Bianca och TV-teamet från Wahlgrens Värld var där på Invigningen och grattade mamma/mormor Christina till den uppfräschade lokalen och den nya salongen! 

 

img_2011.jpg

 

Bianca hade köpt vackra blommor till sin mormor i invigningspresent!

 

img_2014-1.jpg

 

TV-teamet redo ,  med världens bästa Johannes som är vår kameraman , klippa och som filmar i stort sett ALLT i Wahlgrens Värld!

 

 

Mamma var SÅ glad över sin nyöppning och sitt nya samarbete!

 

 

img_2013-1.jpg

img_2010-2.jpg

 

Men , tyvärr så visade sig denna kvinna Minette vara allt annat än en god själ…..

 

Min mammas dröm om en ”MåBra-Oas” fick ett snöpligt slut I Mars i år – när hennes partner, som hon så klart  trott allt gott om,  gick bakom hennes rygg, tog kontakt med Christinas hyresvärd ; ”Sveriges Riksdag”, och efter det blev min mamma uppsagd från sin  lokal!!

Det som skulle bli en nytändning på MåBra-Oasen tillsammans med nya duktiga tjejer i lokalen – blev i stället så att Christina manövrerades bort från sin lokal – som hon har haft i 22 år och drivit verksamhet i ensam-  eller tillsammans med andra duktiga tjejer –  och mammas dröm gick i kras…!  😥

Det är fullkomligt ofattbart att sådant kan få ske!!

Och ännu mera ofattbart är att hennes forna samarbetspartner nu bedriver sin verksamhet vidare som om ingenting har hänt – i Christinas lokal!!

Eftersom jag vet att många tittare är väldigt förtjusta i min min kära mor , (eller Mormor Christina som hon ofta kallas) , så vill jag därför tydliggöra att Christina Schollin har ingenting med den verksamheten i Gamla Stan att göra i dag!  

De behandlingar som utförs där är inget som varken hon-  eller vi – står bakom – eller rekommenderar! 

 

Min mamma har sedan detta hände såklart försökt att få kontakt med denna Minette. Men hon gjorde sig snabbt okontaktbar , svarade varken på telefon eller mail och bytte lås på dörren så att mamma inte kunde komma in i sin egen lokal!

Mamma har skrivit det ena vädjande och snälla mailet efter det andra, och bett denna Minette om ett möte , eftersom de hade ett muntligt avtal att Minette-  när hon hade råd och tiden kändes rätt –  skulle få överta lokalen mot en överlåtings-summa , så att mamma så småningom kunde dra sig tillbaka, och veta att hennes älskade lokal och Må-bra-oas var i trygga händer.

Detta ringde denna Minette även till mig och intygade mig om , innan dom inledde sitt samarbete!

Jag och mina syskon skulle veta att vi lämnade vår kära mor i trygga händer hos Minette – sa hon. 

Hon sa t o  m till mig att ;

”Det finns så många där ute som luras och som bara vill tjäna pengar på din mammas goda namn och  hennes godtrohet så jag vill att ni ska veta att ni kan lita på mig till 100 procent!”

 

Jag tänkte faktiskt när hon sa detta, att  ;

”Varför säger hon så?!  Det är väl ingen som skulle lura min lilla mamma…?!” 

Men det var precis det som var Minettes plan uppenbarligen.

 

Jag har varit så jäkla förbannad ,  upprörd och ledsen å min mammas vägnar, och även jag försökt att få tag på denna Minette , men hon har vägrat att svara på mina sms där jag ifrågasätter hennes beteende och det faktum att hon faktiskt är skyldig min mamma pengar!!    Inte ett svar tillbaka har jag fått sedan jag kontaktade henne första gången i Mars!

Hon stoppar huvudet i sanden , låtsas som ingenting,  driver verksamheten vidare och har fester  i mammas lokal i Gamla Stan , utan att visa minsta lilla empati eller förståelse för hur hon har bedragit och lurat en kvinna som har vårdat sin butikslokal i 22 år – och som hade tänkt fortsätta med det i några år till….

 

Så till alla er, som fortfarande letar efter Christina Schollins butik i Gamla Stan, vill jag säga att det är ingen idé att leta längre.  Min fina lilla mammas butik/Oas sedan 22 år finns inte längre. 

Och min mamma som alltid tror gott om alla och vill alla väl – och som aldrig kunnat drömma om att hon skulle bli utsatt för ett sådant svek,  har fått smaka på hur det känns att bli grundlurad , sviken och bedragen…. 

 

Tillägg för de som har läst Expressen : 

Min mor var mer eller mindre tvungen att skriva under ett avslutande av hyreskontraktet mot sin vilja , då beslutet om uppsägning var taget av Hyresvärden, och då det är näst intill omöjligt att vinna över byråkratin i såna här fall.
När hon fick redan på att hon var uppsagd, så blev hon naturligtvis chockad och förstod ingenting.
Hon vädjade till Hyresvärden om att beslutet skulle upphävas – men fick till svar att beslutet stod fast.
Anledningen var att Minette Tigerfalk lämnat dokumentation och uppgifter som tydde på att det rörde sig om andrahandsuthyrning – vilket inte var fallet då hon hade ett samarbete med Christina.
Något som min mor varit oerhört tydlig med ända från början, så att det inte skulle bli några missförstånd. För henne var det viktigt att de hade ett samarbetsavtal – och ingenting annat.

Direkt efter uppsägningen så konfronterade min mor Minette i deras gemensamma butikslokal för att få en förklaring, men vägrades inträde med orden ;  ”Du har ingen rätt att tränga dig in här”. Hon ville heller inte  förklara sig,  eller svara på frågor om hur det hade kunnat bli så här.

Sedan dess har Minette gjort sig oåtkomlig och inte visat vare sig förståelse eller empati för sin samarbetspartner , utan fortsatt att driva verksamhet i lokalen – utan Christina.

 

292 reaktioner på “Så blev min kära mor grundlurad & fick sin dröm sedan 22 år krossad!”

1 7 8 9 10 11
 • Sofia skriver:

  Sådana här kommentarer är INTE ok. Dra inte in hennes barn i detta.

 • From eskilstuna skriver:

  Så tragiskt! Men som sagt den kvinnan har inte ett bra ryckte alls. Hört tillomed att hon inte ens har betalat ut lön till sina anställda. Hon är galen! Blev typ ”glad” att det äntligen kom fram hur hon verkligen är!

 • Sassa skriver:

  Så oerhört tråkigt att höra hur denna vidriga nacissist till människa har lyckats nästla sig in och tagit för sig för tusende gången och utan ett uns av samvete eller empati. Vi som vuxit upp i Eskilstuna har sett och drabbats ända sedan 80-talet då hon hette Sipuri i efternamn. På Teneriffa där hon drev företag kallades hon för Häxan av såväl anställda som boende. Hon är känd för att följs upp sitt lismande och fjäskande med dolkar i ryggen. Hon har försökt tvätta bort sin nedärvda white trash person med det adelsklingande hittepånamnet Tigerfalk och genom att infiltrera kändiskretsar. Synd bara att hon lyckades sätta klorna i fina Christina. Vidrig och skrupelfri är orden för denna Minette.

 • My skriver:

  Kan meddela att Minette är ”känd” för att. Ett sig illa mot företagare och vänner, hon är dock en jävel på att hålla gott sken mot kunder, därav att hon lyckas komma undan företagsmässigt.
  Tycker folk kan gå in och se själva: carino Stockholm på Facebook och Instagram. Flera av omdömena är personer som jobbat för henne, familj och andra stackare hon fjäskat till sig.
  KARMA Minette, tycker synd om din familj.

  • Lena skriver:

   Vad har M:s tidigare beteende att göra med att Christina ”tvingats” säga upp sitt hyrskontrakt. Är det någon som kan förklara sambandet. Om det inte finns något samband varför tas hennes eventuella tvivelaktiga tidigare beteende upp i det här fallet.

   • Pernilla Wahlgren skriver:

    Lyssna på min och Sofias Pod Wahlgren & Wistam så förstår du lite bättre.

   • Helen skriver:

    ärligt varför svarar du inte här.

   • Sofia skriver:

    Men vad är det för samband du vill ha? Sambandet är MT. I sådana här fall har det givetvis betydelse om den aktuella personen sedan tidigare gjort sig ökänd för att på olika sätt lura människor, och så påstår tydligen många att det är. Jag kan inte bedöma riktigheten i det, hur många det handlar om eller på vilket sätt de anser sig ha blivit lurade men OM det är sant så antyder det att det handlar om någon som systematiskt och regelbundet pysslar med sådant.
    Den här typen av tvister bekostas inte av samhället, dvs det är tyvärr fullt möjligt att lura folk upprepade gånger utan att ”åka fast”. Det beror på att de drabbade sällan har råd att processa (som jag tidigare nämnt är tv-programmet ”Fuskbyggarna” ett bra exempel på det).
    Det enda skyddet vi har är därför ofta att den drabbade berättar, det finns ett allmänintresse i sådan information förutsatt att den är sann.
    Det lär visa sig.

   • Hanna skriver:

    Lena, driver du med oss eller? Hur kan du inte se sambandet? Tidigare beteende speglas i nuvarande beteende. Om personen som är omnämnd är ute och sol och vårar så är det ju verkligen ett samband.

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Herregud vilket dåligt rykte denna människa har….! Det tar liksom aldrig slut. Önskar bara att min mamma fått reda på det tidigare….

   • Lena skriver:

    Varför kan du inte förklara sambandet här i bloggen. Jag lyssnar aldrig på poddradio.

   • Mats skriver:

    Vi som har känt Minette sedan länge vet att undvika att ha något med henne att göra. Ingen jag känner säger något annat än att hon är skogstokig och knäpp. Hon har en ytlig påstridig charm som om man är hennes bästa vän men man gör klokt i att avsluta alla samtal snabbt och gå vidare för hon är hundra procent självisk och jävligt jobbig.

 • Linda skriver:

  Jag har läst din blogg under många år. Här kommer min sista kommentar, för jag har förlorat min respekt för dig och även din mamma. Vi får se om du tar bort den också.
  För om det nu är så att Minette är en lurendrejare som gått bakom er rygg, tycker ni att ni är bättre människor än vad hon är?
  Som istället för att föregå med gott exempel och försöka lösa ärendet via advokater så lag och rätt får segra, väljer att ge er version av sanningen, samt utelämnar delar av vad som hänt på era offentliga bloggar med massor av läsare när ni är som mest populära med er Wahlgrens värld? Det är hyckleri och otroligt lågt. Mår ni bra av att ha gjort såhär??
  Se till att ha lagen på er sida och skriv inte på ett papper innan ni läst igenom vad som står, innan ni sätter på er offerkoftan.
  Tack för mig!!

 • Leena skriver:

  Jag förstår inte riktigt här. Menar ni att Minette har fått fortsatt ensamt kontrakt och driver butiken vidare i egen regi utan att ha betalat Christina någon överlåtelseavgift?
  Har hon tagit över Christinas leveratörsavtal och fått bättre rabatter genom din mors långvariga avtal? Om så är fallet utan skrivna avtal, så förstår jag om ni ”slå tillbaka” och uppmärksamma saken.
  Förstår att det är svårt för din mor att lämna sitt verk efter 22 år. Jag får inte riktig klarhet vad som hänt. I princip borde ju Minette och Christina kunnat ha fortsatt nytta av varandra. Jag får en känsla att det finns fler faktorer här som inte kommit fram i ljuset.

 • Tove skriver:

  Vänligen ta bort bilden där vi andra är med. Respektera att inte lägga upp utan godkännande från alla..

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   För att du ljuger om min mor och skriver fantasihistorier om att Ms M har ”empati”etc …! Här har du svart på vitt från några av alla dem i Eskilstuna som uppenbarligen tycker motsatsen…… :

   TUNABO SKRIVER:
   23 SEPTEMBER 2017 KL. 12:40 (REDIGERA)
   Oh no! Visste att det skulle gå så här, för det gör det alltid när Minette är inblandad. Den här kvinnan kan gå över lik för att få det hon vill ha och drar sig inte för att sätta en kniv i ryggen. Hon är extremt manipulativ och ingen kan vara vara så otroligt vänligt och omtänksam som hon. Allt för egen vinnings skull så klart. Hon kanske inte är en fullblodspsykopat, men har helt klart drag. I Eskilstuna är hon ökänd och jag hoppas att Stockholm också får upp ögonen på vem hon är. Jag beklagar djupt att din mor råkade ut för henne. Hon har förstört för så många under alla dessa år som hon har fått härja runt. Det är fan dags för karma att göra sitt jobb.

   ESKILSTUNABO.SKRIVER:
   24 SEPTEMBER 2017 KL. 19:12(REDIGERA)
   Omg…. Minette har gjort det igen….
   Det här är en sjuk människa vi pratar om. Hela Eskilstuna vet vem denna galning är. Så ledsen för din mammas skull att hon skulle bli drabbad.

   ÄNTLIGENSKRIVER:
   24 SEPTEMBER 2017 KL. 17:30(REDIGERA)
   Äntligen kan folk få se den rätta minette. Hon har och kommer alltid vara en falsk människa. Hon har lurat så många människor här i Eskilstuna. Allt från vänner till anställda. Dom få som fortfarande tror på minette har inte jobbat/funnit tillräckligt nära henne. Har alltid tänkt att snart kommer hon göra detta mot fel person. Så äntligen har hon det. Synd bara att det var mot en så oskyldig människa som din mamma. Kramar till er.

   SVARA
   LINASKRIVER:
   24 SEPTEMBER 2017 KL. 14:41(REDIGERA)
   Denna M är välkänd i Eskilstuna. Inte för sin empati eller givmildhet.Hon är känd för att lura och bedra människor allt för att själv känna pengar eller synas. Om man känner sig avundsjuk på fam W. Betyder inte det att man ska försvara denna M. Pernilla och Christina ni har 99% av Eskilstunas befolknings förståelse och ett stort Tack, ÄNTLIGEN kommer det ut vad M är för person.

   MARIESKRIVER:
   23 SEPTEMBER 2017 KL. 17:32(REDIGERA)
   Hon den där som ha salongen i Eskilstuna.
   Alla i Eskilstuna känner henne. Hon hade lura många av hennes anställda om timma o löning. En riktig bluffar människa. Hon behöver hjälp i huvudet.

   STEFFIESKRIVER:
   22 SEPTEMBER 2017 KL. 13:42(REDIGERA)
   Så himla trist! När jag såg omgång ett av wahlgrens värld,så såg jag att minette var med. Och vet att hon inte är rolig och ha att göra med. Himla trist!

   K SKRIVER:
   22 SEPTEMBER 2017 KL. 18:19 (REDIGERA)
   M T har jag råkat ut för – otroligt obehaglig människa!

   MAJA SKRIVER:
   22 SEPTEMBER 2017 KL. 20:13 (REDIGERA)
   Verkligen! Och Man undrar ju hur hon kan hålla igång sitt ställe i Eskilstuna utnyttjar praktikanter och ger ingen lön. Minette heter hon…

   BIRGITTA SKRIVER:
   23 SEPTEMBER 2017 KL. 06:43 (REDIGERA)
   Blev verkligen förvånad när jag läste att din mor haft affärer tillsammans med Minett .I Eskilstuna är hon ökänd som en mycket oärlig och manipulativ kvinna.

   MARIA SKRIVER:
   22 SEPTEMBER 2017 KL. 23:13 (REDIGERA)
   Kan bara hålla med. Inte första gången Minette håller på med tvivelaktiga affärer.
   Hon är ökänd hör i Eskilstuna. Håller med om att anmäla detta till uppdrag granskning och ställa henne till svars.

   MKSKRIVER:
   23 SEPTEMBER 2017 KL. 13:48(REDIGERA)
   Det här var det jag tyvärr befarade skulle hända. Jag hade dock ett litet hopp om att Minette hade ändrat på sig men det har hon tråkigt nog inte gjort ännu. I många år har hon fifflat bakom ryggen och behandlat sina anställda så illa. Lider med er och hoppas att Christina får upprättelse.

   SVARA
   ASKRIVER:
   23 SEPTEMBER 2017 KL. 14:14(REDIGERA)
   Ränderna kommer aldrig gå ur den här tigern, tyvärr. Det sitter i hennes hennes pengaälskande ryggrad att vara samvetslös. Det är jävligt märkligt att hon har kunnat fortsätta under alla år, men jag hoppas att luftslottet rasar nu. Känner noll sympati, bara empati för alla de som råkat ut för henne. Flera ggr sett det på nära håll och det har inte varit vackert…

   SVARA
   LISETTESKRIVER:
   23 SEPTEMBER 2017 KL. 13:28(REDIGERA)
   Enligt kronofogden så har ett av Ms två bolag en skuld på ca 200 000 kr + aktuella betalningsförelägganden. Innan påhopp så är det offentliga uppgifter. Undrar ju om hyresvärden inte kollar sånt innan de hyr ut? Konstigt… Fast det kan ju ha kommit efter hyresavtalet skrevs.

   SVARA
   ESKILSTUNABOSKRIVER:
   23 SEPTEMBER 2017 KL. 13:06(REDIGERA)
   Minette är ingen rolig person att ha att göra med!! Det vet nog dom flesta i Eskilstuna. Tror inte så många vill jobba åt henne. Hon ger inte direkt lön till folk. Stoppar i dom i egen ficka.

   PETEESKRIVER:
   23 SEPTEMBER 2017 KL. 10:19(REDIGERA)
   Inte förvånad jag heller hon är falsk person bor i sal/skiftinge i Eskilstun

   IRENESKRIVER:
   23 SEPTEMBER 2017 KL. 09:21(REDIGERA)
   Inte alls förvånad. Denna Minette är ökänd i Eskilstuna.

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Behöver inget godkännande. Som du ser så tittar samtliga på bilden in i kameran och ler , och var därför väl medvetna om att bilden togs och med min mors kamera för hennes räkning. Då passade det väldigt bra att vara med på bild med Christina . Synd att du inte kan stå för det längre.

   • Tove skriver:

    Det var ingen som sa att det skulle läggas upp så det är det jag menar man brukar fråga om man får lägga ut bilder på andra det är bara det jag menar men jaja

   • Tove skriver:

    Jag tycker bara att det är väldigt taskigt att all info inte kommer ut och att folk bara tror på ena verisionen..

  • Sara skriver:

   Det är väl ingen som förhindrar att denna Minette uttalar sig eller hur, det är väl inte Pernillas fel. Hon verkar ju väldigt svår att få tag på men du verksr ju känna henne så varför pratar du inte direkt med henne istället för att skriva det här hela tiden.

  • My skriver:

   Ställ inte upp på bild med offentliga personer om du inte vill att någon ska se den. Suck på bitterhet.

   • Tove skriver:

    Bilden skulle INTE läggas ut hon skulle ha den själv så jag tycker de är taskigt att lägga ut om man inte frågar först enligt mig. Men du kanske inte skulle ha något emot det men bara för det så betyder inte det att andra vill respektera det.

  • Karin skriver:

   Nej man behöver inte någons godkännande för att publicera en bild. Du hade ett val då den togs att inte vara med, fotografen har sin fulla rätt att använda bilden.

   • Tove skriver:

    Ne man har inte rätt att lägga ut den men skitsammma det får stå för dom sen

   • Sara skriver:

    Men HUR många gånger ska du säga detta Tove vi har förstått vad du tycker, Pernilla har svarat dig vad är det du vill? bilderna kommer mog inte att tas bort bara för att du fortsätter så sluta nu.

   • Tove skriver:

    Såg du min senaste kommentar eller inte
    ”det får stå för dom sen”
    Nog sagt

   • Pernilla Wahlgren skriver:

    Tove,Tove Tove. Vad är det du inte förstår …. Bilden har legat uppe på min mammas blogg och Facebook i samband med att hennes och Minettes samarbete började, och då var det ingen som sa något om det. Så klart att ni visste att bilden skulle publiceras. Otroligt löjligt att påstå något annat. Tvärtom tyckte ni alla – och Minette i synnerhet att det var kul att få synas! Både på min blogg och i mitt TV-program! Så jag har all rätt att lägga ut den. Du har absolut ingenting att komma med här. Lägg ner nu.

   • Tove skriver:

    Jag var ju inte ens med när ni va där med erat tv team med erat program plus att jag sa att jag inte ville att bilden skulle läggas ut och jag kommer ihåg det som igår då andra sa samma sak…. visa lite respekt

   • Tove skriver:

    Plus att jag har inte sett det först när mina kompisar sa de

 • Gertrud skriver:

  Ledsen att höra hur oerhört känslokallt din älskade mamma blivit behandlad, förstår att ni är arga o ledsna. Denna Tigerfalk låter som en människa som saknar empati känslor eller skam i kroppen!! Fy så här gör man fan inte mot någon som har tillit till en. Vet hut hemska människa!!! Hälsa din mamma christina från mig.

 • Eskilstunabo. skriver:

  Omg…. Minette har gjort det igen….
  Det här är en sjuk människa vi pratar om. Hela Eskilstuna vet vem denna galning är. Så ledsen för din mammas skull att hon skulle bli drabbad.

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Ni är sååå många från Eskilstuna som skriver samma sak om denna kvinna! Jag har även fått flera mail med samma innehåll! Det är ju uppenbarligen inte bara Christina som har drabbats, tråkigt nog. Tur att fler får upp ögonen för hur hon beter sig nu , så att hon får svårare att utnyttja och lura andra stackars kvinnor nästa gång…. Förhoppningsvis har hon lärt sig en läxa och tar lärdom av detta, och slutar att gå över lik för att få sin vilja fram nästa gång…

   • Eskilstunabo skriver:

    Hej Pernilla ! Tyvärr kommer inte Minette att lära sig en läxa.
    Såhär har hon gjort mot många,många och hon sover gott ändå.
    Hon är på riktigt en fullblodspsykopat…
    TRAGISKT.

 • Äntligen skriver:

  Äntligen kan folk få se den rätta minette. Hon har och kommer alltid vara en falsk människa. Hon har lurat så många människor här i Eskilstuna. Allt från vänner till anställda. Dom få som fortfarande tror på minette har inte jobbat/funnit tillräckligt nära henne. Har alltid tänkt att snart kommer hon göra detta mot fel person. Så äntligen har hon det. Synd bara att det var mot en så oskyldig människa som din mamma. Kramar till er.

 • Lina skriver:

  Denna M är välkänd i Eskilstuna. Inte för sin empati eller givmildhet.Hon är känd för att lura och bedra människor allt för att själv känna pengar eller synas. Om man känner sig avundsjuk på fam W. Betyder inte det att man ska försvara denna M. Pernilla och Christina ni har 99% av Eskilstunas befolknings förståelse och ett stort Tack, ÄNTLIGEN kommer det ut vad M är för person.

 • Petra skriver:

  KARMAKARMA, denna vidriga människa kommer att få tillbaka . Synd att det är på din mors bekostnad bara.

 • Tess skriver:

  I säsong tre av Wahlgrens värld: Pernilla får känna det oglamorösa livet bakom galler och sjunger Picadilly i Paviljong tre. Rosa och Christina kommer på besök och hyllar sin idol LIVE!!! Då skulle Till och med jag titta. Polisanmäld. Ja jisses.

 • JJ skriver:

  Har nu läst…förstår inte. Du skriver att bara fakta presenteras och du vill att sanningen ska ut. Sanningen är dock sammanfattningsvis enligt dina egna inlägg att: Christina blev vräkt efter 22 år (av hyresvärd, vilket inte bara händer om man verkligen skött sitt hyresåtagande). Minette gör sig okontaktbar efter era sms (skulle jag också göra som samarbetspartner/hyresgäst om jag inte får reda på att uppsägning av kontrakt är på gång när jag investerat i en ny lokal). Du känner dig lurad (lägg fram fakta då och gå till rätten, då kan du få upprättelse om du skulle haft just faktabevis.sEN kan du gå ut med anklagelser). Frågan är mer vem du försöker lura…
  Sluta kasta omkring anklagelser och gå med era fakta till rätt ställe.

  • Tess skriver:

   Ja. Varför tar du upp det här på din blogg isf att gå till rätten? Vad var syftet med det här? Gå
   Till rätten om du vill Få rättvisa
   Och om moral och etik ska segra. För det gör den inte med ett blogginlägg.

 • Nitis skriver:

  Vidrig historia det här! Och vilken JÄVLA fräck människa den där M. Duktig på att lura folk verkar tydligen vara hennes framgångsrecept. Tur att detta kom ut så inte fler råkar illa som Christina. Stackars också dom som tidigare blivit offer och lurade av henne. Hon har nog ”sett till” att det rent Juridiskt inte går att stämma henne. Det är så sådana här ryggradslösa bedragarna lyckas fortsätta utan att bli stämda. Fruktansvärt sorgligt för Christina som förlorade sin butik sen 22 år på ett sånt vidrigt sätt. Kram till dej Pernilla och din mamma

  • Sofia skriver:

   Jo, det går visst att stämma/anmäla om man lidit ekonomisk skada pga svek i en affärsrelation. Som lett till att man exvis skrivit på papper man annars inte skulle gjort.
   Råkar man ut för någon som agerar i ”ond tro”, så finns det skydd mot det i lagen. Att man skrivit under papper innebär inte automatiskt att ”man får skylla sig själv”, som många tycks tro.
   De flesta avstår ändå från att anmäla pga kostnaderna, där man först ska betala sina egna advokatkostnader och sedan riskerar att få betala motpartens samt rättegångskostn om man förlorar. Vinner man blir det förstås motparten som får stå för alltihop, men fram tills dess måste man ligga ute med rätt mycket och det kan bli överklaganden etc. Att de flesta avstår från att processa leder tyvärr till att fler blir lurade eftersom bedragare inte stoppas och ingen känner till att personen/företaget är bedragare.
   Därför blir lagen ganska tandlös och det är bara att köra på. I generella ordalag alltså, jag påstår INTE att just MT är bedragare (hur det är med den saken kommer förmodligen att framkomma om/när anmälan om förtal behandlas). Bra exempel på ovan visar exvis tv-programmet ”Fuskbyggarna”.

   • Mia skriver:

    7 millar per skalle per säsong för WV skulle det stå. Sorry.

   • Sofia skriver:

    Jo, så som det berättas var den muntliga överenskommelsen att de skulle samarbeta i lokalen, som Christina fortsatt hyrde. Dvs lokalen var inte en del av samarbetsavtalet mer än att det var där verksamheten skulle bedrivas.
    MT utformade därefter ett avtal, som Christina inte förstod hade ett annat innehåll än deras muntliga överenskommelse, vilket ledde till att hon utmanövrerades från både lokalen och verksamheten.
    Jag uppfattar att det i grova drag var vad som hände och därmed finns grund för att anmäla MT.

1 7 8 9 10 11

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram