Vila vid poolen & skridskoåkning i Dubai Mall

Hej vänner!

Jag har nog aldrig tidigare haft ett så späckat schema på en ”semester”!

4 glada tjejer som har tryckt in precis allt som går att trycka in på dessa 4 dagar vi är här!

Bara i dag har vi varit på marknad, blivit bjudna på traditionsenlig lunch på Sheik Mohammed Centre – där jag även blev intervjuad för deras WebTv. Vi har även varit på matlagningskurs med en stjärnkock ,  spelat in synkar för vårt program , fått en underbar massage samt avslutat kvällen med en fantastisk middag på hotellet med hela teamet. 

Därför har det inte funnits så mycket tid över för att blogga dess värre.

När jag väl lägger mig i sängen om kvällarna med datorn i knät, så är klockan långt över midnatt , och alla mina rumskompisar sover sedan länge…

Men jag är ju inte den som är den , så här kommer lite sköna bilder från våra härliga dagar här i Dubai.

 

 

img_2965.jpg

 

Frukosten intas vid vår vackra pool!  Ser ni räcket med Versace-loggan?!  😉

 

img_2964.jpg

 

Alla måltider intas på Versace-porslin – såklart! 😉

 

img_2963.jpg

img_3097-1.jpg

img_3108.jpg

 

Värmen här är tryckande!  40 grader och helt vindstilla! I går hann vi för första gången ligga en stund vid poolen. Eller snarare i poolen..!

 

 

 

Det var ljuvligt kan jag säga…!

 

 

img_2970.jpg

 

Njuter på vårt hotellrum och laddar inför ännu en härlig dag i Dubai med bästa gänget!

 

img_2967.jpg

 

Här sover jag och Jessica! 

 

img_2958-1.jpgimg_2959-1.jpg

 

Gott om plats för kläderna…!

 

img_2976.jpg

 

Och i det blå rummet sover Sofia och Emilia. 

 

img_2975.jpg

img_2973.jpg

 

Utsikten från våran balkong!

 

img_3305.jpg

 

Hela tjejligan redo för Shoppingdag i  Dubai Mall…!  😋

 

 

img_0462-1.jpg

 

Jag och Jessica och världens bästa inslagsproducent Maja! 

 

img_2993.jpgimg_2996-1.jpgimg_2997-1.jpg

 

HUR roligt att man kan bli runtkörd i en tjusig elbil i Gallerian om man inte orkar springa runt på höga klackar mellan alla tusentals butikerna och restaurangerna.

 

img_3321-1.jpg

 

 

Och det orkade vi ju så klart inte…!  😉

 

img_3025.jpg

img_3016-1.jpg

 

Även TV-teamet fick åka elbil såklart..! :-)

 

img_3017-1.jpg

 

Självklart blev det ett foto-stopp framför det berömda vattenfallet inne i Dubai Mall!
img_3019-1.jpg
img_3021.jpgimg_3005-2.jpg

Det blev ingen shopping för mig denna gång. Jag nöjde mig med att titta på alla fantastiska kreationer inne på de stora märkesbutikerna!   ÄLSKAR Gucci´s skyltungar!

 

img_3006-2.jpgimg_3004-2.jpg

 

Emilia däremot shoppade loss inne på Gucci….!  😉

 

img_3007-1.jpg

img_3023-1.jpg

 

Sofia föreslog att vi skulle åka skridskor istället inne på Skridskobanan som också ligger inne i Dubai Mall.

Och jag som hatar att åka skridskor , hade ingeting att säga till om, haha….

 

img_3307.jpg

 

Tur att det fanns hjälpmedel att tillgå…! 😅

 

img_3308-1.jpg
img_3313.jpgimg_3311.jpgimg_3312-1.jpg

Behöver jag säga att vi har det kul här…?!! :-)

 

Vill ni se mer av vad vi har gjort här som jag inte har hunnit visa er på bloggen än – så kan ni se både roliga filmer på min Instasnroy samt  fler bilder på min Instagram ; @pernillawahlgren

 

65 reaktioner på “Vila vid poolen & skridskoåkning i Dubai Mall”

1 2
 • kaffekunnig skriver:

  Vilket kollage!!

 • Marie skriver:

  Den som visar upp värst och omognast attityd är Pernilla. Skrattar hysteriskt som en fjortis åt en katt som dör. Sen när folk ifrågasätter det och påpekar att hon ju själv vet hur hemskt det är att förlora ett husdjur så blir hon rabiat och säger ”det ska ni minsann inte jämföra med eller ifrågasätta” Nähä, men hon själv kan sitta och bete sig riktig illa i poden och ingen får ifrågasätta det? Underbar inställning. Verkligen.

 • Cat skriver:

  Ja du. Om du läst bloggen länge likt jag så vet du att frågan ställts otaliga nästan tröttsamt ofta om och om igen. Ibland har ni fått svar som i alla fall jag fattat. Nån skrev att det är så mkt dumt som skrivs att det är omöjligt att vara tyst. Nån annan att man inte läser inläggen utan kommentarerna. Nån tredje att det var mer uppfriskande att härja lite i kommentatorsfältet med folk som tycker olika om miljöförstöring eller lyxkonsumtion och andra att man bara (förgäves) vill banka vett i folk som tycker att det är rätt att kalla folk fula. Vad vet jag. Kul att de rosa molnen skingras här inland tycker jag. Annars skulle det bli oändligt enformig.

  • Caroline skriver:

   Har läst bloggen, dock sällan kommentarerna för det har jag inte varit så intresserad av. Men nu förstår jag lite mer vad som driver folk, tack… Det var nog mest den lite hatiska tonen en del har som jag reagerade på. Tycker ändå att om man inte gillar Pernillas lyxkonsumtion så vore det väl bättre att inte klicka in på hennes blogg för det är väl det hon tjänar pengar på;)

 • Sofia skriver:

  Många som käkat taggtråd idag, tydligen. Önskar er en bättre dag imorgon så att ni blir lite gladare, mer positiva och mindre missunnsamma. Verkar jobbigt det där.
  Pernilla och co: härligt att se/höra att ni upplever så mycket kul. Den där ökentrippen verkar sjukt häftig.

  • K skriver:

   Ingen är missunnsam. Vi har bara andra åsikter. Och vi kommer fortsätta föra fram dem så vill ni ha en liten Pernilla pod wow – get a room. :) hörs i morrn 😉

   • Sofia skriver:

    Kör på du, K. Tror inte det vimlar av tonåringar som dyrkar på den här bloggen, då får du nog leta någon annanstans. När man kommit upp i min ålder bryr man sig inte så mycket om vad andra tycker och tror, så jag börjar inte precis grina inför ditt ”hot”.
    Snarare lite humor över det.

   • P skriver:

    Men Sofia, det är ju precis det du gör, bryr dig om vad andra tycker, och svarar på andras kommentarer hela tiden, på ditt överpretto, superfiiina, kloka lilla vis, nästan så man kräks lite, bara för att få medhåll av miss P förmodligen, eller nåt. Då får du ju sluta med det då.

   • Sofia skriver:

    P, förstår att du kräks över mina kommentarer, jag brukar inte vara respektlös även om jag inte håller med. Måste vara helt värdelöst om man bara vill tjafsa.
    Nej, jag varken grinar eller upprörs av kritiska kommentarer. Svarar på en del i fruktlösa försök att antingen föra en diskussion eller få någon att reflektera över hur man uttrycker sig. Gissar att de flesta klarar konsten att kritisera irl, dvs hur den framförs och när man avstår (personangrepp). Jag tycker att man ska bete sig likadant på nätet, det är vad jag önskar. Oavsett vilken åsikt man har.

   • P skriver:

    Sofia, du är väldigt lik P, tar inte åt sig av nånting och har alltid rätt i allt och därmed basta, lika trista mao.

  • Mari skriver:

   Håller med dig Sofia men så här uppför man sig väl när man är i trotsåldern bara kör på och ska ha rätt i allt. Tänk K och P vakna samtidigt vilket sammanträffande!!

   • Cat skriver:

    Vet du vem som alltid ska ha rätt? Pernilla.

   • P skriver:

    Mari, du inser nog inte att det var Pernilla själv du just beskrev i din kommentar, riktigt komiskt, i övrigt är du ute och cyklar…

   • Mari skriver:

    Nej du det var dig P och K jag beskrev rakt av och jag åker bil inte cykel.

   • P skriver:

    Ja du trodde det ja, men omedvetet var det P, en omogen person som alltid tror de har rätt och inte kan ta kritik. Och gissar att du är ute och cyklar även när du kör bil…

   • Mari skriver:

    Det här är verkligen ett prakt exempel på hur man är i trotsåldern bara fortsätter och fortsätter för att ha rätt tills föräldern stänger dörren och låter ungen vara. Äger ingen cykel by the way kör helt rakt i min bil istället 👍.

   • P skriver:

    Då stänger vi dörren och låter dig gapa ifred…tror du behöver stödhjul.

   • Zen skriver:

    Du är bara för mycket P K A L M och alla andra namn du har så patetisk.

   • P skriver:

    Och var fick du luft ifrån?!

 • Nettan skriver:

  Tycker nog att ”lyxen” visas upp med glimten i ögat. Kommentarsfälten är allt mer än vänliga😌 Go Pernilla!!!👊🏼👊🏼

 • Caroline skriver:

  Jag har en allmän fundering. Varför läser man bloggar, lyssnar på poddar, följer på Instagram etc om man inte tycker om människan i fråga? Varför slösar man sin värdefulla tid med att kommentera om saker man stör sig på? Jag menar inte att man måste hålla med om allt bloggaren skriver och gör och man kanske tycker en del är bra och en del dåligt och därav fortsätter läsandet. Men om man uppriktigt stör sig på en människa, varför vill man läsa dennes blogg och varför vill man kommentera? Vill man få bloggaren/bloggerskan att ändra på sig för att passa in i sin egen värld eller är det bara en form att spy ut hat. Jag kan inte förstå varför man skulle vilja följa någon som man inte tycker ger en något positivt. Skulle inte lägga en sekund av mitt liv på att läsa en blogg som får mig att bli bitter och må dåligt.

  • Cat skriver:

   Har du läst bloggen länge? För isf har du fått flertalet svar på din fråga. Annars är det bara att backa.

   • Caroline skriver:

    Ja, jag har läst bloggen länge. Vad ska jag backa på? Min fråga kvarstår, varför läser man en blogg om någon man stör sig på?

1 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram