Vila vid poolen & skridskoåkning i Dubai Mall

Hej vänner!

Jag har nog aldrig tidigare haft ett så späckat schema på en ”semester”!

4 glada tjejer som har tryckt in precis allt som går att trycka in på dessa 4 dagar vi är här!

Bara i dag har vi varit på marknad, blivit bjudna på traditionsenlig lunch på Sheik Mohammed Centre – där jag även blev intervjuad för deras WebTv. Vi har även varit på matlagningskurs med en stjärnkock ,  spelat in synkar för vårt program , fått en underbar massage samt avslutat kvällen med en fantastisk middag på hotellet med hela teamet. 

Därför har det inte funnits så mycket tid över för att blogga dess värre.

När jag väl lägger mig i sängen om kvällarna med datorn i knät, så är klockan långt över midnatt , och alla mina rumskompisar sover sedan länge…

Men jag är ju inte den som är den , så här kommer lite sköna bilder från våra härliga dagar här i Dubai.

 

 

img_2965.jpg

 

Frukosten intas vid vår vackra pool!  Ser ni räcket med Versace-loggan?!  😉

 

img_2964.jpg

 

Alla måltider intas på Versace-porslin – såklart! 😉

 

img_2963.jpg

img_3097-1.jpg

img_3108.jpg

 

Värmen här är tryckande!  40 grader och helt vindstilla! I går hann vi för första gången ligga en stund vid poolen. Eller snarare i poolen..!

 

 

 

Det var ljuvligt kan jag säga…!

 

 

img_2970.jpg

 

Njuter på vårt hotellrum och laddar inför ännu en härlig dag i Dubai med bästa gänget!

 

img_2967.jpg

 

Här sover jag och Jessica! 

 

img_2958-1.jpgimg_2959-1.jpg

 

Gott om plats för kläderna…!

 

img_2976.jpg

 

Och i det blå rummet sover Sofia och Emilia. 

 

img_2975.jpg

img_2973.jpg

 

Utsikten från våran balkong!

 

img_3305.jpg

 

Hela tjejligan redo för Shoppingdag i  Dubai Mall…!  😋

 

 

img_0462-1.jpg

 

Jag och Jessica och världens bästa inslagsproducent Maja! 

 

img_2993.jpgimg_2996-1.jpgimg_2997-1.jpg

 

HUR roligt att man kan bli runtkörd i en tjusig elbil i Gallerian om man inte orkar springa runt på höga klackar mellan alla tusentals butikerna och restaurangerna.

 

img_3321-1.jpg

 

 

Och det orkade vi ju så klart inte…!  😉

 

img_3025.jpg

img_3016-1.jpg

 

Även TV-teamet fick åka elbil såklart..! :-)

 

img_3017-1.jpg

 

Självklart blev det ett foto-stopp framför det berömda vattenfallet inne i Dubai Mall!
img_3019-1.jpg
img_3021.jpgimg_3005-2.jpg

Det blev ingen shopping för mig denna gång. Jag nöjde mig med att titta på alla fantastiska kreationer inne på de stora märkesbutikerna!   ÄLSKAR Gucci´s skyltungar!

 

img_3006-2.jpgimg_3004-2.jpg

 

Emilia däremot shoppade loss inne på Gucci….!  😉

 

img_3007-1.jpg

img_3023-1.jpg

 

Sofia föreslog att vi skulle åka skridskor istället inne på Skridskobanan som också ligger inne i Dubai Mall.

Och jag som hatar att åka skridskor , hade ingeting att säga till om, haha….

 

img_3307.jpg

 

Tur att det fanns hjälpmedel att tillgå…! 😅

 

img_3308-1.jpg
img_3313.jpgimg_3311.jpgimg_3312-1.jpg

Behöver jag säga att vi har det kul här…?!! :-)

 

Vill ni se mer av vad vi har gjort här som jag inte har hunnit visa er på bloggen än – så kan ni se både roliga filmer på min Instasnroy samt  fler bilder på min Instagram ; @pernillawahlgren

 

65 reaktioner på “Vila vid poolen & skridskoåkning i Dubai Mall”

1 2
 • K skriver:

  Annelie: det finns en hel del Bianca och Benjamin säger som är ganska interessanta om p.

  Sara & Charlotte. Mitt i Lidingö ringde. Det finns ett hus bredvid Pernillas som blir ledigt. Ta med er några fans härifrån och bilda kollektivet Piccadilly. Er lycka kommer bli gjord 😀

  Millan. Det är större chans till världsfred än Att p eller för den delen b skulle komma ner på nån jord över huvud taget. Då de ser sig i spegeln ser de ”the Queen of fuckin everything” – en spegelbild som deras fans också ser av dem. Vi andra anar väl skiftande kulörer och nyanser.

  • Mari skriver:

   Till dig K / Alec / Hanna
   Det finns andra bloggar att läsa, TV program att se på och säkert en massa andra saker att göra än att spy galla här varenda dag.

   • Alec skriver:

    Hahaa, MEN så roligt, nu ska alla skylla på mig så fort det skrivs nåt negativt, tar det som en komplimang konstigt nog, men nä, jag har inget att göra med K, är nog dags att inse att det finns många kritiska personer här, mitt bland alla svansar…

 • Elisabeth skriver:

  Lyx och flärd
  Det är du värd
  Kram på dig Pernilla💞🌺🌸💕

 • Kristin skriver:

  Jag undrar, du har tidigare skrivit att eftersom det är Kanal5 som visar er serie så är det de som betalar för ev resor för er eftersom det ska visas i TV (eller ”produktionsbolaget” betalar). Min fråga är då om dina vänninor också fick ekonomisk ersättning för att de deltog på resan och gjorde TV med dig? Det låter logiskt att de borde få det eftersom de inte kan ta sig an jobb hemma under den tiden.

  • Mari skriver:

   Men vad har vi med det att göra? vad skulle vi använda den informationen till eller göra något åt den helt otroligt.

   • Kristin skriver:

    Som jag skriver, det är en undran. Tanken slog mig eftersom Pernilla skrivit tidigare att hon och Bianca inte betalar för sina resor när kamerateamet är med. Det är i så fall en ”jobbresa” för att kunna visa upp det i TV. Borde ju gälla för hennes vänninor också. De reser ju för att visa upp det på TV. det är ju ingen privat tjejresa.

  • Anna skriver:

   Klart att alla får gratis resa/boende kolla vad hotellet kostar🙄

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Kristin : ALLA resor som spelas in för TV står produktionsbolaget så klart för. Detta gäller ALLA typ av program, vare sig du reser med När och Fjärran, Spårlöst , Paradise Hotel eller Bonde Söker Fru . I mitt fall är det däremot olika från gång till gång eftersom jag spelar in en Realityserie om mitt liv där jag råkar resa en hel del, och där jag själv väljer vilka resor som ska dokumenteras i programmet eller ej . Så om jag t ex har en resa bokad sedan länge som jag själv har betalat , och sedan filmteamet följer med så betalar dom självklart varken sina resor eller sitt boende. De är ju inte en semestertripp , utan en arbetsresa för dom – även om den är ”privat” för mig.

 • E skriver:

  Du Pernilla! Vi kan ifrågasätta precis vad vi vill på din blogg och det är tydligen vad folk gör så lev med det om du nu ska ha en blogg med kommentarmöjligheter i en demokrati med yttrandefrihet. Shit vad demoniskt uttalande. Där ser man en sida av dig som man inte ser ofta men den finns där. Och vad då inte hände igår? Menar du att saker som hände i barndomen inte är relevanta för att de hände för länge sen? Finns iiiiingen som har trauman från barndomen. Inte ens i din närhet.

  • Helen skriver:

   Vet du att nästan alla vuxna människor i Sverige har ett val? Jag väljer MITT liv och har beslutat mig för att min barndom visst är en del av mig, men jag väljer aktivt mina val idag. Avskyr folk som skyller på barndomen ibren slentrian, du har ett val. Ta av dig offerkoftan, öppna ögonen och lev DITT liv som du vill. Man har ett val, frågan är mer om man vill göra det …

 • Gabriella skriver:

  Då tycker jag att alla tar och letar upp Pernillas inlägg om när deras hund dog. Så kan vi skriva hur makabert roligt det ändå är, och förlåt att vi skrattar men vilken morbid historia det ändå är såhär i efterhand. Eller nej, just det det gör vi inte. För normalt funtade och mogna människor skulle aldrig skratta åt ett djur som far illa eller åt att någon förlorar sitt djur. Varför skulle det vara mindre illa att skratta för att personen i fråga var ett barn då det hände? Hade vår hund gått bort hade mina barn blivit otröstliga. Absolut inget kul hade funnits i det.

 • Hilde skriver:

  Fattar inte varför Emilia ska va översmilig och fjanta sig på varenda bild, är hon osäker på sig själv eller? Väldigt störande och löjligt av en ”vuxen” person, väx upp kärring, som Bianca skulle sagt.

 • MILLAN skriver:

  NU BORJAR DET BLI GANSKA JOBBIGT MED DET EVIGA SKRYTET OM MARKESKLADER OCH VASKOR OCH ALLT ANNAT. KOM NER PA JORDEN ETT TAG. DUBAI AR VARDAG FOR MEJ SOM BOR DAR ARET OM…

  • Zoegas skriver:

   HAHAHA tror knappast att Pernilla bryr sig om märkes saker eller blir imponerad av sånt då hon säkert KAN handla OM hon vill! Så hon behöver nog inte skryta😂 Men nu råkar dom befinna sig mitt i smeten av precis allt som har med yta att göra o säkert svårt att undkomma när det filmas 😉

  • Mari skriver:

   Nu bor ju inte Pernilla i Dubai och heller inte största delen av hennes lösare så det är väl kul att få visa oss andra och skryt??? det tycker jag verkligen inte att det är.

  • Kevin skriver:

   HAHAH jävla avundsjuka nisse. Du skryter ju för fan själv

 • åsa skriver:

  Men blir det inte ett tråkigt flöde och ensidigt om ingen får komma med en enda åsikt som inte delas av dig Pernilla? Alla kan ju inte tycka samma sak eller vill du inte ha den typen av kommentarer alls? Jag kikar in lite då och då på din blogg men nu har jag tyckt att det blivit lite tråkigt när det mesta handlat om filminspelningar. Men av med hatten för att du alltid uppdaterar dag som natt!

  • Malin skriver:

   Varför skulle hon inte vilja ha folk här på bloggen som inte tycker som hon? Har hon skrivit det? Jag har inte sett att hon gjort det men jag kan ju ha fel. Sen måste hon ju få svara när hon inte håller med, så hade jag funkat i alla fall.

  • Annelie skriver:

   Det sa ju t o m Bianca i wv att P inte tål att nån säger emot henne eller när nån inte tycker som henne.

 • maggan skriver:

  hmmmm en väska till, ibland är det roligt men ibland är det bara sorgligt!!!! eller är jag bara avundsjuk som inte har så många väskor??

 • Helena skriver:

  Vilket vidrigt avsnitt av senaste poden! Hur kan det vara hysteriskt roligt med en katt som dör på ett sånt sätt? Är du fem år som sitter och gapskrattar och flamsar åt en sån sak? Mådde på riktgt illa av ert beteende. Särskilt när du själv gjorde så stor sak av att er hund dog och vilket sorgearbete det var. Hade du uppskattat om folk asgarvat åt det?

  • Charlotte skriver:

   Uppenbarligen förstod du inte varför de skrattade. Ibland blir ju absurda saker som i detta fall med katten så konstigt att människan kan börja skratta ja. Du hörde väl deras argument om de hela? Nej det kan du inte har gjort annars hade du inte skrivit som du gör OM du har nåt däruppe i knoppen.

   • Hanna skriver:

    Vilket ointelligent svar Charlotte. Jag reagerade på precis samma sätt som Helena, det var inte ett dugg roligt att en katt miste livet på ett sånt sätt. Inte ens min femåring hade skrattat åt det. Och även jag minns Pernillas dramatiska sorg när deras hund blev överkörd. Det var inlägg efter inlägg om hur dåligt de mådde efter att ha förlorat sin familjemedlem. Tror knappast hon hade sett nån humor i det eller förstått om folk suttit och gapskrattat. Hela grejen med katten i poden var bara osmaklig och omogen!

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Charlottes svar är allt annat än ointelligent. Hon har lyssnat och förstått hela grejen med det absurda i situationen och varför vi skrattade. För det första hände detta när personen i fråga som skrev bikten var endast 4 år gammal, så det hände ju inte i går liksom. Sedan VAR det en väldigt absurd historia som även om den självklart var sorglig då det hände – lät så morbid nu när vi läste upp bikten – att det inte gick annat än att skratta åt det. Vi förklarade detta på ett humant och tydligt sett flera gånger , så det förstår de flesta som lyssnade på Poden. Självklart är det sorgligt när ett husdjur omkommer och vår sorg över vår hund Marqy är inget som ni ska ifrågasetta eller jämföra. Hade detta hänt nyligen hade vi inte haft det med i Podden såklart.

   • Malin skriver:

    Nej men självklart kan det absolut inte ifrågasättas eller jämföras. Det var ju din sorg och den är ju SÅ viktig. Men gapskratta åt andra går bra? Vilken strålande logik du bjuder på. Hur är det olika? Det var ett husdjur som fick sätta livet till på ett tragiskt sätt. Snacka om att du tar dig själv på lite väl stort allvar om du anser att du har rätt att skratta åt någon annans olycka men ingen får ifrågasätta din sorg. Kanske dags att bli lite mer ödmjuk inför andra än sig själv…

  • Sara skriver:

   Men snälla nån VAD är det för fel på folk härinne???? de skrattade och förklarade med stor medkänsla att det handlade om att autosvaret till ”biktaren” också var ”oj så skoj” vilket blev lite fel i det här sammanhanget. Tror inte heller att hon som skrev tig illa vid sig. Det går verkligen att hitta fel på allt också att det är tisdag idag, suck. Heja dig Pernilla 😀.

   • Charlotte skriver:

    Sara, kan inte annat än att hålla med dig. Man tappar ju hakan av kommentarer här.. suck!

   • Pernilla Wahlgren skriver:

    Tack Sara . Exakt då var det. Orkar inte ta det mer för dom som inte förstår. Humor är svårt . Och de som inte tycker att det var roligt behöver inte tycka det. Men vi förklarade verkligen t y d l i g t i Poden varför det blev just så makabert roligt denna gång. Vi skulle ju aldrig har skrattat annars. De som förstår – förstår.

 • Beatrice skriver:

  Men Gud vad härligt!!! Ni ser ut att ha det riktigt underbart! Ljuvliga bilder 😃👏🎉💃🥂

 • Rebecka skriver:

  Gud vad underbart det ser ut där borta <3

 • Kina skriver:

  SUPER SUPER LÄCKRA BILDER PERNILLA!!
  Du är dessutom tantastiskt vacker jösses så läckert liv Ni har därnere i dubai.
  TACK FÖR ATT DU FÖRGYLLER VÅRA LIV PERNILLA DU ÄR BÄST!!!
  KRAM KINA

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Tack fina ni!!!

  • Mia skriver:

   Kina
   På vilket sätt förgyller detta våra liv, tycker du?
   Tacksam för svar.

   • Pernilla Wahlgren skriver:

    Mia : Hon menar kanske att hon uppskattar och tycker att det är härligt att läsa min blogg, se på vår Realityserie och lyssna på vår Pod. Och det gör mig väldigt glad att höra! :-)

   • K skriver:

    De förgylls därför att de får ta del AB en annan verklighet än deras egna och därför fungerar även veckopressen. P blogg är en förlängning av den press som gjort henne så stor och den press hon sagt sig förakta. Men kändisar har haft ett symbiosförhållandr till dem.
    Men folk ser sig själva i p, njuter av att kändisar också har kaos och att p är rolig. Det blir mer personligt än pressen och det känns som de känner henne. En förlängning av verkligheten.

 • Helen skriver:

  Ska ni inte åka skidor också?⛷🎿😃😉 Ha det fortsatt härligt!!

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Vi vlade Dubai Mall denna gång , men nästa gång blir det kanske skidåkning i den andra gallerian.

 • Eva Maria skriver:

  Underbara bilder och följer er på Instagram 😘 det blir definitiv en tripp till Dubai nästa år #crazyladies. 💚

1 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram