Firar-tårta , nyttig middag, tårar & 5 utdragna tänder

img_0255-1.jpg

 

I dag bjöd vår producent på Tårta för att fira den fina publik-responsen på Jubileumsshowen! 🌟

Biljetterna säljer som bara den , och vi har fått lägga till flera extra-föreställningar både på Rival i Stockholm och runt om i landet! 

Vad kan jag säga mer än att jag är väldigt glad och tacksam! 😃🙏   Och kort också, såklart…! 😋

 

img_0129-1.jpg

 

Älskar att göra den här föreställningen /showen tillsammans med mitt underbara gäng på och bakom scenen!

 

img_0128-1.jpg

 

Sången till Theo som jag och Benjamin har skrivit,  är en låt som nog de flesta skilsmässoföräldrar kan känna igen sig i….

Tomheten som uppstår när det inte är en ens barnvecka, och känslan när man egentligen inte vill vara ifrån sitt barn –  men måste…   Kunde inte sjunga den utan att gråta i början eftersom den är skriven från hjärtat….  Men nu börjar det gå bättre. ☺️

 

img_0257-2.jpg

Så oerhört lycklig att jag får stå på scenen tillsammans med Hanna , och det faktum att vi två tillsammans skapade ursprungsidén och de flesta nummer till det som nu är ;  Kort Glad & Tacksam.   😜👊😻

 

img_0258-2.jpg img_0259-1.jpg

 

En glad ”Loge-selfie innan hemgång ikväll!” :-)

 

img_0138.jpg

I torsdags kväll kom jag hem från Spanien , och firade Husköpet med middag hemma med Bianca och Theo. 

 

img_0139-1.jpg img_0140-1.jpg

 

Jag lagade Lax med Grönsakspytt och Yoghurtsås med Koriander.
img_0229.jpg

 

Mysigt att vara hemma igen,  och ha en liten gosig hund hos sig i soffan..,. ❤️

 

Theo behövde extra mycket tröst i dag, då han drog ut 3 tänder – och grät och skrek sig igenom hela proceduren…! :-(

Han var helt förstörd!  Och JAG var helt förstörd över att behöva se honom ha så ont och vara så rädd….

Stackars , stackars liten…!!! ❤️

Veckan innan drog han ut två tänder , och då kändes det inte –  sa han.  Men den här gången verkar inte bedövningen ha tagit som den skulle ?!  Så enligt Theo var det den värsta smärta han någonsin har upplevt.

Önskar åtminstone att man hade väntat en längre stund med att dra ut dom efter att bedövingssputan hade lagts.

Det SKA väl inte göra ont alls egentligen?!?   När jag drog ut två visdomständer kände jag ingenting efter bedövningen?!

Svårt att avgöra sånt som ”bara mamma” ,  men det kändes inte ok att det gjorde så ont så att han skrek och grät under tiden….

Men, men –  nu har han fem mjölktänder mindre och förhoppningsvis kommer det att göra att de andra tänderna som ska fram kommer att få bättre plats i munnen.

 

Nu ska jag sova . I morgon står möte och dubbla  föreställningar på agendan.

Natti, Natti,  vänner.

38 reaktioner på “Firar-tårta , nyttig middag, tårar & 5 utdragna tänder”

1 2
 • Annelie skriver:

  Vart kommer dina tallrikar ifrån?

 • Theat skriver:

  Asså du är en sån källa för inspiration. Du om nån vet väl att man _inte_ får lägga ut vinnarbidrag och ändå kan du inte låta bli. #jagärsentillettmöte no shit. Jisses Wahlgren.

 • Isa skriver:

  Usch vilken jobbig upplevelse för er alla. Jag hade bytt tandläkare rakt av. Har ett barn som också fick dra ut flera mjölktänder i Theodore ålder och det skedde under väldigt lugna former. Tandläkaren förklarade precis varje steg, väntade på att bedövningen skulle ta ordentligt, gav mer när det behövdes etc. Det finns ingen som helst anledning att ett barn (eller vuxen) ska behöva ha så ont hos tandläkaren.

 • Rosa skriver:

  Men stackars stackars Theo vilken fruktansvärd upplevelse hoppas innerligt att det inte ger obehagskänslor i framtiden. Det ska då absolut inte göra ont då måste man väl tandläkaren sluta, vänta lite längre eller ge mer bedövning.

 • Conny Stavros skriver:

  Hello!
  Har tandläkaren gjort fel? ( JA )
  Succé Pernilla Kort, Glad Och Tacksam…

 • Lena skriver:

  Stackars Theo ❤️ Fattar inte varför dom inte gav honom mer bedövning. Hoppas att detta inte påverkar hans nästa tandläkarbesök. Trodde inte att man jobbade så idag.

 • Anna skriver:

  Nä det ska inte göra ont att dra ut tänder! Du och J borde anmäla händelsen till patientnämnden (i ert landsting) för den tandläkaren borde se över sina rutiner. Man fortsätter ju inte med behandlingen om patienten, speciellt inte ett barn, gråter och har ont! De skulle ha avbrutit direkt. Ett barn har inte samma förmåga att kommunicera och säga ifrån, så man måste kunna lita på att vårdgivaren har koll. Säger detta eftersom jag själv blev felbehandlad i tonåren, men visste/förstod/vågade inte ifrågasätta.

  Anmäl! Och byt tandläkare till T. Kram!

 • Cecilia skriver:

  Jippi, i e.m ska jag få se din show! Ska verkligen bli kul 🙂
  Stackars Theo, låter ju inte helt ok att han fick så ont.
  Kram på dig och ha en fin dag 🌸

 • Gunilla skriver:

  Det ska verkligen inte göra ont!! Jag drog ut 3 tänder samtidigt och fick rejäl bedövning. Tandläkaren var noga med att bedövningen var tillräcklig innan de började. Fick en spruta till när jag sa att det inte var helt bedövad. Stackars Theo!!

 • Anne skriver:

  Var och såg din show igår ! Du bjuder verkligen på dig själv eller det gör ni alla hihiMåste vara underbart att få göra detta med sina kompisar ! Tack !!

 • Eva skriver:

  Men gud det ska inte göra ont. På mig tar aldrig en vanlig bedövning tillräckligt så jag har blivit tillsagd att säga till innan att det är så och då får jag en annan sort tror jag det är och då är det inga problem och den funkar jättebra. Usch så hemskt!

 • Helena skriver:

  Stort, stort innerligt tack för en helt fantastisk show, var och tittade igår och fick en toppenkväll med väldigt mycket skratt men även allvar och tårar. Blev väldigt berörd av din fantasiskt fina sång till Theo, hög igenkännings faktor! Finns den att lyssna på nånstans? Stor kram

 • Ann-Sofie skriver:

  Hej!
  Grattis till showen, huset i Spanien! Det är du väl värd!! Känner med Theo. Det ska inte behöva göra ont alls! Då har inte bedövningen tagit. På mig fick de ta så att säga mycket bedövning och behöva vänta innan de började. Var så rädd för smärtan. Jag började gråta trots att jag är 50. Men ont ska man år 2018 ej behöva ha. Hoppas att han inte känner obehag i framtiden att gå till tandläkaren efter detta. Ha en fin dag! Kram Ann-Sofie

 • Emelie skriver:

  Stackars Theo jag har dragit ut både visdomständer och vanliga tänder men jag hade också sjukt ont när jag drog ut en visdomstand som de var tvungna att klyva det var oxå den värsta smärta jag upplevt men var väl strax över 20år så blev inga tårar och så men hade jag haft detta liten som Theo hade jag nog reagerat likadant heja dig Theo

 • Malin skriver:

  Han borde fått lugnande och sedan bedövning. Det har min dotter fått när hon dragit ut tänder.

1 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram