Hockeymatch & middag hos Charlotte & Anders

JESUS vad KALLT det är nu!!!  

Det var längesedan jag frös så mycket som idag! Och ändå hade jag klätt mig varmt – trodde jag  – men ett par långkalsonger under byxorna hade ju inte skadat…! 😉

I dag hade Theo Hockeymatch ute i Vaxholm. Men innan matchen åkte vi förbi Charlotte och Anders för ta en fika och vara med och  ”inviga” deras nyanlagda Hockeyrink som dom har fixat i ordning i sin trädgård! Huuur coolt?!! :-)

IMG_5245.JPG

Anders hjälpte Theo att snöra på skridskorna, eftersom Theo inte litar på att jag knyter dom tillräckligt hårt….! :-)

IMG_5260.JPGIMG_5246.JPG

Lilla Söta Adrian ville såklart också testa sin nya Skridskobana!

IMG_5247.JPG

GOOOOOOS!!! ♥

IMG_5249.JPGIMG_5259.JPGIMG_5251.JPG

Gissar att lille Adrian kommer att lära sig att åka skriller på nolltid…! 😉

När klockan var två satte sig jag och Theo oss i bilen och körde ut mot Vaxholm där Theos lag skulle ha hockeymatch.

IMG_5258.JPGIMG_5256.JPG

Redo för match!

IMG_5264.JPGIMG_5261.JPG

Själv hade jag inte ätit frukost än , och var oerhört tacksam för att Vaxholms iiiiiiskalla Ishall levererade ett grymt fikautbud iallafall!   Men JÖSSES vad kallt det var i den ishallen! Tappade nästan känseln i fötterna…!

IMG_5266.JPG

Efter matchen som slutade med 14 – 13  till Vaxholm, så åkte jag och Theo tillbaka hem till Charlotte och Anders som bjöd på mysig middag!

IMG_5268.JPG

Charlotte hade lagat såå mycket gott! Jag valde Entrecote med en grymt god Broccoligratäng  och Theo som var superhungrig efter matchen körde på både Ugnsbakad lax, korv och pasta!

IMG_5270.JPGIMG_5273.JPGIMG_5280.JPGIMG_2408.JPG

En underbart mysig dag och kväll hos fina familjen Perrelli -Jensen! ♥

10 reaktioner på “Hockeymatch & middag hos Charlotte & Anders”

 • Anna skriver:

  Ha ha in skulle bo här i Kanada. Vet inte hur många av våra kompisar som har hockey is i trädgården, en del av dem bor i radhus men lyckas ändå få till en liten is i bakgården. Detta trotsat vi har en sjö o området…. Den har de dessutom en zambonie som de kör ut och skrapar med! Hockey är ju deras religion!! Ha en bra dag!

 • helene skriver:

  Såå kul med egen skridskobana, helt perfekt. Önskade alltid som liten att vi hade det, älskade att åka skridskor. Tycker fortfarande om det men fasen vad man fryser om fötterna haha..varför görs inte varmfodrade skridskor?
  Mysig dag ni verkar haft.
  Kram

 • Lise skriver:

  Åh vilken gullig egen hockeyrink de ordnat….minns själv när jag var barn, att alla gårdens killar spelade hockey på vintern ( kommer från Kiruna )varje dag efter skolan el helgerna, men då landhockey men de hade hockeyklubba och riktiga nätburar, och målvakten hade riktiga hockeyknäskydd, det var så att de aldrig ville gå in trots att det var kyligt ute….spelade själv hockeyBockey på gymnastiken ( utomhus ) vår gympalärare var hockeyspelare så det blev en del istid på vintrarna….trots att man inte ville, vi slapp dock vara ute då det var riktigt kallt förstås !…men det var kul med honom, för han bjöd på sig själv, såg till att vi fick göra mål på honom….Så man kanske skulle dra på sig skridskorna igen…tyvärr åker inte övriga familjen, så jag får nog åka lsjälv…vi har en uppspolad isbana (fotbollsplan) bara 15 meter bort från vårt hus….så vad väntar jag på!!…hihhi..
  Pernilla, du kommer inte frysa om du har riktigt varma kängor, du skrev att du har uggs på dig, dom kan ju inte vara så varma under fötterna ?!!, fick lära mig att vara varm om huvud och fötter så fryser man mindre…lager på lager är bra och hålla fukten borta !.

 • Paula skriver:

  Åhhh deras goa lilla Adrian 😉 Han är så gooo och glad på alla bilder jag sett 😀
  Lyxigt med egen hockeyrink :)
  Kram!!!

 • Linda H skriver:

  Mysig söndag :)

 • lina skriver:

  Minner mig om isen på sjön där jag växte upp. Barnen samlades och spelade bandy och åkte konståkning! Utrustning delade man, klubbor o skridskor, och alla var nöja o glada efteråt då man gick hem o fick varm choklad och en bulle :-)
  Härliga bilder!

 • Lotte skriver:

  Sån mysig dag :-) Men håller med, det är för jävla kallt!! Vi är ju ute flera timmar om dagen på jobbet och jag har nog inte hittat de ”rätta” super-mega-varma kläderna ännu. ….
  http://blogg.alltforforaldrar.se/lotte

 • Cissi skriver:

  Vilken mysig dag, även om den bitvis var iskall :).
  Kram

 • sara skriver:

  Tack för allt du bjuder på ur ditt liv! Bästa bloggen enligt mig. Allt gott och kramar till dig fantastiska Pernilla!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram