Swiss Beauty Pearls

Mitt samarbete med Swiss Clinic  fortsätter, och nu ska jag få testa deras senaste produkt på marknaden : Swiss Beauty Pearls!

Swiss Beauty Pearls  är ett kosttillskott framtaget specifikt för att främja hyn, naglarna och ett friskt  hår . Det kan ju jag behöva haha. 

Kost, sömn,  livsstil och andra externa faktorer påverkar alla ditt utseende. Med en långsiktig syn på skönhet så är det viktigt att satsa på att ge din kropp optimala föutsättningar för att hjälpa ditt yttre – inifrån. Med Swiss Beauty Pearls får du den extra boost din kropp behöver!

Näringsämnena är noggrant utvalda och innehållet är justerat efter rekommenderat dagligt intag för att ha optimal effekt på din kropp.

De två kapslarna innehåller bland annat betakaroten omega 7 omega 2 lutein zink och selenium . Produkten är resultatet av två års produktutveckling och ingredienserna är vetenskapligt bevisat effektiva med stöd från EFSA (European Food Safety Authority).

Att boosta hyn med inifrån tror jag är minst lika viktigt som att boosta den utifrån!  

Och som ni vet så kämpar jag ju för att få tillbaka min gamla kvalitet på håret , och då jag har hört så mycket gott om Swiss Beauty Pearls, så känns det oerhört spännande att jag sedan en tid nu äter detta kosttillskott! 

Mer info kommer efter att jag testat lite mer! 

IMG_7581.JPG IMG_7582.JPG

Just nu kan ni beställa för halva priset!  Istället för 900 kr – så får ni nu Swiss Beauty Pears för endast 450 kr!

Beställer gör ni HÄR!

I samarbete med Swiss Clinic

6 reaktioner på “Swiss Beauty Pearls”

 • Carlsson skriver:

  Blir lite trött på detta snack. Det kostar bara då o så mycket.kan vara mycket pengar ändå för många. Så skrut inte om hur billigt det är.

 • Oreo skriver:

  Är du säker på att det inte är såna här goda schweiziska chokladkulor ?

 • Linda H skriver:

  Tack för en toppen bra blogg o podd :)

 • Maria g skriver:

  Kanske är bra men har känslig mage. Tack för din blogg som man blir glad av. Undrar finns det mer varor i butiken minilla änn vad man kan köpa i Internet butiken. Tycker du har fina kläder o sälja. Vad nerja verkar mysigt. Vissa gärna bilder på er gulliga hund. Ha en fin vecka o kramis.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram