Vitt leende med Swiss Clinic

Som ni vet så har jag under flera år nu använt mig av Swiss Clinics olika produkter. Där ibland deras Skin Renewal, som är en stor favorit både hos er och för mig, Eye Lash Enhancer Serum mfl. Swiss Clinic produkter håller hög kvalité och jag kan alltid lita på att det jag beställer håller vad de lovar.

img_6717.jpg

Jag älskar kaffe. Därtill gillar jag att ta ett glas rödvin till maten då och då. Detta gör tyvärr att mina tänder missfärgas en del.

img_6706.jpgMen med Swiss Clinic Whitening System så kan jag snabbt få vita tänder. Man ser skillnad på bara några dagar och den är skonsam mot emaljen.

img_6719.jpg

Med i förpackningen kommer två smidiga ”skenor” i mjukt gummi. Doppa dem i varmt vatten i 5-10 sekunder och bit sedan försiktigt i skenan, en i taget, för att forma den efter dina tänder. Låt den stelna i kallt vatten.

Du fyller den sedan med den skonsamma gelén som är utvecklad i samarbete med tandläkare.

img_6703.jpg

Jag låter den verka i 40-60 minuter. Ofta ser jag på TV eller jobbar med bloggen. Då går tiden snabbt.

img_6698.jpg

Jag rekommenderar verkligen Swiss Clinic Whitening System till mina läsare. Den är som sagt skonsam mot emaljen, så man slipper ilningar i tänderna och är superenkel att använda.

img_6723.jpg

Självklart får alla mina läsare rabattkoden ”PERNILLA200” som ger 200kr rabatt på tandblekningen så du betalar endast 390 kr just nu! Klicka HÄR

I stolt samarbete med Swiss Clinic

47 reaktioner på “Vitt leende med Swiss Clinic”

1 2 3
 • Mia skriver:

  Varför kan man inte både få bry sig om sina medmänniskor och sina tänder också?! Det är ju så världen ser ut innehåll och yta. Pernilla åker mellan de världarna och verkar ha ett stort hjärta trots att hon tjänar pengar och äter gott, vilket de flesta av oss inte har råd med. Men trots det så inspireras jag av denna tjej:-) kramar Mia

  • Anna skriver:

   Stort hjärta? Stor plånbok snarare. Du ser inte ser det problematiska i att ha inlägg om folk som lider blandat med tandblekning? På riktigt? Det är lite som ett reklambreak för Prada i en doskumentär om krisen i Ukraina.

 • Rosa skriver:

  Varför kan man inte göra båda delarna, både engagera sig i det som händer i världen samtidigt som man gör reklam för något ”ytligt” som flera skriver, visste inte att det var karenstid på någon av detta!!
  HEJA DIG Pernilla som hela tiden har gång i något, som vill dela med dig av både allvar och nöje, och detta även om det är stora kontraster ibland så är det så ditt liv ser ut och det är väl det en blogg ska förmedla.

 • Lena skriver:

  Snälla nån, det är ju precis så här bloggare bland annat tjänar pengar. Undrar, någon skrev riktig jobb, undras vad det är? Sluta läs om ni ändå bara stör er.

 • Linda skriver:

  Tvära kast mellan krigsdrabbade människor från Syrien till ett bländ vitt leende i nästa inlägg…HUR?? tänkte du nu?

 • Linda H skriver:

  Toppen :)

 • P skriver:

  Snabba kast här, från barn i katastrofläge till ytlig fåfänga, inte så smart kanske…?

 • Anna skriver:

  Rimmar ganska illa att först åka och träffa flyktingar med allt vad de varit med om och sen det man tänker på när man kommer hem är hur man ska få sina tänder vitare…

 • Catharina skriver:

  Undrar bara hur lång tid det håller sig vitt. Jag är tandsköterska och gör blekskenor på kliniken. Det blir rätt dyrt om man måste göra det ofta tänker jag.

 • Elenor skriver:

  Kanske skulle ta och testa detta då jag har märkt att mina vita tänder inte riktigt är så vita längre sen jag började dricka mer te :/
  Och ni som stör er sååå på all reklam och liknande så föreslår jag att ni kilar vidare till nån annans blogg för Pernilla bjuder på sig själv och är allt annat än oäkta och bara tänker på pengar. Hon är en av få kändisar som verkligen är ”en av oss vanliga på så många vis” och nåt som jag gillar skarpt med Pernilla är hur hon helt avslappnat lägger upp osminkade och oretuscherade bilder på sig själv!

 • Lola (Carola) skriver:

  Nu blev det liite dålig tajming …

  Gillar Din blogg o läser dagligen, men … tja …
  Du känner säkert själv, övertygad om att Du inte tänkte på det. Stor o varm kram! <3

 • Lisa skriver:

  Å neeeej vad du tar alla möjligheter till pengar. Samtidigt som det är för ”läsarna du bloggar” har du det som ”jobb” och ”utan reklam ingen blogg” som du skrev förut.
  Det är tack vare alla läsare du inkasserar alla pengar till alla dina miljöförstörande resor och shopping.
  Alla restaurangbesök är ju bara ett hån mot andra som jobbar och sliter på riktigt men ändå inte har råd.

 • Eva skriver:

  Alla Pernilla fans borde väl förstå att resan passar bra in i Wahlgrens värld, blir en fin mix av yta och omtanke, not…
  Wahlgrensfamiljen gör nog inget utan att det genererar pengar eller press…, tyvärr.

 • Niklas skriver:

  Men NEJ!!! Inte ett sminkinlägg, tävling, ytlighet mitt i dina inlägg från Libanon. Nu försvann ju all trovärdighet. Kunde du inte publicerat då du kom hem??? 😡😡😡

  • Mari skriver:

   Men vad du tycker illa om allt härinne hade du inte slutat läsa bloggen tyckte jag du skrev tidigare.

   • Niklas skriver:

    Tyckte jag plussade Pernillas libanonresa mer än många här men det här inlägget är ju mer ett tips till henne även om det blev lite i affekt.

  • Nicklas skriver:

   Pernilla kom hem igår lördag faktiskt så ingen idé att hetsa upp sig Niklas. Hoppas det känns lite bättre nu när du fått veta det! :-)

   • Niklas skriver:

    Er lojalitet är fantastisk. Hoppas resan gick bra. Inlägget är ändå malplace eftersom det ligger precis intill ett mycket läsvärt och hemskt inlägg oavsett när hon kom hem. En ”bumper” hade inte skadat.

 • Sofi skriver:

  Hej! Hur ofta kan man upprepa denna behandling?

 • Ann-Marie skriver:

  Hej Pernilla :) Hur länge varar ditt erbjudande med rabatten? Skulle gärna testa detta. Du säger att det inte blir några ilningar av denna behandling och just biverkan med ilningar har gjort att jag inte vågat testa tandblekning. Detta medel verkar ju vara perfekt för mig :)

1 2 3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram