Vitt leende med Swiss Clinic

Som ni vet så har jag under flera år nu använt mig av Swiss Clinics olika produkter. Där ibland deras Skin Renewal, som är en stor favorit både hos er och för mig, Eye Lash Enhancer Serum mfl. Swiss Clinic produkter håller hög kvalité och jag kan alltid lita på att det jag beställer håller vad de lovar.

img_6717.jpg

Jag älskar kaffe. Därtill gillar jag att ta ett glas rödvin till maten då och då. Detta gör tyvärr att mina tänder missfärgas en del.

img_6706.jpgMen med Swiss Clinic Whitening System så kan jag snabbt få vita tänder. Man ser skillnad på bara några dagar och den är skonsam mot emaljen.

img_6719.jpg

Med i förpackningen kommer två smidiga ”skenor” i mjukt gummi. Doppa dem i varmt vatten i 5-10 sekunder och bit sedan försiktigt i skenan, en i taget, för att forma den efter dina tänder. Låt den stelna i kallt vatten.

Du fyller den sedan med den skonsamma gelén som är utvecklad i samarbete med tandläkare.

img_6703.jpg

Jag låter den verka i 40-60 minuter. Ofta ser jag på TV eller jobbar med bloggen. Då går tiden snabbt.

img_6698.jpg

Jag rekommenderar verkligen Swiss Clinic Whitening System till mina läsare. Den är som sagt skonsam mot emaljen, så man slipper ilningar i tänderna och är superenkel att använda.

img_6723.jpg

Självklart får alla mina läsare rabattkoden ”PERNILLA200” som ger 200kr rabatt på tandblekningen så du betalar endast 390 kr just nu! Klicka HÄR

I stolt samarbete med Swiss Clinic

47 reaktioner på “Vitt leende med Swiss Clinic”

1 2 3
 • Per johansson skriver:

  VARNING! Undvik Swiss Clinic, de använder sig av produkter som ej är godkända, de fuskar med resultat och köper ”bloggare” och deras kvalité kan man inte lita på. De köper in sin kräm för någon krona från Kina.

  Koll upp på nätet seriösa tillverkare som är testvinnare och som inte levererar skräp.

  Whitening.nu eller vitatanden.se är en sådan sajt.

 • Ninna skriver:

  Kan verkligen detta preparat ge så kritvita tänder eller är det en tandblekning på klinik också? Eller Photoshop?
  Har provat liknande och det ger inte alls så vitt resultat!

 • Cecilia Sjögren skriver:

  Hej Pernilla….Härlig blogg…Har beställt vita tänder….hoppas att det funkar! Om inte skriver jag o frågar hi hi… Och du….i allt skit snack från alla…Ta hand om er Kram Cecilia

 • Ninna skriver:

  Snälla ni som inte alls kan inse det absurda i dessa tvära kast mellan ”välgörenhet” och reklam med ekonomisk vinning- visst måste väl vi alla ha rätt att framföra våra åsikter? Vad är det för mening med ett kommentarsfält där alla framför samma åsikter i blind beundran! Skärp er och börja tänka!

 • Sofi skriver:

  Huvudsaken är att man inte saknar empati och att man hjälper de behövande om man har möjlighet att göra det. Vissa mer andra mindre.
  Att ens bidrag skulle sjunka i värde för att man gillar att ha ett vitt leende..?
  Eller måste vi ha dåligt samvete för att vi unnar oss något som inte är ytterst nödvändigt? Vi gör det hela tiden!
  (Vi fikar ute, går på restaurang då och då, har ett överflöde av elektronik hemma osv) Vår verklighet ser annorlunda ut. Det värsta man kan göra är nog att blunda för de andras verklighet, inte att leva våra lyckligt lottade liv.

 • Carola skriver:

  Så bara för att Pernilla verkligen gör något viktigt ena dagen så kan hon inte få vara lite ytlig andra dagen?!
  Ni som klagar så fort ni får chansen, vad har ni gjort för behövande i världen idag?
  Tack Pernilla för det DU gör 💖 Och tack för att jag nu (förhoppningsvis) har vitare tänder inom en snar framtid.

 • Gertrud skriver:

  Pernilla gör helt rätt, hon berättar om sitt liv vilket innehåller både ytligt och känslosamt. Vad tröttsamt att läsa alla konstiga negativa kommentarer, har ni inga liv? Hjälp människor och djur själv, skänk pengar, var ytlig ibland och blek era tänder. Vad fan är problemet.
  Alla är vi bara människor.

 • Susanne skriver:

  Tack för tipset. Jag har provat ögonfrans serumet och det är verkligen KANON BRA!!!

 • Zanra skriver:

  Äh men lägg av nu! Det är hennes blogg och hon skriver väl hur hon vill. Hade hon inte skrivit om krisen alls hade hon väl fått skit för det. Vi kan inte sluta leva för andra har det jobbigt.
  Se det så ist att beställer man tandblekningen och sparar 200kr kan man ju faktiskt skänka de 200kr till bättre behövande 💞
  Fortsätt du Pernilla precis hur du vill. Haters finns alltid hur du än vrider dig 🤗😗

  • Hanna skriver:

   Eh. Hon skriver vad hon vill och vi tycker vad vi vill. Inga haters baby. Bara lite reflektioner på bad man lägger upp.

 • x skriver:

  Det handlar om etik och moral. Det är inget att le åt…

 • stefan skriver:

  Tänkte bara tipsa om att det finns genuina bloggar som Inte går ut på att hela tiden tjäna pengar på sina följare.

 • maggan skriver:

  Nej Pernilla det där var Bad timing, ibland är inte pengar allt(eller tandblekning) när man just har sett vad som händer ute i världen.

  • Cecilia Ljungkvist skriver:

   Men alltså….
   Då skulle ju ingen kunna göra någonting! Och jag tror inte det blir färre terroratacker, mindre svält, eller färre krig om Pernilla slutar bleka sina tänder…. 😂

 • Ninna skriver:

  Min respekt för en del bloggare och deras lika blåögda följare krymper och krymper och……. zero…

 • Birgitta Laidler skriver:

  Oj oj oj Tidigare i dag skänkte jag pengar och nu vill jag handla tandblekning. Hur länge bör jag vänta med min beställning? Hrmmm ….🤔🤗

  • Ullis skriver:

   Bra kommentar!!
   Igår var jag en riktig dålig människa, jag sänkte pengar på vägen in till affären till världens barn. Fy mig! För att Sedan handla lördagsgodis åt mina barn.
   Ville läsa kommentarerna ifall någon bloggläsare hade erfarenhet av produkten men läste mest bara en dumma påhopp…

   • Linda skriver:

    Det där var en dum kommentera och en jäkla skillnad. Det handlar om tandblekning… att man lägger pengar på att få sina tänder nåååågot vitare. Samtidigt i sitt tidigare inlägg besöker man flyktingläger i Libanon där människor knappast har skor på fötterna. Det handlar om timing. Hon kunde haft ett inlägg efter där hon reflekterade lite över det hon upplevt och sedan köra på som vanligt.

 • Karin skriver:

  Jag höll med lite längre upp att de vara tvära kast men de behöver ju inte va bara ett av de som man tycker om att bry sig om. Tänker om jag en dag skänker till om vi säger rädda barnen då skulle jag inte få gå och shoppa nästa dag. Så är det ju lite här. Förlåt Pernilla du är en fin människa. Kram! ❤❤💚

1 2 3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram