Tack för den här säsongen! 

I går var det säsongsavslutning på Wahlgrenn Värld!!! 

Gillade ni finalprogrammet?! 

Själv tyckte jag att det hade en härlig ”Feel-Good-känsla”. och att vi slutade med flaggan i topp! 

Det här är vårt HÄRLIGA TV-team som tillsammans med oss gör WAHLGRENS VÄRLD! 

BÄSTA Teamet!!!! 🌟❤️

Bara Maja och Olle , Susanne och Peter som saknas tyvärr. 
  

Så glad att ha Johan som vår producent!! ❤️
Missade ni avsnittet och Benjamins magiska FEST – så kan ni kolla på det HÄR! 

63 reaktioner på “Tack för den här säsongen! ”

1 2
 • At skriver:

  Nästa som sliter på klyschan ”bjuder på sig själv” ska jag binda fast vid Metallicas största högtalare nästa Globen-framträdande.
  Pernillas små delikatesser har vi smakat av och tuggat på och börjar nu kräkas upp så smått då det är exakt samma. Godbitar. År. Efter. År. De riktiga läckerheterna förblir hemliga recept bakom lyckta dörrar och jag är inte säker på att alla smakar så gott. Men nyfiken är man på det som aldrig kommer serveras (undrar varför ja). Dotra hennes har dock vänt ut och in på hela sitt skafferi och vi fick väl smaka i två år innan det var helt tömt och så gick det tyvärr som det gick.
  Jag hoppas innerligen den här bjudningen tar slut snart för den börjar bli som en Silja buffet. God i början. Tjatig efter ett tag och till slut blir det en överkonsumtion som slutar i illamående.

  • Ragnhild skriver:

   Så bra att det finns andra kanaler att välja på! Det finns också andra kryssningar att åka på, Silja är en av dem. Själv har jag testat Carnival Splendor i Karibien, jag valde den kryssningen helt själv.

   Tänk va bra att vi bor i Sverige där vi har så många val, det finns något för alla!

   Ha det bra och sätt nu inte julskinkan i halsen med risk för kräkningar. Så synd på en fin skinka menar jag

   ❤️

  • K skriver:

   Förstår du själv vad du just skrev?

   • At skriver:

    Jag vett. Jag överskred den intellektuella kapaciteten på bloggen med råge. Sorry. :(

   • Sofia skriver:

    Har nog blivit lite för många Silja kryssningar för dig AT, den kommentaren var rena buffen av obegripligheter. Kanske behövs lite botaniserande i det egna skafferiet?
    Om det där var du när du spänner dina intellektuella muskler så är jag mer än gärna stendum. Men roligt var det 😁

  • @sofia skriver:

   Sofia: En annan 80-tals ikon är Samantha Fox. Hon kom ut för en tid sen så har du riktig tur kanske p gör detsamma. Då har du en chans att leva med henne 24/7. ❤️💕

 • anne skriver:

  Tack för denna säsong.
  Dina föräldrar. .hel häärliga♥
  Ser fram emot nästa säsong. ♥
  Trevlig helg på dej Pernilla.

 • Maria skriver:

  Jag måste säga att jag tyckte första säsongen var bäst. Det blir lite som med film om man gör en uppföljare med en 2,3,4 det blir aldrig lika bra. Ni borde sätta punkt nu och hitta på något nytt. Det kändes som sista avsnittet inte hade tillräckligt med materia så man var tvungen att lägga in återblickar… trist tycker jag!

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Tillbakablickarna var för att summera året som gått. Säsong 3 kommer bli den bästa säsongen !Jag har sett mycket av materialet och det är helt galet bra!

 • Lise05 skriver:

  Hej Pernilla, härligt avslut medunderbara återblickar, men saknades när ni var och filmade när det var Minilla-mingel…men hoppas det kommer med till nästa säsong ?!. Det har för mig blivit ett ”måste” att se alla dessa fantastiska, humoristiska och glada människor i programmen, ni bjuder på er själva till 100 % i alla lägen…
  Får önska dig en GOD JUL och ett underbar härlig 50-års dag var du än befinner dig denna dag !!!. Hipp Hipp Hurra till dig fina Pernilla!

  PS. Jag hade tänkt och överlämna en liten present till dig vid senaste Minilla-minglet men glömde ta med det, så jag vill gärna skicka till dig, vilken adress ska man i såfall skicka till ?. Jag kan också gå förbi Minilla och överlämna presenten där…om du har vägarna förbi där någon dag innan jul
  Ha en fin helg !

  /kramar Lise

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Vad gullig du är!!! Jag ska förbi MiNilla i veckan. Mycket av det vi filmar kommer aldrig med tyvärr i programmet sedan av olika anledningar . Trist . Men så är det.

 • Annelie skriver:

  Jag tyckte också att det var tråkigt med tillbaka blickar.

  • & skriver:

   Ja varför hade ni det? Ska kolla i morrn men varför? Det är alltid trist. Man vill alltid ha nytt. Möjligen om det är tillbaka blick på ett magiskt VM men wv? Nej tack. Varför gjorde ni det?

  • Ullis skriver:

   Viktigt med tillbakablickar… när allt ligger på nätet… för folk som inte har fått nog…

   • M skriver:

    Det är brukligt med tillbakablickar om man är en producent från 1996. En producent 2017 tänker: vi ger dem mer. Mer. Mer. Tex bortklippt material. Eller så plöjer man fb och bloggen och ser vad som var populärast (Christina tex) och släpper bortklippt på det. Eller så blickar man tbk till 1990 och gör någon typ sv Agnetas Nyårskarameller och solar sig i glansen av redan visat material. Verkar vara ett kreativt prodbolag det där. S3 bästa nånsin alltså. Intressant. För vad kan ni visa som ni inte redan visat tro? Ni är ju Sveriges mest exponerade familj. Att ni orkar men mot den prislappen kan man nog offra en hel del iofs. Du är ju mer eller mindre försörjd till graven. Rock on!

 • Conny Stavros skriver:

  Hello!
  🌟En kärleksfull jul önskar jag er alla & ett kärleksfullt och innehållsrikt 2018.
  En stor varm julkram ” Wahlgrens Värld ” …

 • Ingrid skriver:

  Alltså jag skrattar så jag gråter emellanåt. Så himla bra program! Ser fram emot nästa säsong!!!! :)

 • Annika skriver:

  Jag skulle kunna se ett helt program med filmer på Benjamin som barn!! Så jädra söt och bra när han dansar och sjunger!!

 • Pia skriver:

  Kul att det blir en säsong till, måste kolla under våren. Trevlig helg!

 • Peggy skriver:

  Tack kära Pernilla för en underbar säsong! Fattar inte hur du orkar, du jobbar jämt med allt mellan himmel och jord. Ändå är du alltid så glad, positiv, trevlig mot alla och en toppenmamma tycker jag! Önskar dig en härlig jul och en fantastisk födelsedag – cause you worth it! Ser fram emot nästa säsong! Kram

  • @peggy skriver:

   De flesta egenföretagare jobbar jämt dvs över en miljon i Sverige. Många av dem för att få det att gå runt och med betydligt tråkigare saker inklusive ekonomi så DÄR har du arbetshästar av rang.

   • Pernilla Wahlgren skriver:

    Absolut . Jag är oerhört tacksam att jag har världens roligaste jobb, men det arbetstempo vi har nu med att jobba 7 dagar i veckan, många resor och att ALDRIG vara ledig – det hade jag inte orkat med i längden ….

   • Bath skriver:

    Att jobba så mycket är väl ditt eget val.
    Jag trivs med mitt jobb och värdesätter att möta goa arbetskamrater varje dag. Om jag hade ansett att jag jobbar för mycket och andra hade ringt i varningsklockan då hade jag stannat upp och tagit en timeout

  • @peggy skriver:

   Trevlig mot alla förutom kritiker då: ert axplock: ”är du dum i hela huvudet?” ”Du är humorbefriad” eller ”vissa verkar ha svårt att fatta”.
   Jodå. Supertrevlig och mogen som en mango på en söderhavsö. :)

   • Charlotte skriver:

    Du Peggy, jag är ingen anhängare av Pernilla, därmed intet sagt att jag ogillar henne och jag diggar verkligen WV så kom inte med ” svans snacket”! MEN jag tycker faktiskt att det lilla som Pernilla öst ifrån sig i kommentarer du skriver har varit alldeles alldeles för snälla!!

    Hon hade kunnat säga mycket mera, för många kommentarer hon fått/får är totalt korkade o elaka av rang. Kollar du Maggan Graafs blogg så lät du tycka hon är ett monster om du reagerar på Pernillas ordval😂😂

   • @charlotte skriver:

    Det är väl en guds förgäten tur att hon inte gör det då så hon slipper framstå som ännu mer självgod och dryg. Lagom är bäst. 😃

 • Madeleine skriver:

  Hej! Kul program. Just säsongsavslutningen blev lite tråkigt med återblickar. Undrar när programmet från kryssningen sänds? El har jag missat det?

 • Tack själv för att ni delar med er av er familj.
  Skrattat mycket när jag tittat på programmet 😂
  Ser fram emot nästa säsong ❤️
  Kram

  https://tiobarnsmamman.se

 • Christina skriver:

  Programmen har varit fantastiskt roliga. Tack för att ni släpper in oss i era liv.
  Men eftersom du nu frågar, är jag kritisk till alla återblickar från säsongen. Det är alltid lite tråkigt med repriser.
  👍

  • @Christina skriver:

   Låter både skittrist och snålt. Material finns ju. Tycker också det är tråkigt med tillbaka blickar. Allt finns ju på webben dessutom. Bakläxa på den. Material saknas ju inte.

 • Anna skriver:

  Sååå härligt sista program. Precis som du skriver så var det ”feel-good” på hög nivå. Man blir så glad att se er! Ha en riktigt härlig jul och så ses vi nästa år igen :-)

 • David skriver:

  Tack för ännu en härlig och bra säsong! 👌🏻❤️

1 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram