Invigning av The Steam Hotel

WOW!   Vilket fantastiskt hotell vi fick vara med att inviga i fredags!

Killarna bakom The Steam Hotel i Västerås ligger även bakom mina två favorithotell i Göteborg ; Pigalle och Bellora samt fantastiska SPA-hotellen Falkenberg Strandbad och Ystad Salstjöbad   -så jag visste ju innan att jag skulle älska deras nya hotell i Västerås.     Men SOM jag älskade det!!! 😉

Det coola med The Steam Hotel är att det både är ett fantastiskt spa-hotell för vuxna med en GRYM relaxavdelning , och samtidigt ett hotell som verkligen är gjort med tanke på KIDSEN!

Här fanns ALLT för barn – stora som små! 

Ett helt gaming-rum utrustat med datorer, Tv-spel, Biosaling, Biljardbord. pingisbord mm… PLUS att du har direktingång från hotellet rakt in till Västerås stora Äventyrsbad ; Kokpunkten!    Bara en SÅN sak!! :-)

Hela stället är inrett i en fantastiskt cool industrikänsla och vår svit var bland de coolaste hotellrummen jag har bott på!  

Och då har jag ändå bott på många…! 😉

 

img_8843-1.jpg

Hotellhobbyn.   Ja , ni förstår ju hur fint det ÄR! 👌🙌

img_8842-1.jpg

img_8831.jpg

 

Finns det något härligare än att få krypa ner i nymanglade lakan,…!
img_8828-1.jpgimg_8829-1.jpgimg_8826.jpg

img_8825.jpg

 

Man kunde även spela pingis på vårt hotellrum om man ville!  😉   Klart man ville!  😉

 

img_8830.jpg

img_8827.jpgimg_8833-1.jpg

 

Kolla in badrummet!  To die for!   💫

 

img_8840-1.jpgimg_8839-1.jpgimg_8835-1.jpg

img_8846.jpg

På kvällen serverades buffé för kidsen och tre rätters middag till oss vuxna. 

 

img_8847-1.jpg

img_8849-1.jpg

 

Theo ÄLSKADE  hotellet och hade gärna stannat en dag till om det hade gått…!

 

img_8845.jpg

 

Medan vi vuxna åt middag roade sig kidsen i lekrummet!

 

img_8947.jpg

 

Sånt himla härligt gäng vi blev!  Katrin, Emilia , Jessica och Bingo hängde jag med hela kvällen!

 

img_8850-2.jpgimg_8854-2.jpg

Älskar porslinet!

 

img_8859.jpg

 

Det blev världens roligaste kväll för både oss vuxna och barnen! :-)

 

Jag och Theo somnade som kungar i vår sköna säng och dagen efter avnjöt vi en härlig hotellfrukost, innan vi sa Hej Då till Västerås och underbara The Steam Hotel.

 

Hit kommer vi gärna tillbaka! 👍🌟

102 reaktioner på “Invigning av The Steam Hotel”

1 2 3
 • Ninja skriver:

  Sofia
  Skulle vara intressant att veta vad du klassar som ”näthat”. Är det åsikter som inte stämmer med dina egna? Eller åsikter om Pernillas liv och leverne som inte är 100% positiva?
  Men ok, det du skriver, att många har det jobbigt i livet, får mig att lite bättre acceptera
  den drömvärld Pernilla återger här i bloggen. Det är kanske nödvändigt för vissa att få drömma sig bort ibland.

  • Sofia skriver:

   Ninja, i denna tråd finns exempelvis ett par kommentarer från ”Silla” och ett par från ”Charlotte” (tydligen någon som retar sig på en annan Charlotte).
   Sedan sådana där avsikten uppenbart bara är att vara taskig men där man undviker svordomar, öknamn etc för att det inte ska synas lika tydligt att man faktiskt bara vill spy på någon. Behöver inte vara riktat till Pernilla, kan vara mot någon annan som kommenterar. Jag tycker det är lika illa vilket som, är inte ett fan till någon alls så det är inte heligt för mig att man aldrig får ifrågasätta och kritisera.
   Men ok, vi behöver inte ta varandras händer och sjunga Cumbaya. Tycker bara att man kan tänka sig för lite mer innan man ”pratar”, precis som irl.

   • silla skriver:

    Du snackar i nattmössan människa, varför tror du att du fick frågan? För att du uppenbarligen inte vet var näthat är. Mina kommentarer handlar om kritit, inget annat, men du är förblindad av din idolisering så du fattar inte det, synd för dig.

 • Anette skriver:

  Många av er som skriver här måste va lite bombade🙈varför läser ni hennes blogg,blir helt galna,avundsjuka är det
  Hon jobbar och sliter jävligt mycket och då ska man väl få unna sig vad man vill.
  Livet är kort! Nä fy så bedrövligt 😠

  • Sara skriver:

   Och va fan vet du om det?

  • Ninja skriver:

   Annette
   Läs Sofias svar 22:24
   Du är själv sådan som du anklagar andra att vara . Du skriver om andra, som inte tycker som du, att de är bombade, du använder svordomar. Näthat? Kritik utan dessa inslag är INTE näthat. Isf skulle recensenter också ägna sig åt näthat.

 • Karin skriver:

  Haha vad har hänt med din blogg?? Rena tramset nuförtiden 🤣😃😅

 • Ninja skriver:

  Sofia.
  Nej det handlar inte om att SE NER på andra, men förhoppningsvis att få andra att se på saker på NYA sätt och fundera lite om vad som är bra eller mindre bra. Du ( om det är samma Sofia) skriver också något om att RENSA här på kommentarsfältet. Låter otäckt – censur, diktatur, Nordkorea. Eller alternativt en snällare tolkning – att ni vill fortsätta avskärma er i er rosaskimrande Barbievärld?

  • Sofia skriver:

   Hahaha, den som ändå kunde leva i en rosaskimrande värld. Ninja, den typen av ifrågasättande du pratar om ser jag inte mycket av här – och jag tror verkligen inte att du behöver oroa dig för att folk, vare sig på denna blogg eller någon annanstans, har missat att livet är tufft och svårt för oss alla emellanåt. Eller att de tror att det finns människor som saknar fel och brister. Är det något vi alla behöver mer av så är det glädje och kärlek, inte ständiga påminnelser om att motsatsen också finns. Som om någon av oss skulle ha missat det. Hittar man något att brinna för, någon att beundra så är det ju bara att gratulera – så länge man inte skadar någon är alla passioner tillåtna.
   Hatiska kommentarer dvs personangrepp samt kritik av sorten där man påstår att någon är på ett visst sätt utan att faktiskt veta, kan världen klara sig utan eftersom de enbart syftar till att såra och uppröra – inte att föra utvecklingen framåt.

 • Ninja skriver:

  Gnällspikar, bitterf.. och surkärringar är ni själva som klagar på alla som har andra krav på tillvaron än att läsa om andras liv med ständiga resor, fester, uteätande och sälj, sälj sälj-reklam. Har ni inget eget liv? Ni verkar leva genom Pernilla! Vi som kritiserar gillar också mycket av det hon gör som artist, men ger också uttryck för andra åsikter. Ett meningsutbyte ( utan elaka personangrepp) för utvecklingen framåt! Det skulle bli oerhört tråkigt att bara läsa om ”fiiiina du, du har så fiiiina kläder, Benjamin är så fiiin, osv osv.

  • Sofia skriver:

   Om man har ”andra krav på tillvaron än att läsa om andras liv med ständiga resor, fester, uteätande och sälj,sälj,sälj-reklam” – vad gör man då här? Lever sitt liv genom Pernilla? Eller handlar det om klassikern att känna sig större genom att se ner på andra? För jag antar att det var en beskrivning av denna blogg.
   Finns säkert de som är känsliga för ifrågasättande kritik, men jag ser rätt många elaka kommentarer med personangrepp.

 • Sofia skriver:

  Det mest effektiva är att ta bort trollkommentarerna och de som är skrivna av ”haters”. Rensa upp helt enkelt, för allas trevnad. Bestämmer givetvis inte jag, men så skulle jag göra under en period iaf.
  Har själv inte läst här så länge men förstår av andra att mängden otrevliga kommentarer ökat markant den senaste tiden. Trist om de som trivts här inte kan göra det längre.

  • Rosa skriver:

   Håller med dig tycker också det vore skönt om alla de här elaka kommentarerna kunde tas bort så fort det bara går, då är det inte lika roligt för de som håller på längre, men desto trevligare för oss andra.

   • Alex skriver:

    MEN va ni är naiva, hon tjänar ju pengar på alla kommentarer, även negativa förstås, så varför skulle hon ta bort dom, med följd att färre kommenterar? De genererar ju dessutom ofta diskussioner, ibland långa sådana, och därmed mer pengar. Så funkar det ser ni…är mer förvånad över att hon inte svarar på direkta frågor eller reagerar mer själv.

   • Sofia skriver:

    Alex, menade inte att alla diskussioner ska strypas eller att alla ska tycka likadant. Det är säkert som du säger att lite liv är bra för affärerna, men föreställer mig att de som ägnar sig åt rent ”näthat” inte är en köpstark grupp utan snarare i längden tränger bort de
    som är eller kan bli det. Om man bara ska tänka utifrån det perspektivet. Men vem vet, kanske är det de som hatar mest som också köper. Lite mysig tanke ändå. :-)

   • Alex skriver:

    Fast jag tycker inte det är så mycket ”näthat” här inne, mer diskussioner, som kan hetta till ibland. Men just hatet gör man ju bäst i att ignorera, absolut inte att svara på det, och motargumentera, men det är det många som inte har insett tyvärr.

   • Alex skriver:

    Aha, nu fattar jag, att du inte fattar att varje klick och kommentar här inne faktiskt är lika med pengar, du trodde jag menade att de är köpare… Då vet du bättre nu.

 • Selma skriver:

  Fasen att man missade invigningen, visste inte att man bjöds på gratis mat! Du får säga till innan nästa invigning Pernilla för denna missade jag helt.

1 2 3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram