Invigning av The Steam Hotel

WOW!   Vilket fantastiskt hotell vi fick vara med att inviga i fredags!

Killarna bakom The Steam Hotel i Västerås ligger även bakom mina två favorithotell i Göteborg ; Pigalle och Bellora samt fantastiska SPA-hotellen Falkenberg Strandbad och Ystad Salstjöbad   -så jag visste ju innan att jag skulle älska deras nya hotell i Västerås.     Men SOM jag älskade det!!! 😉

Det coola med The Steam Hotel är att det både är ett fantastiskt spa-hotell för vuxna med en GRYM relaxavdelning , och samtidigt ett hotell som verkligen är gjort med tanke på KIDSEN!

Här fanns ALLT för barn – stora som små! 

Ett helt gaming-rum utrustat med datorer, Tv-spel, Biosaling, Biljardbord. pingisbord mm… PLUS att du har direktingång från hotellet rakt in till Västerås stora Äventyrsbad ; Kokpunkten!    Bara en SÅN sak!! :-)

Hela stället är inrett i en fantastiskt cool industrikänsla och vår svit var bland de coolaste hotellrummen jag har bott på!  

Och då har jag ändå bott på många…! 😉

 

img_8843-1.jpg

Hotellhobbyn.   Ja , ni förstår ju hur fint det ÄR! 👌🙌

img_8842-1.jpg

img_8831.jpg

 

Finns det något härligare än att få krypa ner i nymanglade lakan,…!
img_8828-1.jpgimg_8829-1.jpgimg_8826.jpg

img_8825.jpg

 

Man kunde även spela pingis på vårt hotellrum om man ville!  😉   Klart man ville!  😉

 

img_8830.jpg

img_8827.jpgimg_8833-1.jpg

 

Kolla in badrummet!  To die for!   💫

 

img_8840-1.jpgimg_8839-1.jpgimg_8835-1.jpg

img_8846.jpg

På kvällen serverades buffé för kidsen och tre rätters middag till oss vuxna. 

 

img_8847-1.jpg

img_8849-1.jpg

 

Theo ÄLSKADE  hotellet och hade gärna stannat en dag till om det hade gått…!

 

img_8845.jpg

 

Medan vi vuxna åt middag roade sig kidsen i lekrummet!

 

img_8947.jpg

 

Sånt himla härligt gäng vi blev!  Katrin, Emilia , Jessica och Bingo hängde jag med hela kvällen!

 

img_8850-2.jpgimg_8854-2.jpg

Älskar porslinet!

 

img_8859.jpg

 

Det blev världens roligaste kväll för både oss vuxna och barnen! :-)

 

Jag och Theo somnade som kungar i vår sköna säng och dagen efter avnjöt vi en härlig hotellfrukost, innan vi sa Hej Då till Västerås och underbara The Steam Hotel.

 

Hit kommer vi gärna tillbaka! 👍🌟

102 reaktioner på “Invigning av The Steam Hotel”

1 2 3
 • Agneta skriver:

  Härligt hotell! Verkligen fint! Måste bara säga att det är sååå trist vilka kommentarer som bloggen nu fylls av. Helt otroligt.

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Håller med! Såå märkligt att det har blivit så….?!!

   • silla skriver:

    Ja, såå himla märkligt! Vad KAN det va? Kanske det att du håller på att spåra ur totalt pga ditt pengabegär, inte klarar av att svara på kritik eller att din ytliga fasad är på väg att rämna? Vad vet jag?

   • Linda skriver:

    Vi har ett Sverige där de fattiga fått det sämre och de rika fått det bättre, med den politik som förts de senaste årtiondet. . .
    Nu kan alla dessutom genom sociala medier ta del av hur de som har höga inkomster och är offentliga personer får förmåner som ”vanliga” människor aldrig får. Jag tror det skapar viss irritation och frustration hos många, däribland mig, som kämpar för att få det att gå runt, även om man egentligen inte menar att rikta det mot den personen som bloggar.
    För så här ser ju reklamvärlden ut.
    Något som sticker i ögonen på mig är när man shoppar kläder, smink och prylar i totalt överflöd samtidigt som miljön på jorden förstörs pga överkonsumtionen här i västvärlden. Jag skulle önska att fler kunde tänka ”behöver jag verkligen det här” innan man shoppar nytt nytt nytt hela tiden.

  • Sara skriver:

   Men så är det väl mycket lättare om du slutar läsa Pernillas blogg Silla så slipper du irritera dig, du får det förslaget helt gratis.

 • Maria B skriver:

  Ser verkligen helt fantastiskt ut, jag är så sjukt sugen på att få bo på detta hotell… försöker övertala min kära man att vi måste åka dit snart…Tack för alla fina bilder…

  Sen blir jag helt förstummad av alla korkade kommentarer – det förstör stämningen här inne…kram till dig Pernilla o tack för alla fina bilder du visade i detta inlägg..

 • Eva Arenhall skriver:

  Hej Pernilla!
  Vilka fina bilder! Min svärfar ska fira sin födelsedag där (90-år) och har då bokat in oss där för en natt. Nu har jag precis bokat ytterligare en natt och spaat så vi får en riktig härlig helg! Var du på spaat? Hoppas du är van och inte bryr dig om de tråkiga kommentarerna som en del lämnat. Allt gott! Eva 💓

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Hann aldrig besöka det denna gång, men Såg Spaat på Bingos instastory och det såg FANTASTISKT ut!!!! Hoppas du får det helt underbart!

 • jessica skriver:

  Alltså på vad är det som händer !!!! Ena bitterfi##an efter den andra skaffa er ett liv eller hobby så kanske ni mår bättre.
  Pernilla jobbar å sliter å behöver ta ledigt ibland som alla andra svensson som tar 4 ekor sem i rad det kan inte hon. Så gilla läget eller sluta läs.

  kram på dig Pernilla som står ut med dom här idiotiska kommentarena

  • vilma skriver:

   Fast hon tjänar ju pengar på varenda en av dem så hon står nog ut, och man kan ha ett liv OCH tycka saker, trot eller ej, även om de är negativa, kräver inte mer tid än de positiva faktiskt. Du själv är ju väldigt negativ dessutom, men det är helt ok eller?

  • Nanna skriver:

   Så sant undrar så hur de har hittat hit helt plötsligt och alla galenpannor på samma gång!! Slut på semestrarna snart kan man ju hoppas så de försvinner härifrån så oklädsamt med dessa bittra avundsjuka varelser FY.
   Stor eloge till dig Pernilla som orkar hålla på du är fantastisk tycker jag.

 • Mia skriver:

  Ursnyggt hotell men VARFÖR???? Skulle man till Västerås? Gör gärna lite reklam för staden också Pernilla så det finns en anledning att åka dit!

 • Hej Pernilla!

  Alltså WOW! Vilket otroooligt fint hotell! Jag förstår att ni trivdes där!
  Jag är själv inredare och när man får uppleva RIKTIGT snygg inredning på hotell så blir man ju bara såå lycklig!
  Ha det fint!

  Kram från Gran Canaria!

 • Maria skriver:

  Tror ni inte Pernilla är vuxen nog att
  välja sina egna kompisar?!?
  Och vem hon vill hänga med?!?
  Gud vilka konstiga kommentarer!!!!!

 • Lotta Smith skriver:

  Förstår inte alla som klagar och skriver negativa kommentarer.
  -Sluta följ kändisar eller andra som ni inte gillar!!!!!!!!
  Katrin är kanske inte helt rumsren men vem är perfekt i denna värld.

 • Sara skriver:

  VAD är det som har hänt härinne den senaste tiden vad är det för några märkliga diskussioner som föregår. Nya Nike typer som dyker upp hela tiden kan inte ni bråka och gnälla någon annanstans så vi andra slipper vara med.

  • Lena skriver:

   Håller med dig Sara att stämningen här inne har blivit tråkig. Det huggs på det mesta och nej man behöver inte va ja-sägare för det, men måste man uttrycka allt negativt ??
   Detta inlägget tex om ett hotellbesök. Hur kan det bli så mycket negativt om det ? Och mellan läsare oxå huggs det hej vilt. Jättetrist !
   Kram på er ❤️

  • vilma skriver:

   Kan ju finnas flera Sara och då är det ok, men en av de deltar ju friskt i alla diskussioner så om du är henne, då är det ju jättemärkligt att du gnäller på just det, då är det nåt som inte stämmer där uppe i hjärnkontoret.

 • annasofia skriver:

  Glömde du inte: i samarbete med… i ditt inlägg högst upp för att markera reklamen.
  Väldigt många kändisar har varit där nu. Lustigt va? Klart du får skriva reklaminlägg, men lägg då till i samarbete med, eller sponsrat av.

  Knappast att det är barnbuffe för andra vanliga själar som besöker hotellet. Fick ni gratis inträde till badet också? usch

  • Sara skriver:

   Nu var de ju inbjudna och Pernilla skriver som vanligt om en dag i hennes liv så av vilken anledning ska detta vara reklam? Förstår inte heller exakt vilken skillnad det skulle göra för dig? Reklam eller inte kan vi inte ta egna beslut vad vi vill / var vi vill åka o.s.v?

  • Karin skriver:

   Bra! Detta är reklam som bloggare tjänar pengar på och ska märkas som samarbete. Kan anmälas till Konsumentverket. Av de bloggar jag har läst har EN av dem märkt inlägget som samarbete. EN. Nej, det är inte missunnsamhet och jag läser vilka bloggar jag vill, men samarbeten och reklam är just samarbeten och reklam.

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Detta var inget reklaminlägg , utan som jag skrev en INVIGNING. Och på invigningar bjuds det alltid på maten.

   • Sara7005@outlook.com skriver:

    Ok, så du med familj blir inbjuden till Västerås på mat och åker dit och betalar för din svit själv? Du och övriga inbjudna bloggare som spammat era ig och bloggar med reklam för hur fantastiska rummen och hotellet är gör alltså så bra reklam för hotellet som ni alla själva fick betala för att bo på, det enda hotellet betalade för er inbjudna var middagen??

 • Christina skriver:

  Hahaha alltså jag har haft några kul minuter nu och skrattat här på din blogg. Man kan tro man kommit till ” wärldens galnaste” haha…

 • Sarah skriver:

  Katrin är ju en mobbare. En riktig mobbare.
  Men du hänger med henne en kväll, och accepterar hennes värderingar etc…?!
  Märkligt när DU är en sån bra förebild, som vi kvinnor, unga som gamla behöver.

 • Johanna skriver:

  Jag var inte färdig känner jag. Jag blir alltså fly förbannad när någon pratar om heterosexualitet som naturligt och homosexualitet som onaturligt. ”Vad är det naturliga med två män och två kvinnor?”. Vad fan menar man med det egentligen?! Jag är själv heterosexuell men det här retar alltså gallfeber på mig. Jag fattar inte vad fan man menar med alltså. Och hur fan kan man veta att heterosexualitet är det naturliga och ”normala”? Hur kan man veta det? Jag går gärna tillbaka till där naturen skapades. Då tar vi Adam och Eva igen som exemplet där människan och naturen skapades om man nu tror på det. Det är väl ingen jävel som vet vad dom hade för sexuell läggning. Eva kanske stod där och tänkte ”Vad i helvete är det här för nånting? Jag ville ju inte ha en snopp. Jag ville ju ha en kvinna. Varför skapades det här åt mig istället?”. Och Adam han kanske stod där och tänkte han också ”Men vad uti hela friden? Var är den mannen jag ville ha nånstans?”. Hur kan man veta att Eva och Adam var heterosexuella? Det har väl dom aldrig gått ut med offentligt? Dom kan väl lika gärna varit homosexuella? Eller bisexuella? Men dom hade ju inget annat val än att ta varandra eftersom det inte fanns några andra i närheten. Och dom hade ju inget annat val än att föröka sig också eftersom det inte fanns några andra som kunde föröka sig. Men det är väl ingen som vet vad dom hade för tankar, känslor och sexuella läggningar egentligen? Det kan lika gärna vara så att dom var homosexuella. Så det kanske är tvärtom? Det kanske inte alls är dom homosexuella som är dom onaturliga och därmed behöver komma ut i garderoben. Det kanske är vi heterosexuella som är dom onaturliga och som behöver göra det. För det är väl ingen som har den blekaste jävla aning om vilken sexuell läggning dom första människorna på jorden hade. Dom första människorna som skapades kanske var homosexuella och därmed måste det ju vara homosexualitet som är det naturliga och normala. Det är väl ingen som vet det?

  • Fia skriver:

   Adam o Eva? Bibeln är bara en saga. En gonatt saga typ….

  • Linda skriver:

   Jag skrattade högt när jag läste ditt inlägg, för det är väldigt roligt uttryckt tycker jag. Håller med dig Johanna, men hade inte klarat att beskriva det på detta finurliga sätt. .

  • Hanna skriver:

   En till som inte verkar helt nykter direkt… Alltså Adam och Eva, du kan väl inte mena att du tror på att de funnits? Hört talat om evolutionen? Finns det verkligen nån i dagens läge som inte fattar detta?

   • Linda skriver:

    Läs vad hon skrivit ordentligt. Hon tar Adam och Eva som ett exempel ”om man nu tror på det” för att beskriva den snedvridna synen hos många på vad som är naturligt och onaturligt.

   • Hanna skriver:

    Men då är det ju ett jävligt dåligt exempel om man inte ens tror på det själv, och inte många andra heller hoppas jag, hela kommentaren blir totalt onödig! Är nog du som ska va lite mer kritisk kanske?

 • Charlotte skriver:

  Dinosaurie dinosaurie Yea 😛 Yea äta äta dinosaurie äta äta…. Så gott med köttfärssås!!

 • Nina Malmö skriver:

  Så otroligt snyggt hotell, måste besöka nån gång!
  Hoppas att jag inte behöver se Katrin Z i din blogg mer, då tackar jag för mig och slutar läsa.
  Har följt dig sen du började blogga.
  Men Katrin….där går gränsen!

1 2 3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram