Times Square

IMG_7894.JPG

Hur roligt är det inte att jag och Jennifer såg till att hamna på Billboard mitt på Times Square! :-)

Den stora ovanför Starbucks som det strå Revlon på…..

IMG_7885.JPG

Ser ni oss…?! :-)

IMG_7887.JPG

 

IMG_7890.JPGIMG_7891.JPG

 

Haha, så glada att man kan tro att vi aldrig har sett oss själva förrut…!! :-)

Det blev även lite shopping och sightseeing i går kväll innan musikalen.

IMG_7880.JPGIMG_7882.JPGIMG_7808.JPGIMG_7809.JPGIMG_7805.JPGIMG_7804.JPGIMG_7900.JPGIMG_7902.JPG

Lägger upp fler bilder sen! I dag varken regnar det, snöar eller blåser! Tjohoooo! 😉

15 reaktioner på “Times Square”

 • JuliaRo skriver:

  Så söta ni är ❤️❤️

 • Maggie skriver:

  Den där stora tavlan på Times square har jag också stått vid och blivit lycklig när jag såg mig själv. Urbarnsligt men jättekul. Ser ni Les Miserables i kväll? Den är så bra – såg den i London förra året. Fortsätt njuta av din resa och ditt härliga sällskap med din fina vän.

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   MAGGIE: Haha, där ser man! Det blev inte Les Miserable denna gång. Jag har redan sett den och älskar den, men vi ser den tillsammans nästa gång jag kommer hit! :-)

 • Pernilla Andersson,Borgholm skriver:

  Jag läste i Ölandsbladet att Gia Thörnqvist drömmer om att boka dig på någon av Borgholms gratiskonserter i sommar Borgholm firar 200 år som stad och det ska firas stort.
  Den lilla staden har t o m anställt en nöjeskonsult pä heltid detta har naturligtvis fått stark kritik
  De ofattbara pengar som slösas på firandet är minst sagt uppseeväckande, en kommuns pengar ska gå till b l äldreomsorg, skolan och vårdcentralen hur som helst hoppas dock att nöjeskonsulten bokar dig i sommar
  Du var visst hennes stora idol när hon var tonåring, samlade på bilder av dig och hade alla skivorna. Du var också min barndomsidol och jag hoppas verkligen Gia Thörnqvist lyckas boka dig!

 • Linda H skriver:

  Härligt :)

 • Kerstin skriver:

  ÅÅÅÅÅ vad jag är avundsjuk på dig! Du flyger hej och hå hur som helst! Du stack iväg till dina föräldrar nyss, nu är du i N Y med din bästis! Jag har råd och tid att åka vart jag vill men blivit så löjligt flygrädd att jag inte flyger över huvudtaget. Inget logiskt tjajf om säkerheten i att flyga hjälper på mig, jag blir galen. Varit med om två läskiga nödlandningar och jag bara spyr när jag försöker ändå. Tips? Nä?

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   KERSTIN: Kanske genom att tänka att risken att krocka med bil är ca tusen gånger så stor som att krasha med ett flygplan…. Kan det hjälpta tro…?! Dessutom har jag lärt mig att det alltid låter mycket när man precis har kommit upp luften och landningshjulen fälls in, samt att det nästan alltid blir turbulens när man flyger genom molnen . Lär man sig lite såna enkla saker så känns det lite tryggare tycker iallafall jag..! Lycka till med flygandet!

 • Monica skriver:

  Fiiiina är ni tjejer! Lite glitter och glamour skulle jag vilka att ni visar oss. Och så vääääldigt gärna Jennifers lägenhet! Hoppas att fina Jennifer vill dela med sig av sitt hem. Älskar Jennifers glittrande ögon, hon är då vacker!!!!

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   MONICA: Det kommer ett inlägg med bilder från Jennifers och Mickes hem lovar jag och söta Jennifer!

 • Anne skriver:

  Ja vi ser er. Tjohoo

 • Evelina skriver:

  Va härligt du ser ut att ha!! Skulle så gärna vilja åka tillbaka till NY jag med, staden är så ”skön” att vara i. Shoppeli shop!!

 • Gina skriver:

  Ni är ju underbara! Vore så kul att få titta in i Jennifers fina lägenhet, rum för rum. Vrå för vrå. Varenda skrymsle skulle jag vilja se!!!!
  Sminka upp er nu som någon föreslog och gör stan! Pernilla, du som är singel, kanske träffar du mannen i ditt liv?! En stilig NY-bo…vore väl inte fel. Puss på er vackra Donnor

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   GINA: Haha, vad tror ni att vi gör?! Vi sminkar ju oss och gör stan! Men inte så galet som ni önskar kanske…! 😉

 • Lotte skriver:

  Så himla härligt du verkar ha det 😀 Blir alltid så glad av att se dina bilder.
  http://blogg.alltforforaldrar.se/lotte

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram