Tjej&Joel-middag på Hillenbergs

Hej vänner! 

Hade tänkt skriva ett inlägg i går kväll när jsg kom hem från repet , men fastnade framför TV’n och såg Sverige ta sig vidare till VM istället!!!  Vilken härlig skräll!!! 

Lider ändå lite med de stackars Italienarna som för första gången någonsin missar ett VM…  😢

Men som sagt – SÅÅÅ kul för SVERIGE!!!!🌟👏⚽️
Just nu fylls annars mina dagar och kvällar av repetitioner av Sunes Jul. I går hade vi ett första genomdrag med publik – visserligen utan all rekvisita, effekter och förinspelad musik  – men ändå kul att känna av publikens reaktioner! 

Det kommer bli toppen när allt är klart! 👍

Härom kvällen hade jag en ledig kväll , så vi möttes upp ett gäng tjejer – på Jessicas initiativ – och åt middag på mysiga restaurang Hillenbergs. 

Eller vi var 9 tjejer och 1 kille ,nämligen gulliga Joel som jag spelade tillsammans med i Priscilla!  

Superhärlig och trevlig kväll! 🌟❣️

Innan middagen tog Jessica , jag och Hanna ett glas skumpa hemma hos Susanne. 

Jag och Hanna kom direkt från Sune- repetitionerna, så jag fick låna Susannes dusch,  & gulliga Jessica fönade mitt hår så där snyggt som bara hon kan! :-) 

Sedan promenerade vi ner till Hillenbergs , dit dom andra tjeherna anslöt! 
Härlig kväll med bästa gänget….! ❤️

35 reaktioner på “Tjej&Joel-middag på Hillenbergs”

 • Sos skriver:

  Aha. Den tog du bort. 400k lyssningar ner till ca 20% av uppgiven siffra. Smärta för ego och framtida podintäkter möjligen. Nån gång kanske vi får se verkliga tittarsiffror också. Och hemsida nedslängd. Classic Pernie.

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Jag tar bort kommentarer som är rena lögner. Det är tydligen någon nyhetsajt som refererade till siffror på vår LivePod-sajt som är nedlagd eftersom Livepoden inte är aktuell längre .
   På min blogg har rätt siffror legat sedan i aug.
   Vi är top tio på Poddar i Sverige, och det skulle vi inte vara om vi hade så dålig lyssning som du säger.
   Vad gäller tittarsiffror vore det ju märkligt om jag ljög om dessa eftersom det går att kolla upp.
   Däremot är jag inte lika besatt av mina tittarsiffror och lossningssiffror som du verkar vara . Eller rättare sagt – du verkar ganska besatt av att bevisa hur dåligt det går för mig i alla sammanhang, överlag. Det känns bara lite onödigt . För det går väldigt bra för mig – tack som frågar- och om jag är nöjd så räcker det för mig.
   Och så länge de som jobbar med våra produktioner är nöjda är jag det också.
   Du kan väl ta och fokusera på dig själv istället tycker jag.

 • Ella skriver:

  SOS eller någon av dina andra 11 (ELVA) alias.

  Trots denna nya räkning som gäller alla poddar
  så ligger WOW på åttonde plats.
  Sista raden kan du stryka.

 • Klara skriver:

  Riktigt gött att det är trevlig stämning här inne nu Pernilla. Så himla avis jag blir på dig som får spela teater. Jag själv är oxå en teaterapa och sjunger därmed. Har varit vokalissa i band hela mitt liv så gott som. Hade de som inkomst källa under 6 år.

  Men nånting jag alltid velat är att få spela teater. Men man ska aldrig säga aldrig, det kanske händer på lokalnivå om jag bara börjar att kolla upp vad som finns här i min hemstad. Vet att du är tacksam för de skriver du ofta, o ingenting kommer gratis eller bara då där till en. Man måste ha talangen oavsett om man kommer från kända föräldrar eller inte. Den har du, och lyckats hålla dig kvar vid den såpass länge att du nu ska ha en egen show☺👍.

  Du är bra Pernilla!

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Klara : Ja, visst är det härligt med lite lugn ett tag…! :-)

   Vad kul att du fick arbeta med det du älskar ett tag iallafall! Din talang har du ju alltid kvar , även om du det inte är ditt jobb. Tack för dina fina ord, vad gullig du är!

 • Jemima skriver:

  Så skönt att vi tog oss vidare:) Hoppas ni hade en fin kväll och att repetionerna gick bra:)
  Massa med kramar<3

 • Conny Stavros skriver:

  Hello!
  39 dagar kvar till julafton.
  🌟Premiären Sunes Jul lycka 17 november Pernilla…

 • Nina skriver:

  Ni har nog inte förstått det hela. Många av de ni kallar energitjuvar o d, reagerar NORMALT på sådant som är överdriven lyx och slöseri ( även om det inte är med våra pengar), och oartigheter mot familjemedlemmar ( för att uttrycka det snällt) När inläggen handlar om justa saker som besök på fotboll, träning, att följa med T på matcher, middag med familjen och liknande, har INGEN något att kritisera. Problemet är att ni s k ”svansar” inte kan skilja på vettiga och ovettiga saker. Ni är förblindade i er beundran. Eller orkar ni inte med att läsa olika åsikter? Synd, för det är åsiktsutbyten som för utvecklingen framåt.

 • Helena skriver:

  Var har Bianca köpt det fina ananas halsbandet som du fick av henne? Det var så gulligt 🍍!

 • Lisa skriver:

  Shit va mesigt och tråkigt det blivit här nu, är det verkligen så du vill ha det P? Du tjänar ju dessutom mindre pengar på det sättet…

  • Fia skriver:

   Det är precis så här det ska vara härinne, trevligt som förr och för oss som verkligen gillar Pernilla och det hon gör och antal kommentarer har inte med det att göra. Gillar man inte det man läser så finns det annat att göra.

  • Maria skriver:

   Bra insikt där! Just precis såhär ”mesig och tråkig” är Pernillas blogg. Och de som inte gillar detta kan leta efter en mer debatt-inriktad blogg. Inget fel med det. Men varje forum har sitt syfte.
   Jag går däremot inte in på denna blogg för att jag söker debatt. Tvärtom. Jag går in när jag försöker koppla av med en kopp kaffe och ett tänt ljus. För mig blir då bloggen inte mesig och tråkig. Den blir en härlig avkoppling och en guldkant och krydda i tillvaron. Dessutom är Pernillas med sin spontanitet och galna humor inte det minsta långtråkig! Hon ger ju sån energi till sin omgivning också!
   Så avkoppling och energi är vad jag får ut av bloggen.
   Senaste halvåret har jag dock fått lov att endast skumma kommentarsfältet p g a diverse energitjuvar. Man orkar ju inte ens halvvägs…om ens igenom en enda kommentar ibland.

  • Helen skriver:

   Vilket iakttagande! Men du far nog med osanning när du blandar in ekonomin. Du vet väl att en bloggerska får betalt för antalet besök – inte antalet kommentarer? Och hur gärna ”dem som inte anammat nät-etikett” vill ha det, så skapar inte påhopp, osanningar, eller s.k. ”debatter”, fler klick. Bara fler kommentarer … Men just DU lär skapa fler klick eftersom du vill veta vad andra svarat dig :)

   Och ja, jag generaliserar hårt här – vet inte vem du är eller vad du brukar skriva. Men jag har mina aningar att du är en av dem som gärna bränner av en kommentar som medvetet är laddad, för att sedan luta dig tillbaka njuta av svar som tilltalar dig – eller hugga på dem som du lyckas trigga igång.

   • Pernilla Wahlgren skriver:

    KÄRLEK!!!

   • Lisa skriver:

    Det här var ju ganska intressant faktiskt: en rätt enkel fråga ställd till bloggaren, som lätt kunde besvarats med ett simpelt ”ja” eller nåt, undviks av densamma. Istället hoppar diverse ”fans” in av nån anledning, och hejas på av varann (som för övrigt borde kolla in Ninas kommentar här ovanför), väldigt märkligt. Men att en ”debatt” genererar mer klick och därför mer besök-man går tillbaka och kollar svar osv-vilket ger mer pengar, är för mig fullkomligt solklart. Skulle ett inlägg med bara två kommentarer ge lika mycket som ett med 200? Knappast. Sen är det ju väldigt konstigt att du Helen, som inte vill ha nån ”debatt” tydligen, själv går in och skapar just en sådan. Inte så väldigt genomtänkt direkt, plus att du precis har gjort det du tror jag vill, svarat på min kommentar, blir lite motsägelsefull. Men du fick ju bekräftelse av din kära idol alla fall…alltid nåt.

   • Pernilla Wahlgren skriver:

    LISA: 1 : Jag har ett LIV. Det betyder att jag jobbar, reser, repeterar, äter , lagar mat är med barnen , roar mig – DVS gör ANDRA saker än att sitta vid datorn och vänta på nya kommentarer som jag snabbt ska besvara så fort någon ny dyker upp.
    SÅ trött på idioter här inne som tror att när jag är ”tyst” och inte direkt svarar på kritik eller skitnack här i kommentarsfältet, så betyder det att jag skäms eller att jag inte kan har något bra svar. Och att jag skulle tjäna mer pengar på fler kommentarer stämmer verkligen inte. Jag får inte betalt per klick. Det här är min egen portal. Jag får betalt via mina samarbeten, annonser och sponsorer. Jag har inget ”klick-arvode”, och bryr mig inte om sidvisningar.

   • Lisa skriver:

    Ok, ungefär som alla vi andra som har ett liv då…vad är poängen? Är jag en idiot som snackar skit för att jag ställer en enkel fråga? Du har svarat andra sedan jag ställde den, men din dyrbara tid kanske inte räckte till… Skrev att många kommentarer=fler besökare, vilket väl ger högre annonspriser, fler sponsorer osv, dvs högre inkomst, eller är det fel? Tror inte det. Som sagt, väldigt märkligt.

   • Pernilla Wahlgren skriver:

    LISA. Vet du vad Lisa. Jag lägger MYCKET hellre ner min dyrbara tid på att svara på trevliga kommentarer än på kommentarer som dina. Trams har jag inte tid med . Tyvärr.

   • K skriver:

    Idioter… ok. Då vet vi. Men de här banderollerna som lägger sig i några sekunder är inga samarbeten. Samarbete är då du skriver om något. Reklam är banners och dem är det gott om här. Möjligen får du cpa istället för Cpm (tror inte du vet skillnaden och tror inte du sköter annonseringen heller – Dette tråkigt och kräver matte men det finns på Google). Så möjligen får du inte betalt för visningar utan klick eller affärer. Men reklam har du. Inte bara samarbeten. Kolla med agenten.

   • Lisa skriver:

    Fine, men hur lång tid hade det tagit av din dyrbara tid att svara ”ja, det är så här jag vill ha det” eller whatever? I det här fallet är det faktiskt du som tramsar.

   • Helen skriver:

    Till Lisa: För det första så var det en fråga i kommentaren, tätt följt av en osanning/påhopp: ”Du tjänar ju dessutom mindre pengar på det sättet…”. Och det är den jag väljer att bemöta. Jag skickar också en kommentar om att det är bra observerat av dig. Så att det handlar om en enkel fråga är inte vad som står i text. Du har säkert uppfattat det på ett annat sätt,och må så vara. Då låter vi det stanna vid det.

    Men har du funderat över din kommentar som är riktad mot mig? ”Istället hoppar diverse ”fans” in av nån anledning, och hejas på av varann (som för övrigt borde kolla in Ninas kommentar här ovanför), väldigt märkligt.” Den är full av påståenden. Jag vet inte benämningen av ett fan, men om jag vid 45-års ålder minns Pernilla som min barndomsidol och väljer att läsa hennes blogg då och då är en definition av fan- ja, då är jag ett fan, Men jag tycker personligen att dem som spenderar massor av pengar för att uppleva Pernillas framträdanden och shower ska få den äran :)

    ”Men att en ”debatt” genererar mer klick och därför mer besök-man går tillbaka och kollar svar osv-vilket ger mer pengar, är för mig fullkomligt solklart. Skulle ett inlägg med bara två kommentarer ge lika mycket som ett med 200? Knappast.” Vad grundar du detta på? Läs detta så får du en inblick i hur prissättning på en blogg fungerar. https://tidningenskriva.se/digitalt/7-satt-att-tjana-pengar-pa-din-blogg/

    ”Sen är det ju väldigt konstigt att du Helen, som inte vill ha nån ”debatt” tydligen, själv går in och skapar just en sådan. Inte så väldigt genomtänkt direkt, plus att du precis har gjort det du tror jag vill, svarat på min kommentar, blir lite motsägelsefull.” Oj, var skriver jag att jag INTE vill ha någon debatt? Jag tar gärna och debatterar, liksom jag besvarat ditt inlägg ovan med mer information. Att skriva att den inte var genomtänkt är inte sant, jag lägger ner tid på mina inlägg liksom jag lägger tid att lyssna på mina vänner när jag träffar dem.

    ”Men du fick ju bekräftelse av din kära idol alla fall…alltid nåt.” I den här meningen förstår jag inte vad du vill. Fick jag bekräftelse? Av vem? Menar du att Pernilla besvarade en kommentar? Det sker ju titt som tätt? Just detta gjorde dig ont? Så ont att du var tvungen att skriva denna (i min mening) mycket spydiga kommentar? Åter vet jag inte vem som är ”min kära idol” och att du ska tala om det för mig vinner föga kraft. Tror jag beundrar maken mer än Pernilla – han är min kära idol, tackar som frågar.

   • Lisa skriver:

    Jag har gått vidare Helen, gör det du också.

 • Anna skriver:

  Hej!
  Det ser jättekul ut med Sunes jul!
  Säg till om du behöver folk till fler publikrep :) Jag (och barnen) kan hela dagarna 😉
  Tack för en bra blogg och Wahlgrens värld!
  /Anna

 • Sara skriver:

  Såååå bra föreställning!! Goooo! 😀🙌👍

 • Ditt största fan skriver:

  Hej Pernilla! Jag älskar dig och jag längtar så tills jag får se dig på scenen i vår
  Love!

 • Sandra,Jkpg skriver:

  Ja det var så kul att Sverige vann igår. Riktigt spännande match. Italienarna var bra och fick många målchanser.

  Kul att du träffat vänner och myst.

  Kram💕

 • Anngelicka skriver:

  Oh vad jag längtar till Sunes jul nu.Biljetterna har stått länge i skåpet nu om ett par veckor får jag ta fram dom.Då ska dottern och jag ha en riktig myskväll.Hon och jag var ju i Norrköping förra året på kaos i fredagsmyset.Så himla bra föreställning vi var så nöjda.Fick även en bild tillsammans med dig💕💕Önska dig en fortsatt skön tisdag kram❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram