Tv-kväll med Bianca & Benjamin

Tusen tack för alla gulliga kommenterar efter gårdagens avsnitt av Wahlgrens Värld! 

Visst VAR det ett roligt avsnitt?!!! :-)

Ni som missade gårdagens avsnitt kan se det HÄR!

 

Jag har inte hunnit svara på era kommentarer än, men livar att det kommer så fort jag bara hinner!!! 

 

Jag befinner mig just nu i Örebro där vi ska spela Kort Glad och Tacksam på konserthuset i kväll!

I går tillbringade jag hela dagen i Göteborg – som jag ska berätta mer om sen!  Ni som följer mig på Instastory vet ju vad jag har gjort! @pernillawahlgren heter jag på Instagram  . 

Och om jag vill veta vad några av mina avkommor har för sig när mamma är borta , så är det bara att sätta på TV´n….!  😉

 

img_0763.jpg

 

I kväll gör Bianca direktsändningen av finalen i Talang på TV4 kl. 20.00 !

Kollar ni?!  Visst är dom duktiga allihop!!

Och jag älskar Biancas härliga minspel och känsloregister! 😍

 

img_0762.jpg

 

 

Älskade dotter!!! ❤️

 

img_0744.jpg

 

Och kl 21.00 i kväll så gästar Benjamin Skavlan på SVT!   

 

img_0745.jpg

img_0766.jpg

 

Där medverkar även Mia Skäringer och Alexander Rydback som vann Melodifestivalen i Norge i år! 

 

img_0746.jpg

 

De två Melodifestival-vinnarna kommer att bjuda på sina vinnarlåtar i lite annorlunda tappning! :-)

STORT att vara gäst i Skavlan ju!  Och Benjamin är verkligen superglad och tacksam över allt som händer honom nu!!!

Och mamma Pernilla är STOLT, STOLT , STOLT!

Över ALLA min barn – ska tilläggas!  ❤️

33 reaktioner på “Tv-kväll med Bianca & Benjamin”

 • Karin skriver:

  Vad fina barn du har!

  • maja skriver:

   Jag hoppas att barnen är stolta över sin mammas prestationer även… jag mår illa av deras nedklankande på hennes karriär som ju gett dem mat på bordet hm ja. När Bianca i senaste avsnittet gav positiv feedback på sin mammas blommiga blus och berömde hennes sångröst och Pernilla kände lycka över det syntes, kunde jag inte låta bli att tänka på de negativa effekterna av hennes negativa beteende mot sin mor, – att det var i egensyfte… och inte särskilt äkta… usch.

 • Cina skriver:

  Jag tycker att det är så kul att följa Wahlgrens värld. Så härligt att ni bjuder på er själva och att vi får följa lite av er vardag. Tycker att det är sjukt dåligt att ni ska behöva få en massa skit! Förstår inte hur folk kan… och taskiga kommentarer som Bianca fått och säkert du också genom åren, så dåligt. Hur svårt kan det vara att vara lite glad och ge kärlek! Om det inte passar mig så scrollar jag väl vidare, byter kanal etc. Näe, all kärlek till dig och familjen Pernilla ❤️❤️❤️ / Cina

 • Linnea skriver:

  Älskar Wahlgrens Värld! Tråkigt att höra om hur mycket galla ni får av knäppa människor. Även om man är vacker som tex Bianca är kan elakheter göra en ledsen. Vissa har väl inget bättre för sig! Sex and the city avsnittet var hysterisk roligt att kolla på. Favorit hittils.

 • Niclas,göteborg skriver:

  Underbara dom var ihop i skavlan, Rydback och Benjamin!!!
  /Niclas i göteborg

 • maggan skriver:

  Kan också tycka att det är ett kul program men ibland häpnar man över hur dom uppför sig även om det är lite tillskruvat, Bianca kan faktiskt upplevas som lite odräglig och Benjamin som väldigt omogen, min sambo som tittat en liten stund sa bara ”men herregud” och gick sen därifrån. Men som jag förstår får man mycket pengar för att ställa upp på sånt här även om det kanske kostar på hur man uppfattas som person i framtiden.

  • Me again skriver:

   Äh det kallas numer i folkmun för att ”bjuda på sig själv” och under det ingår allt från att raka sin sons röv till att hänga ut folk på som blogg utan att en enda människa reagerar så jag tror inte nån drabbas så intensivt. :)

 • Tina skriver:

  Äntligen kommer du hit med med showen till Karlstad idag. Vad jag har väntat. Ses 19.30.

 • Rosa skriver:

  Dina barn är så duktiga, talangfulla och trevliga alla på sina sätt och du är absolut en stor del av detta Pernilla och ska så klart vara STOLT STOLT STOLT med all rätt.
  Ha en fortsatt härlig turnéhelg och tack för att vi får följa med dig överallt.
  Kram Rosa

 • Elenor skriver:

  Vi har kollat varje avsnitt av Talang i år pga att Bianca satt i juryn. Hon har verkligen lyft programmet och jag hoppas hon sitter i juryn även nästa år. Sen att min favorit Madeleine tog hem vinsten var ju pricken över i:et 😉
  Ska kolla in Benjamin på svt play imorgon.
  Förstår att du är stolt över dina barn speciellt eftersom du fostrat dina barn som ensamstående mamma, Sträck på dig!

  • me skriver:

   Så olika de kan vara.. jag gjorde tvärs om. Kollade inte ett avsnitt. Kunde inte med de bara. Sorry. Skönt att det är slut nu.

 • Lina skriver:

  ÄLSKAR mamma Christina ! Hon påminner så mycket om min mamma , så jag o min dotter skrattar stort åt igenkänningen 👍🏽😃

 • Birgitta skriver:

  Heja dig gillar Madonnas citat..hoppas att det goda övervinner det onda. Helt oroligt att det finns så elaka människor som kommenterar Bianca..Skrattade gott åt er familj på dagens repris ni är för roliga 😊😊😊

 • Jenny skriver:

  Jag tycker du är en av de bästa mammorna! Hur är det möjligt? Så bra gjort av dig! Att rodda en 4barnsfamilj som ensamstående! Du är så värd alla framgångar! Både på scen och privat! Heja dig!

  • Lena skriver:

   Hur det är möjligt? 😂 Pernilla är en bra kvinna, det har vi sett o förstått, men ta och titta dig runt omkring så lär du se att det är mycket vanligt idag o väldigt möjligt ☺

   • Jenny skriver:

    Nu var det ju till Pernilla jag skrev då det är hennes blogg. Jag undrade hur det var möjligt då jag vet hur mycket hon jobbar. Och jag är imponerad över detta.
    Känner för övrigt flera 4barns föräldrar så jo jag vet att det finns fler än Pernilla som fixar det. Men det är ju helt ointressant i sammanhanget då det var just Pernilla jag hyllade.
    Tack och hej

   • Lena skriver:

    Ja Jenny det är Pernillas blogg och jag gillar henne därför är jag här. Kanske jag ibland kan tycka att det går till överdrift med att hylla henne så pass om hur hon roddat sin familj hela tiden utan att faktiskt tänka på att det funnits barnflickor och en snäll morfar som funnits där.

    Pernilla har själv sagt att det aldrig skulle funkat om i te dessa människor funnits i hennes liv, så där har du svaret om att det vart möjligt. No Hard feelings !

  • M skriver:

   Nja nu överdriver du nog en smula. Rodda en 4 barnsfamilj har väl aldrig Pernilla gjort! Oliver hade väl flyttat hemifrån när Theo föddes? som förövrigt är varannan vecka hos pappa. Så precis ta dig en titt runt om kring dig så kommer du se många många ensamstående mammor och pappor som roddar lika mycket.

   • Ullis skriver:

    Oj, trampade någon dig på en öm tå?!?
    Om Pernilla roddat 3 lr 4 barn är väl helt ointressant! Hon har iallafall uppfostrat dom 3 största, och kolla bara in vilka individer dom blivit. Bara Pernilla och ingen annan som kan ta åt sig äran över det!! Tycker du att hon ska skämmas över att hon åtminstone fick en riktig, närvarande, intresserad pappa till Theo?

   • Also me skriver:

    Innan vi glorifierar barnen alltför mycket tycker jag du ska ta en titt på hur Benjamin reagerar i Arga snickaren VIP. Jag fattar inte heller hur hard core fans lyckas missa Biancas reaktioner är över ps gullande med Benjamin.
    Är ganska övertrött på hyllandet av Pernilla då hon verkligen också begår övertramp som folk bara verkar svälja. Men det är kanske mer skrämmande med de som sväljer det för det påminner om något helt annat.

   • Sara skriver:

    Fantastiskt att du M, Me Again, Also Me) fortsätter att titta och läsa vad Pernillas familj gör och skriver, vsr ju ett tag sedan Arga Snickar programmet gick, fascinerande.

   • @sara skriver:

    Ser det ut som om någon har förändrat sig tycker du? Jag ser iaf samma utbrott med misslyckad pasta som misslyckad tvätt av trall (ps kommentar ”vad ska jag på en brädgård att göra”? Är ju också tidlöst talande som jag minns den). Att läsa och kommentera hörn är för mig numer mer än bara en nöjsam fritidssyssla likställd med fb eller AB. Ha en bra helg :)

   • @sara ps skriver:

    Men du har en poäng. Ibland måste man ta timeout härifrån då galenskaperna eller självförhärligandet vågor går för höga.

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Jag blir jätteglad för dina fina varma ord , Jenny!!!

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Håller med dig, Sara! Jobbigt med alla dessa olika Alais från en och samma människa. Som nu dessutom la till @sara också…. Tröttsamt var ordet.

 • lo skriver:

  Jag kollade på reprisen ikväll av WV och blev faktiskt ledsen. Det var fruktansvärt att höra de kommentarer Bianca får.
  Och höra henne berätta om detta. Förstår att hon blivit härdad men ska de verkligen behövas? Hade jag visat min nuna hade jag fått kommentarer som att jag har grisnäsa, ful, tjock mm mm och åter mer… jag är 35 men hade ändå blitt ledsen… någonstans tar det liksom.
  Kram till er
  Och till er som skriver sådana kommentarer – skäms…. vilka loosers ni är… som tror er har rättigheter till de…. oftast är ni väldigt sorgliga och misslyckade och måste dra ner andra i er misär för att själva må bra… ursäkta men kokar av sådant beteende…

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Ja, Lo. Det gäller att vara hårdhudad i vår branch , och det är inte alla som är det. Och trist egentligen att man ska BEHÖVA vara det. Och BEHÖVA stå ut med att höra elakheter och påhopp varje dag.

 • Conny Stavros skriver:

  Hello!
  TV.nu ikväll Wahlgren 😉
  SVT TV4 kanal 5
  Wahlgrens Värld 20.00 Talang 20.00 SVT Skavlan 21.00.
  Kör hårt Pernilla, Bianca & Benjamin…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram