Ullared?! Nej tack.

Kom hem för ett tag sen från en supermysig shoppingväll på ”Top Shop”, tillsammans med mina härliga bloggkollegor samt de tre lyckliga vinnarna i vår ”Top Shop-tävling!

Vi har njutit av bubbel och tryfflar medan vi gått loss inne i buitken efter stängningsdags och provat kläder och skor , fnittrat , tjattrat och fotat som tokar allihop!

Snacka om lyx att få ha hela butiken för oss själva!!!

Ska bara föra över alla bilder i datorn , så lovar jag att visa vad vi hade för oss, senare i morgon…!

När vi ändå är inne på ämnet shopping….  I måndags såg jag för första gången ett avsnitt av den tydligen så populära serien Ullared”.

Ursäkta mig.  Men det var inte riktigt ”my cop of tea”, om man säger så….

Ärlig talat.  Vilket  fruktansvärt ställe!!

Och dit köar folk för att shoppa???!

Jag kulle inte ens åka dit om jag fick betalt! Och då är jag ändå en sån som kan shoppa överallt. T om på bensinmackar.  Men det här var det absolut värsta jag sett!

VEM tycker att det är mysigt att springa runt med en kundvagn och trängas med folk i en hangarliknande lokal fylld av saker som man lika gärna kan köpa på Prisextra?!

Jag kan förstå om man åker dit för att handla billigt av ekonomiska själ, om det nu är det som är grejen. Jag storhandlar mat ibland och visst, det blir betydligt billigare än att handla på ICA eller Konsum.  Men jag kan inte påstå att jag tycker att det är särsklit kul?!

Men till Ullared åker folk långväga som en rolig utflykt?! Huuur kan man se det som ett NÖJE??!

Är det bara för att det är så BILLIGT som det är kul?! Men om man kommer ut därifrån med två fyllda kundvagnar med onödigt skit, så lovar jag er att det blir inte alls så ”billigt” i slutändan…!

Vad är grejen?  Vad är det jag inte förstår?! Berätta gärna, för jag fattar absolut ingenting!!

Folk åker ju tydligen långväga för att handla där och vissa läääängtar efter att åka till Ullared och shoppa….?!

Är ni galna?! Det där är inte shopping!  Det där är tortyr!

Shopping ska vara lustfyllt! Kläderna ska hänga i färgordning, provhytterna ska vara fräscha och stora , inredningen ska vara modern, rolig eller eller lyxig. Det ska bjudas på champagne eller en espresso. (Nu överdrev jag. Men ni fattar känslan man vill åt!) Det ska vara en fröjd att shoppa. Lugn och ro. Ingen stress.

Vem sjutton vill köpa kläder och sköljmedel på samma gång….?!

Snacka om att ta bort all den guldkant som en härlig shopping kan sätta på tillvaron…! 😉

Jag som alltid undviker de första hetsiga REA-dagarna och avskyr julklappshandeln med all stress och de folksamlingar den frambringar. För att inte tala om när HM släpper nån ny kollektion från nån het designer, och alla tjejer köar för att vara först på plats, för att sen springa runt som yra höns inne i butiken och slåss om plaggen. INGET skulle få mig dit!

Då går jag hellre dit senare, när hajpen lagt sig , eller när rean nästan är slut. Och hittar jag nåt, så hittar jag nåt – UTAN att behöva trängas….!

Dessutom tyckte jag bara att programmet ”ULLARED” gick ut på att göra narr av folk och visa upp vilka ”udda” människor det är som faktiskt gillar att handla på Ullared…. Jo tack.

Nej, det där stället gav mig ångest bara genom att se det på TV…!  Dit får ni mig aldrig!   Sorry alla Ullared-lovers….!  :-)

295 reaktioner på “Ullared?! Nej tack.”

1 18 19 20
 • x skriver:

  Jisses nästan 300 kommentarer (och här en till). Det förstår ni väl att Pernilla är IRONISK. Hon shoppar där säkert minst en gång i månaden. Väldigt fult :-) :-)

 • Ann skriver:

  ULLARED ÄR SÅ HIMLA KUL!! ÅK INTE DIT FÖR DÅ BLIR DET BARA MER KÖER 😉

 • Lotta skriver:

  7 år senare är du med dotter på Ullared. Ja just ni fick betalt i erat egtet tv-såpa, då går det an minsann. Självklart vill jag shoppa svindyrt, betalar du åt mig? Man blir inte rik på sjukersättning nämligen. Alla ärbinte född med guldsked i munnen

 • Nicke skriver:

  Pernilla du e fan den mest korkade som finns. Du tjänar väldigt mycket pengar på skit. Jag fiser bättre än vad du sjunger. Du är tyvärr en av alla så kallade ” kändisar” som ser ner på andra människor! Jävla sopa!

 • Annica skriver:

  Själv kan jag tänka mig att åka dit,för att glo på ola-connys muskler.
  På samma sätt som man glor på pernie”
  spännande med kändisar*
  japp.

 • Cindy skriver:

  This is a great tip particularly to those fresh to the blogosphere.

  Simple but very precise info… Thank you for sharing this one.
  A must read post!

  Review my web blog – activador de windos 7,
  Cindy,

 • Pingback: bmw usa m4
 • Pingback: Www3.Tok2.Com
1 18 19 20

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram