Under my Umbrella and some more eating in New York

img_3109.jpg

 

Hej Vänner!

Vilken UNDERBAR dag vi har haft i dag på Six Flagjag , Theo , Jennifer och hennes yngsta dotter Cappi!

Massa bilder därifrån kommer i nästa inlägg!  

 

img_3312.jpg

 

Vilka gömmer sig under dessa paraplyn kan man ju undra….?! :-)img_3306.jpg

 

Familjen Wahlgren – Ingrosso  som försöker att ta sig från hotellet i ösregnet för att äta frukost…! 

 


img_3318.jpg

img_3327.jpg
 

Till slut kom vi fram och startade dagen med brunch på Bubby´s igen!   Ett tips om ni är i N.Y!

 

img_3324.jpg

img_3321.jpg

 

Benjamin tog tillfället i akt att rita lite när det bjöds på kritor och papper till de små…!  😉

 

img_3343.jpg

 

Efter brunchen forsatte vi ätandet inne på Chelsea Market! 

 

img_3342.jpgimg_3336.jpgimg_3335.jpgimg_3345.jpgimg_3344.jpg

 

Alltså….!!!  Missa INTE dessa magiska foccacior om ni är här!

 

img_3361.jpg

 

Efter att ha tryckt i oss diverse godsaker satt en långpromenad fint i regnet ner mot Time Square! 

 

img_3358.jpg

 

Zara Larsson på mega-billboards med sin nya kollektion för HM!  Coolt!!

 

img_3369.jpg

 

Mina fina killar! ♥  ♥  ♥

 

img_3367.jpg

 

Det finns inget dåligt väder –  så länge man får sjunga och dansa på gatorna i New York!   😉

 

img_3366.jpg

 

Sötnosen!  Klagar aldrig! Bara går och går med oss långa sträckor och är glad och positiv hela tiden!

Vi hade tänkt gå på musikal och kolla på Charlie and the Chocolate factory , men den spelades tyvärr inte just den kvällen. Typiskt!

 

När vi väl kom hem till hotellet kraschade vi på sängarna en stund innan det var dags för middag .

Bianca hade hamnat i en taxi som körde henne åt helt fel håll på Manhattan,  vilket resulterade i en och en halv timme i taxibilen och en nota på 60 dollar…  Så hon var inte på humör för att äta ute , vilket passade Theo perfekt som också var trött och ville beställa upp Roomservice och kolla på film istället.

 

Jag och de stora grabbarna tog oss däremot ut , och åt middag på en mysig Italienare i Soho ; Sauze. 

 

img_3373.jpgimg_3376.jpg

 

Vi delade på förätterna,  som vi alltid gör…

 

img_3385.jpg

 

Oliver drog vinstlotten med sin pasta som smakade precis som söndagsmiddarna hemma hos barnens Nonno och Nonna!

 


img_3392.jpg

img_3393.jpg

 

Ett mysig lugn kväll med mina två stora älskade grabbar….!  ♥ ♥

 

I dag var det sista dagen här i New York för Bianca och Benjamin som åker hem två dagar innan oss andra p g a jobb.

Jag är ledig lite till –  förutom imorgon biti , då jag ska Podda med Sofia via Skype.  Inte helt lätt att hitta en tid som passade med 6 timmars tidskillnad.

Men vi brukar alltid få till det ändå till slut  – var i världen vi än befinnes oss…!  :-)

41 reaktioner på “Under my Umbrella and some more eating in New York”

 • Nettan skriver:

  Men hur orkar en del här gång på gång ta upp saken ” jobba hårt” o andra saker om hur P lever sitt liv? Om P skulle tagit åt sig av kritiken så skulle de nog märkts vid de här laget. Hon lever på som vanligt o har tydligen inte tänkt att besvara era återkommande tankar om hur hon lever.

  Själv hade jag varit superglad att få vara med om så mycket kul som Pernilla o hennes familj. Ge er på stora skattesmitare istället. Såna där äckel som sitter på stora poster o ” roffar” åt sig allt dom bara kan !! Sen stå skenheliga i tv rutan o le åt svenska folket. Nä, för dem kommer ni inte åt!

  • Nike skriver:

   Det är väl ingen som bryr sig om huruvida Pernilla svarar eller inte? Vi vet ju redan att hon dissar alla sånna här kommentarer nästan alltid. Det är bara ibland det kliar i fingrarna och det kommer något bitskt tillbaka för kritik hör inte hemma här. Det vet ni och det vet vi. Personligen tycker jag kritik och andra frågor än var man kan köpa ditten och datten är ganska intressanta. Det mest intressanta WV var då hon körde för sin pt och visade upp en annan sida en lyxfniss-fasaden. Man såg lite människa i ytan. Så jag hoppas folk fortsätter ställa frågor och tycka till. Det är ju lite naivt att tro att det aldrig ska hända men det är mest fansen som säger – inte p själv.
   Skattesmitare? Ja dem borde man sätta åt och kommentera. Var hittar ja en sån blogg?

  • Hilde skriver:

   P tar aldrig åt sig av kritik, för hon gör aldrig några fel, det vet alla som kollar in här ibland. Förutom jätteroliga fel, som att glömma sitt pass, eller missa att gå av båten eller så. Eller kalla nån för ”fi–a” på bästa sändningstid, eller det var förresten inget fel, det var bara ”högt i tak”. Och hon skrattar hela vägen till banken av alla elaka kommentarer också, bara så ni vet. Dessutom bestämmer hon själv vad hon vill jobba ihjäl sig med, och det är sjukt störigt att ha kameror runt sig hela tiden, faktiskt. Så det så!

   • Nike skriver:

    Hilde: det där bara att ”bjuda på sig själv” och ”att själv vara bitter” och allt det där. Högt i tak ursäkten är underbar och p tar åt sig av kritik – men hon lyssnar inte på den. 😀

   • Hilde skriver:

    Nike, kan inte riktigt utläsa av din kommentar om du förstod att jag var en smula ironisk, men tror det…

 • A skriver:

  Härligt ni verkar ha det!:) irriterande med reklamen som alltid hamnar framför texten innan den försvinner efter en stund när man går in på bloggen :/ annars gillar jag din blogg och er pod!! :):)

  • Mia skriver:

   Håller med, det är bökigt med reklamen och att inte äldre inlägg kommer direkt efter det senaste

 • Susanna skriver:

  Jag älskar dina bilder och din blogg, jag behöver feel good saker i mitt liv. Njut på!
  Kram

  http://www.jagraktuppochner.se

 • Linda H skriver:

  Härligt :)

 • Carina S skriver:

  Hej Pernilla! Kul att se att ni passar på att rå om varandra.Älskar New York ! Älskar att resa med min fina familj! Hoppas verkligen att du inte tar illa vid dig över vad en del skriver, att du inte skulle jobba hårt betvivlar jag starkt. Till er som ifrågasätter Pernillas liv och val, vad är det med er? Får man inte leva som man vill, och kanske njuta när man kan ? Pernilla har väl jobbat sen hon var liten, och satsat på karriär sedan åtminstone 17 års ålder, är inte det hårt arbete så undrar jag vad ni ( som anklagar Pernilla s jobb /liv/välgörenhet) själva arbetar med? Hon jobbar helger, kvällar,dagar, sena nätter och det är f-n inte OK för någon att mena att människan inte jobbar? Och om hon kan göra någon liten skillnad för en välgörenhetsorganisation, så de kan göra någon liten skillnad, är väl det bara bra??? Nä, det är inte kritik, det är på hopp en del av er sysslar med.Man FÅR njuta av livets goda, samtidigt som man FÅR jobba med välgörenhet. Konstigt va ??NOT!

  • Linnea skriver:

   Nej det får man inte när man sliter på miljön så mycket och ofta.
   Folk irriterar sig när någon gottar sig i överflödig lyx samtidigt som man gråter över fattigdom i tv på bästa sändningstid.
   Att knappra på datorn om sitt liv i lyx eller sjunga en gammal schlagerlåt är väl inte att jämföra med hårt slit för liten lön.

  • Nike skriver:

   Lugn nu. Så länge damen väljer att ha kommentarer på (även om jag faktiskt tror att en kritisk kommentar raderades nyss – :( ) så säger vi precis vad vi vill. Det finns inte mycket som tyder på att hon jobbar hårt. Däremot finns det mycket som tyder på att ni vill se det så och försvara er Pernilla in i döden. Ganska gulligt om man tänker efter. Pernilla reser och berättar själv hur FANTASTISKT allt är hela tiden. Nej hårt arbete är något annat. Det jag ger henne är arbetet hon lagt ner på sitt varumärke så att kanal 5 tycker det är värt att satsa på henne och det beror på att hon sett till att synas överallt i hela sitt liv. Det i sig tror jag beror på hennes behov av att bli bekräftad och det blir då också båt annat än hårt arbete även om det är det närmsta jobb som jag ser det. Man kan älska sitt jobb som hon gör och man kan kalla det arbete för allt arbete behöver inte va trist men att resa runt och bli filmad och ha en podcast är fan inte speciellt tungt vilket jag vet av egen erfarenhet. Att sitt i kundcenter eller jobba som säljare är det dock vilket jag också vet. Och jag jobbar ideelt för välgörenhet också. Utan att få betalt. Vilket Pernilla fick då det var en del av WV. Inget fel men det är skillnad.

  • Nike skriver:

   Hon var väl 11 då hon gjorde Annika i Pippi på Folkan? Tror hon började karriären tidigare än så. Frågan jag ibland ställer mig är hur mycket barn hon hann vara med tanke på hennes karriär i unga år. Jag menar WV visar ju en hel del av henne.

   • P skriver:

    Nike tycker du ska läsa på lite om Pernillas karriär eftersom du har så mycket kommentarer om det.

  • Rosa skriver:

   Helt enig med dig Carina S, de (den) här trista personen vill bara försöka få gång i något, men lyckades tydligen inte så bra.
   Heja dig Pernilla tycker du är helt fantastisk.

   • Nike skriver:

    Vet du Rosa? Vi försöker inte få igång ett enda smack. Vi tycker bara inte som ni. Och det är inte jag som anklagar någon för att ha ett trist liv.

 • Nike skriver:

  Camilla 1. Sluta anta att folk är saker du inte har nån koll på. Det är riktigt låg nivå. 2. Vad jag följer, inte följer och kommenterar är min ensak – inte din. 3. Att blogga och spela in tv då man själv tycker att det är roligt är inte jobbigt nånstans. Och är det det kan man välja bort det då man har ett gäng andra ekonomiska inkomster. Att ta hand om en sexårings skallskada på akuten är jobbigt, särskilt om det är ens enda inkomst och man inte har ett entoutage av vänner som kan ta hand om ens barn de tider man är tvungen att jobba. För att ta ett exempel.

  • Carina S skriver:

   Menar du att Pernilla inte jobbar?????

  • Camilla skriver:

   SERIOUSLY???????????
   Usch vad trakigt liv du lever med att vara sa bitter och arg.

   • Nike skriver:

    Hej på er! Jag har ett lika kul jobb som p i samma bransch och sjukt bra ekonomi och inser att man kan dö när som helst så varje dag är unik. Mitt råd till er är att sluta döma folk sol ni gör här då det säger mer om er än andra.

  • Rosa skriver:

   I sådana fall skulle du ju inte besvära dig med att svara på min kommentar, eller hur?
   Hitta på något annat att göra istället för att skriva kommentar efter kommentar, vi har förstått vad du tycker nu.

   • Nike skriver:

    Jo jag besvärar mig för jag är galet trött på er som inte låter oss andra som inte alltid håller med Pernilla få säga vad vi tycker och det är allt för ofta.

 • Ann skriver:

  Såg att Madonnas dotter lourde är.inntreserad av Benjamin..Gulligt.men Madonna är nog ingen rolig svärmorsa

  • Nike skriver:

   I alla fall fnittrade de och pekade på honom vilket tolkas av den stolta modern som att de tyckte att han var het. Det var väl mer så.

   • Majan skriver:

    Men lägg ner Nike varför går man in och kommenterar ca 12-13 gånger (på ett och samma inlägg) om man inte gillar personen som bloggar?? helt galet, har du förresten en blogg vi kan titta in på och kommentera lite?

   • Nike skriver:

    Hej Majan. Var står det att jag inte gillar henne? Jag hade tiden i hängmattan och tycker det är kul att debattera lite (även om det mest blir du är dum – svar från fansen). Nu ska jag jobba en del men kommer fortsätta kommentera. Om du inte gillar kommentarerna så hoppa över dem bara.
    Jag hade en väldigt stor populär blogg då blogg var nytt. Idag är bloggar lika svårt att sticka ut med som podcast och youtube. Men det går. Eller så är man känd och kan göra i stort sett vilken pod/blogg som helst. Så idag har jag ingen blogg nej.

   • Obs skriver:

    Hoppas du har mycket jobb framöver så vi slipper de här ensidiga ”debatterna” härinne ett tag så tröttsamt att behöva scrolla över alla dina 100 kommentarer. Ha det bra du Nike.

 • Sandra,Jkpg skriver:

  Asså NY- verkar helt fantastiskt. En dröm att få resa dit nån gång.
  Ni verkar har det toppen bra, även om det regnar lite på er 😉
  se fram emot nytt pod avsnitt imon. Ni är i te dåliga som få ihop det trots tids skillnad.
  Ta hand om er
  Kram Sandra 💕

 • Sandra skriver:

  Finaste Pernilla! Jag är som dig petite och är på jakt efter exakt den modell i byxor du har när du dansar i regnet 😇 Är så svårt hitta bra byxor! Vill du dela med dig vilka du har? 😘

 • Nike skriver:

  Så J Lo är pinsam? Alltså det här med sten i glashus. Här är det ju snarast du som framstår som bitter.

 • Pia skriver:

  Jag är inte imponerad, oroad däremot över hur ni handlar, reser och sliter på miljön.
  Inte heller imponerad över ”jobbandet” Det är vad andra kallar fritidsintresse.

  • Nike skriver:

   Men Pernilla har väl inga tankar på miljön? Hon älskar att lyxkonsumera och visa upp det så fort tillfälle erbjuds. Arbete är väl en definitionsfråga men i hennes fall innebär det att snacka skit med sin väninna en timme i veckan, lägga upp den del av hennes liv som hon vill visa upp på sin blogg och få egot stärkt av alla kommentarer (lite som dödliga gör på insta och fb), ”producera vin, kollektioner och ha butik” där jag är osäker på hur stor delaktigheten egentligen är. Sen görs det tv där återkopplingen från fansen också blir en del av hennes vardag. Så hennes jobb består av att bara göra saker hon älskar och få en massa kärlek för det och berätta om det på alla plattformar hon kan. Det är väl ett slags arbete antar jag men ganska väsenskilt från tex en säljare eller sjuksköterskas dagliga värv.

   • Linda skriver:

    Ett hyckleri att gråta i tv över dom stackars fattiga och sedan vräka ur sig tusentals i shopping och resor och lyxmat.
    Usch !!

   • Agneta skriver:

    Oj!? Svenska avundsjukan?!

   • Hilde skriver:

    Nä, vanlig sund kritit, lär dig skillnaden!

   • Camilla skriver:

    Tja men lite avundsjuka ar det val? Slutar ni resa och ata bra mat pga andra som har det samre? Skulle inte tro det. Hyckleri.
    Pernillas jobb ar ju som artist, teater, musik, reality show, butiker, viner…hon jobbar ju hart for vad hon har! Och trivs med det!
    Om ni som kritiserar inte trivs med eran vardag eller jobb..kan ni vall byta yrke?
    Sen om ni irriterar er sa mycket, varfor ens ga in har?
    Sa om Pernilla reser mycket..vad ar det for skillnad mot andra som reser??
    Manga business people reser dagligen, kritiserar ni dem for miljon?
    Jag personligen ar inte en kandis..men lever livet anda. Resor till Aruba 2 ggr per ar! Sverige med. Ater god mat sa ofta jag kan. Koper klader. Men skanker aven en slant har och dar till barn cancer och Peta. Sa ni tycker att Pernilla ska sluta leva for att andra mar daligt? Eller ska hon fortstatta med vad hon gor, tjana in mera pengar vilket betyder att hon kan bidra mera?
    Aldrig tyckt om avundsjuka. Var glad for andra istallet!
    Jag tycker att Wahlgreens Varld ar askul att se pa! Underhallning ar ju fantastiskt..och att de bjussar pa sig sjalva sa mycket!!
    YOU GO PERNILLA!!

   • Nike skriver:

    Hej Camilla. Du kanske ska ta det lite lugnt med dina antaganden. Mitt liv är också 100%. Jag gör vad jag vill och kan unna mig vad jag vill. Men jag tog inte åt mig så mycket av det du sa iom att jag håller med dig. Men arbeta hårt håller jag inte med om. Pernilla lever det lyxliv hon önskar och får betalt för att berätta om det så du kan konsumera det. Kanske du tycker att det är att arbeta hårt men gör mig är Pernillas liv en enda stor glassig fest där hennes enda uppgift är att delta och ha så roligt hon bara kan. Och jag jämställer faktiskt inte det med hårt arbete.

   • Camilla skriver:

    Men assa varfor foljer du Pernillas blogg om du ar sa irriterad?
    Jobba hart? Vad innebar det? Jag tycker det skulle vara asjobbigt att ha nagon folja en med en kamera 24/7!
    Mitt jobb ar latt, sitta framfor datan och jobba!
    Blogga , spela in tv program e ju asjobbigt!
    Sluta med din avundsjuka!

  • Nike skriver:

   Hej Camilla. Nej det är inte ”asjobbigt” att spela in pod vilket jag gör en gång i veckan och jag har ingen kid som redigerar och sköter det tekniska och jag dricker inte champagne och instagrammar om det under inspelning. Jag har heller inget varumärke som ger mig automatisk publik men det går bra ändå därför att jag jobbar för det. Apropå att jobba då. Spela in tv är inte heller så slitigt (film däremot är mycket väntan ). Och vet du. Hon har valt det själv för att få synas och vårda sitt varumärke och så klart tjäna pengar. Men hon behöver inte. Säg det till en sjuksyrra eller fritidspedagog som kanske inte kan plugga till sig ett nytt jobb. Eller vet du. Säg det till en nyanländ som jobbar för uber eats. Du har läst artiklarna? Om vi ska tala hårt arbete. Och inte ens du kan ha missat hur arbetsmarknaden ritats om. Allt snacka om byt jobb bör ni fundera ett varv till kring.

 • Eva skriver:

  Hej Pernilla!
  Jag är mäkta imponerad över att ni får plats i magarna med allt ni äter hela tiden. Kanske ni också har 4 magar…

  Jag är mäkta imponerad över att ni dessutom inte rullar fram på grund av övervikt.

  Jag är också imponerad över att du alltid levererar skojsiga inlägg till din blogg. Det är härlig stämning och det smittar av sej på dina följare.

 • Conny Stavros skriver:

  Hello
  Kärlek…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram