Underbar dag i MEXICO!

I går gick vi  land i MEXICO!

Vi hade en helt ljuvlig dag med Charlotte och hennes familj!

Tre generationer som semestrar tillsammans – precis som vi!  Och mina kids fick hänga med sina kusiner också , vilket så klart är extra mysigt!

img_5027-1.jpg

 

Kusifinerna!  😍

 

img_4971-2.jpg

img_4996.jpg

 

Vi spenderade dagen på Playa Mia där det fanns massa roliga aktiviteter för barnen! Vattenrutchkanor, vattenland och vattenpark med Trampoliner!   Kul för både vuxna och barn som lekte tillsammans i vårt stora gäng.

img_5099.jpg

 

img_5051-2.jpg

 

Älskar att vara på en vit sandstrand!  Behöver inte så mycket mer än så!

 

img_4998.jpg

img_5002.jpg
img_4991.jpg img_4990.jpg img_4995.jpgimg_4976-1.jpgimg_4977-1.jpg

Finns det nåt skönare än att slumra till en stund i solen ……

 

img_4997.jpgimg_4981-2.jpg

 

Lunchdags för hela gänget!  De vuxna på ena sidan bordet och småkidsen vid den andra.

 

img_4979-1.jpg

 

Klart att man ska äta Tacos när man är i Mexico!

 

img_5008.jpg

 

Efter lunchen tog Angelo och Theo var sin massage på stranden….

 
img_5012.jpg

 

Theo njöööt varenda sekund….! 🙌

 
img_5005.jpg
img_5097-1.jpg

Innan vi begav oss tillbaka till ”moderskeppet” , så tog ungarna lite fina bilder med dom instgram-vänliga husfärgerna som bakgrund.  😉

 

img_5100.jpg

img_5013.jpg
Tills Benjamin upptäckte den här sötnosen bredvid sina fötter och blev rädd, haha…

 

img_5015.jpg

img_5016.jpg

 

Charlotte och Anders lilla Adrian var hur söt som helst i sin nya Sombrero! 😍

 

img_5031.jpg

 

Hel sköna gänget!!! ✌️❤️

 
img_5025.jpgimg_5028-1.jpg

 

Och sedan hoppade vi på vårt mäktiga fartyg och begav oss ut på havet igen…!

74 reaktioner på “Underbar dag i MEXICO!”

1 2
 • Karolina skriver:

  Ina – jag är varken 12-13 år eller så insatt i vilka låtar hon gjort så kan knappast kalla mig idol. Vill du kalla mig svans så är det upp till dig – kanske gör det dig lycklig! Jag tycker däremot om att se Pernilla och hennes familj på TV och jag anser att många av er endast är här inne för att gnälla och era invändningar är inte direkt relevanta.

 • Mari skriver:

  Suck, ÅSIKT som ni är så många som tycker er ha rätt att ha här, so so sorry mitt fel, Pernilla har bemött era ÅSIKTER tidigare så läs de och nu är det ju faktiskt hon som är mamma till Bianca och inte du eller någon annan av din medkritiker så ni behöver ju inte bry er, bra va!

  • D skriver:

   Ja exakt. Pernilla är Biancas mamma. Att hon inte blir väldigt orolig av det material som visad på tv är i sig oroväckande.

 • Anne skriver:

  Ja ni borde skämmas. Ni kan inte sova gott om nätterna😢

 • Sofia skriver:

  Var inne och hälsade på i din fina dotters blogg, är inte så ofta där (eftersom jag är betydligt äldre). Såg då att de som sysslar med personangrepp härjar därinne också, trots att Bianca säger att hon blir ledsen, och vill därför komma med ett tips.
  Det finns förmodligen en plugin ni kan använda i era bloggverktyg som gör det möjligt att spärra ut vissa kommentarer så att de inte publiceras, d v s man behöver varken moderera eller läsa skiten (ursäkta ordvalet). Det görs genom att klassa dem som spam, alltså via en anti-spam plugin.
  Till min stora glädje uppfattade jag att Bianca numera tar bort elaka kommentarer, men tänkte att det kan finnas ett sätt så hon/ni slipper läsa dem alls. Verkar röra sig om ett fåtal personer som inte kan uppföra sig (eller så är det en eller två som använder olika nick), så det borde vara snabbt gjort att spärra ut dem.

  • Rosa skriver:

   Vilken bra ide, håller med dig de här sjuka kommentarerna måste bort inte bra varken för bloggare eller oss som tycker om att vara härinne, de har tagit alltför mycket plats den senaste tiden så tröttsamt med allt tjafs.

 • Lena skriver:

  Är det nån utav er som tänkt på att det är Pernillas dotter som ni spyr över ? Vad ger er rätten att sitta bakom en dator o skriva en massa ?
  Ett tips – sluta att titta på programmet om ni störs så utav det.

 • Maja skriver:

  Hej. Var är lampan som ser ut som en glödlampa ifrån? Den är med i Biancas youtube video med dig? :)

 • D skriver:

  Blir du aldrig trött på att dina barn speciellt Bianca är så oförskämd och bortskämd? Hennes attityd är förskräcklig.

  Tvi

  • Moa skriver:

   Förstår inte heller ditt tålamod Pernilla. Hemskt att se en vuxen bete sig som en oförskämd tonåring.

  • Värmländska skriver:

   Håller med. Hade det varit mitt barn hade jag skämts istället för att vara imponerad som Pernilla verkar vara.

  • Mia skriver:

   Verkligen! Hon är en vuxen kvinna och beter sig värre än en barnunge. Hur man som Pernilla kan skylla på humor och att de hade det trassligt när Bianca var tonåring är knappast en ursäkt eller anledning. Finns inget som helst charmigt i en oförskämd 23-åring som bitchar mot alla och bara är sur.

   • Nina skriver:

    Ja, onekligen uppträder hon bitchigt i programmet. Kanske ett krav från produktionen. Synd om henne i så fall. Men hur kan man INTE tycka att det är fel att uppträda så.

  • Mari skriver:

   Men tänk så många som hade åsikter om samma sak bara så här 😮. Pernilla har svarat på den här frågan tidigare så gå tillbaks och leta så slipper ni tänka på det längre.

   • Moa skriver:

    Vilken fråga? Jag kan inte att det ställts någon fråga till Pernilla i inläggen.

   • D skriver:

    Jag tycker det är helt rimligt att ifrågasätta Biancas väldigt märkliga beteende. Det är vida känt att Bianca är en diva. Men hon verkar väldigt olycklig. Pernilla verkar vara den där sortens morsa som skrattar bort allting. Annars hade inte Bianca varit på detta sätt.

    Bara sorgligt.

  • Lina skriver:

   Skulle tro att hon är betydligt mer trött på hur oförskämd DU och dina gelikar är och vilken attityd NI har. Så osmakligt och fult att prata skit om Bianca på Pernillas blogg. Det är hennes dotter ni talar om. En vacker och begåvad ung kvinna som håller på att finna sin plats i världen. Om Pernilla tar hennes humör med ro finns det väl ingen anledning för någon annan att hetsa upp sig. Man kan ju hoppas att ni som skriver en massa strunt här i själva verket är väldigt unga. Då har ni på sätt och vis något att skylla ert oförstånd på. Är ni däremot vuxna människor så borde ni enbart skämmas.

   • Carola skriver:

    Lina: tack för att du balanserar upp kommentarsfältet med din klokskap 🌹 Det behövs verkligen.
    Många verkar ha tappat förståndet helt.

   • Lena skriver:

    Bra skrivit Lina 🌺

   • D skriver:

    Lina ditt inlägg försvarar alltså att Bianca beter sig som hon gör. Ja, än är inte den sista …… född

   • Sara skriver:

    Jättebra skrivet Lina håller helt och hållet med.
    Du D du är inte Biancas mamma och behöver faktiskt inte bry dig om detta ok? Låt de sköta detta själva och sluta kritisera den här familjen gör något annat med all den tid du är här och förpestar tillvaron.

   • D skriver:

    Sara, om man fläker ut sina liv i tv och på bloggar får man räkna med feedback. Verkligheten är att Pernilla verkar tycka det är kul att hennes dotter beter sig underligt. Flickan mår inte bra.

   • DD skriver:

    Och det vet du eller? Låt henne och resten av familjen sköta sitt du har absolut ingenting med det att göra di är knappast utbildad psykolog med sådan sjuka kommentarer du skriver. Du om någon behöver hjälp tror jag som blandar dig så mycket i andras liv hela tiden den här familjen verkar glada lyckliga och kärleksfulla utan din uppläxning!!!

 • Medieportalen skriver:

  Kul att läsa dina inlägg!
  Vi länkar ofta till din blogg/podd genom våran hemsida och instagram..
  Ta gärna en titt :) https://mediaportalenblog.wordpress.com/

 • Ann skriver:

  Ni som klagar …Bianca fick när 5 mille för att medverka i reality serien.jag menar vem tackar nej till det…Snart kan dom luta sig tillbaka och njuta av alla strålar dom fått…Själv kommer jag fortsätta titta .Dom är ju helsköna…

  • D skriver:

   Och ändå är hon så gnällig och missnöjd med livet. Det är synd om henne, på mer än ett sätt.

  • Eva skriver:

   Jag hade tackat nej till att vara med i en realty show även om jag fick 5 mille. Lockar mig inte alls. 5 miljoner hade inte varit dumt men vara offentlig? Nej Tack! Alla är vi olika!
   Men jag är glad att Pernilla med familj vill ställa upp för jag älskar också programmet och tycker att alla som klagar kan kolla på nåt annat istället för spy galla.
   Tycker det är stort att bjuda på sig själva som dom gör.

1 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram