Underbar feedback!!

Wahlgrens_värld_S02E11_Dalarna_vj65zs

 

Tusen Tack alla ni som skriver så sköna och härliga kommentarer efter varje nytt avsnitt av ”Wahlgrens Värld”! 

Det gör oss jätteglada!!  ❤️🎈   Vi älskar ju att underhålla och framförallt att få folk att skratta – så inget gör oss gladare än när folk skriver att dom skrattar åt programmet så att tårarna sprutar!  :-)

Jag har sagt det förut – att på min Instagram är det som en enda stor kärleksfest efter varje nytt avsnitt!

Så här ser såg ett axplock ut efter kvällens avsnitt :

 

 

 

 

img_5554.jpg

img_5551.jpg

img_5558-1.jpg img_5552.jpg
img_5556.jpg img_5555-1.jpg
img_5553.jpg

 

img_5558-1.jpg

img_5559.jpg

Så himla underbart med sån härlig feedback!! 😍🙌

 

Och ni få som ”rasar” här på bloggen över Biancas bilkörning …  Ni tror väl inte på fullt allvar att Bianca är den första människa som har övningskört lite svajjit …?! Det är liksom därför det heter ö v n i n g s -körning. För att man ö v a r sig på att köra bil….

 

Gårdagens avsnitt , samt alla övriga avsnitt kan ni se på Dplay – dvs HÄR!

131 reaktioner på “Underbar feedback!!”

1 2 3
 • Bea skriver:

  Det är väl ingen som har synpunkter på B:s sätt att köra utan det handlar om handledaren ansvar eller i detta fall bristande ansvar. För att få övningsköra privat krävs bl a att den som ska handleda måste ha genomgått en tretimmars introduktionskurs enligt Transportstyrelsens krav. Det verkar som P suttit och sovit under dessa timmar. Även om man på kursen kanske inte förklarar att handledaren ska sitta i framsätet, eftersom det är så självklart, borde man kunna kräva att P skulle kunna tänka själv, men det är tydligen för mycket begärt. Utbildningen måste kanske göras om så även de mest korkade förstår.

 • Helena skriver:

  Jag tycker ni är roliga men klippet med er i trafiken var bedrövligt! När man befinner sig i trafiken är det koncentration som gäller. Förstår inte hur du kunde trycka på fel knapp i bilen. Ni kunde ju faktiskt råkat ut för en olycka. Man behöver inte vara rolig jämt. Då blir det en yta som vederbörande alltid ”måste” bära på för att omgivningen är van vid det. Sedan kan jag tycka att det är tragikomiskt att ni skrattar åt er själva.

 • Sofia skriver:

  Men hur många gånger och hur länge kan ni älta samma saker? Pernilla har redan svarat på kritiken att hon satt i baksätet med ”ja, det var dumt, så ska man inte göra”. Borde väl räcka.
  Hon drog inte avsiktligt i handbromsen utan tryckte på fel knapp när hon skulle öppna fönstret. Alla i bilen inkl Pernilla blev rädda först, och skrattade eftersom det gick bra. Alla skratt handlar inte om att man tycker att något är roligt, men sådana nyanser kan tydligen många av er inte uppfatta,
  Och nej, självklart är hon inte packad vare sig när hon kör själv eller är handledare.
  Svårt att ta kritik på allvar när den är kraftigt överdriven och därmed inte sann.

 • Marta skriver:

  Sen kan jag hålla med om att det inte är lämpligt detta med sms i bilen. Inte ens att spela upp dem i högtalaren. Var sak har sin tid och en säker bilkörning kräver 100% uppmärksamhet. Bianca var förståndig när hon stannade bilen och markerade att ”ok – jag kör faktiskt bil nu”.
  Hoppas hon fixar teoriprovet snart!😊

 • Marta skriver:

  Taaack för ännu ett avsnitt!
  Detta BÄR mig idag. Kände mig maktlös i morse över allt jag ska fixa idag och otillräcklig över allt jag inte kan uppfylla i livspusslet. Trots att jag kämpat hela veckan.
  Men så tänker jag på dig Pernilla – och blir på gott humör och så skrattar jag åt eländet istället. Ikväll tar jag mig ett (OBS BARA ett) glas och skålar för mig själv över det jag faktiskt lyckats med denna vecka. Sen får människor tycka vad de vill! Jag räckte inte till, till mer helt enkelt. Bara att acceptera.
  Varför gråta när man egentligen kan skratta åt eländet istället? Livets riktigt sorgliga stunder kommer ändå alltid förr eller senare. Så lev när du kan! Ta chansen att välja glädje när du kan. Man behöver inte fixa allt felfritt och perfekt. Ibland ser man inte själv att man har chansen att istället välja glädje. Du hjälper mig att ”lyfta” upp mig själv Pernilla! TACK!❤️🙏

 • Minna skriver:

  Tror inte att människor ”rasar” över Biancas bilkörning utan mer över din roll som handledare Pernilla. Hon övningskör för att lära sig att köra bil som du ju påpekar här men det är ju faktiskt du som ska lära henne det.
  Hur kan du då tycka att det är okej att sitta i baksätet, distrahera med tjat om att lyssna av sms medan hon kör, sitta och sminka dig, dricka champagne, råka dra i handbromsen, prata och fnittra hela tiden och vara allmänt okoncentrerad men framförallt göra henne helt okoncentrerad. Hon säger ju dessutom att hon har svårt att koncentrera sig på mer än en sak i taget. Jag blir ärligt talat så jäkla förbannad över att detta filmas och ses som underhållning.
  Tänker på alla andra andra som riskerar att möta er i trafiken.

  • Anna skriver:

   Håller med dig Minna, att man tycker detta är roligt förstår jag inte alls, men jag har väl ingen humor 😜

  • Ullis skriver:

   Håller FULLSTÄNDIGT med dig! Det borde vara straffbart att bete sig så livsfarligt i trafiken. Alltså inte Bianca, utan Pernilla i rollen som handledare. Tänk att sätta sin dotters liv, sina föräldrars liv och alla medtrafikanters liv i fara på detta omdömeslösa vis. Ett konstigt sätt att ”roa”…

 • Alexandra skriver:

  Älskar WV!! Tyvär kan jag inte se programmet på Dplay från Italien där jag bor..
  Kan man senprogrammet någon annanstans?
  Vet någon??
  Tack!!

 • Camilla skriver:

  Jag skrattade så jäkla mycket igår!! Ni fyra i bilen och din stackars pappa!! 😂😂😂😂

 • Värmländska skriver:

  Jag förstår verkligen inte heller den s k ‘humorn’ med det här….Tragiskt är vad det är. Och ännu mer tragiskt blir det när Pernilla inte inser att hon och hennes familj (inte alla) bara framstår som som några man skrattar ÅT. Inte MED – bara för att de inte är speciellt smarta…..

 • Hanna skriver:

  Pernilla till och med du fattar väl att folk blev upprörda över beteendet i trafiken från framförallt dig? Du vet väl mycket väl att en handledare ska sitta i framsätet? Samt hålla koll på pedaler och spakar i bilen? Men av någon anledning tycker du det är jättebra tv att spela vimsig, flamsa bort allt och bete sig trafikfarligt. Men med de sidorna du visar upp i programmet är jag iaf inte det minsta förvånad att dina barn inte lyckats med körkortet.

 • Ann skriver:

  En lite fråga.bianca övningsköra til din bror i en bil.men när du skulle uppträda hade du din andra bil.hur jick det till…

  • Annelie skriver:

   Tänkte på samma sak

  • Sofua skriver:

   Ja det är verkligen skumt hur programmet klipps ihop. Jag hade skrivit en liknade kommentar efter förra programmet då det ena minuten var sommar och Bianca körde till Odenplan i en VW för att i bästa klipp köra över Lidingöbron på vintern i en Volvo. Inte för att det är jätteviktigt men förstår inte poängen med det.

 • Gen skriver:

  Det hår avsnittet tyckte jag verkligen synd om Bianca tre personer som satt o tjattra hela resan Hade jag varit henne har jag stannat o överlämnat ratten till någon annan Inte ok när man övningskör med massa onödigt prat

 • Anngelicka skriver:

  Malin!!??Varför går du in här och skriver med otrevliga elaka kommentarer??Tror inte du förstår deras humor som vi andra gör som skrattar med i allt roliga dom gör.Deras humor är störtsköna.Hela deras fam inclusive syskon har så härlig humor man får skratta mycket när dom är på tvn😂😂Önskar dig Pernilla och dina fam en riktigt skön fredag.Tack för allt ni gör för oss kram kram❤️❤️❤️❤️

  • Sy skriver:

   Var? Var i helvete är humorn att vara full handledare åt en som övningskör och dessutom verkar må dåligt som det är. Polisanmälning kanske? Om möjligt. Om b skadat nån hade p varit ansvarig och kanske behövs det för att hon ska vakna ur sitt lala-land och inse att vissa saker är på riktigt. Att hon för fem millar för det här är sjukt. Och att lägga upp kommentarer om sig själv är narcissism på hög nivå vilket hon visar prov på allt oftare: i grunden ser hon sig som en bättre människa än andra – henens tid är ju tex viktigast. Och då hon också sätter sig själv som domare och hänger ut m så hennes familj råkar illa ut isf att sköta det inom lagens råmärken. Vidrigt. Mot näthat – vilket bs. Men nu alltså full vid övningskörning? Vilka följare det är som uppskattar sådant och som låter inlägget från Pia vara oemotsagt är förvisso avsevärt mer skrämmande men väntat. Den här bloggen är viktig ur studiesyfte men förkastlig då det kommer till innehåll. Likt ert program.

   • Klara skriver:

    Men nu hänger inte jag med här, när var någon ” full” vid en övningskörning?

   • Sofia skriver:

    Jaha, då förstår jag varifrån ditt hat kommer och vad ditt syfte är. Är det M själv som talar eller någon nära?
    Tyvärr för dig så framgår det tydligt i programmet att champagnen dracks samma dag de kom fram till Dalarna, när övningskörningen var avklarad. Nästa klipp ser vi Pernilla köra iväg på gig ensam och det är inte längre samma dag.

   • Cia skriver:

    Underbaaaaar kommentar!!

  • Helena skriver:

   Och exakt var ligger humorn i att bete sig så omdömeslöst som Pernilla gör i samtliga bilscener med Bianca? Att sen lägga ut massa beröm till sig själv signalerar bara osäkerhet och bekräftelsebehov de luxe!

   • Kerstin skriver:

    Men herregud. Vad är det jag läser ??. Har ej sett något av programnen denna säsong eftersom jag tycker det är alldeles för flamsigt.Men stämmer det att det övningskörs med handledare som druckit (om än aldrig så lite) och sitter i baksätet. Då hoppas jag att någon som sett har ryggrad nog att polisanmäla. Bevis finns ju i filmen. Jag har ju inte sett om det är sant, annars hade jag anmält..

   • Li skriver:

    Kerstin. Du hittar alla avsnitt på http://www.dplay.se. En gratis streamingsite för Kanal 5 och 9s program. Går att se genom mobil padda och dator. Det här lär gälla det senaste avsnittet dvs torsdag 9 november.

  • Beth skriver:

   Anngelica
   …vi som skrattar med i allt de gör…… Såå korkat. Därför behövs människor här i kommentarsfältet som kan se skillnad på humor och trams.

   • Sofia skriver:

    Beth, själv föredrar jag folk som vet skillnaden mellan sanning och lögn. Inte många i gnällsvansen tydligen.

 • Malin skriver:

  Är ni dumma på riktigt? Eller spelar ni bara? Tycker det är rätt uppenbart att folk inte ogillar att Bianca övningskör utan sättet det sker på. Vimsig handledare som spelar korkad och sätter sig i baksätet, champagne innan körning, passagerare i bilen och bli filmad när man övningskör (och säkert därmed blir mer stressad) Vilket av detta är kul och ”bjuda på sig själv”? Snarare bara korkat, idiotiskt och riskfyllt både för er och andra. Varför är ett sånt beteende något man vill filma och vara stolt över? Har ni så dåligt med material till programmet att ni måste iscensätta idioti för att det ska bli ”bra tv”?

  • Sy skriver:

   Jag tror att i tider som dessa så behöver folk white trash tv där ingen bryr sig om nåt och allt är lyx. Nåt att fly till. Nåt sär inget är på allvar alls. Där man kan slippa bry sig. På 00 talet var det dokusåpa. Idag är det reality. Men kom ihåg att då du rasar som värst så är de här inne en mycket liten minoritet. Om du hittar artiklar om p annorstädes så sjunker berömelsenurvan kraftigt. Bloggen speglar inte hennes populäritet. Den speglar populariteten bland fansen. Kan vara skönt att komma ihåg då det blir riktigt tragiskt här även om dessa fans bitvis kan få en att tappa tron på mänskligheten.

   • Helena skriver:

    Sy, lägg din värdefulla tid på att lära dig skriva, du använder förkortningar och skriver osammanhängande. Det är lite white trash över det hela.

 • Anni skriver:

  Tror faktiskt folk ”rasar” mer över ditt sätt som handledare än Biancas sätt att köra. Tycker du verkligen själv att det är ok? Du har suttit i baksätet du har druckit vin och dragit i handbromsen och ändå skrattar du så du ligger dubbelviken??

  • Ct68 skriver:

   Det låter ju på er som om Pernilla varit ” packad” typ. Men de är klart att ni som ogillar programmet o dess människor i den griper varje litet halmstrå för att riktigt riktigt sätta dit o utmåla saker värre än det är.

   Visst, det ser inte bra ut att förtära alkohol i samband med att agera handledare men som jag har fattat det så var det en väldigt liten mängd som inte ska kunna påverka hennes omdöme så pass att nåt galet skulle ske. Jag tror knappast att Pernilla satt sig ” full” i bilen och inte att WV hade gått med på de heller.

   Sen är det ju faktiskt inte P som håller i ratten, för DÅ ja DÅ hade det varit förkastligt!! Nu kan ni alla som vill o har behov av att skriva påtala att jag har fel. Ni tänker ju inte riktigt fullt ut ändå. Ni bara VILL se att Pernilla blir riktigt tilltryckt, för är de nåt som triggar igång människor så är de alkohol snack.

1 2 3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram