Underbar feedback!!

Wahlgrens_värld_S02E11_Dalarna_vj65zs

 

Tusen Tack alla ni som skriver så sköna och härliga kommentarer efter varje nytt avsnitt av ”Wahlgrens Värld”! 

Det gör oss jätteglada!!  ❤️🎈   Vi älskar ju att underhålla och framförallt att få folk att skratta – så inget gör oss gladare än när folk skriver att dom skrattar åt programmet så att tårarna sprutar!  :-)

Jag har sagt det förut – att på min Instagram är det som en enda stor kärleksfest efter varje nytt avsnitt!

Så här ser såg ett axplock ut efter kvällens avsnitt :

 

 

 

 

img_5554.jpg

img_5551.jpg

img_5558-1.jpg img_5552.jpg
img_5556.jpg img_5555-1.jpg
img_5553.jpg

 

img_5558-1.jpg

img_5559.jpg

Så himla underbart med sån härlig feedback!! 😍🙌

 

Och ni få som ”rasar” här på bloggen över Biancas bilkörning …  Ni tror väl inte på fullt allvar att Bianca är den första människa som har övningskört lite svajjit …?! Det är liksom därför det heter ö v n i n g s -körning. För att man ö v a r sig på att köra bil….

 

Gårdagens avsnitt , samt alla övriga avsnitt kan ni se på Dplay – dvs HÄR!

131 reaktioner på “Underbar feedback!!”

1 2 3
 • vilma skriver:

  Kan ett inlägg bli mer narcissistiskt än så här?

  • Ludde skriver:

   Håller fullständigt med!!

  • Helena skriver:

   Utveckla och förklara vad du menar.

  • V skriver:

   Nu frågade du inte mig men att istället för att tacka för allt instaberöm istället bemöda sig med en oändlig copy paste ström av kommentarer på sin egen insta tyder ju på ett fantastiskt behov av att tala om hur uppskattad man är – tycker du inte? Händer ofta så kritiken varit massiv och hävdelsebehov ger sig till tals. Dessutom är p väldigt duktig på att berätta om hur många som kommer fram till henne på gatan och tackar varje dag OCH hur bra tittarsiffrorna är (vilket säger mer om kanalens övriga utbud än hennes program plus att siffrorna har backat nära 100000 flera gånger och Säkerheten i webbstatisken ska vi va försiktiga med – där ska vi inte ens nämna hennes pod. Pernilla – prova att mäta med libsyn och redovisa gärna resultatet sen). Så en viss exobitionism tror jag vi kan tala om här. En ganska påtalande och motbjudande sådan. Jag ser inte Exempelvis Carola eller Graaf hävda sig på det sättet men de har nog en annan självkänsla tror jag.

   • Lollo skriver:

    Är rätt övertygad om att ”kritiken” elakheterna härinne många gånger kommer från samma person 4-5 olika namn pp vilket syns rätt tydligt ibland och som Pernilla nog själv ser. I verkligheten och på instagram är förhållandet nog mer 1/1 vilket innebäe att det är fler dom tycker om det hon gör än omvänt och varför ska hon inte vara glad och tacksam över det istället för att sitta och bemöta allt detta skit som skrivs här och spelar ingen roll hur många gånger hon gör det heller tydligen det går liksom inte in, samma tjat hela tiden.
    Stor eloge till dig Pernilla för allt du gör och att du bara orkar med alla dessa tråkiga kommentarer (tror de innerst inne är stora hemliga fans ändå de kan liksom inte slita sig).

   • Sy skriver:

    Nämen är Leif GW Person ute och analyserar? Ja det är helt orimligt att av 100000 läsare så finns högst 4 kritiker. Well spotted There Sherlock. 😂😂😂

   • Sofia skriver:

    V – ”Säkerheten i webbstatistiken ska vi vara försiktiga med”, säger du efter att precis ha rapat ur dig en helt felaktig uppgift när det gäller tittarsiffrorna. De har inte alls backat ”nära 100 000 flera gånger”. Här är fakta (källa: MMS HotTop rating):
    7 sept 190′
    14 sept 336′
    21 sept 302′
    28 sept 316′
    5 okt 293′
    12 okt 267′
    19 okt 304′
    26 okt 270′
    2 nov 332′
    9 nov 242′
    Så hur många gånger var det nu som tittarsiffrorna sjunkit med ”nära 100 000”?

    Och, när jag ändå håller på, till de som gillar att kalla Pernilla ”narcissist”: personer som har en sådan störning saknar empati och lägger mycket energi på att sänka andra. De är inga glada skitar som bara älskar sig själva utan att åtminstone ödmjukt flacka lite osäkert med blicken, som ni verkar tro (eller hoppas).

   • V skriver:

    Två gånger. Men iofs ens tapp på 69000 vid ett tillfälle. Men tillräckligt för att ge hopp i alla fall. Tror inte heller p är
    Narcissist men ett fruktat behov av bekräftelse som jag eg tror bottnar i en dålig självkänsla. Kanske inte så konstigt med tanke på att livet inte alltid varit så gyllene för henne i unga år.

   • Sofia skriver:

    V – det rätta svaret är 1 (EN) gång. Säsongens första avsnitt kunde många av oss inte se då Kanal 5 var nersläckt pga konflikt, ska man räkna den gången så får man snarare se det som en väldigt bra ökning av tittarsiffrorna från 190′ till 336′.

 • Jb skriver:

  Alltså Christina schollin borde få ha en stående roll i program, hon är sjukt rolig😂😂 hon kanske skulle haft ett eget program 😄👍🏻

 • Christina skriver:

  Alltså herregud vad Pernilla måste skratta av alla kommentarer här. Precis som folk skrattar åt WV liksom..

 • Gertrud skriver:

  Javisst ni piggar verkligen upp och har humor önskar jag kunde se livet så som ni ser det , fnissa o skratta mkt, själv är jag dessvärre rätt allvarlig för det mesta. Men uppskattar er!!

 • Mariamaria skriver:

  Du får tukta D-Play! Tidigare har man kunnat pausa och titta vidare om man behöver avbryta, nu går inte det utan man får börja se från början. Måste också säga. att om Bianca trodde att påkörda djur var rådjur överlag så är det jävligt sorgligt. Hur mycket har du pratat med henne, när hon växte upp? Eller för den delen hennes farsa eller mor- och farföräldrar? Känns som hon fallit mellan stolarna big time. Men en härlig familj , visst är ni det. Men upprättelse för Bianca!

 • Naz skriver:

  Att ha hundar utan koppel mellan 1 mars och 30 aug i mark är olagligt. Ungefär som att sitta bak som bildlärare.

 • Helena skriver:

  Svansen får sansa sig lite. Att inte alla, som ni, svansar efter en kändis och känner en blir dyrkan är sunt. Och att inte alla, som Pernilla, lider av mediakåthet samt älskar att vältra sig i svanskommentarer är också enbart sunt. Själv har jag miljoner gånger mer respekt och beundran för folk med yrken inom sjukvården, skolan, polisen etc än en flamsig familj kåt på uppmärksamhet och med noll självinsikt och verklighetsförankring.

  • Sofia skriver:

   Den enda svans som finns härinne är en gnällsvans, som dessutom sprider rena lögner omkring sig.

   • Ludde skriver:

    Nja – lögner är det ju inte precis…..

   • Sofia skriver:

    Jodå Ludde, det är ren lögn att Pernilla drack champagne innan hon övningskörde med Bianca. Hon drack champagne samma dag de kom fram till Dalarna, efter avklarad övningskörning. Därefter, när det inte längre var samma dag, körde hon ensam iväg på gig.
    Hon ”drog inte i handbromsen” och brast ut i asgarv över det, hon tryckte av misstag på fel knapp och blev rädd.
    Sant är att hon förra avsnittet satt i baksätet när Bianca övningskörde, vilket hon själv sedan sa var dumt gjort och att man inte ska göra så. Sant är att hon är ouppmärksam när hon t ex sms:ar medan Bianca övningskör.

   • Ludde skriver:

    Ouppmärksam är allt ett understatement som heter duga……

  • Sara skriver:

   Men då tycker jag inte att du behöver vara här, se programmet och se på sådant du inte respekterar så slipper du irritera dig så mycket hela tiden.

  • Carola skriver:

   Är det nån som behöver sansa sig så är det du. Att jag finner wahlgrens värld underhållande och att jag självklart respekterar dom som personer gör väl inte att jag inte respekterar undersköterskor, lärare, poliser, förskollärare…you name it! Hur tänker du där liksom???
   Jag är 47 år, har humor och tycker om att bli underhållen när jag slår på tv-n…är jag en dålig människa då?? Borde jag skicka blomsterkvastar till brevbäraren, sotaren och rektorn på skolan istället??? För det ena utesluter tydligen det andra i din pyttelilla värld….stackare.

   Hellre ”svans” som du så otroligt originellt svänger dig med, än svulst som du.

   • Nettan skriver:

    Kan bara hålla med dig Carola. Jag hade tänkt svara denna människa men orkade inte kände jag. De du skrev kunde varit jag. Det är inte nån id’e har jag märkt att svara folk som henne längre. Tror att det är en mycket ung o lite korkad människa bakom tangenterna där. Hej!

   • Carola skriver:

    Nettan: Jag förstår dig, orkar själv inte med tokstollarna här, men vill inte heller att dom ska få ta över i kommentarsfältet med sina negativa, aggressiva, bittra åsikter man bara måste vädra.
    Vi andra, vuxna människor som tycker om att underhållas och ser saker för vad det är måste ju ändå vara i majoritet…annars är världen verkligen ur led.

   • Cia skriver:

    Somliga ‘medjamsare’ (som du) tål dock inte att inte alla här inne blåögt beundrar allt P gör o säger…..

   • Sy skriver:

    Vet du när världen hamnade ur led? Då ni stillatigande sket i att bemöta Pias sd kommentar och den efterföljande av kvinnan som ”inspirerades” av henne.

 • Camilla skriver:

  Majoriteten av svenskar sopar sin skit under mattan sa at saga..medans Pernilla med familj visar upp sina goda och daliga sidor! Tycker WV ar sa kul at glo pa, ser fram emot den varje Torsdag! Hoppas du, Pernilla, struntar i alla negativa kommentarer! Erat program ar underhallande och far mig, som just nu mar psykiskt kasst, att skratta och aven kanna igen mig och min familj! Behover mera WV i mitt liv! Sa hoppas pa en sasong till! Ni andra negativa ”downers” kan ju helt enkelt andra kanal! Inte svarare an sa!
  Team Pernilla!

  • Carola skriver:

   Ja eller hur! Härligt med folk som bjuder på sig själva, med skavanker och allt. Det blir mänskligt på alla sätt. Det finns alldeles för mycket tillrättalagt skräp nu för tiden.

 • maggan skriver:

  En undran bara – Ni har inte funderat på om ni har nån sort av diagnos, kanske adhd !!!!! (Pernilla m fam allså)

 • Karin skriver:

  Alla kan göra dumma saker och klanta sig. Skillnad mellan oss andra och familjen Wahlgren är att vi normalt skäms om vi klantat oss i trafiken som skulle kunnat innebära en trafikfara. Vi går inte omkring och berättar vilka dumheter vi gjort. Bianca skriver att familjen själv bestämmer vad som ska visas. Så även om dumheterna är filmade har inte produktionsbolaget rätt att sända avsnittet utan deras medgivande. Jag förstår inte varför man inte utnyttjar sin rätt.

 • mela skriver:

  vi hoppas minst 1000000 säsonger till med er

 • Mari skriver:

  Men snälla människor ge er nu för F.. hur många ska skriva om samma sak kan inte ni göra det privat mellan er istället ni kan väl fixa en egen sida / forum där ni kan mötas och spy galla på Pernilla så slipper vi andra se era förbannade elakheter och åsikter vi har fattat vad ni är för några kryp.

  • Värmländska skriver:

   Mjaaaaa – ‘kryp’ tror jag nog inte vi kan kallas bara för att vi inte jamsar med Pernillas alla beundrare….

   • Beth skriver:

    Värmländska
    Superbra svar på en otrevlig kommentar!!
    Kommentarernas nivå säger mycket om svansarnas intellektuella förmåga.

   • Mari skriver:

    Precis det ni är, små irriterande varelser = kryp! Vore det inte bättre att ni går ihop istället och startar den där gruppen där ni alla tycker likadant är det inte det man gör om man har samma åsikt, men det enda ni är ute efter är att käfta eller hur det går ni igång på. Vad ska ni hitta på när Wahlgrens Värld är slut vad ska ni ha åsikter om då?

   • Ludde skriver:

    När Wahlgrens Värld är slut kommer det förhoppningsvis något bättre och mer givande program som inte har samma förmåga att reta folk……

   • Carola skriver:

    Varför inte hålla till på ett ställe där ni är önskade?

   • Mari skriver:

    Men Ludde och alla gnällsvansar det går faktiskt att låta bli att se programmet fast det fortfarande visas ni kan trycka på fjärrkontrollen så vips så kommer ni vidare ifall alla era TV apparater nu har fastnat på kanal5, så vet ni, ni behöver inte vänta tills det slutar.

   • Sy skriver:

    Mari och alla andra som ber oss stänga av. Problemet är inte att vi inte lan välja bort wv. Problemet är att så länge programmet visas så kommunicerar man att man kan tjäna miljoner på att fastna med väskan i en svängdörr. Ja – det har legat hårt arbete att nå dit för pw (inte riiiktigt för b) men icke desto mindre så tjänar p sina pengar på att låna ut sitt varumärke, blogga (!) och åka på semester i tv. Noll prestationer och ett program som inte förmedlar vad som tagit henne hit utan ”spela bimbo i tv och var glad så är du värd miljoner”. En timme innan visar ordningsvakterna hur de riskerar livet bitvis för vad? Att få miljoner för att flamsa i tv är något jag vänder mig emot oavset jag ser programmet eller inte.

   • Mari skriver:

    Men tror ni verkligen att ni genom era nedsättande kommentarer kommer att kunna ändra på detta? knappast ni jobbar verkligen i motvind och vad får ni ut av det? ingenting ni måste verkligen gå igång på detta är ni likadana annars också bara käftar på och hänger efter folk ni inte gillar, vilket liv. Ta kontakt med Kanal5 istället om ni stör er så mycket det är ändå de som har rättigheterna och tycker att de vill satsa på programmet diskutera med de istället eller varför inte bara byta kanal kl 21 vore det absolut lättaste för alla parter.

   • Sy skriver:

    Mari: nå 100000 här och få en och annan att tänka till eller en assistent på Kanal 5? Well – jag skulle ju inte anställa dig som kommunikatör direkt- mest för att du kallar folk kryp. Av nån anledning är svansen de som är mest nedsättande till motparten. Kan ju säga en del möjligen.

   • Mari skriver:

    Tror knappast du får någon att tänka till eller ändra mening genom din propaganda utan du vill bara irritera men du får antagligen ingen uppmärksamhet annars så det här fega sättet är det enda alternativet. Vill man påverka något brukar man gå till chefen inte den anställda det brukar inte ge något.

   • Sy skriver:

    Haha du är obetalbar. Keep it vinning. We love it. ❤️😂😂😂❤️

   • Mari skriver:

    Vinnig vad betyder det?

 • Oscar skriver:

  Hej Pernilla hur kommer det sig att Emilio och Vito heter Ingrosso men att Nicola heter Perrelli?💕

  • Lotta skriver:

   Nikola och Charlotte tog det namnet när dom gifte sig. Och om jag inte minns fel så är det Nicolas mammas flicknamn

 • Sara skriver:

  Pernillas sk humor skiter jag i för den har jag aldrig begripit men det är riktigt stor humor att människan hyllar sig själv med en oändlig jag menar oändlig inklipp från sitt eget instagramflöde som BARA handlar om hur underbar hennes show är, kallar det Underbar feedback och så löser man kommentarerna på det här inlägget samtidigt som ett lågvattenmärke nåddes på tittarsiffrorna igår. 😂😂😂 Det är humor det. Tack för att du BJUDER på dig själv på alla sätt och vis.

  • Nettan skriver:

   Ja jag vågar ju knappt skriva haha då jag blir kallad svans, men jag vill bara säga att jag kan förstå att Pernilla lägger ut kommentarer från instagram här, med tanke på att det finns en del här som ihärdigt vill påtala hur hemskt WV är.

   Om jag går till mig själv och hade fått mycket negativitet om något jag delar med mig av så hade jag gjort samma sak. Betyder inte att jag måste bevisa nåt eller har dåligt självförtroende som någon skrev.

   Glad fredag☺

   • Carola skriver:

    Det är ju inte förrän kritikerna här vågar sig på att kritisera på instagram, som dom får någon som helst substans i sin kritik…eller hur? Fegisar som gömmer sig bakom anonymiteten räknas inte. Dom kan sladdra på i evighet utan att det tar det minsta lilla.

 • Maria skriver:

  Jag fattar ingenting, var inte Bianca och Benjamin på en intensivkurs och tog körkort? Eller har jag drömt det?

1 2 3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram