Underbar feedback!!

Wahlgrens_värld_S02E11_Dalarna_vj65zs

 

Tusen Tack alla ni som skriver så sköna och härliga kommentarer efter varje nytt avsnitt av ”Wahlgrens Värld”! 

Det gör oss jätteglada!!  ❤️🎈   Vi älskar ju att underhålla och framförallt att få folk att skratta – så inget gör oss gladare än när folk skriver att dom skrattar åt programmet så att tårarna sprutar!  :-)

Jag har sagt det förut – att på min Instagram är det som en enda stor kärleksfest efter varje nytt avsnitt!

Så här ser såg ett axplock ut efter kvällens avsnitt :

 

 

 

 

img_5554.jpg

img_5551.jpg

img_5558-1.jpg img_5552.jpg
img_5556.jpg img_5555-1.jpg
img_5553.jpg

 

img_5558-1.jpg

img_5559.jpg

Så himla underbart med sån härlig feedback!! 😍🙌

 

Och ni få som ”rasar” här på bloggen över Biancas bilkörning …  Ni tror väl inte på fullt allvar att Bianca är den första människa som har övningskört lite svajjit …?! Det är liksom därför det heter ö v n i n g s -körning. För att man ö v a r sig på att köra bil….

 

Gårdagens avsnitt , samt alla övriga avsnitt kan ni se på Dplay – dvs HÄR!

131 reaktioner på “Underbar feedback!!”

1 2 3
 • Lillemor skriver:

  Hej på er!
  Älskar eran härliga humor och er härliga familj.
  Hoppas ni fortsätter med flera säsonger av Wahlgrens Värld. Är en höjdpunkt på veckan när ett nytt avsnitt kommer.
  Såg nyhetsmorgon och håller med om att negativa kommentarer ska memötas med skratt och positiva tankar.
  Låt det bara rinna av.
  Ha en bra dag!

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Exakt så! Om alla hade nära till skratt och positiva tankar vore jorden en härligare plats. Och så även det här kommentarsfältet. 😉

 • Beth skriver:

  Sofia
  Förstår inte din kommentar. Sanning och lögn? Apropå vadå?

  • Sofia skriver:

   Du får läsa mina kommentarer, orkar inte upprepa. Konstaterar att flera i den grupp som säger sig stå för sans och förnuft, och kallar övriga för ”korkade” och ”svansar”, uppenbart är de som saknar förmåga till kritiskt tänkande. Det går utmärkt att svänga sig med påståenden såsom att Pernilla suttit full brevid en övningskörande Bianca, det sväljer ni utan ifrågasättande eftersom er tro är att alla som ogillar Pernilla talar sanning. Där har du en korkad grundinställning.
   Det finns dessutom en gräns för när påståenden inte längre är kritik eller en åsikt, utan ärekränkning.

   • Beth skriver:

    Sofia
    Håller ned dig om EN sak. Att vi alla bör undvika ärekränkningar. Men en artist, en film, en teaterpjäs får recensioner. Ibland positiv ibland negativ. Apropå kritiskt tänkande. Visa mig på en enda gång som en ”svans ” har någon ifrågasättande kommentar. Allt ni skriver är ett överdrivet smicker.

   • Sofia skriver:

    Beth – WV ger mig något jag värderar, jag ger tillbaka genom positiv feedback. Det är faktiskt inte svårare än så.
    Pernilla är en person jag inte känner, hennes jobb är att underhålla och det är som sådan jag relaterar till henne. Mina förväntningar på henne är därför inte att hon ska vara ett föredöme i allt hon gör och säger, uppfostra mina barn eller vara politiskt korrekt. Tvärtom kan man ju säga, det skulle inte bli mycket till underhållning av det. Jag gillar hennes personlighet och humor, att hon tjänar bra, har bra självförtroende etc. Om jag inte gjorde det så skulle jag undvika hennes blogg, program och podd. Inte lägga ansvaret för mitt ogillande på henne.

   • P skriver:

    Men Sofia, varför kan du inte acceptera att alla inte tycker som du?! Och hålla på och försvara hela tiden, du kommer inte heller omvända nån kritiker precis som du tjatar om det omvända…

 • Alex skriver:

  Alltså din GULA tröja du har på dig när du åker till ditt gig i Dalarnai sista avsnittet av Wahlgrens ……var är den ifrån? Sååååå fin!!!💛❤️

 • Nina skriver:

  Christina
  Det finns en tredje variant av kommentatorer. Vi som reflekterar över vad som är rätt eller fel, dålig eller bra humor, korkat eller smart. Reflektion verkar vara en egenskap som svansar är i total avsaknad av. Tycker ni NÅGONSIN att det P gör är fel eller dåligt? Man får säga sin mening om artisteri ( tänk filmrecensioner o d så förstår du), så länge det inte är kränkande personliga påhopp.

 • Sandra,Jkpg skriver:

  Ni är bäst ❤️❤️❤️😍😍😍

 • Marie A skriver:

  Hej Pernilla älskar Wahlgrens värld och hoppas verkligen att ni kommer tillbaka med en 3 e säsong efter den här ni är en sån härlig familj som verkligen bjuder på er själva , älskar er härliga Wahlgren/Ingrosso familj Men jag hoppas verkligen att du kommer att ge ut fler skivor Pernilla du är så bra, saknar alla härliga Julkonserter med dig Christer S Charlotte och alla som var med och vi hade verkligen roligt tillsammans med er efter varje konsert kram till dig och hela din familj

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Tack gulliga du! Ja, jag sitter faktiskt jus tau och lyssnar igenom mina gamla album och inser hur mycket bra låtar jag faktiskt har spelat in. Och vilka FETA produktioner!!! Ska ta mig i kragen och ta upp musiken igen.. Lovar…!

   • Lina skriver:

    Jaaaa!!!!!Det vore fantastiskt! Var inne på Youtube häromdagen för att kolla Biancas senaste vlogg och fick upp en massa sköna gamla klipp med dig, allt från Solstollarna till Razzel. För att inte tala om Morgonstjärnan, jullovsprogrammen du gjorde med Torsten Flinck. Älskade din klädstil (även) då och just i de programmen hade du olika klänningar och outfits i collegetyg. Jag sydde mycket av mina egna kläder på den tiden så kopierade bland annat en röd collegeklänning och en lila dress som du bar i den serien. Brett svart bälte hade jag också förstås, liksom strassmycken och nitarmband😎 OMG vilken nostalgitripp att se de där klippen igen. För att inte tala om alla bra låtar. En som jag nästan hade glömt var ”Kom”. Otroligt bra! ”Våga vinn” var en annan favorit. Och ”Faces in the crowd”. Ja, det finns hur mycket som helst. Varför inte ett samlingsalbum (ja, jag säger fortfarande album) med alla hits + några nyskrivna låtar. Passar ju bra när det är jubileum. Vi är många som skulle älska det. Du har ju så mycket spännande för dig nuförtiden, men för mig är du först och främst artist. Glöm inte bort dina musikaliska gåvor mitt i allt annat. Stor kram och lycka till med nya showen.

 • Elenor skriver:

  Ja underbar feedback du fått på Insta men här i bloggen är det inga trevliga kommentarer. Läste att era tittarsiffror har kraftigt gått ner, trist för er. Jag har inte börjat kolla på säsong 2 ännu då det går samtidigt som min favvoserie Syrror på tv 4. Ska ta mig en helg när grabben är hos mormor/morfar och kolla på alla avsnitt i sträck 😉

 • Lena skriver:

  Din mamma är ju bara för härlig 😄
  Hade jag varit du, så hade jag stängt ner kommentarsfältet. Inga trevliga saker som skrivs här.
  Vad är det konstiga behov en del har ? När dom varken gillar Wahlgrens värld, bloggen att ta sin tid att se på det… för mig är det helt ofattbart… Och nej, man behöver inte gilla det, men vad är det som driver en till att då fortsätta. Svara gärna på det !!

  • Christina skriver:

   För min del så tror jag att dessa människor som skriver mer än vanlig kritik här dvs fula o påhoppande ord o påståenden är blyga och kanske inte ” sedda” i livet. Här får man chansen att häva ur sig saker o må lite bättre ett litet tag. Att få ” hugga” o svara tbax och få ur sig lite vad jag tror frustration över sig själv i sin annars så trista närvaro.

   Sen finns det klart dom som verkligen ÄR dumma o dömande, men dom är nog få. Det är klart ingen som är rädd här heller att Pernilla kollar upp vederbörande. Jag får för mig att många andra bloggare skulle ta tag i den värsta sorten på sin blogg o blocka, går de? Men P lägger inte den tiden ( tror jag) kanske hon gjort, vad vet jag. Finns alltför många här så det tar nog tid att gallra hehe…

   Detta är vad jag tror iaf! Trevlig lördag 💚

   • Lena skriver:

    Ja, så är det kanske 😄
    Trevlig helg du oxå 🌺

   • T skriver:

    Jag för egen del skriver för att jag Tyler det är kul och för att jag tycker p är urkorkad ibland. Jag har det bra på mitt håll på massa sätt men tror alla har olika behov då de skriver här :). Trevlig helg.

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Ja, tröttsamt är ordet!

 • Inger Olander skriver:

  Hur kan du ens komma på att sätta dig i baksätet när Bianca kör? Hon har klarat uppkörningen men inte teorin…

  • Mari skriver:

   Detta har Pernilla svarat på tidigare så gå tillbaks och läs så får du svar. Frågan har dessutom ställts många gånger men det borde väl räcka med ett svar ändå.

 • Anna K skriver:

  TACK TACK TACK för ett asbra program, det behövs verkligen i denna skitnödiga prettovärd som alltför ofta omger oss 2017. Ni är raka motsatsen, tycker ni är bra för Sverige och svenskarna ur ett miljöhälsoperpektiv. Mera Wahlgrens värld åt folket!!!

 • HS skriver:

  Jag håller med kloka mamma Christina. Bättre att vara naturlig.

  https://www.expressen.se/noje/schollins-ilska-efter-pernillas-ingrepp/

 • Jörgen skriver:

  Tack för ett bra tv program
  😊 men en nyfiken fråga ni var o hälsade på din brorsa o körde upp i en vw, men när du skulle giga så körde du i en fiat???

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Det spelades in vid två olika tillfällen. Men i programmet vill man att det skulle verka som att det var samma dag.

   • Jörgen skriver:

    Tack för svaret
    😊
    O tack för ett bra program, en fråga, tycker du aldrig att det är jobbigt o exponeras hela tiden?
    Tycker själv det är jobbigt om man ska hälsa välkomna när man har fest 😉

1 2 3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram