Underbar respons, fina paket & Turnéhelg igen!

Glad ”Första december” på er!!!

Tänk vad fort tiden går!!

Om bara 23 dagar kommer Tomten och vi firar Jesus – och min födelse!!! 😉

OJ, vilken FEST va?!  😀

 

Såg ni ”Wahlgrens Värld” i går?!
img_6419.jpg

 

Bianca gör tummen upp för den positiva responsen! 👍😘   

TUSEN TACK alla fina ni för alla gulliga, härliga , glada ord  efter gårdagens avsnitt!

 

Och EXTRA härligt att få det HÄR smsét av av vår Exekutiva Producent Susanne på Kanal 5 , på morgonkvisten :

 

 

img_6684.jpg

 

Sååå himla kul!!! 

Särskilt som vi lägger ner oerhört mycket tid på varje avsnitt,  och bjuder så mycket på oss själva som vi faktiskt gör..!   Då känns den fantastiska responsen och tittarsiffrorna som lön för mödan – verkligen!!  🙌
Bild 2017-11-22 kl. 22.05 #3
Så TACK för all uppskattning!!! 💕

 

img_6648.jpg

 

Apropå uppskattning, så fick både jag och Theo fina Julklappar/ för tidig födelsedagspresent av mitt trogna fan Malin när vi sågs sist på MiNilla.   Theo fick en cool Disco-lampa som han blev jätteglad för!

 

img_6649.jpg

img_6651.jpgimg_6652-4.jpg

 

Tack fina Malin för presenterna!!  🙏💕

 

 

img_6591.jpg

 

Så här såg jag för övrigt ut när Malin började att gilla mig.  Mitt allra första Idolkort – 16 år gammal!   :-)

 

Även DINO känner av att det är snart är Jul!  🐈🌲

 img_6621.jpg

 

Djuraffären Arken Zoo , som ligger granne med MiNilla , hade lämnat ett paket till Dino! 🎁
img_6624-3.jpg

Klart att Dino ska ha en egen adventskalender!! :-)  Tusen tack Arken Zoo! 

 

Annars har mina dagar sett ut som följer…

 

img_6669.jpg

 

Planering av min kommande Show med världens bästa gäng!!! 

 

img_6667-1.jpg

 

Middag hemma med mina hemmaboende killar.

 

img_6665-1.jpg

 

Alltid fotbollsklädd,  haha….! 😍
img_6416-1.jpg

 

Glad nyhet är att den här blusen som många av er gillade och har frågat efter är i produktion nu , och kommer strax ut i butik! 

 

img_6701-3.jpg
Nu är det helg – vilket betyder ”Sunes Jul” på Turné igen!  

Linköping  – Göteborg – Malmö –  står på turnéplanen denna gång!

Hoppas vi ses!  👋

70 reaktioner på “Underbar respons, fina paket & Turnéhelg igen!”

1 2
 • Mani skriver:

  Snälla, jag BER dig! Vaaaart har du införskaffat dina bordstabletter? De är så galet fina att jag förlorar sömn om nätterna! Det mörka med det guldiga är ju bara för snyggt!
  Och självklart; hela du och din familj är ljuvliga!

 • Anders skriver:

  Och ja. Rörigt. Men släng in Anders Öfergård. Skulle vara underbart att se honom jazza omkring med dig och visa dig hur världen egentligen ser ut.

 • Anders skriver:

  Släng in Anders Öfergård på heltid i den gör soppan så vi för real drama. ÄLSKADE Arga snickarn VIP med er. Shit vad kul det vore. Kanske en datingsåpa. Då skulle dDet är väl klart att du är hårdhudad – du har haft ett HELVETE. Då jag ser dig ser jag en liten flicka i ett stort kalt rum där väggarna släpper igenom ett vagt discodunk av din nyfunna riktigt stora berömmelse och flickan säger: älska mig för den jag är.
  Du är helt hög på den kärlek som du får nu och som en kolatorsk söker du högre och högre kickar för att bli älskad. Du vänder ut och in på dig till hälften och bjuder på extra allt. Bianca gör det till 100% och det gick precis som jag trodde det skulle gå men hon ger hela sig. Hur skulle du våga visa hela dig då du är så rädd att bli sårad? Ingen känner dig. Ingen. Utom dina ex och närmsta vänner. Vi vet ingenting om dig som berättar vem du är på djupet. Jag tror inte du vågar visa det för någon och hur ska du då nånsin kunna bli älskad och få der du saknar? Vill inte du likt dina föräldrar sitt och hålla någon i handen då du är gammal? Men istället för att våga öppna dig har du blivit helt torsk på att bli älskad av de som aldrig kan ge dig det du söker. Jag tror inte du gjort wv i mer än en säsong om du haft en man för kag tror du hade velat tagga ner på ditt köndisskap då och bara vara med honom. Jag söker inga svar av nån här. Inte mening stt va elak utan tvärtom. et bli ordning på dig också kanske. Av honom kunde du iaf ta kritik. Underbart avsnitt. Slår alla wv-avsnitt. Snälla make it happend.

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Jag vet inte riktigt vad du vill med din röriga kommentar . Jag har inte fått någon ”ny berömmelse” genom programmet som du verkar tro . Jag har alltid haft trogna fans och en underbar publik, så det är lite lustigt att du tror att jag går i gång på att få uppmärksamhet nu – efter 40 år i branschen …?! Att gå från att vara relativt okänd 17-åring till att i stort sett ALLA visste vem jag var – DET var en omställning . Men att jag nu 5 melodifestivaler , ett antal musikaler , Julshower och TV-program senare gör ”Wahlgrens Värld” är knappast något som förändrar min värld….! UPPSKATTNINGEN däremot gör mig jätteglad ! Precis som när jag och brorsan gjorde Nicke & Nilla – en oerhört omtyckt TV-serie!!
   Och jag har absolut inget behov att bjuda på mig själv MER än vad jag gör nu, eller blotta mitt inre. Det vi gör är underhållning. Inget djupt. Och sjävklart hade jag inte gjort en realityserie om jag hade bott med en man – som antagligen inte hade velat vara offentlig. Om jag träffar en man så kommer ni inte att få se honom på TV. Det kan jag lova…!

   • Anders skriver:

    Pernilla. Ditt svar är bevis nog för att åter igen bevisa mina påståenden. Du blir väldigt upprörd varenda gång någon kritiserar dig. Som om varje ord gör ont. Jag tycker synd om dig. Jag menade inget illa. Ändå är du där och skriver att ALLA visste vem du var. Berömmelse, kärlek är så viktigt för dig. Du har gjort allt för att visa upp dig. Mer än någon annan artist i hela Sverige.
    Nej om du nu träffar en man så hoppas jag VERKLIGEN du har vett nog att hålla honom utanför media. Men Theo är med mkt mindre nu. Jävligt klokt beslut av någon. Tror dock tyvärr inte det var ditt.

   • Pernilla Wahlgren skriver:

    Upprörd ?! Inte det minsta. Men jag har vett nog att förklara mig klart och tydligt mot amatör-psykologer som skriver kommentarer om mig som inte har någon som helst verklighetsförankring. Theos pappa tycker att vår serie är jätterolig , och tycker t om att Theo är med för litet. 😉 Att han är med mindrenu, är inget ”beslut” vi har tagit , utan han är med när det passar helt enkelt . På 80-talet fanns det endast 2 TV-kanaler och utbudet av artister var mycket mycket mindre än var det är idag, så slog man igenom då som jag gjorde i Melodifestivalen så visste större delen av Sveriges befolkning vem man var. Just därför blev Piccadilly Circus en låt som varenda svensk som var med på 80-talet känner till. Berömmelse är inget jag söker . Den har alltid funnits i mitt liv mer eller mindre beroende på vad man är aktuell med. KÄRLEK däremot ÄR viktigt för mig! Varför skulle det INTE vara det?! Det stör uppenbarligen dig att jag har en egen Realityserie och att den får så mycket uppmärksamhet. Det är tyvärr ingenting jag kan göra något åt.

  • Carola skriver:

   Anders: Mår du verkligen bra? I all välmening, gör du inte det så sök hjälp. Mår du bra och ändå är så förvirrad som du verkar…🤔 Så förstå att det är omöjligt för andra att förstå vad du surrar om när du rör till det som i texten ovan.

  • Anders skriver:

   Bra med Theo. Jag tror du själv är lite amatörpsykolog. Sorry men jag köper det inte. Nånstans.

  • Carin skriver:

   Att du ens kommenterar så p visar att du bryr dig. 😂😂😂 Du kan ju lura nån annan med ditt ”självförtroende”.

 • Marielle skriver:

  Erat program är fantastiskt! Höjdpunkten på hela veckan. ❤️
  Är det Suzanne Lassar som är er producent? Har i jobbet haft möjlighet att ha kontakt med henne för en annan produktion på Kanal 5 – och vilket klippa hon är! Fantastisk kvinna!
  Och är det inte hon – så hoppas jag att din Susanne är minst lika fantastisk 😍

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Ja eller hur?! Vi har turen och glädjen att få jobba med BÄSTA teamet!!!

   • Marielle skriver:

    Med vad roligt att det var hon! Då är ni verkligen i trygga händer. Suzanne är verkligen ett proffs! Ser fram emot fler härliga avsnitt! 😍

   • Pernilla Wahlgren skriver:

    Marielle! Nej men Gud nu tänkte jag fel. Susanne Söderberg heter hon!!

 • Lena M skriver:

  God förmiddag.
  Den är verkligen supersnygg , blusen i din nya kollektion. jag har lite problem att skriva detta inlägget, då jag har en 3 månaders busig kattbebis som vill vara med på tangentbordet….
  Jag vill önska dig och din härliga familj en fin första advent,.
  Kram

 • Conny Stavros skriver:

  Hello!
  Wahlgrens värld.
  🌟Jag gratulerar till fina tittarsiffror Pernilla. Jag säger det igen Sverige 322,000. Njut Pernilla Wahlgrens värld kanal 5…

 • solveig skriver:

  Jag håller med. Veckans Wahlgrens värld var ett lågmärke i dålig stil. Att som 50-årig mamma medverka till detta snusk, sjunga om kukar och Benjamin som får röven rakad. Vad är det för ett produktionsbolag som inte censurerar sånt utan låter det visas. Men TV5 är ju som bekant en skitkanal som sänder sånt andra kanaler tackar nej till.

 • Klara skriver:

  Ja jag har en kompis som har rakat sin sons pung och hon är en underbar människa o mamma då jag vet inte riktigt vad vi lägger in sunt o inte 😂

 • HS skriver:

  Kollar på Wahlgrens värld varje torsdag. Lite varierande kvalitet, skulle jag säga. Men jag tittar…

  https://www.savinglinnea.com/

1 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram