Benjamin – SÅ stolt över dig! Vilken jäkla leverans!!!

img_4709.jpg

 

ÄLSKADE UNGE!!!

Älskade begåvade grymma Benjamin – som klev ut på scenen i den fullsatta Arenan i Lissabon och levererade sitt nummer BÄTTRE än någonsin!   Hur avslappnat, säkert och grymt som helst inför över 200 miljoner tittare!  Vilken  jäkla stjärna du är, Benji!!! ⭐️❤️

Jag är så oerhört STOLT över min Benjamin  –  och det ska HAN också vara – över sig själv!

 

MEN –  vilken nervpers det blev där ett tag under omröstningen…! 😁😱

Det började lugnt och metodiskt med många 8:or och 6 :or från de Internationella Jury-grupperna runt om i Europa. 

 

img_4661.jpg

 

Man tänkte att ; ”Det här är bra.  Han kommer kanske inte att vinna , men han ligger ju stadigt uppe  i toppen iallafall…!”

Men sen! När den ena tolvan efter den andra började ramla in , och han drog ifrån både segertippade Cypern och Israel , så blev det plötsligt riktigt pirrigt ,  nervöst och härligt på en och samma gång här hemma!

 

img_4702.jpgaaaaa969fe51-8e8f-4497-9184-49cf4b4cdd15

 

SÅ underbart att se Benjamins genuina glädje i rutan efter varje tolva!  Som blev till hela ÅTTA stycken när alla länder hade röstat klart!   Näst flest 12:or,  efter Österrike!

 

img_4745.jpg

 

Och så kom då folkets röster och vi satt på helspänn…!  –  Och så blev det världens antiklimax när de endast slutade med 21 poäng…!  :-(   Snopet värre!

 

img_4699.jpg

 

Märkligt kan tyckas, men uppenbarligen gick inte det moderna och minimalistiska hem i stugorna lika bra i övriga Europa som i Sverige…?!   Här gillade man mer pyro och tokigheter tydligen!  :-)

 

ert

 

Det vinnande bidraget från Israel, var ju så långt ifrån Benjamins nummer och musik man kan komma.

 

Det blev ingen vinst – MEN –  Sverige hamnade ändå bäst av alla Nordiska länder med sin 7:de placering  – och Top 10!   Det är inte fy skam det heller! 👏🎈

 

img_4724.jpg

 

Så än en gång.  Benjamin, du ska bara vara STOLT över Din insats i Eurovision Song Contest 2018!  👊❤️

 

img_4551-1.jpg

 

För att inte tala om hur fint han har skött all PR och Press i Lissabon!  👏   Alltid charmig och intresserad och väldigt verbal med ett brett vokabulär på engelska –  samt grymt uttal!

 

img_4554.jpg

 

Så här kloka ord sa Benjamin när han intervjuades efteråt på final-festen !   Klicka HÄR för att se! 

 

Och här är ett klipp till  – som visar hur empatiskt och ”sund” han är, Benjamin.  Kolla HÄR!

 

img_4746.jpg

 

Grattis Svenska teamet till ett väl utfört jobb !  MVG!!! 😘🎈🎉🌟

 

img_4660-1.jpg

 

Så oerhört imponerad av dessa fem också , som körade backstage och fick till alla de luftiga kör-svaren och all backing vokals med den äran!!!

 

img_4666.jpg

 

Benjamin har verkligen älskat att få representera Sverige i Eurovision, och han är enormt tacksam över det svenska stödet!  🙌😍

Nu ska det bli spännande att få följa Benjamins utveckling i framtiden-  både som artist och låtskrivare!

Det börjar ju bra!! 😻

Även om Dance you off inte fick folkets röster i Eurovison – så är det uppenbarligen väldigt många som gillar låten ändå ute i världen!

 

Ahlborg-Melodifestivalen-2018-Karlstad-584-DSC09006

 

Så här stod det i dagens Aftonbladet : 

 

”Benjamin vann inte folkets röster , men popularitet kan dock mätas på flera olika sätt och ser man till Spotify är Benjamin Ingrosso den klara vinnaren

”Dance you off” har nära fyra gånger fler spelningar än Israels vinnarlåt.

På Spotify dominerar svensken.

Låten ”Dance you off” har spelats över 12 600 000 gånger hos musiktjänsten. Inget annat bidrag i finalens startfält har spelats fler gånger.

Israels Netta, med vinnarlåten ”Toy”, har endast 3,3 miljoner spelningar. Cyperns Eleni Foureiras ”Fuego” har 2,5 miljoner.”

img_4762.jpg

Och i Expressen :

”Benjamin Ingrosso slutade på sjunde plats efter den dramatiska röstningen då tittarna svek den 20-åriga sångaren i sista stund. Men snabbt efteråt fick han sin revansch – svensken dominerar nämligen på musiktjänsten Spotify.

Hans låt ”Dance you off” har spelats över 12 600 000  gånger hos musiktjänsten. Det finns inget annat bidrag i finalens startfält som har spelats fler gånger.”

 

Detta betyder så klart oerhört mycket för Benjamin, då hans mål är att nå ut med sin musik inte bara i Sverige – utan i hela världen!

Så här skriver Anders Nunstedt  i Expressen :

”Benjamin Ingrossos sjundeplats var snöplig, men också hedersam.

Och kanske är den bara bra för framtiden. 

Långsiktigt kan det här ha varit det bästa resultatet för Benji. Han klev in på en av musikvärldens största scener, och han levererade.

Ingrosso slipper vinnarens ok i fortsättningen. Den Eurovisionstämpel, som är så svår att tvätta bort.

Han kan dansa vidare mot en lysande framtid.”

 

17293734
😍❤️🌟

 

46 reaktioner på “Benjamin – SÅ stolt över dig! Vilken jäkla leverans!!!”

1 2 3
  • B-M skriver:

    Benjamin representerade Sverige med den äran och gjorde oss jättestolta!! Trevligare och ödmjukare kille får man leta efter, och framförandet gick super! Ska bli spännande att följa hans karriär framöver :)

1 2 3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram