Benjamin – SÅ stolt över dig! Vilken jäkla leverans!!!

img_4709.jpg

 

ÄLSKADE UNGE!!!

Älskade begåvade grymma Benjamin – som klev ut på scenen i den fullsatta Arenan i Lissabon och levererade sitt nummer BÄTTRE än någonsin!   Hur avslappnat, säkert och grymt som helst inför över 200 miljoner tittare!  Vilken  jäkla stjärna du är, Benji!!! ⭐️❤️

Jag är så oerhört STOLT över min Benjamin  –  och det ska HAN också vara – över sig själv!

 

MEN –  vilken nervpers det blev där ett tag under omröstningen…! 😁😱

Det började lugnt och metodiskt med många 8:or och 6 :or från de Internationella Jury-grupperna runt om i Europa. 

 

img_4661.jpg

 

Man tänkte att ; ”Det här är bra.  Han kommer kanske inte att vinna , men han ligger ju stadigt uppe  i toppen iallafall…!”

Men sen! När den ena tolvan efter den andra började ramla in , och han drog ifrån både segertippade Cypern och Israel , så blev det plötsligt riktigt pirrigt ,  nervöst och härligt på en och samma gång här hemma!

 

img_4702.jpgaaaaa969fe51-8e8f-4497-9184-49cf4b4cdd15

 

SÅ underbart att se Benjamins genuina glädje i rutan efter varje tolva!  Som blev till hela ÅTTA stycken när alla länder hade röstat klart!   Näst flest 12:or,  efter Österrike!

 

img_4745.jpg

 

Och så kom då folkets röster och vi satt på helspänn…!  –  Och så blev det världens antiklimax när de endast slutade med 21 poäng…!  :-(   Snopet värre!

 

img_4699.jpg

 

Märkligt kan tyckas, men uppenbarligen gick inte det moderna och minimalistiska hem i stugorna lika bra i övriga Europa som i Sverige…?!   Här gillade man mer pyro och tokigheter tydligen!  :-)

 

ert

 

Det vinnande bidraget från Israel, var ju så långt ifrån Benjamins nummer och musik man kan komma.

 

Det blev ingen vinst – MEN –  Sverige hamnade ändå bäst av alla Nordiska länder med sin 7:de placering  – och Top 10!   Det är inte fy skam det heller! 👏🎈

 

img_4724.jpg

 

Så än en gång.  Benjamin, du ska bara vara STOLT över Din insats i Eurovision Song Contest 2018!  👊❤️

 

img_4551-1.jpg

 

För att inte tala om hur fint han har skött all PR och Press i Lissabon!  👏   Alltid charmig och intresserad och väldigt verbal med ett brett vokabulär på engelska –  samt grymt uttal!

 

img_4554.jpg

 

Så här kloka ord sa Benjamin när han intervjuades efteråt på final-festen !   Klicka HÄR för att se! 

 

Och här är ett klipp till  – som visar hur empatiskt och ”sund” han är, Benjamin.  Kolla HÄR!

 

img_4746.jpg

 

Grattis Svenska teamet till ett väl utfört jobb !  MVG!!! 😘🎈🎉🌟

 

img_4660-1.jpg

 

Så oerhört imponerad av dessa fem också , som körade backstage och fick till alla de luftiga kör-svaren och all backing vokals med den äran!!!

 

img_4666.jpg

 

Benjamin har verkligen älskat att få representera Sverige i Eurovision, och han är enormt tacksam över det svenska stödet!  🙌😍

Nu ska det bli spännande att få följa Benjamins utveckling i framtiden-  både som artist och låtskrivare!

Det börjar ju bra!! 😻

Även om Dance you off inte fick folkets röster i Eurovison – så är det uppenbarligen väldigt många som gillar låten ändå ute i världen!

 

Ahlborg-Melodifestivalen-2018-Karlstad-584-DSC09006

 

Så här stod det i dagens Aftonbladet : 

 

”Benjamin vann inte folkets röster , men popularitet kan dock mätas på flera olika sätt och ser man till Spotify är Benjamin Ingrosso den klara vinnaren

”Dance you off” har nära fyra gånger fler spelningar än Israels vinnarlåt.

På Spotify dominerar svensken.

Låten ”Dance you off” har spelats över 12 600 000 gånger hos musiktjänsten. Inget annat bidrag i finalens startfält har spelats fler gånger.

Israels Netta, med vinnarlåten ”Toy”, har endast 3,3 miljoner spelningar. Cyperns Eleni Foureiras ”Fuego” har 2,5 miljoner.”

img_4762.jpg

Och i Expressen :

”Benjamin Ingrosso slutade på sjunde plats efter den dramatiska röstningen då tittarna svek den 20-åriga sångaren i sista stund. Men snabbt efteråt fick han sin revansch – svensken dominerar nämligen på musiktjänsten Spotify.

Hans låt ”Dance you off” har spelats över 12 600 000  gånger hos musiktjänsten. Det finns inget annat bidrag i finalens startfält som har spelats fler gånger.”

 

Detta betyder så klart oerhört mycket för Benjamin, då hans mål är att nå ut med sin musik inte bara i Sverige – utan i hela världen!

Så här skriver Anders Nunstedt  i Expressen :

”Benjamin Ingrossos sjundeplats var snöplig, men också hedersam.

Och kanske är den bara bra för framtiden. 

Långsiktigt kan det här ha varit det bästa resultatet för Benji. Han klev in på en av musikvärldens största scener, och han levererade.

Ingrosso slipper vinnarens ok i fortsättningen. Den Eurovisionstämpel, som är så svår att tvätta bort.

Han kan dansa vidare mot en lysande framtid.”

 

17293734
😍❤️🌟

 

46 reaktioner på “Benjamin – SÅ stolt över dig! Vilken jäkla leverans!!!”

1 2 3
 • silvia skriver:

  Vilket kille och han levererade och kan dansa vidare mot lysande framtid!!

 • Maria+P skriver:

  Jag ger blanka f*n i mellotittarnas röster. Din Benjamin är en världsstjärna snart, mycket snart. Vilken kille, vilken låt, vilket gäng bakom produktionen! Man blir bara lycklig!

 • Trine skriver:

  Hei!
  En liten hilsen fra Norge 😊 Du har all grunn til å være stolt av Benjamin. Han hadde det beste nordiske bidraget og jeg tippet han blant de 3 første. Jeg tror han fikk få stemmer av titterne fordi hans opptreden var for lite publikums vennlig. Lignet mer enn video, men dette er ikke Benjamin sin skyld men de som laget hans opptreden. Han sang bra live, men man må ha det lille ekstra som faktisk både Kypros og Israel hadde. Stemte på Benjamin selv om Kypros var min favoritt. Man må ha kontakt med publikum hele veien. Rybak fikk også høyere poeng enn Benjamin selv om sangen var dårligere, men fremføringen betyr like mye som sangen. Benjamin hadde klart å sjarmere Europa på sin egen måte tror jeg og kanskje blitt 1 eller 2. Jeg tror han har akkurat det som skal til for å bli en flott artist. Lykke til 👍😊

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   TRINE; Ja, det är svårt att säga , men det kanske var så. Han kom ju med något vådligt nytt och gjorde faktiskt något som ingen har gjort tidigare i Eurovison . Ett nummer som var mer som en musikvideo än som en Arena-show. Så det kanske föll på det. Men å andra sida är det väldigt modigt och vågat att göra det som man själv tror på och inte bara följa strömmen! Jag förlorade också röster i Mello – 85 för att jag var för ”tuff”, svartklädd och vågad för Juryn -. Men jag stod på mig , och vägrade förändra mitt nummer – och det är jag stolt över i dag. Även om det gjorde att jag inte vann. Benjamin har framtiden för sig . Med eller utan Eurovison- vinst!

   • BE skriver:

    Visst har han framtiden för sig. Han kan få ett rejält genombrott – eller inte. Det visar sig så småningom. Hur det går ”står skrivet i stjärnorna”.

   • Trine skriver:

    Man trenger absolutt ikke å vinne Eurovision for å få en flott karriere. Det ble jo starten på din karriere og det er jo ganske positivt 👍Det er mange tidligere vinnere som forsvinner like fort, men jeg har tro på Benjamin og det er nok kun starten dette her. Jeg følger med på Wahlgrens verden og dere er en flott og underholdende familie. Stor hilsen fra Norge 😊

 • Annika skriver:

  Har inte följt vare sig Mello eller Eurovision. Inte hört ett enda av lördagens bidrag, men idag var jag ju tvungen att lyssna på vinnarlåten. Jag skriver inte det jag vill egentligen, men vad i helvete?! Kasst.

  7:e plats är ingen dålig placering alls! Mycket bra jobbat.

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Annika ; Nej en 7deplacering är verkligen inte fy skam och Benjamin är verkligen överlycklig för Juryns åtta 12:or!!!

 • Iréne Larsson skriver:

  Hej pernilla!

  Förstår du är så stolt över Benjamin! Så duktig han var och som han levererade!
  Att han ”bara” kom på sjunde plats spelar egentligen ingen roll för det var bl.a hans låt och de andra som stred i toppen man minns.
  Jag förstår mig inte på det där med folkets röst. Varför sitta i timmar o vänta på resultatet när de som knappt inte fått några poäng segalr upp bland de tio bästa?
  OM man ska ha folkets röster med borde de också få ge max 12 poäng.
  Detta var en bra start för Benjamin att sprida sin musik till världen.

  Kram Iréne

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Tack fina Irene! Ja, jag tycker också att det är lite märkligt att det skiljer sååå mycket! Susanne som aldrig har sett en Eurovision-rösning innan trodde att det var klart när Jury-grupperna hade sagt sitt, haha. Dom var precis på väg att fira med skumpa och kom liksom av sig helt… ! Så snopet haha. Och så konstigt att den är den överlägset mest streamade lånenav alla bidragen – och ändå att så få röstade…?! Han ligger 4:a på Itunes i Spanien av ALLA världens låtar liksom . Så märkligt!

 • Pia skriver:

  Underbart levererat!

 • Maria Green skriver:

  Åh…han är bara sååå fin, Benjamin, verkar så gullig på både insida o utsida.
  Han är en riktig sötnöt, så det förstår jag Pernilla, att mammahjärtat svämmar över av kärlek.
  Han kommer säkert gå långt…han är bara såå fin tycker jag. All kärlek till hela eran fin, tokiga ,underbara familj <3.
  Det har du gjort bra Pernilla Wahlgren, sååå stolt ska du vara över dina barn, det är du som roddat "båten"

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Tack fina! Sååå stolor över honom!! Och över alla mina barn såklart! Och glad att mina värderingar verkar ha smittat av sig på dom. Jag har många dåliga sidor såklart, men de bra verkar ha gått i arv haha…

 • Katarina Ellesson skriver:

  Grattis till Benjamin 7:e plats. Han är hur bra som helst. Han är en riktig artist. Och har en äkthet på scen. Att Europa inte satte honom högt kan vändas till en fördel, han kan nu jobba sig uppåt, slipper leva upp till att vara favorit.

 • Helena skriver:

  Du är FÖR BRA för melodifestivalen Benjamin! Med din talang så kommer du gå långt utan att tävla med din musik!

  • Åsa skriver:

   Finns väl ingen som är FÖR bra för mello? Är väl ett kanonforum att kunna visa upp sig så folk får ett ansikte och ett namn på personen i fråga.

 • jeja skriver:

  Såååååååå imponerad av Benjamin och vilken proffsighet !! Levererade verkligen .

 • Magdalena skriver:

  Bra jobbat Benjamin! Det var väldigt spännande hemma i soffan. För mig tog det några lyssningar att gilla låten, folket som röstade kanske bara lyssnat någon gång. Och det är ju svårt att slå de budskap som vissa låtar hade. Israel vann ju och Italien fick väl också mycket publikröster. Lev på dina tolvor; dem är du värd 😀👍💪!

 • Lena skriver:

  Så mycket kärlek i ditt inlägg ❤️❤️❤️
  Du måste va stolt ❤️ Tänk Benjamin är bara 20 år. Ska bli spännande att följa honom 😄

 • Conny Stavros skriver:

  Hello!
  🌟Välkommen hem Benjamin Ingrosso.
  En fantastisk kväll från början till slut.
  Benjamin Ingrosso gjorde ett fantastiskt scenframträdande i Lissabon. Tack…

 • Jessica skriver:

  Kika in på Magdalena Graafs blogg och se vad hon skrivit om din show, håller med henne❤
  Kram Jessica

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Åååh, såg det ! Sååå gulligt skrivet!! Fick sms av henne dieket efteråt och hon ÄLSKADE verkligen showen!!! SÅ kul!!!

 • David skriver:

  Hanslåt är den mest spelade av alla årets låtar i Eurovision. Hans låt gör succe! Benjamin är större än tävlingen.. Det kommer gå kanon för honom i fortsättningen också! 👏🏻👏🏻👏🏻 Sjua är riktigt bra!

1 2 3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram