Wahlgrens Värld i kväll kl 21!

Hej på er!

Efter en hel dags jobb med filmande och Gig i Västerås och sjuka köer i trafiken , så ska jag nu njuta av en lugn kväll hemma med Bianca och Dino!  

Sofia kommer hit senare i kväll , och då ska vi Podda! 

Det betyder att jag kommer kunna se Wahlgrens Värld i kväll på TV´n!

Inte alltid jag är hemma eller ledig när det sänds, så det ska bli kul!

Kvällens avsnitt är VÄLDIGT ROLIGT!!

Jag och Bianca följer med mamma/mormor Christina till Norrköping där hon ska ha föreläsning, och det är massor med folk som har slutit upp kvällen till ära! 

 

img_1429-1.jpg

 

Mamma höll sitt föredag klanderfritt , och efter det blev det Selfie-Fotografering med alla besökarna!

 

img_1396.jpg

 

Lisa till höger är ett gammalt troget fan som jag har träffat flera gånger!

 

img_1395.jpg

 

Den här söta tjejen var klädd i Katt-blusen från min senaste kollektion!   

Min egen tröja är också från min kollektion , men finns nog inte längre dessvärre.

 

mamma

img_1360-1.jpg

 

Tack för att vi vi komma!  

 

I kvällens avsnitt har vi även Kräftskiva ute på Lagnö! 

 

 

Och jag och Benjamin skriver en NY LÅT till min show…!!

 

 

DET vill ni INTE missa…!! 😂😂

 

Kl 21.00 på Kanal 5 i kväll  / eller kl 22.00 på Dplay !

85 reaktioner på “Wahlgrens Värld i kväll kl 21!”

1 2 3 4
 • Annette skriver:

  Ja jösses! vilket roligt, härligt avsnitt!!! Skrattade så jag höll på att ramla ur soffan!! Pratade om det i fredags o vi är i alla fall tre generationer som alla har lika roligt!! Det är väl HÄRLIGT!!! Kramar!!

 • mona persson skriver:

  Jag bara älskar er, skrattade så jag höll på att dö, ni är så roliga och härliga, bara älskar att följa er i Wahlgrens värld.

 • Vera skriver:

  Benjamin har ju berättat att han blev mobbad i skolan. Hur ska det gå för stakars Theo efter att kompisarna sett WW. Men det går väl att skratta bort som allt annat.

 • Anette skriver:

  Hej. Som jag skrattade till torsdagens avsnitt. Spelar in o ser på fredagar. Nästan bästa showen. När du ringer rörmokaren o när man måste hälsa på dockan hos din mamma C. Så roligt. Önskar dig en bra helg! Imorgon fyller jag år. Kramar 🇸🇪❤🤗👌🥂🍾🎁🎈🎉🤗

 • Sanna skriver:

  Har sjungit på din och Benjamins låt jag vill ha en stor kuuuuk på jobbet idag =). Har flera jobbarkompisar som också tittar på wahlgrens värld och även lyssnar på podden så det gjorde det ännu roligare annars hade jag nog gjort bort mig när jag började sjunga på låten. Även min sambo får lyssna på dig och sofia då vi åker till jobbet ihop på mornarna. Ni är fantastiska hela familjen. En helt vanlig och rolig familj som bjuder på er själva. Dina barn är så unika och härliga så du har gjort ett jäkla bra jobb. Du är rolig, du har självdistans , snäll och snygg, så den man som får dig kommer skatta sig lycklig

 • Anna skriver:

  Ni gör min torsdag!
  Alltså helhjärtat – sån underhållning och måste nog säga att detta var det bästa avsnittet någonsin, har inte missat ett enda avsnitt!
  Vill höra – ‘jag vill ha en stor kuk’ från högtalarna eller radion – ääääälskar’t !
  Åsså var ju håmosexuell så kul så herregud, och allt ni gör är kul och uppskattat av så många. Fortsätt, bara fortsätt att underhålla oss! Kramar i massor ☀️😘

 • Jenny skriver:

  Tack för ett alltid lika roligt program!
  Jag blev kääääär i lampan i butiken ni var i! Den golvlampan med två stora glassbollar på. Den fanns även i bordslampa. Har googlat som tusen men hittar den inte på nätet. Vad heter den??

 • Pernillas största fan Malin skriver:

  Fina och snygga Pernilla igår såg jag wahlgrens värld och din programmet hsr gjort mig gott skratt och jag mår bättre och bättre 🤗Jag har verkligen kämpat mot min ångest och depression men nu mår jag bättre med ny fästman och nya lgh det är skönt och jag har skickat mail till dig och har du läst mitt mail? Jag har gjort i ordning massor prylar på dig puhu kram Malin

 • Elisabeth dahlmo skriver:

  Jösses, vad jag skrattade när du ringde till rörmokaren och låtsade vara din namma. 😄😄😄😄

 • Eva skriver:

  Så kul avsnitt, skrattade mig igenom hela programmet! Underbart när även Christina är med och ni tycker kanske inte lika som henne men allt är ju med en sån hjärtlig ton och man märker vilken stark kärlek ni har till varandra i er familj!
  När du låtsades vara Christina och ringde till rörmokar’n – alltså jag orkar inte så kul.
  Homosexuell gav också en skrattattack och så underbart när du och Benjamin sitter och jammar vid pianot och så kommer låten Jag vill ha en stor kuk – oslagbart! Ni är fantastiska! Och jag ser fram emot din show.
  Puss 😍

 • Mp skriver:

  Och Bianca flyttar hem igen?! Utbränd? 😲

 • MP skriver:

  Asså… ett grustag tycker jag är
  Roligare men humor är ju så olika. Får jag fråga er som skrattar åt kuk-visan och rörmokarn: vad är _dålig_ humor för er? För mig typ allt pw gör som ska va kul. Jag gillar då Betnér tex skämtar om hur han hatar unga människor som förlitar sig på Wikipedia eller Henrik Schyfferts UNDERBARA The 90s. 99%ed Grotesco. Nu har jag sagt vad jag tycker är bra och dåligt. Ni tycker pw är bra men vad är
  Dåligt tycker ni? Trevlig helg 🙂

  • Klara skriver:

   Ja jag tycker då rakt inte om dem du skriver om. Jag gillar Pernilla o Bianca o Christina o hela Wahlgrens Ingrosso 😉💚

  • Sofia skriver:

   MP – Generellt sett gillar jag det oväntade, ju mer oväntat desto roligare. Det var ju det som var roligt med kukvisan, tyckte iaf jag, att den började som vilken ballad som helst – om ensamma kvällar och att ha blivit sviken av många män etc etc – och sedan kommer DEN refrängen. Min favorit är dock fortfarande när Pernilla skulle få hypnos, och somnade.
   Betnér är sjukt rolig, har alltid gillat honom och likadant finns det fler ståuppare jag gillar. De kör ju både igenkänning och det oväntade, levererat med lite torr och elak humor.
   Dålig humor enligt mig. Ja, där måste jag nog säga att Filip och Fredrik inte riktigt är min grej, åtminstone inte för några år sedan när den ena skulle käka en bit av den andras skinka och liknande saker. Såg dem nyligen igen, men nej fortfarande inte min humor. Eller när det blir för överdrivet och utan finess, det blir ju inte automatiskt kul för att någon rapar, fiser, gör fula grimaser och säger grova ord.

   • Sara skriver:

    Du måste va väldigt ensam Sofia, din stackare, men bra att du kan leva ditt liv genom Pernilla alla fall.

   • Sofia skriver:

    Det var en konstig kommentar, Sara, men förmodar att du retar dig på något i det jag skrev och bara vill vara nedlåtande.
    Jag är varken ”väldigt ensam” eller ”lever mitt liv genom Pernilla”, hur du nu kunde få till det genom mina rader om humor.
    Dig verkar det däremot vara synd om, som känner sådant behov av att åtminstone försöka trycka ner någon annan.

   • Sara skriver:

    Du är ju ständigt och jämt här inne och kommenterar, eller snarare trycker ner andras kommentarer, i din strävan att försvara Pernilla. Borde du inte ha nåt roligare för dig klockan nio en lördagskväll…

   • Sofia skriver:

    Kan upplysa dig om att jag inte är den enda ”Sofia” som kommenterar här, så nej jag är inte här ständigt och jämt. I det här fallet svarade jag på en uttalad fråga från någon som inte riktigt har samma humor som jag, vilket f ö inte stör mig alls. Det var allt det var.
    Fredagskväll menar du, nej på fredagskvällar gör jag normalt inte så mycket vintertid. Du då? Du var ju också här då och hade tydligen inte heller något bättre för dig. Ser inte skillnaden.

   • Sara skriver:

    Om du är en annan Sofia så ok, då tar jag tillbaka… Men om du orkar kolla bakåt i tiden på kommentarer så kanske du förstår min reaktion?

 • Conny Stavros skriver:

  Hello!
  🌟Lycka till i kväll Sune jul i Jönköping.
  Hörde en ljuvlig röst i radion…

 • Christina skriver:

  Saken är att Karin har rätt.
  Väldigt ofta som Pernilla inte märker ut reklam på rätt sätt.Dessutom så gör hon Alkhoholreklam titt som tätt vilket är strikt förbjudet!
  Ok,kalla oss avundsjuka som ditten o datten.Meeeeen för i helvete så ska väl lagar följas lika såsom man är känd eller okänd?????????

 • Susanna skriver:

  Ni är helt underbara!! Älskar er!!
  Kram
  http://www.jagraktuppochner.se

1 2 3 4

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram