Pressdag för Wahlgrens Värld & Kräftskiva på Grand Hotel!

img_3267-2.jpg

Nu började det närma sig premiärstart för SÄSONG 6 av Wahlgrens Värld! 😍💥

Och med anledning av detta så var jag och Bianca med på Kanal 5´s årliga Pressträff på Opera Terassen. 

Klockan 8.30 möttes vi alla upp för frukost och intervjuer med pressen.

 

img_3322.jpg

 

Massa olika tidningar och reportar även från vårt älskade Norge! 

Vi är sååå taggade för nya säsongen som enligt oss är den absolut roligaste och bästa hittills! 

På TORSDAG smäller det!    Kl 21.00 som vanligt – på Kanal 5 ! 💥💥💥

 

img_3276-1.jpg

 

Efter presskonferencen så vankades det traditionsenligt Kräftskiva på anrika Grand Hotell för alla programledarna och medarbetare på Kanal 5.   Sjukt trevligt och gott!!

 

img_3389.jpgimg_3392.jpg

 

Bianca kunde inte följa med , men jag hade ju som tur var min andra partner på plats…!  😉

img_3390.jpg

 

Hela fina gänget från ”Sofias Änglar” ; Johny, Matthias och Sofia. 

 

img_3393.jpg

 

Susanne är vår exekutiva producent för Wahlgrens Värld och även min gamla skolkompis från Adolf Fredriks Musik-klasser . Susanne gick dock inte i min klass, utan i Carolas. 😉

 

img_3269-1.jpg

 

Dessertbordet gick inte av för hackor det heller….!

 

img_3273-1.jpgimg_3272.jpgimg_3274-1.jpg img_8072-1.jpg

 

Vi fortsatte sedan dagen och förflyttade oss utomhus där trevligheterna fortsatte.

Älskar mina kanal-kamrater!   Här härliga Jessica, jag,  Axel (som är chef för Kanal 5) och gulliga Kristine Meltzer . 

 

img_3280.jpgimg_3368-3.jpg

 

Sedan kom även Emilia och gjorde oss sällskap , och kvällen avslutades med att vi drog till Kungsan där vi såg min Benjamin uppträda och vinna sin andra Rockbjörn!  💥👏😍

 

1e90e97d-89fb-4820-9297-ed6a23b8deda

 

En lång men otroligt härlig dag med andra ord! ❤️🙌

62 reaktioner på “Pressdag för Wahlgrens Värld & Kräftskiva på Grand Hotel!”

  • Ursula skriver:

    Alltid lika underhållande att få blicka in i er värld! Härligt att ni är så öpnna och ärliga med alla era bra och sämre sidor. Det är sällan ett reality-program gör mig så här fnissig och får mig att skratta såsom ni gör! 😂🤪😊 Tack ska ni ha!

    P.S
    Går det att få reda på vilka låtar som spelas i programmet? Många är ju så himla bra!

  • Sixx skriver:

    Boogazine var ett förlag och boken har på tok för lågt intresse för att antas av en bransch som redan då var i kris. Vore intressant att höra Emilios version av att ”alla förlag ratade den”. Ni är ju vänner nu så du kanKe kan be om en replik på det? Att ”alla” journalister ”visste om att det var skitsnack?” 1) hur många journalister finns i Sverige som skulle veta eller ens bry sig om det? Är du så viktig för Sverige Pernilla? 2) HUR skulle de ens veta att det är skitsnack? Om du läst boken så finns det så många passager där de omöjligen kan veta något om händelser är sanna eller falska.
    Varför fortsättningen uteblev kan vi bara spekulera i men jag är mkt nyfiken på den.
    Josefine: La Familigia heter boken. Prova Blocket.

  • Pernilla Wahlgren skriver:

    Haha, tack för tipset! Den kommer med i Podden lätt! :-)

  • Pernilla Wahlgren skriver:

    Det har inte slagit dig att anledningen till att boken aldrig gavs ut på ett förlag, och att det inte blev några fler delar är för att det inte fanns någon som helst sanningshalt i den. . Samtliga förlag ratade den, då den inte bara är uselt skriven utan hela boken är som en hitte-på-saga.Och eftersom alla journalister och folk i branschen visste detta, så var det heller ingen som la ner nån energi på att skriva om den eller recensera den heller.
    Wahlgrens

  • Sixx skriver:

    Det är ditt ansvar att säga ifrån. Slå om det så är. Lilla Nilla sa i en intervju en gång att Samantha Fox verkade dum i huvudet. Tror hon vet vem som vann andra världskriget i alla fall. Och vet var gasen sitter. Dessutom blev hon precis som Pernilla blev i sextonårsåldern tafsad på. Pernilla talade ut i media 30 är senare. Samantha (alltså hon som enl Pernilla ”verkar lite dum i huvudet”) gav tafsaren (en känd skådis) en tak jävla armbåge. Han har väldigt svårt att förklara den krossade näsan då han kom tbk till det sällskap de var ute med tillsammans o såg aldrig åt henne igen. Ja. Det är vidrigt hur vissa män beter sig. Men det är DU ocj INGEN annan som kan sätta stopp. Om inte för dig själv så för din medsyster.

  • Sixx skriver:

    Det har han. Boken heter La familigia och gavs ut på förlaget Boogazine. Tanken var att det skulle bli tre böcker men Pernilla och emilio förenades efter bok 1. Tyvärr. För försnacket i Bok 1 för Bok 2 var mer än lovligt intressant. Kan publicera lite då jag kommer hem. Boken går idag inte att fö tag i men har ett ex. Jag kan lugnt säga att familjen Wahlgren framstår i en helt annan dager än i Wahlgrens värld. Där finns saker som ni skulle ha svårt att ta till er men som är så uppenbart då man ser hur Pernilla beter sig. Jag tror aldrig hon fick bli vuxen. Det är en tragisk o vacker o hemsk bild man ges i boken. Jag hoppas att Emilio en dag släpper bok 2 och 3. Dwt vore oerhört intressant.

  • Karin skriver:

    Vill bara sända dig en kram😊❤❤❤

  • Ann skriver:

    Nä klart som fan att kommentarsfältet inte är till för mig en vanlig läsare 😂😂 hur fan kan man bara skriva en sån sak, att jag skulle tro det. Det jag MENAR, att man läser en sak på ett ställe men
    skriver kommentaren på ett annat ställe -det var det som var min poäng

  • Ellis skriver:

    DET HÄR var en bra kommentar!

  • Ellis skriver:

    En riktig SKIT-kommentar tycker jag! De flesta kvinnor som blir utsatta för misshandel i sina hem anmäler inte, just på grund av att de inte blir trodda.
    ”Det är väl aldrig bara ens fel?” skriver du. FEL FEL FEL! av dig och alla andra med den åsikten. Det är ALLTID ENDAST förövaren fel och ALDRIG offrets.

  • Lena skriver:

    Jag är också övertygad att hon vill allas väl. Problemet är att hon inte förstår konsekvenserna av sitt handlande.

  • Ingela skriver:

    Vad då ”fru”????

  • Lena skriver:

    Oberoende av hur mycket E skulle kunna berätta om hur det var att leva med fru Wahlgren (inte fröken) så kan det aldrig urskulda att han har mordhotat P. Det är ALDRIG ok att mordhota någon oberoende vad hänt. E gör nog bäst att hålla tyst och det vet han säkert.

  • Cilla skriver:

    Vilken bra kommentar – tänker precis detsamma!!

  • Ann skriver:

    Tycker också det är jobbigt, störande när man ska läsa för reklamrutan hakar liksom upp sig och msn måste sen börja om och läsa

  • Malin skriver:

    Men nu är det inte med hänsyn till dig som folk kommenterar på denna blogg… och många ger ju också Pernilla sitt stöd och håller med henne. Familjen Wahlgren är väldigt öppna om sitt liv på flera olika plattformar och sociala kanaler och får därmed också respons från läsarna/tittarna. Vad du sen läst och inte läst hör liksom inte hit i sammanhanget.

  • Ann skriver:

    Nu är vi där igen; alla dessa kommentarer om Åsas inlägg … ska inte kommentarerna på den här bloggen handla om Pernillas inlägg ? Vad har jag missat? Har ej Instagram och inte facebook😂
    Var är det Pernilla ryter ifrån? På en annan blogg? Blir trött när det skrivs hej vilt i kommentarerna om saker man sett/läst någon annanstans än här

  • Stefan skriver:

    Hur kan hon ens lägga sig i det hela förstår det inte. Luktar avundsjuka lång väg från Mallorca.

  • Anna skriver:

    Klokt skrivet, Bianca är vuxen nu och borde veta vad man säger och inte säger i media som vänder på allt. Det finns alltid två sidor av allt!

  • Linda skriver:

    Så bra skrivet!

  • Linda skriver:

    Bra att du satte ner foten och stod upp för dej själv. Låt ingen annan människa förminska det som du gick igenom och det som du upplevde. Helt otroligt att hon ens lägger sig i. Verkligen respektlöst! Saken är ju den att de flesta vet ju.

  • Malin skriver:

    Jag håller inte med om allt du och din famlij tycker och gör. Men har alltid respekterat dig som hårt arbetande ensamstående mamma! Och vad gäller ditt tidigare äktenskap har jag fullaste förståelse och sympati för kvinnor som levt i destruktiva förhållanden. Din historia och upplevelse ska du aldrig låta någon förminska eller ta ifrån dig. Och oavsett hur mycket man som par bråkar så är det en självklarhet för alla män som är värdiga att kalla sig män över huvudtaget att man aldrig känner sig ”tvungen” att hota eller misshandla en kvinna, oavsett hur mycket man bråkar.
    Stå på dig och bra att du sa ifrån i frågan! Du är stark!

  • Nicklas skriver:

    Haha detta kanske är något för podden? 😂🍳
    #BiancasÄggröra
    https://youtu.be/FTzJb2xNizE

  • Josefine skriver:

    Kanske är dags för Emilio att ta bladet från munnen nu och även han berätta sin version på sociala media hur det verkligen var att leva med fröken Wahlgren. Så även Theos pappa. Tror ju inte att det varit en ”walk in the park ”för någon av dom heller. Det har ju framkommit ganska tydligt i bla Ww att Pernilla har ett fruktansvärt humör vilket Bianca och övriga syskon bekräftar. Så det har säkert varit från båda håll där även Pernilla har sin del i det hela. Det är väl aldrig bara ens fel? Vem minns inte alla bråk man triggade igång som ung och som man idag rodnar när man tänket på☺️🙈 Dags för Bianca att släppa denna skiljsmässa och vara tacksam för att det är så bra idag!

  • Anne skriver:

    Bianca vill bara alla väl. Hon verkar bry sig om alla. Hon är nog väldigt snäll men skör liten flicka. Hur kan man utrycka sig som du gör ??

  • Hej Pernilla,
    All kärlek och styrka till dig. Vi som varit med om psykisk och fysik misshandel vet att gänsen i bland är väldigt fin och att just detta är ett problem. Att eftersom det inte syns, så ljuger man eller överdriver. Det är också skälet till att man försöker vara tyst i det längsta! Att någon skall lägga sig i och förringa detta är inte ok alldeles oavsett vem den personen är!
    All kärlek till dig Pernilla och till Bianca! De flesta förstår! Stor kram till dig, och Bianca menade det bara som en fin hyllning till sina föräldrar! Det är så jag läser det!
    //Berith

  • Hege Karina skriver:

    Irriterande

  • Hege Karina skriver:

    Anette, Gör ont att läsa det du skriver om Bianca Förstår inte att du kan skriva så om Bianca på hennes mors blogg. Måste göra ont för Pernilla att läsa dina ord om hennes dotter. Bianca är empatisk, hon missunnar ingen har förståelse för andra.

  • Caroline skriver:

    Åh så härligt att ni snart ät tillbaka! Tack så hemskt mycket för att ni fortsätter bjuda så mycket på er själva! Ni är så modiga och galet roliga! Tur att ni alltid finns på Dplay, har kollat om säsongerna pinsamt många gånger! Hoppas på kristallen pris, det är ni värda💕

  • Tara skriver:

    Anette – Det där var rätt grova ord om Bianca, kan jag tycka. Det kan inte vara lätt att, som offentligt barn, uppleva föräldrarnas skilsmässa, inte bara hemma, utan även via löpsedlar och allas tyckande osv.

    Sen kan det kanske vara dags, som någon ovan skrev, vara hög tid att inte bjuda in till diskussioner om det. Alla har gått vidare, även Pernilla.

  • Anneli skriver:

    Vi är många som hoppas att vi aldrig mer behöver höra Åsas låga nivå offentligt & tydligt är att det finns ett uppdämt behov av att trycka till. Att svartsjuka, starka känslor föreligger hos denna Åsa är transparent som du Pernilla ej ska behöva vara med om.

    Alltid lika sorgligt när kvinnor ej lyfter, respekterar andra kvinnor. Hoppas sannerligen att det var sista gången. Må du fortsätta stråla, njuta av livet, familj & vänner! Du är värd det 🧡✨🌷

  • Anneli skriver:

    Stjärnan Pernilla!

    Vi är många som blev illa berörda av Åsas inlägg. Det var oerhört bra med ditt svar & gränssättning! Bra!!

    I ärelighetens namn uppfattades Åsas inlägg som inte bara impulsivt, gränslöse utan också djupt respektlöst -färgat av en blind kärlek till en man vars uttalanden (psykiskt våld & hot) fanns på band. Som psykoterapeut som dagligen möter våldsutsatta brukar jag ej skriva såhär men blev idag vid läsning likväl som flera kollegor ytterst illa berörd av Åsas agerande. Våld i nära relation skall
    & bör aldrig förminskas. Skuldförskjutning är en viktig aspekt att belysa när det handlar om våldsutövare. Det här är situationer som hänt inte sällan innebär djup sorg, skam, smärta, tragik & att då få analyser av en ny flickvän, fru många år efteråt som ej ens närvarat är ej alls ok att behöva erfara.

    Jag rek vidare varmt att Bianca ej längre
    lämnar skilsmässan offentligt. Det finns inget nödvändigt med denna öppenhet offentligt. Långt hellre ha dessa samtal & ev sorg högst privat med de närmsta av vänner alt med en utbildad psykoterapeut.

    Majoriteten av skilsmässor innebär djup sorg & smärta. Att lyfta detta om &
    om igen inför hela svenska folket blir ej alla bra för någon. Integritet genererar inte sällan både möjl till läkning, lugn & kraft. Man måste ej berätta precis allt för alla. Tvärtom. Välj hellre med stor varsamhet vad som delas.

    Pernilla Wahlgren, för många av oss som växte upp på 70- talet var du en av Sveriges absolut mest begåvade, attraktiva stjärnor. Du har varit en av dem som påverkat hela branschen! Ta till dig det & vi är många som berörs av dig & önskar dig det bästa! Allt gott ❤️

  • Anette Lärjedal skriver:

    Du klarar allt, tyvärr är dottra din så missunsam och utan empati, inlevelse förmåga. Säkert inte nytt för dig. Värd att uppskattas är du, humorn är överlevnad. Ditt liv är nu. Bianca har sitt, vuxen qwinna!? Ananas på dig. 🍍

  • Anne skriver:

    Håller med till 100%. Låt dom sköta sig själv. Har inte andra med att göra. Att dom bara orkar. Stackars människor Trevlig helg🤗

  • Tina skriver:

    Tycker också det var bra att Pernilla svarade Åsa. Jag har dock svårt att förstå vad Bianca vill uppnå med ett inlägg som detta. Varför måste hon hela tiden ta upp och kommentera föräldrarnas skilsmässa.

  • Eric skriver:

    Är helt övertygad om att Grand är vana vid människor som inte förstår konceptet med en meny.

  • Ann skriver:

    Heja dig Pernilla. Att du orkar med alla dessa kommentarer Att du ens orkar svara o försvara dig själv och hela familjen. Baksidan på myntet. Du verkar väldigt stark i dig själv. Du är i alla fall väldigt duktig på allt du gör. Trevlig Helg🤗💃🏽

  • Gerd skriver:

    Jag bor också i Finland och ser Wahlgrens värld på Dplay !! Obs man ser det efter det har sänds på Tv 5 !

  • Sandra,Jkpg skriver:

    Åhhh vad jag längtar till torsdag 😍
    Härlig, fina bilder från pressdag och kräftskiva 🎈💃🏻
    Stort Grattis till Benjamin för priset, så kul och helt rätt att han vann 🥂🎉

    Ha en fin helg
    Ta hand om dig
    Kram Sandra 🌸💕

  • Anette skriver:

    Skulle läsa men B har tagit bort alla kommentarer🤔
    Storyn finns ju och alla vet hur P hade det🙈

  • Tanten skriver:

    Läser från Samsung mobil, ingen reklam

  • Sanna skriver:

    Tycker inte att man behöver ta upp sånt på sociala medier, det genererar alltid onödiga kommentarer. Bianca kan väl visa sin kärlek till sin mamma och pappa på andra sätt.

  • bettan skriver:

    Instämmer till fullo med vad Du (Tina) uttrycker.
    Tänker på dig Pernilla och på vad du både då, och nu, tvingas bära och förhålla dig till. Mina tankar är varma och snälla. Önskar dig allt gott.
    Härligt att du såklart också har mycket glädje och kärlek i ditt liv.

  • Eva skriver:

    Reklamen går inte att scrolla förbi och försvinner inte,ligger mitt på sidan och går inte att klicka bort med krysset. Irriterande!!!

  • Tanten skriver:

    Synd bara att jag inte ser kanal 5. Kommer i Finlands tv senare. Som vanligt efter nån höjts till skyarna kommer en massa skit. Om jag minns rätt var det ett program där Bianca stolt visade upp sin första lägenhet för sin pappa som bara såg en massa fel. Inte konstigt att hon nu vill renovera nåt som de flesta tycker är perfekt redan.

  • Jessica skriver:

    Ja, det är på mobilen, jag har en smartphone (Android) Vore toppen om det gick att lösa!
    Kram❤

  • Alice skriver:

    Håller med att ett barn inte kan ha en version av en skilsmässa. Som barn kan man inte veta hur relationen mellan föräldrarna verkligen varit. Hon har svårt att ta in vad Emilio utsatt Pernilla för i form av hot. Det är aldrig ok med hot oberoende vad som hänt dessförinnan.

  • Lena skriver:

    Verkar som du försvarat Biancas divafasoner.

  • Pernilla Wahlgren skriver:

    Åh vad tråkigt! Måste kolla upp det! Inte på datorn utan i mobilen alltså?!

  • Pernilla Wahlgren skriver:

    Tack ❤️

  • Pia skriver:

    Samma här. Det kanske skiljer sig mellan Android och Iphone?

  • Tina skriver:

    Vill bara säga att fan vad bra att du sagt emot den här Åsa som förringar din historia och det du upplevt med Emilio.
    Förlåt, men tycker Bianca gör väldigt mycket fel i att offentligt få dig att låta som att du överdriver, och hoppas hon slutar prata om ”sin” version av skilsmässan offentligt. Hon var ett barn. Du var vuxen och du vet vad du gått igenom.
    Tror de flesta av oss på ett eller annat håll läst de hot och vad han utsatt dig för och du har därför inget fel i detta och jag tycker ingen har rätt att tysta ner det du varit med om för att få någon annan att ”verka” bättre. Så bra att du sagt emot.

  • Jessica skriver:

    För mig rullar det filmer och bilder över dina bilder och text, jag måste hela tiden parera fram och tillbaka för att kunna se och läsa…
    Känns tråkigt för jag gillar verkligen din blogg och har kikat in varje dag sen start💕

  • Gunilla skriver:

    Jag ser bara en reklam högst upp vid bloggens ”start”🤔Den stör väl inte🤔Tack Pernilla för en härlig blogg och bästa programmet Wahlgrens värld❤️❤️

  • Pernilla Wahlgren skriver:

    Och hade hon bett om äggröra så lovar jag dig att Grand Hotell hade kunnat lösa det…! 😉

  • Eric skriver:

    Nej var nog lika bra att Bianca inte medverkade vid kräftskivan. Hon hade antagligen velat ha något annat, och gått i taket när det inte gick att ordna… och beklagar sig över insta stories.

    Big LOL

  • Birgitta S skriver:

    Härligt snart börjar det så jag får skratta på Torsdagskvällarna. Duktiga Benjamin vann i år igen så roligt. Självklart röstade jag flera gånger.
    Hälsningar Birgitta S

  • Pernilla Wahlgren skriver:

    Jag har ju samma inloggning som ni när jag läser bloggen från mobilen eller datorn , och jag måste säga att det är inget som stör mig?! Det är ju bara att skrolla förbi som med all reklam?!

  • Pernilla Wahlgren skriver:

    Vet att Bianca håller på med en Vlogg om nya lägenheten , så snart antar jag…!

  • Ann1 skriver:

    Halloj!
    Kul att ni är på G igen med W värld!! När ska dottra din börja vlogga igen? Är såå nyfiken på hennes nya lägenhet.
    Kram

  • Jessica skriver:

    Samma här, orkar snart inte bry mig om att titta in här längre…

  • Annelie skriver:

    Fy vad jag tycker illa om dessa reklam filmer som stör,rullar i bloggen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Instagram