Padellektion & fin i håret igen!

Hej från ett snöblaskigt Lidingö! img_0166.jpgVeckan började för mig med 2 timmars Padel-lektion med proffstränare, tillsammans med Jessica!
fa0a779e-fe34-44fd-a21a-5e8e09fd05f7.jpg Jag fick det av henne i födelsedagspresent!  
Toppen -present,  då jag verkligen behöver förbättra mitt Padelspel! 1bf4095a-40d9-4812-a6d5-7777bc622f03.jpgEfteråt åt vi lunch på mysiga Vattenverket här på ön! img_5625.jpgJag tog deras Räksallad som jag älskar! img_0222-1.jpg

Jag har också varit tillbaka i frisörstolen,  för lite nya färg och blonda slingor! 

Som alltid hos bästa Mathilda och på min favoritsalong alla kategorier Melina och mamma Ulrikas Serenity
img_0219.jpgBlir fortfarande lika chockad av hur snabbt mitt hår har vuxit bara sedan i somras!!

img_0226-1.jpgSå där –  lite blondare och klippta toppar!

Hur gärna man än vill att håret bara ska bli längre och längre, så måste man alltid klippa topparna!

Hellre kort och friskt – än långt och slitet! 

Samma ska gäller med mig! 😘

Hellre kort och frisk – än lång och sliten!  😅😂

368987b0-72f5-4810-ba94-fc71ff48a6a6.jpgfacetune_07-01-2021-20-16-30.jpgSom min kära mor brukar säga ; Nöjd, Nöjd, Nöjd…! 😋

50 reaktioner på “Padellektion & fin i håret igen!”

  • Sandra skriver:

    Hej!
    Jag bor inte i Stockholm men självklart är utbudet av frisörer och salonger fler där än i min stad. Bor inte alltför långt bort och är i Stockholm ibland.
    Kanske borde man boka in ett besök på Serenity, om de inte är alltför uppbokade! =D

    Har tagit en liten paus nu med att gå då smittan är så hög, men visst längtar man efter nyfixat fräscht håår.
    Man känner ju sig som ny! Tips på frisörer som har det där lite extra?

    Varma hälsningar
    Sandra

  • Agnes skriver:

    Läser kommentarerna och blir lite förvånad faktiskt. Man skriver att du är en ”dålig influenser”, jag är inte benägen att hålla med där. Bara för att du har ditt jobb finns det ju ingen skriven lag som uppger att alla som följer dig ska göra som du gör. Jobbar själv inom vården och jag har levt precis som du Pernilla. Kombinationen att använda huvudet, sunt förnuft och faktiskt ha dragit tur-lotten är gynnsamt i dessa tider. Ödet kommer vi aldrig kunna styra över. Tycker att du, Pernilla ska fortsätta njuta av livet, Surbaggar och rättshaverister kommer aldrig ge sig, det är ett som är säkert. Vänd på det istället. Utan Pernilla med sina kollegor som förgyller vår mörka vardag med sina härliga inlägg och inspirerande poddar och samtal , vad skulle denna pandemi-vardag vara då? Alla som jobbar inom vården behöver också fly vardagen, få skratta, tänka på annat och glömma det tunga. Så Tack för du finns Pernilla, du och dina kollegor. Du är en bra influenser i dessa tider!!!

  • Angela skriver:

    Vi ska alla vara så TACKsamma för att de flesta influenser har agerat rätt under denna period och inte gått på den enorma skrämselpropagandan & lögnerna, som florerat under säsongsinfluensan.
    De flesta av våra influenser har, till skillnad mot våra agendadrivna medier & regeringen, agerat BALANSERAT & MED SUNT FÖRNUFT, samt i princip försökt leva som vanligt, så gott de nu kunnat, samtidigt som de sett till att främst skydda sina gamlingar samt de allra sköraste (med underliggande sjukdomar).
    Att hela familjen Wahlgren dessutom försökt hjälpa våra konkurshotade restauranger & andra utsatta små- & medelstora företagare under denna – helt i onödan – skapade kris bland våra olika näringsidkare, ska de ha all cred. för!

  • Monika skriver:

    Ja. Jag kanske är iq befriad.
    Men hur förklarar du att jag inte blivit smittad när jag rest så mycket eller handlat mat?
    En som är iq befriad borde ju i rimlighetens namn blivit smittad? Eller hur?
    Jag följer alla regler som länderna och flygbolagen har.
    För mig som är fattig har detta varit ett smörgåsbord.
    Jag har rest jättebilligt.
    Jag kommer aldrig att ha råd att resa så mycket igen.
    Jag är helt medveten om det.
    Jag är nöjd 😀

  • Pia skriver:

    Jag går till frissan, affären, gymmet och jobbar som vanligt. Om man håller avstånd och använder sunt förnuft så bör det går bra. Dessutom har jag vid ett flertal gånger ätit på restauranger som i princip varit tomma. För övrigt blev du jättefin i håret!

  • Lina skriver:

    Nej, det är slut med middagsbjudningar sedan länge då vi bara ska umgås med de som ingår i ens hushåll. Detta gäller även dem som har haft Covid-19 och en gång haft antikroppar för ingen vet hur länge antikropparna är aktiva.

  • Åsa skriver:

    Men att du är totalt IQ-befriad Monika lider du inte heller av, tur för dig och otur för din omgivning. Det är sådana som du som tyvärr gör att denna pandemi härjar vilt.

  • Pernilla Wahlgren skriver:

    Hej , kände inte alls till detta, men tog bort klippet när jag blev upplyst om detta!

  • Pernilla Wahlgren skriver:

    Haha, bra idé! Det kan jag absolut göra vid tillfälle!

  • Ellis skriver:

    Experter svarar på det här varje vecka på presskonferenser. Pernilla gör inte som dom säger, det är problemet. Om du sett hennes insta och blogg det här Coronaåret där inga avstånd hålls, kramar o selfies, shopping, resor osv osv. De återkommande presskonferenserna tillhör med all säkerhet inte hennes favoritprogram. Hon förstår antagligen inte vad som sägs.

  • Jossan skriver:

    Hej Pernilla! Kan inte du göra ett inlägg med din väsksamling? Blev så sugen på att se dina väskor efter jag hörde podden.

  • Ellis skriver:

    vad du inte förstår är att väldigt många har noggrant följt restriktionerna i snart ett år. Om alla hade levt som du hade dödstalen varit betydligt högre i vårt land. Du har inte hållit avstånd och du har kramats med en massa människor. Varför tror du att länder har lock down och massor av människor dör. År det för att dom inte lever som du gör. Att du inte blivit smittad när alla du känner har antikroppar är tur för dig. Hoppas bara att inte fler människor gör som du, dålig influenser är du!

  • Ellis skriver:

    Har du hört talas om smittspridning utan symtom? Långa armar måste dom ha också om ni håller rekommenderat avstånd om 2m, och helst utomhus.

  • Annica skriver:

    Men hjälp!! Dessa saker med coronan borde en expert svara på. Förstår inte varför man ska skälla på Pernilla. Har inte kramat mina arbetskompisar sedan coronan började. Visst känns det konstigt att i flera månader hålla avstånd till varandra. Har kramat mina syskonbarn och min pojkvän. Vi gör alla vad vi kan för att inte smitta andra! Längtar efter att man kan kramas och umgås igen. En vän firade jul helt ensamt vi kramades inte före julen.

  • Ellis skriver:

    Pernilla:
    Så här svarade du en kommentar på er julbild. ENDAST FAMILJ MED ANTIKROPPAR (ANTIKTOPPAR!) DESSUTOM
    ”Ja, och ni lyckades ju då tyvärr få Corona , trots att ni skött er?! Så man behöver inte göra ”fel” bara för att man blir smittad. Vet inte vad du menar med ditt inlägg, men det gör ju vi med. Endast familj och med Antiktoppar dessutom.”
    HÅLL DIG TILL SANNINGEN NÅN GÅNG!

  • Anna skriver:

    Jag hoppas du tar bort klippet omedelbart då det kan inspirera andra att plåga en höna på samma sätt. Det är ju självklart att hönan (hon) inte blir hypnotiserad. Detta är djurplågeri .Hur kan du stå bredvid och skratta det är helt förfärligt att titta på.

  • Angela skriver:

    Nya PANDEMILAGEN BEHÖVS INTE! – då vi redan har en smittskyddslag som räcker, samt som regeringen & myndigheterna borde använt direkt för att stänga gränsen till Kina & Italien, i början, samt då sätta alla inresande från de corona-smittade områden i karantän, innan de hade tillåtits resa in i Sverige, eftersom man då inte visste hur pass dödligtviruset eg. var. Istället fortsatte regeringen att envisas med att ha vidöppna gränser. Fråga er varför?!
    Notera dessutom att det inte råder någon pandemi för närvarande utan det är fråga om en sedvanlig men svår SÄSONGSINFLUENSA.
    Så snart eftersläpningen beträffande dödsfallen per december 2020 har inkommit till SCB, så lär ni även statistiskt få det bekräftat. Det råder INGEN ÖVERDÖDLIGHET för 2020 jämfört med exempelvis åren i början på 2000-talet.

    Rekommenderar er alla att göra er egen research lite bättre, samt lyssna på Lars Bern, i länken här:
    https://swebbtv.se/videos/watch/08460943-800c-403d-9e8f-dec716f61dd2

    Man utnyttjar virusepidemier för att skapa rädsla och oro. Läkemedelsföretagen har återigen lyckats få till en ansvarsfrihet för biverkningarna av vaccinerna, dessutom.
    Det har funnits värre virus i samhället än Corona, Asiaten till exempel var långt värre och tog död på dubbelt så många människor jämfört med Corona. Även i den vanliga säsongsinfluensan avlider många, människor med svagt immunförsvar utsätts för risker med alla säsongsinfluensor.
    Vi matas med Corona-statistik dagligen så fort vi lyssnar på nyheterna. Siffrorna är inte intressanta, den enda siffra som kan påvisa ett allvarligt problem är DEN TOTALA DÖDLIGHETEN. Går den upp under en längre period har vi ett stort problem. Men så är inte fallet nu!
    PCR-testerna är inte tillförlitliga och kan inte ge oss en bild av hur många som är smittade. Men de används frekvent och bidrar till att skapa helt felaktiga siffror. Det finns inga skäl att stänga ner samhällen som man gör idag. Men skrämselpropagandan har skapat en acceptans för detta, trots konsekvenserna.
    Man pratar ständigt om överbelagda sjukhus. Det är heller inget som är unikt för Corona, utan det sker varje år och blir givetvis ett allt större problem för varje år eftersom befolkningen ökar och sjukhusplatserna har blivit färre. Vilket är våra politikers fel då de dragit ned på vårdplatserna i flera år. Sjukvården och äldrevården är i stora behov av resurser, och politikerna bör se över sina prioriteringar. Kommer detta att göras…?

  • Malin skriver:

    Ja eller så kan du försöka leva ditt eget liv Lina

  • Monika skriver:

    Egentligen ska man inte läsa kommentarer till bloggar.
    För det sitter tyvärr avundsjuka bittra människor och kommenterar.
    Jag vet ju det.
    Härmed lovar jag mig själv att aldrig läsa kommentarer mer.
    Jag kämpar som sjutton för att mitt hår ska bli långt.
    Har köpt dyrt schampo, balsam och ätit hårtabletter i 2 år nu.
    Men det går segt.
    Går till frissan och färjar utväxten och klipper topparna var 7:e vecka.
    Sen måste jag ju retas med alla som säger att man inte ska resa.
    Jag har varit både på Teneriffa, Kroatien och nu över jul och nyår på Gran Canaria under pandemin.
    Jag har alltså rest 3 hela gånger och inte fått Corona 😂
    Vilken hemsk människa jag är som gottar mig va?
    Det går att vara försiktig och resa och gå till frissan.
    Jag mår jättebra 👍 inte ens någon depression har jag fått. Kram ❤️

  • Camilla skriver:

    Varför lägger du ut klippet på instagram när Sofia försöker ”hyptnotisera” en höna? Kanal 5 har tagit bort klippet från sociala medier och enligt djurskyddsföreningen är det plågeri. Hönan är extremt stressad och ligger blixtstill på grund av en överlevnadsreflex kallad ”tonisk immobilitet” som de använder när de tror att de inte ska överleva.

  • Anna skriver:

    Pernilla då😊klart håret växer om du inte klippt dig sen somras med eller utan piller😃

  • Lina skriver:

    Varför säger då Bianca att hela familjen har antiktoppar och därför kan kramas? Kanske borde hon dementera sitt påstående i nästa Videoblogg.

  • Pernilla Wahlgren skriver:

    Tack fina! Ja, och självklart är frisören och alla andra på salongen jag går till helt friska och vi kramas inte.

  • Pernilla Wahlgren skriver:

    Tack fina!

  • Pernilla Wahlgren skriver:

    Jag är superglad för att jag äntligen har fått längre hår! Tack Priorin! 😉

  • Pernilla Wahlgren skriver:

    Tack fina!

  • Pernilla Wahlgren skriver:

    Visst kommer jag att följa det. Inga problem. Så många människor broar jag ändå inte träffa på en och samma gång.

  • Pernilla Wahlgren skriver:

    Man kan göra allt detta om man använde sunt förnuft och går till ställen där det är Corona säkert. Middagsbjudningar hemma kan man absolut ha om man bjuder dom som är i ens inre krets. Och så många som jag har träffat i jobbet som inte är i min inre krets och ändå inte blitt smittad, så tror jag på att hålla lagom avstånd , inte kramas och att tvätta händerna ofta. Jag har inte ens varit förkyld sedan Pandemin kom.

  • Pernilla Wahlgren skriver:

    Hej Lina! Jag har aldrig haft Covid och har inte heller inte Antikroppar. Jag har därför heller inte smittat någon. Så du kan sitta lugnt i din båt, Lina.

  • Anna K skriver:

    Ditt svar är helt tappat.

  • Jessica skriver:

    Klart man kan gå och klippa sig. Välj en frisör som jobbar ensam el har stor luftig lokal. Säg till om du vill att frisören använder munskydd/visir så fixar dom det. Allt spritas av mellan kunderna(dvs stol och skynke). Sax byter i alla fall min frisör efter varje kund även i icke coronatider. Finns ingen anledning att gå oklippt i flera månader/år. Använd lite sunt förnuft…..Fin du blev i håret, Pernilla.

  • Katja skriver:

    Malin, all styrka till dig! 💕

  • Lina skriver:

    Enligt Bianca har hela familjen antikroppar. Det betyder att förutom Bianca, Christina och Hans så har Benjamin, Oliver , Theo och Pernilla haft Covid-19. Det skrämmer mig hur många Pernilla kan ha smittat då hon ju inte verkar ha varit i karantän utan levt på som vanligt.

  • Sandra skriver:

    Vad ska du hitta på i dag? Kanske lite shopping eller fika på några ställen och vrf inte lite manikyr på det!! Leva livet 😊

  • Anna skriver:

    Inte för dig kanske men för många andra!

  • Anna skriver:

    Visir eller inte – att klippa sig är ingen nödvändig aktivitet så då avstår jag hellre.

  • Malin skriver:

    Ingen tvingar varken dig eller någon annan att kolla. Ditt inlägg är bland det dummaste jag har läst på länge.

  • Kristine skriver:

    Anna- Min frisör använder visir men kollar man på Pernillas så har hon inget visir. Och när man kollar på olika bloggare som har varit till frissan så har inte heller deras frisörer haft visir. Är det nån Stockholms grej att inte använda visir? Ser även att många inom skönhetsbranschen inte heller använder visir el munskydd. Om man kollar på bilderna som de som bloggar lägger ut när de får behandlingar.

  • Anna skriver:

    Frisörerna använder visir och vill man boka tid så kan man få va ensam, så farligt är det inte, tur för dig Anna att din man klipper dig😂

  • Anna K skriver:

    Snälla slutas padla, ha middagsbjudningar, åka till fjällen och springa hos frisören och dessutom lägga ut det för allmän beskådan mitt under pandemin. Det är inte roligt.
    Människor dör, sjukpersonal håller på att slita sönder sig. Du är lyckligt lottad än så länge och hållit dig frisk men det är oerhört provocerande att du som influenser lägger upp dina bilder just nu.

  • PERNILLAS STÖRSTA FAN MALIN skriver:

    Fantastiskt snygg frisyr du har skaffat <3 Jag klippte mig sist i november sen blev jag sjuk i covid-19 men är glad att jag överlever och igår var min mamma hos mig som jag inte ha träffat över 2 månader och hon berättade allt för mig vad som hände och hon kunde inte sova och varit orolig när läkare ringer henne varje kvällar sen orkade hon inte och varit rädd att förlora mig och det är hemska tankar hon har haft och hon bad läkare ringa till min bror istället för hon orkar inte ta emot tråkiga besked eller något hon har varit livrädd att förlora mig, jag var en kämpe sade många till mig och jag mår bra och är glad att jag lever och jag ska posta present till dig nästa vecka hoppas du blir glad ta hand om dig fina du Pernilla kram Malin <3

  • Marie skriver:

    Du har ju inte heller koll. Inte 9 personet utan 8 ska de va.
    Lägg ner att gå på de du inte känner. Stt du o alla andra inte fattar att sånt här inte biter på Pernilla. Finns 1000tals som inte gör rätt

  • Enmamma skriver:

    De här pandemilagen som gäller frm idag. Kommer ni följa den Pernilla? Inte fler än 9 pers även vid privata tillställningar/möten mm mm. Har du kollat upp vad som gäller i lagen? Man kan bli bötfälld om man bryter mot den.

  • E skriver:

    Jag har inte heller klippt mig sen i våras. Brukar klippa mig 3-4 gånger om året eftersom jag har kort frisyr. Men nej. Jag håller på rekommendationerna!

  • Anna skriver:

    Ja det blev fint! 😊
    Själv har jag inte klippt mig sedan okt 19. Det var dax i mars när pandemin slog till med full kraft och sen dess har jag inte vågat mig dit. Räknar inte med ngt frisörbesök i år heller. Tur jag har enkel frisyr så sambon bara kan ta ett tag med kökssaxen när topparna blir för trassliga! 😊

  • Pia Gbg skriver:

    Jag tycker precis tvärtom 🙃 Tycker Pernilla passar jättebra i längre hår. ❤

  • Veronica skriver:

    Toksnyggt i håret🙂👍🏻

  • Anna skriver:

    Alldeles för långt hår för dig enligt mitt tycke. Du var jättesnygg och såg mycket yngre och tuffare ut när du förut hade kortare hår.

  • Charlotte skriver:

    Alltså de guldknapparna på din tröja drömde mig tillbaka till de -80 😉

  • Ingela skriver:

    Gud så snygg du blev i håret👌🏼 . Förstår att du är hel nöjd med salongen . Skitsnyggt ! Ha en trevlig lördags-kväll Pernilla
    Kram 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Instagram