Härlig tjejkväll på NK-taket!

I lördag bjöd Lina Hedlund in några sköna tjejer i hennes umgänge för att fira in den nya uteserveringen på NK´s tak ASCARO där det numer har byggts flera fina Paddel banor och en helt ny restaurang! 

SÅ kul att man nu mer både kan spela Paddel och äta gott på taket på NK! img_0415.jpgimg_0414.jpgimg_5616.jpgDet bjöds på otroligt god mat!!! img_5613-1.jpgMina älskade Lidingö-bästisar!!!! img_0421.jpgSandra, Lina, Nanne och Lisa. img_0417.jpgLena och jag!img_5606.jpgLina och Martina!img_5609.jpgMin fina lilla Hanna...
img_5604.jpg…och Sofia gillade de färgglada (och än så länge alkoholfria) drinkarna!

img_0416.jpgimg_0409.jpgGoa Nanne och Marie – som jag spelade mot i Julkalendern! img_0407.jpgLisa och Kina frös allt lite på taket…!img_0408.jpgPrecis som Jessica och Daga.  Nu längtar vi allt efter lite mer värme va…?! img_0406.jpgMartina och Sofia är barndomsvänner!img_0411.jpgTACK fina Lina för en toppenkväll! 

Kommer definitivt att komma tillbaka och spela Paddel också !

Väntar bara på att det ska bli liiiite varmare i luften..! 😉

169 reaktioner på “Härlig tjejkväll på NK-taket!”

  • Thomas skriver:

    Hejsan Karin.

    Öppna ögonen för vad ?
    Att livet är som det är ?
    Att det ser annorlunda ut för de flesta..
    Att det är orättvist, dumt, dåligt mm.

    Titta på x antal människor och du kan se att de upplever och anser, olika..
    ATT någon kan och tycker.. är för alla att begrunda, vi kan alla ha en åsikt ( oftast och smartast, för oss själva ) eller så anser vi högt och
    då får man ta de smällar som kommer…
    Så vad menas med öppna dina ögon.. är det en sångtitel ?

    Eller tänker du på något speciellt ?

    – Den fundersamma.
    T.

  • Anna skriver:

    Håller med . Den ende som beter sig vuxet Felix.

  • Beth skriver:

    Matsked Singer hade varit ett mycket bättre program utan de vääääldigt tillrättalagda gesterna och utropen. Regi: Ställ er upp, skrik, hojta, klappa! Samma mönster som i Talang, med skillnaden att där ska de gråta en skvätt också.

  • Bettan skriver:

    Det du kallar ” kasta skit” kallar jag relevant och saklig kritik. Om du förstår de orden.

  • Hanna skriver:

    Tack E och Anna 🙂
    Jag tror tyvärr heller inte att varken David eller Pernilla förstår, eller vill förstå.
    Men vi är ju några som förstår och följer både lagar och dom rekommendationerna som är satta.

  • Anna skriver:

    David det var den konstigaste slutsatsen jag någonsin läst. Om något är förbjudet så går det inte att göra. Varför sitter folk då i fängelse. Alla som sitter inne har gjort något förbjudet. Hur har de lyckats göra detta förbjudna eftersom det inte gå att göra det enligt din tes.

  • Anna skriver:

    Hanna, så enkelt och bra beskrivet hur det ligger till men tyvärr tror jag inte att David förstår. Vi ska vara glada att vi har en regering som inte fattar beslut som saknar lagstöd. Jag är trött på alla gnällspikar.

  • E skriver:

    Hanna, så bra beskrivet! Tyvärr alldeles för svårt att förstå för DAVID. Men det finns säkert många andra som läser här, som är kompetenta nog att förstå vad du skriver.

  • Hanna skriver:

    David – FHM bestämmer inte regler och lagar. Regeringen bestämmer över lagar.
    I samråd MELLAN regeringen och FHM beslutas vilka åtgärder som ska göras. Och där det finns en lag att luta beslutet mots, så blir det ett lagbeslut. Där det inte finns en lag att luta beslutet mot, blir det en rekommendation.
    Men båda innebär samma sak för oss medborgare.

  • David skriver:

    Pernilla lever inom de regler som finns. Om det är förbjudet att träffas på ett tak på en restaurang exempelvis. Så skulle de inte kunna göra det.

  • David skriver:

    Tror både Anna och Hanna inser att regeringen följer FHMs rekommendationer. Och rådgör med FHM när det gäller Coronan. Det är det FHM är ”experter” om.

  • Pernilla skriver:

    Hej
    Ni såg ut att ha en toppen kväll vad roligt..
    Hoppas att du får en fortsatt trevlig helg…

    Pernilla

  • Hanna skriver:

    Det är inte FHM som bestämmer antalet, det är regeringen. Men viss lagstöd. Och dom kan inte enligt lag strya över bussar, butiker etc. Det kan dom med arenor etc.
    Därav är det rekommendationer där dom inte har lagstöd att förbjuda och förbud där dom har lagstöd.
    Och en rekommendation ska tydas som en lag.

    Alltså, det är en rekommendation att bara umgås med dom du bor med, för regeringen har inte lagstöd att förbjuda. Men du ska tolka rekommendationen som en lag och bara umgås med dom du bor med och ingen annan.
    Solklart och självklart!

  • Anna skriver:

    Det är inte FHM som bestämmer antalet.

  • David skriver:

    Sjukt med tanke på att man idag kan trängas med hur många som helst i gallerior, bussar, restauranger. Men fy om man är fler än 8 i en arena för 10 tusen eller en teater med 2000 platser. Det är hål i huvudet på FHM

  • Honey skriver:

    Benhård??? Får inte en kvinna vara det? Klart vi ska vara det o sätta ner foten o visa vad vi vill!! Heder åt alla de kvinnor som vågar vara benhårda och krävande! Förskräckligt med jasägande och medjamsande fega kvinnor! Sedan detta skitsnack om Carola! Fy vilka fula tryne som sticker fram! Fy Sofia som pratar illa om en tv-kollega! Du dök i mina ögon till noll! Carola är en riktig förebild o en stor artist! Dags för fler kvinnor att våga träda fram o vara benhårda !!!

  • David skriver:

    Jag tror vi kan konstatera att Anna och ”Anne” ibre har några liv.

  • Veronica skriver:

    Masked Singer är verkligen ett helt underbart program som jag älskar att se på och alla fyra i panelen är oerhört underhållande var och en på sitt sätt❤ Tack Pernilla för att du och dina kollegor i Masked Singer förgyller fredagarna för mig och även torsdagarna när Wahlgrens Värld är❤

  • Anne skriver:

    Hahaha! Ja, jag väntar också med spänning på Pernillas svar på dessa inlägg! Vågar hon svara? 🤣😂

  • Hanna skriver:

    ”Lena Hallengren sade också att det är osäkert om regeringen kommer att tillåta upp till 500 personer på kultur- och sportevenemang från 17:e maj.”…..🤔 😷

  • Ylva skriver:

    Vansinnigt roligt när Robert Wells tog av sig masken 😂😂😂😂😂 ja det är helt uppenbart att vi alla drar olika gränser om vad som är ” vansinnigt” roligt.

    Bra program i övrigt, skönt med nåt annat koncept på fredagar än den gamla långköraren ” fångarna på fortet”

  • Anna skriver:

    Nu väntar vi bara på Pernillas kommentar där hon kommer skäller ut alla som kommenterat senaste blogginlägget. Nu kommer vi alla att beskrivas som avundsjuka och bittra. För det är väl ingen som tror att hon tar åt dig av kritiken här.

  • Nina skriver:

    Vilken SUCCÈ Masked Singer är alltså! ALLA äääälskar det, ja men jag dör så bra!
    Vansinnigt roligt när ROBERT WELLS tog av sig sin mask! Alltså alla var i chock!
    En till världsartist! Underbart när Jhonny Logan pratade till dig! Wow!
    Barnen, vi och även de äldre tittar kan jag säga. Och. Alla. ÄÄÄÄlskar programmet!
    Figurerna, ni i panelen, figurerna, konceptet, ja….ALLT!!!!
    Grattis till ännu en succé!

  • Sandra,Jkpg skriver:

    Åh så mysigt och kul det låter 😍
    Härligt gäng ni var.
    Ja nu vill man bara ha lite värme med, men snart så 😉

    Ha en fin helg
    Ta hand om dig
    Kram Sandra 💗

  • Maria skriver:

    Heja David!
    Hemska kommentar mobbare skriver. Varför så negativt? Usch. Gå ut i solen o andas☀️

  • Agneta skriver:

    Bra skrivet David😀

  • Veronica skriver:

    Hade inte kunnat skriva det bättre själv 👍🏻👊🏻💪🏻

  • Anna skriver:

    Nor och Pernilla beter sig som tonåringar som skriker och gapar när de möter sin stora idol. Allt verkar så arrangerat, ingen spontanitet. Programmet passar som barnprogram men problemet är att barn inte känner till personerna bakom maskerna.

  • Charlotte skriver:

    Såååå rätt😂orkade bara inte skriva det själv 👍

  • David skriver:

    Och att jag skulle locka fram dig. Var lika säkert som att dag blir till natt.

    Du är lika självupptagen som alltid trollet. Samma idioti som alltid.

  • E skriver:

    DAVID, du är i alla fall konsekvent i dina återkommande påståenden att alla inlägg skrivs av samma person. Lycka till med det, det kan du behöva!

  • David skriver:

    Du bryr dig. Och jag är inte tillbaka, har aldrig varit borta. Har bara inte brytt mig om dina skitnödiga kommentarer om att sluta läsa bloggen och avboka biljetter. Du vet det där du skriver 10 gånger i veckan.

  • David skriver:

    Mallah är lika bitter som vanligt

  • E skriver:

    Så var Pernillas vapendragare DAVID tillbaka med sina ”skitnödiga” kommentarer som ingen bryr sig om.

  • Mallah skriver:

    Jag såg fram emot lättsam underhållning av ytlig karaktär, men det går bara inte! Jag retar mig så mycket på Panelens tillgjorda utspel och Nours sura griniga attityd begriper inte varför hon tackade ja man märker hur malplacerad hon är. Det är allt annat än äkta spontanitet. Jag kan nästan se Pernillas manuskort.
    Felix är helle rinte rätt man på rätt plats. Jag tycker de känns ansträngda. Pernilla är väl i sitt rätta gebit. Måns verkar osynlig. (Läs Obekväm) Nej jag klarar mig bättre utan den underhållningen den är som gjord för barn.

  • David skriver:

    Samma superfans personer/person som skriver här år in år ut om allt Pernilla gör fel. När ska ni/du inse att Pernilla är en vuxen människa. Innan pandemin var hon ensam skyldig till världens utsläpp av miljöutsläpp för att hon flög så mycket till Spanien. Nu är hon ensam skyldig till att coronan sprids i Sverige LOL.

    Det är helt otroligt vilken makt ni ger Pernilla. Hon är alltså en urkraft! Av episka mått. Bara Pernilla slutar flyga löser sig allt. Bara Pernilla inte kramar om vänner uppe på ett tak i friska luften, då upphör corona magiskt.

    Samma namn har skrivit säkert 15 gånger att just idag har de avbokat sina biljetter. Samma namn har hundra gånger skrivit att de ska nu sluta läsa bloggen.

    Ni ger Pernilla makt över era liv när ni blir ”provocerade”. Ni fortsätter göra Pernillas blogg en av de mest besökta igenom att igen och igen klicka er in här.

    Om ni på något sätt vill demonstrera mot henne gör ni totala motsatsen med ert nuvarande beteende.

    Men så tror jag att ni samtliga VERKLIGEN GILLAR Pernilla och är superfans och kommer fortsätta följa bloggen, fortsätta kommentera om hur provocerade ni är och hur ni ska avboka. Sen när det är dags sitter ni gnällpellar ändå där i salongen och tittar och skrattar med i Pernillas show.

    Vi vet alla att jag har rätt. Och Pernilla vet det också.

  • David skriver:

    Är det ditt problem?

  • David skriver:

    Ni hotar med att avboka. JA MEN GÖR DET DÅ. Sluta larva er. INGEN BRYR SIG

  • David skriver:

    Gud vad skitnödiga ni är.

  • David skriver:

    Själv har du inga problem att spekulera om Pernillas liv Malin

  • David skriver:

    Dessa skitnödiga kommentarerna om hur Pernilla lever sitt liv. Skitnödiga spekulationer och antaganden.

  • David skriver:

    Ingen bryr sig om vad du tycker. Skitnödig

  • David skriver:

    Anna, du själv följer denna kändispodd för att DU ÄR NYFIKEN

  • David skriver:

    Man blir provocerad om man väljer att bli provocerad. Ingen tvingar er att läsa. Eller kommentera.

  • David skriver:

    Ni skriver hela tiden följ FHM. Det gör Pernilla och övriga. Ni känner inte någon av dessa damer och vet hur ofta de testar sig.

    Om ni vill att detta ska upphöra är inte lösningen att personangreppen haglar här. Utan snarare att kontakta FHM.

  • David skriver:

    Hela denna tråden visar varför kardborreband fortfarande är en storsäljare för skor.

  • David skriver:

    Cathrine, du verkar misstycka om det mesta..

  • David skriver:

    Så kvinnor får inte snacka sex. Lever ni på 1950 talet. Ni vet att man också bara kan sluta lyssna utan att basunera ut det.. men såklart då får ni inge uppmärksamhet från Pernilla och Sofia

  • Marianne skriver:

    Ja, vad ÄR det med Sofia o hennes obsession of sex?!!?!!

  • Tezz skriver:

    Åh, vad SUPER Masked Singers var igår! Hade ALDRIG trott att det var självaste Robert Wells bakom masken!
    Så kul att Jonny Logan var hemliga kompisen och pratade om dig!
    Pernilla, ÄR det Jonny Logan som är din hemliga man? Ni skulle nog passa ihop.
    Kram och tack för det bästa program någonsin på TV, vilken härlig underhållning för oss alla.

  • Cathrine skriver:

    Men, hur kan du tycka så?? Programmet är ju ett skämt! Haha, gillar man det har man inte höga krav på intellektuell stimulans, minsann! 😜🙈😂

  • Cathrine skriver:

    Samma här. Avbeställt biljetterna till nästa show. Podden är så miserabel. Sofias sexfixering gör mig illamående. Nä, nu tackar vi för oss, inte sant!?

  • Anne skriver:

    Tack Anna för din kommentar till Sofi! Blir verkligen oroad över den yngre generationens brist på kunskap när det gäller skriftspråk. ”Dem” och ”de”! Hahaha! Tänk ett varv till innan ni skriver fel. Eller läs en kurs i svenska istället för att glo på en massa serier på t.ex. Netflix! Skäms på er!

  • Maggi skriver:

    Sista gången jag går in på Pernillas blogg. Har slutat lyssna på podden, slutat titta på Sofias änglar mm.
    Jag har antikroppar och fick instruktioner att hålla avstånd mm. Sen ser man detta!

  • Camilla skriver:

    Kollade Masked Singers, sjukt SÅÅÅ bra!!!!!!! ÄÄÄÄlskar draken och Sjöbjörnen och Enhörningen
    och ja men Vodoodockan också…. Så jäkla kul program som hela familjen fullkomligt
    älskar och längtar till varje fredag!
    Du är snyggare än nånsin Pernilla, man ser att du gått ner massa i vikt och även
    din podd-kompis Sofia som gått ner i vikt och levt sunt. Ni båda ser lika
    fräscha och som nya ut. – Skillnaden är att hon har varit med i 16 weeks of Hell
    och piskat sig till detta medan du verkar ha levt som vanligt och haft kul,
    unnat dig ett glas ibland men ätit lite mer hälsosamt! Eller har jag fel?
    För du ser fräschare och snyggare ut än någonsin!
    Underbart senaste programmet av just 16 weeks of hell – Den stora Hälsoresan
    där Sofias otroliga förmåga för empati kommer fram där hon sitter och
    pratar med Patrik Ekwall, vars fru dog i cancer. Sofia ÄR en av de kvinnor jag
    beundrar så mycket för att hon tar sig till det på ett så speciellt sätt,
    vilket såklart märks såväl i Sofias Änglar.
    Ge Sofia en stor kram och all kred för hur hon stöttat människor genom
    livet.
    Är väldigt allvarlig nu och gråter när jag skriver, för min syster har fått
    beskedet om bröstcancer och då tänker jag åter på Sofia och hur hon
    klarade det och hur hon bara är. VILKEN ängel hon är Sofia!
    Jag vill hylla denna otroliga kvinna som jag beundrar så mycket.
    Och Du Pernilla också, ni gör våra liv lite lättare när det är svårt!
    Har lyssnat på VARENDA avsnitt av er podd!
    Tack för att ni finns och sprider er glädje! :)

  • Anna skriver:

    Inte jag heller!! Märkligt att man vågar hänga och klänga på varandra

  • Kristine skriver:

    Man ska hålla avstånd i minst 3 veckor till efter att man har fått sprutan. Efter det har man fått ca: 65 % skydd mot Covid. Du kan fortfarande bli sjuk under de första veckorna. Men vad har Lenas vaccination med Pernilla att göra? Det förstår jag inte riktigt.

  • Inger skriver:

    Så nära har jag inte varit med mina vänner på ett år‼️.. 😷

  • Helen skriver:

    Okej, är inte jätteinsatt, men man ska väl ej samlas många ändå, kan väl sprida smitta även om man är vaccinerad?

  • Anna skriver:

    Fast det ligger ju inte på NK:s tak om man ska vara noga utan på huset bredvid.

  • Cathrine skriver:

    Men, har hon inte rätt? Visst läser väl hennes väninnor hennes blogg. Det tror jag absolut. De vill väl se bilder på sig själva? De flesta har det nu tufft nu gällande försörjning. Men, ingen av dem vågar väl skriva en rad här. Men, det vågar vi! 😂🙈🙈😜

  • Karin skriver:

    Väx upp Belinda och öppna dina ögon!!

  • P skriver:

    Alltså…är det konstigt att Sverige har störst smittspridning i Europa efter Cypern? Källa SVT i går.
    Synd om alla som blir sjuka utan förskyllan och dom som sliter i vården, förskolor osv…trodde aldrig att så
    många svenskar är så egoistiska ! Nu har man fått lära sig nåt nytt på gamla dagar. (77 år)

  • Anna skriver:

    Sofi. Skilj på dem och de. Det heter: De vill bara synas trots att de……..Jo förresten de…..

  • Belinda skriver:

    Äsch vad det gnabbas haha, omogna människor som inte har annat att göra. Ser ju jätte roligt ut Pernilla – hoppas ni hade det jätte trevligt! Skit i sur tanterna, dem kommer alltid hitta något att sura över för dem har inget bättre för sig. Puss o kram!!!!

  • Anna skriver:

    Varför tror du att de skulle läsa Pernillas blogg? Om så är fallet vad menar du att de skulle säga?

  • anette skriver:

    Tillhör humorbefriade och avundsjuka folket.Skönt att snart få uppleva Katrin Sundberg= JAG GÖR VAD FAN JAG VILL

  • anette skriver:

    Håller med dig Maria.

  • Veronica skriver:

    Bara för att man inte är pluggsmart måste man inte vara korkad på annat sätt. Och med tanke på vilken situation familjen Wahlgren/Ingrosso är i idag så är de ju verkligen inte osmarta

  • Veronica skriver:

    Nja Pernilla har sagt så om sig själv så jag tror inte hon dör av det

  • Veronica skriver:

    Och där var Lena Philipsson vaccinerad 🙂

  • Anna skriver:

    Inte särskilt snällt av honom att säga att Pernilla inte är den vassaste kniven i låda även om det nog är sant.

  • Anna skriver:

    Inte tack vare utan på grund av. Tack vare skriver man som det är något positivt. Jag tror inte du tycker detta är särskilt positivt.

  • Sofi skriver:

    Vem vill se ngn annans famil? Vad villdem förmedla? Kanske aTT man kan Vara hur korkad som helst utan utbildning men har man kontakter då syns man. Familjen har inga CSN skulder ha ha hA

  • Sofi skriver:

    Pernilla Wahlgren är lika korkad som hennes mamma. Dem vill bara synas trots att dem har inget i skallen. Jo förresten dem har glömt att bjuda M Graaf ha ha, hon gillar också umgås på Corona tider

  • Helen skriver:

    Nä fy fan måste jag säga 😈 Detta är som att slå de som jobbar i sjukvården i ansiktet, så dåligt 😈 de sliter, fick en bild av min syster som är suksköterska, före jul 🥰 hon såg så trött ut så tårarna börja rinna på mig, å hon är ej på iva ❤ hur tänker ni som samlas såhär å dessutom lägger ut det? Besviken på alla er som var där 🤮

  • Tilda skriver:

    Veronika, är du arbetssökande , sjukpensionär? Det saknas folk i vården annars.

  • Lena skriver:

    Tror du på riktigt att de läser Pernillas blogg? 😂😉

  • Helen skriver:

    Bra skrivet, håller med dig Veronica 🥰

  • Veronica skriver:

    T: Nej man kan inte utgå från Instagram och bloggen då det inte visar varje sekund/minut av vardag och helg hos Pernilla

  • danten89 skriver:

    Pernilla Wahlgren vill stå på scenen igen, precis som hennes kollegor. Men tack vare detta så skjuts det ännu längre fram i tiden.

  • T skriver:

    Veronica – Du har helt rätt att ingen vet hur Pernilla beter sig hela dagarna, men det är ju bara att utgå från hennes foton, så ser man att det hon visar upp, är bedrövligt beteende. Så att sitta och försvara henne, när det finns ”bevis”, blir ju ganska fånigt onekligen.

  • Kristina.E skriver:

    Du och Thomas är superbra ikväll igen. Vilket bra program Pernilla. Kram Kristina 💖

  • Ingrid skriver:

    Håller med. Har alltid tyckt om Pernilla och gör det fortfarande, men att lägga ut dessa bilder tycker jag är så respektlöst. Förstår inte hur de tänker. Hålla avstånd gäller tydligen inte för dem.

  • Kerstin skriver:

    Men, dessa tjejer som var med på denna träff, vad säger de? För de läser väl säkert Pernillas blogg. Märkligt att ingen av dem uttalar sig här!?

  • Anna Mountain skriver:

    Det är bra det

  • Annica skriver:

    Christina: Ja, du får nog läsa rekommendationerna ännu en gång (eller kanske flera gånger). OAVSETT vaccination eller ej så är det FORTFARANDE samma restriktioner som gäller ALLA

  • Kristine skriver:

    Ingen har koll på hennes vardag men det är lätt att döma om man kollar på hennes instagram och läser på hennes blogg. Det är de sakerna vi kanske inte tycker är så bra. Att gå ut och mingla är kanske inte det viktigaste just nu. Träffa olika personer från olika hushåll, åka utomlands, bo på hotell. Finns kanske saker som är viktigare än de. Jag tycker iallafall det men tycker du att de sakerna är viktiga för dig, då får du tycka att Pernilla sköter sig. Alla får vi tycka olika och det är väl bra det. Önskar dig en fin dag.

  • Veronica skriver:

    Kristine: När ni skriver dömande som om ni har full koll på Pernillas vardag så reagerar jag, vilket jag har full rätt att göra och det är dumt att döma nån på det du och de andra gör när ni inte har 100% koll på Pernillas och de andra artisternas/kändisarnas vardag

  • Kristine skriver:

    Du får gärna tycka att kändiseliten sköter sig men då måste du även låta oss andra tycka vad vi vill. Och vi tycker inte att Pernilla sköter sig så jättebra. Men det är inte bara hon som tolkar regler på kändisars vis. Men nu är det hennes blogg vi är på och då blir det henne vi pratar om. De andra är inte bättre de. Jag pratar bara för mig själv o de som jag känner. Ingen av oss vill ta de testerna längre för att de har visat så mycket fel. Men jag tycker fortfarande att Pernilla är en grym mamma och affärskvinna men det här med pandemi är kanske inte hennes starkaste gren. Det känns så dumt att försvara nån som tolkar regler på sitt egna lilla sätt. När vi andra inte kan gå ut 4 vuxna ifrån 2 familjer för att regler säger att vi måste sitta vid olika bord och vi inte får stå och ta ett glas vin. Men det är tydligen helt ok om man är känd. Men som sagt, alla tolkar vi regler olika. Hoppas denna pandemi är över snart. Så att även vi icke kända personer också kan gå ut och mingla och ta ett glas vin.

  • Veronica skriver:

    Klart det gör men det är ändå generöst med tanke på att de flesta artister vill ha sina privatliv ifred

  • Veronica skriver:

    Kristine: Om du klickar på länkarna så ser du vad jag pratar om. Och du får gärna komma med reella bevis på att massor av artister blivit sjuka i Corona detta år

  • Malin skriver:

    Håller med. Hon vill bara provocera.

  • Veronica skriver:

    Kristine: För det första var det förra året 2020 när Siw Malmqvist skulle varit med i Lets Dance som många i produktionen och artisterna som var med blev sjuka i covid och även Carola blev sjuk i covid våren 2020 men hon var inte med i Lets Dance 2020 utan detta år 2021, vilket innebär att hon aldrig använde sig av snabbtesterna förra året ……… Så om ingen vill ta snabbtesterna för att folk blir sjuka detta år. Varför används de fortfarande i så fall??

  • Kristine skriver:

    Fast väldigt många kändisar har haft Covid. Även Carola. Så om de testar sig så ofta varför har så många kända personer haft Covid. Det är väl ett bevis på att de inte har skött sig så bra i pandemin. Undantag Pernilla då. På mitt jobb har vi tagit en massa såna tester o de har visat negativt på alla men efter ett par dagar har flera personer blivit sjuka. Så det är inga som vill ta dem längre. Och flera i Let’s Dance koncernen har blivit sjuka under programmet. Och de testar sig varje gång de ska gå in i studion. Testerna är inte hundraprocentiga. Jag tar dem inte längre. Litar inte på dem.

  • Veronica skriver:

    Kristine: Exakt vad jag skrev. Ingen av oss har koll på Pernillas vardag och därför utgår jag inte från att hon missköter sig utan att de hon umgås med är så nära att de kan räknas in i samma hushåll och jag har aldrig påstått att Pernilla sköter sig exemplariskt, jag tror inte att nån sköter sig exemplariskt, inte politikerna lyckas ju med det, utan snarare att vi inte ser vad hon gör varje minut på dagen och att vi därför inte kan som jag skrev längre upp utgå från att hon missköter sig.
    Och om nu testerna är så osäkra………. varför används de då överallt, man kommer ju inte ens in där tv4 och kanal 5 spelar in sina program om man inte testar sig med dessa snabbtester, vilket bådePernilla och Carola har visat via Instagram och även i bloggen för Pernillas del. Om de är så osäkra så utsätter ju kanalerna artisterna och andra kändisar och gäster för fara i så fall och med tanke på att ingen av dessa blivit sjuka så måste det ju vara så att testerna är säkrare än vad som sagts eller så umgås Pernilla så pass mycket med sina väninnor att de faktiskt kan räknas som att dom bor i samma hushåll

  • Anna skriver:

    Restaurangen bryter mot restriktionerna. Det är bara tillåtet med servering vid bord, inte ok med mingel. Nu tror man tydligen att man kan kringgå bestämmelserna genom att påstå att det är Linda som bjudit sina kompisar. Polisen ser lätt igenom detta så det lär nog bli påföljder för restaurangen.

  • Mia skriver:

    Absolut! Är helt med på det. Skulle kunna skriva en hel bok kring vad jag tycker om hur både personer, restauranger, företag, regering etc etc handskas med detta 😉 Väldigt inkonsekvent många gånger. Tyvärr verkar det som att ekonomiska aspekter och behovet att få träffa vänner och festa många gånger går före att försöka rädda människoliv! Om detta gör mig till en ”avundsjuk och humorbefriad idiot” så är jag i så fall en stolt sådan :) Nej, tanken har slagit mig med om beteendet skulle förändras den dag någon nära anhörig drabbas, tveksamt i vissa fall!
    Känns skönt i alla fall att höra att det finns fler som tycker och tänker som en själv. Känns inte så många gånger, när man ser hur många som lever på som att det inte finns en pandemi.

  • Anne skriver:

    Hej…
    Vilket härligt gäng!!.
    Ja…nu längtar man såå efter värme å försommar..🌻
    Kram anne

  • Maria skriver:

    Håller med dig helt men tycker även att NK skall svara på hur det är ok att ordna tjejträffar för svenska ” kändisar” i en pandemi? Hur det kan komma sig att alla vi övriga skall följa restriktionerna ? Ett jävla hån mot övriga caféer och restauranger som måste följa restriktionerna för att inte behöva klappa igen sin business. Espresso house tex får gästerna sitta en per bord. Det är max 4 personer per bord på restaurangerna även om man är fem personer från samma familj. Jag skulle vilja veta varför NK är ett undantag och varför inte dom måste stänga ner nu när dom brutit mot vad som är tillåtet? Varför andra restauranger blir anmälda men inte NK????
    Sedan ser man tydligt på bilderna att man gått ihop sig och bestämt sig för att provocera genom att trycka sig tätt intill varandra på alla bilder.
    Detta är bara fröken Wahlgren som vill reta upp alla ”avundsjuka och humor befriande idioter som hon brukar utrycka sig.
    Undrar om hon ens kommer förstår allvaret med pandemin den dag ev någon närstående blir riktigt riktigt sjuk? Tror inte det tyvärr!

  • Kristine skriver:

    Veronica- ingen har koll på Pernillas vardag. Inte du heller. Så hur kan du sitta och säga att Pernilla sköter sig exemplariskt. Att hon testar sig hit och dit. Snabbtesterna är inte hundraprocentigt säkra. Långt ifrån det. Flera i min närhet har tagit såna och fått negativt svar men ändå blivit sjuka inom några dagar. Men visst är hon grym mamma och grym affärskvinna, det kan ingen ta ifrån henne. Men det är inte riktigt det det handlar om. Tror inte riktigt att de som är med på bilderna är personer inom hennes närmaste hushåll. Men visst är hon grym på att marknadsföra sig själv. Det håller vi nog alla med på att hon kan. Så där är hon en stor förebild för många kvinnor.

  • Anna skriver:

    Det är många som sliter i vardagen för att få ihop det. Detta med att släppa in folk o filma i vardagen görs inte gratis, handlar om miljoner

  • Veronica skriver:

    En gång till. Ingen har har full koll på Pernillas vardag då hon inte visar varje minut på dagen på något av sina konton, såvida du inte har placerat en kamera på henne och i hennes hem, så att kalla henne respektlös blir i så fall ett rent påhopp då du inte har 100% koll

  • Malin skriver:

    Precis. Och antikroppar är verkligen ingen klarsignal för att leva på precis som vanligt. Jag hade covid förra våren och utvecklade antikroppar. Gjorde sen en ny koll nu i januari och då var antikropparna borta. Så det är knappast nåt permanent skydd. Att sen Pernilla alltid har jobbat hårt och gjort ett grymt jobb som ensamstående mamma tycker även jag. Det förminskar dock inte hennes respektlöshet och dumhet senaste året.

  • Veronica skriver:

    Lena: Ah där kom det jag väntade på. Pernilla är naturligtvis tillsammans med sina väninnor ensam orsaken till smittspridningen. Självklart att jag inte tänkte på det🙄 Du vet att Pernilla inte nån diktator som manipulerar vuxna människor att gå i hennes ledband, hon är heller inte fan själv som förleder människor så att de går ut och umgås med folk för att hon gör det som du vill få det till. Vuxna mogna människor kan tänka själva och de finns dom som utan nån som helst påverkan inte tror att viruset finns och på riktigt demonstrerar på gatorna mot coronarestriktionerna i hundratals och med tanke på att dom inte tror att viruset så går de naturligtvis ut och äter på restauranger också, där har du de verkliga smittspridarna.

  • Lena M skriver:

    Ojojoj vilken debatt det blev här, jag håller med om att vi ska hålla avstånd och inte träffas utanför hushållet. Men vilken hård ton det är här inne Förut var denna bloggen mysig och trevlig, nu är det mest hårda ord och att kasta skit på varandra. Jag tröttnar faktiskt på detta.
    Ha för övrigt en fin dag och kram (på avstånd).

  • Lena skriver:

    Intressant vinkling. Jag har också respekt för människor som jobbar och vill sätta mat på bordet, både till sig själv och sina barn. Det utesluter väl ändå inte att PW lever ganska respektlöst med tanke på den stora smittspridningen. Allt prat om att alla testas, har antikroppar och många vänner och blivit vaccinerade, kan ju verkligen inte stämma. Dom är inte ens i närheten av att bli vaccinerade med tanke på deras ålder.

  • Anna skriver:

    Att spekulera i om det finns annan anledning till varför Carola valde att lämna Let’s dans än den hon uppgav här helt RESPEKTLÖST. Man tror inte sina öron. Växt upp Sofia och Pernilla och sluta bete er som några skvallrande tonåringar.

  • Veronica skriver:

    En gång till: Ingen av oss har nåt som helst bevis för hur mycket Pernilla umgås med sina väninnor vilket gör att vi inte kan avgöra vilka som tillhör hennes hushåll eller inte. Att utgå ifrån det man ser på bloggen och på Instagram och tro att det visar hur det är varje minut på dagen är rent ut sagt korkat. Pernilla visar antagligen 20-30% av sin vardag via bloggen och Instagram

  • Lotta skriver:

    Det spelar ingen roll om man testar sig varje dag eller inte. Om du är vaccinerad eller inte. Om du är kändis eller inte. ALLA ska fortfarande hålla avstånd. ALLA ska fortfarande endast umgås med dem i ditt eget hushåll eller ett fåtal andra. Läs på krisinformation.se eller på FHM om du undrar över det.

  • Anna skriver:

    Så bra skrivet 👍

  • Mia skriver:

    Alla som tar Pernilla och Co i försvar, kan ni hänvisa mig till var det står att om du är testad så är det fritt fram att partaja loss på NK-taket, stå kind mot kind med x antal människor från olika familjer, äta och dricka ståendes över varandra… ?? Dessutom ytterst tveksamt att alla dessa människor testas dagligen och har tagit sig direkt från testning till denna tillställning utan att ha träffat på någon på vägen dit. Men vad vet jag?? Rent vidrigt att se dessa bilder. Tycker det är oerhört repektlöst, allra helst mot dem som faktiskt tar den här pandemin seriöst och gör allt för att försöka undvika spridning. Tänker på alla i riskgrupper som helt isolerat sig från att träffa andra, även på avstånd, inte kunnat gå in i mataffärer, varit tvungna att be om hjälp så fort de behöver något utifrån etc etc. Tänker på alla dem som förlorat någon anhörig till detta fruktansvärda virus eller själv har drabbats och nu tampas med kroniska komplikationer… Det är inte roligt för någon att isolera sig eller behöva förhålla sig till dessa restriktioner, men för varje person som inte tar detta på allvar eller vrider och vänder på rekommendationerna till sin egen fördel, så kommer vi bara dra ut ännu mer på detta helvete. TÄNK TILL, ANVÄND DITT SUNDA FÖRNUFT, snälla!!!!

  • Veronica skriver:

    Exakt min tanke också. De är ju oerhört generösa fast vissa vill få det till nåt helt annat

  • Astrid skriver:

    Intressant att ta del av kommentarerna här. Tycka vad man vill om Familjen Wahlgren men, jag måste ändå säga att jag hyser den största respekt. Det fanns en tid när Pernilla stod på olika köpcentra, för 2000, för att dra in till mat på bordet till sina barn. Nu är hon ytterst frangångsrik och förtjänar verkligen det. Hennes föräldrar, så himla rara och gulliga. Bianca, så rolig och duktig. Benjamin, så ödmjuk och kunnig när det gäller mat och musik. Jag hyser verkligen den största respekt för denna familj som så generöst släpper in oss i sin värld. Vem av oss andra hade gjort samma sak?

  • Helen skriver:

    Någon ovan skriver att det är Sofia som startat denna diskussion. Jag lyssnade även jag på podden och det stämmer. Det är väl ingen här som från början klagat om Carola och hennes avhopp:/ allt kommer från podden och därför reagerar folk ju.

  • Veronica skriver:

    E: Nej men hon testas regelbundet pga det jobb hon faktiskt har och vi kan inte veta om de passade på att filma med Wahlgrens Värld – teamet under middagen och således bör alla däruppe på taket vara testade och klara för träff

  • Veronica skriver:

    Om du inte känner personen ifråga så kan du inte avgöra om vederbörande är utbränd eller inte

  • Malin skriver:

    Anne, att spekulera i om en person ljuger om sin utmattning och bara är rädd för att förlora är knappast respektfullt. Hoppa verkligen att ingen i din närhet kommer drabbas av utmattning då de knappast kommer få nåt stöd av dig, för det är ju vad du tror och tycker som räknas inte hur personen själv mår.

  • Ullis skriver:

    Hej i natten:) vill bara upplysa dig om att det var INTE Pernilla som tog upp detta med Carola, det var Sofia. Jag blev oxå lite illa till mods när Sofia började att ta upp om det verkligen är som Carola säger. Tobias o Sofia hade en träff o då anspelades det på att det ev var en rädsla att förlora som gjorde att hon hoppade av. Pernilla verkade faktiskt inte tycka det var så bekvämt att Sofia sa som hon sa och ville inte direkt kommentera. Detta ska inte Pernilla få skit för ( de oxå) ge er på Sofia i sådana fall, om ni vågar;)

  • E skriver:

    Till Christina
    Pernilla har inga antikroppar och är inte vaccinerad, allt enligt hennes eget uttalande på bloggen.
    Övriga deltagare synliga på bilderna kan inte vara vaccinerade då dom inte är 60+
    FHM rekommendationer gäller fortfarande, även för s k kändisar!

  • Anna K skriver:

    Om CAROLA SÄGER ATT HOM INTE ORKAR OCH FÅR IHOP LIVSPUSSLET TYCKER JAG ATT VI FÅR LITA PÅ DET. HON ÄR VÄL INTE UTBRÄND UTAN VILLE HOPPA AV I FÖREBYGGANDE SYFTE DÅ DET FANNS VARNINGSSIGNALET. MYCKET KLOKT AV HENNE OCH SÅ OTROLIGT LÅGT ATT KOMMENTERA DET NEGATIVT I PODDEN. NU BÖRJAR JAG TRO ATT Pernilla Har tappat det helt. Dumhet på dumhet.

  • Christina skriver:

    Malin – Menar du att trots vaccin ska vi inte umgås? Trots vaccin ska vi hålla oss isolerade?! När ska vi kunna leva som vanligt i din värld?

  • Ingela skriver:

    Ni borde SKÄMMAS!!! Allihop!!! Totalt respektlöst att fullkomligt SKITA I vad Folkhälsomyndigheten säger!!! Bokat av mina biljetter nu. Fått lite nog.

  • Veronica skriver:

    Vad du kanske har missat är att vi inte har nån koll på hur ofta dessa damer umgås med varandra vilket gör att vi inte kan avgöra hur nära varandra dom bör stå eller inte stå. Såvida du inte placerat en kamera i Pernillas och de övrigas kläder samt i deras hem och i deras bilar🙂

  • Malin skriver:

    Det där var nog dagens roligaste kommentar! Menar du på allvar att Pernilla hade tjejkväll med massa olika människor och stod nära och kramades för att det var hennes jobb? Att hon jobbar har jag inte sagt något om, spelar in program, podar etc. Jobba måste man och alla jobbar med olika saker. Socialisera med massa olika människor som man inte bor med och inte håller avstånd måste man däremot inte. Men det kanske du har missat?

  • Veronica skriver:

    Pernilla jobbar också och där i ingår diverse aktiviteter så som middagar då Pernillas jobb inte ser ut som de flesta andras, men det kanske du har missat🙂

  • Malin skriver:

    Det där tröttsamma försvaret har vevats många gånger av Pernilla och hennes svans. Oavsett test eller utomhus är det extremt omdömeslöst och respektlöst att träffas så pass många människor på samma plats och inte hålla avstånd. Och varken antikroppar eller vaccin är ett klartecken till att leva som vanligt (dessutom har väl Pernilla inget av dessa) Folk på let’s dance och Nyhetsmorgon är där och gör sitt jobb, stor skillnad. Och att sitta och oja sig över att folk kastar skit på Pernilla känns patetiskt med tanke på hur hon gång på gång spottar på sjukvården och drabbade.

  • Veronica skriver:

    Anne: Om du tror att ditt lilla omogna skratt åt mig får mig att ändra åsikt så bör du tänka om ett par varv till🙂

  • Veronica skriver:

    Nu är det ju inte enbart Pernilla med väninnor som går ut och äter på det sättet, men dessa damer syns mest då de är kända för allmänheten och åtminstone Pernilla har en blogg där hon lägger upp att hon går ut med sina väninnor vilket gör att det är Pernilla som får skit för allt andra svenskar gör också då ni går och retar upp er på vad ni ser ute och sen går och dumpar eran frustration som en påse sopor på Pernillas blogg trots att hon som sagt inte är ensam om att gå ut och äta med sina väninnor. Dessutom var de ute, på NK-taket för att vara korrekt. Och vad jag vet så testar sig Pernilla regelbundet, precis som de gör på Lets Dance, Nyhetsmorgon mm

  • Ingrid skriver:

    Solglasögonen du har är så snygga, får jag fråga vilket märke det är?

  • Anne skriver:

    😂🤣🙈

  • Veronica skriver:

    Att få sina naglar fixade ska inte underskattas (jag såg på Instagram att Carola fick sina naglar fixade) men att få tas om hand på det sättet är läkande och gör att man orkar.

  • Kristine skriver:

    Det är dumt att döma nån på förhand. Ingen av oss vet hur Carola mår. Så dumt av Pernilla o Sofia att kommentera nåt om det. Utbrändhet ska man ta på allvar. Och Carola är ensamstående mamma, har inga föräldrar och ingen pappa till barnet att luta sig tillbaka till. Och man kan inte be att ens ex ska passa barnet flera timmar varje dag. Pernilla o Sofia har både föräldrar, äldre syskon och pappor till barnen som kunde hjälpa dem när de var med i Let’s Dance. . Så låt Carola vara i fred.

  • Veronica skriver:

    Jag har en nära väninna som också är utbränd och är det så pass att läkaren är förundrad över att hon står upp. Och hon orkar vara aktiv vissa dagar och vissa dagar är hon helt utslagen. Carola har nu vilat flera dagar (Carola har i vanliga fall en oerhörd energi, vilket kanske gör att hon inte blir lika utslagen som din väninna, för hur många är det som har sån energi som Carola vanligtvis har) och det är tydligt att det räckte för att hon idag skulle orka fira sin dotters födelsedag. Man reagerar olika och ingen av oss vet hur trött hon kände sig när hon nu firat dottern, i morgon kanske hon är helt slut igen, det vet ingen av oss om. Sista lördagen Carola dansade såg hon alldeles matt ut i ögonen och kände yrslig och klarade knappt av att andas, vilket hon även berättade och det fick mig att fundera på hur väl hon återhämtat sig efter att hon hade corona för ett tag sen. Jag har både läst och hört att för vissa tar det flera månader innan de har återhämtat sig och ingen av oss vet om Carola är en av dom som det tar flera månader för att hämta sig. Dumt tycker jag att döma en människa vars liv man inte har full insyn i. Och detta med naglarna var något Carola gav Zoe som 12-årspresent.

  • Anna skriver:

    Jag med. Vi är nog ganska många som vill avboka.

  • Anne skriver:

    Tack för Ditt svar! 💕

  • Helen skriver:

    Måste vara en jäkla stor bubbla i så fall. Man blir lika förvånad varje gång. Trodde i min enfald att ni ville komma igång och jobba igen. Det kommer ju inte öppnas upp för konserter och annat så länge smittspridningen är som den är. Ska showen hålla på att skjutas upp ännu mer pga för hög smittspridning och ni inte visar mer respekt så kommer jag också att avboka.

  • Tilan skriver:

    Hade också köpt biljetter till kommande show men har annullerat köpet mycket på grund av hur P hanterat den här pandemin genom att ha sina egna regler. Trots att man utför s.k. ”snabbtester” som inte ens är 100% tillförlitliga, så är det att spotta på dem som sliter i vården.

  • Charlotte skriver:

    Jag tror oxå det, att det inte ligger någon utbrändhet bakom hennes avhopp. En sak man förstått när det gäller artister av alla slag så är det att man INTE kastar in handduken så lätt. Tre veckor kvar liksom… det är som du säger oxå att man orkar inte fara o flänga hur som helst. Hade jag varit henne så hade jag nog tagit de lite lugnt på mina sociala medier o visat respekt inför sin danspartner. Har ju även förstått att Carola inte är den lättaste att jobba med då hon är benhård på att det ska vara på hennes sätt. Kanske hon inte kunde anpassa sig till att bli tillsagd hur hon ska agera osv…

    Jaja, en reflektion som du skriver och givetvis önskar vi Carola allt gott:)

  • Lilian skriver:

    Man ska ju följa restriktionerna även om man haft Covid eller är vaccinerad enl. FHM…

  • Anne skriver:

    Bara en liten reflektion angående synpunkterna på senaste podden och uttalandet om Carolas avhopp. Hörde det och tyckte det var respektfullt. Min erfarenhet av vänner som drabbats av utmattningsdepression är att de tyvärr blir helt utslagna och sjukskrivna länge. De orkar knappt ta sig ur sängen. Ännu mindre fira födelsedagar, fixa naglar, sminka sig och skriva långa inlägg på Insta. Måste säga att jag lite grann lutar åt att Sofia har rätt; ”var hon rädd att förlora?”. Att vara vinsttippad och få 3 tio-poängare. Kanske var det då rätt att avsluta med flaggan i topp och då ändå ha ”vunnit”? Erkänn att Ni alla tänkt tanken? Särskilt när man ser Carolas Insta! Det återstod 3 veckor. Och, hon har tydligen stöd av sitt ex när det gäller omhändertagandet av ”barnet”.
    Den det är verkligt synd om här är Tobias! Bättre lycka nästa gång!
    Tack också Pernilla med familj för allt skoj Ni bjuder oss på!

  • Bath skriver:

    Många synpunkter här och med all rätt. Vi får väl se vad Pernilla svarar på kommentarerna.
    Hela kompisgänget har kanske haft Covid vad vet vi men vi låter Pernilla svara så behöver man inte döma i förväg.

  • Ida skriver:

    Inte bra förebild. Det är ju så som viruset sprids, som gör att folk blir sjuka, behöver sjukhusvård, behöver ivavård. Sverige har bland den högsta smittspridningen i eu. Det är så här det kan gå till.

  • Pia skriver:

    Ser härligt ut🤗 Synd att man inte bor i Sthlm.

  • Ylva skriver:

    Ko Christina, det är väldigt ofta avsky på Pernillas blogg och det mest fruktansvärda kommentarer du kan tänka. Förmodligen läser du inte Pernillas blogg frekvent för då hade du fattat vad jag menar. Mitt budskap är inte att de det inte gör någonting att de träffats i grupp, min poäng är att det är mycket feghet bland läsare här som inte vill ge nåt avtryck efter sig då det syns vem som skriver på instagram. Pernilla har blivit nån slags hackkyckling pga att kommentarer synas inte innan publicering. Jätteroligt att få skriva nedlåtande saker då:/

  • Malin skriver:

    Vilket patetiskt försvarstal. Vad är det folk som minimet fattar med pandemin? Att samlas så pass många människor som inte delar hushåll och inte hålla avstånd. Hur kan man ha missat att det inte är vad man bör göra i dessa tider? Jag fattar att Pernillas fans alltid vill försvara henne men jag visste inte att ni uppenbarligen är lika korkade som hon också. Men absolut, det kanske är så att just alla Pernillas kändisvänner har hunnit få två doser vaccin allihop. Imponerande jobbat i så fall.

  • Christina skriver:

    Jag tror, att om alla som ni sitter o retar er och blir upprörda, slutar läsa här mår ni mycket bättre. Ni vet ingenting om de som samlats på taket på NK. Kanske ingår de i varandras dagliga bubblor, kanske har allihopa antikroppar eller blivit vaccinerade. Ni hade förmodligen klagat med om Pernilla suttit i sitt vardagsrum i 15 månader och skrivit om att hon städat sina lådor eller klädkammare. Då hade inte det heller varit bra. Sluta bara gnäll.

  • Lena skriver:

    OM jag hade haft instagram hade jag förmodligen gjort det. Dock måste man avstå en hel del ”sociala” medier för att inte bli alldeles galen när man ser vilken okunskap och egoism det finns i världen.

  • Christina skriver:

    Jag läser inte så mycket avsky här faktiskt utan mer frustration och besvikelse… Och, som jag skrev tidigare, att är de en del av ens inkomst att påverka och nå ut till många människor så önskar jag ett större ansvar. Inte bara av Pernilla. Känner flera som jobbat ideellt under Corona inom sjukvård och annat. När vi på min arbetsplats var permitterade (med stor oro för företagets framtid och ens egna inkomst) uppmuntrades vi till att jobba ideellt under tiden t ex. Varför kan t ex influencers och andra som har stor påverkan på andra människor vara med och göra sin del?

  • Ylva skriver:

    Ni som skriver eran avsky här på Pernillas blogg, gör ni det på resterandes instagram oxå? Inte sett nåt direkt på Lenas, Sofias, Hannas insta för att nämna några. Det är ju så kul att sitta och hacka på Pernilla som vanligt.

  • Sandra skriver:

    Man blir så arg att man kokar när man ser denna hög med respektlösa icke tänkande varelser människor är väl att ta!!!
    Stor respekt till er som avbokar era biljetter! 😊

  • Christina skriver:

    Det är synd att många influencers inte kan använda sitt inflytande (som de strävar efter att ha) till att göra något bra i Coronatider. Tänk om Pernilla lagt ut ett inlägg med texten: ”Jag blev bjuden på invigning på NK, men valde att stanna hemma pga av smittspridningsrisken. Håll ut och kämpa på, snart kommer det bättre tider”. Det skulle vara att använda sitt inflytande. Håller med någon som skrev tidigare att alla dessa inlägg om padelresor, invigningar osv antingen gör många ledsna och provocerade då de försöker leva efter rekommendationerna eller att andra tänker att ”då skiter jag också i Corona nu för nu orkar jag inte bry mig längre”. Framför allt tror jag att det provocerar många inom sjukvården eller personer som har anhöriga som bort gått i Corona.

  • Kicki skriver:

    Håller med, blir så ledsen, besviken och ARG! Pernilla och hennes vänner borde SKÄMMAS!

  • Lena skriver:

    Bilderna läggs så klart ut på nätet för att generera många klick=pengar. När det gäller ev. antikroppar så kan man faktisk smitta ändå. Antingen är man för dum eller så skiter man helt enkelt i om man skulle bli sjuk, eller för allt i världen själv dra runt på smittan och smitta andra.

  • Ulrika skriver:

    Önskar jag vore en kändis så jag också kunde röra mig fritt och nära bland folk! Ni verkar ju immuna hela högen!
    Jag blir innerligt förbaskad och ledsen över att se vimmelbilder i dessa tider, annars tycker jag jättemycket om det!
    Padelresor till Spanien, event på fiiina NK-taket etc! Har inga vackra tankar om er! Avbokade Hybris-biljetterna i går!

  • Lilian skriver:

    Hur kan ni fortsätta strunta i allt vad rekommendationer heter. Så uselt så det finns inte ord. Hur länge ska ni strunta i kritiken och fortsätta hitta på egna tolkningar av rekommendationerna ?

  • Marie skriver:

    Det heter Padel och det heter ”i sitt umgänge ” , o ni som hakar upp er på alla kändisars bilder även fast de får skit hela tiden ,så tänk ett steg längre … detta ger reklam o genererar deg i plånkan .( så de tar gladeligen tjatet / påpekanden )

  • Sofia skriver:

    Vad håller ni på med, ärligt talat. Jag har suttit isolerad och ensam i mer än 1 år. Trots att jag har varit fullt frisk under hela perioden, och aldrig haft minsta symptom, är ingen riskgrupp heller. Jag har enbart gått till mataffären (och då med munskydd). Jag tänker på vårdpersonalen, och alla som kämpar för sina liv/har förlorat sina liv. Och gör naturligtvis min plikt, tills detta är över. Jag fattar inte hur vissa tänker alltså, att bjuda in till fest i detta läget (!)

  • Gabriella skriver:

    Vad mysssigt <3 Ser ju jätte härligt ut.

  • Louise skriver:

    Blir på riktigt ledsen över att se dessa bilder med en samling utav folk. Vi sliter som djur i vården!! Vad är det som ni inte förstår? Vi är i en pandemi. Och nej jag är inget troll och hoppas slippa dom diskussionerna.

  • Malin skriver:

    Exakt samma för mig Hanna. Har sett Pernillas första show och hade planerat att se nästa också. Kommer inte ske nu.

  • Anita skriver:

    Hej Pernilla!
    Jag förstår de klagomål som framförts men antar att ni som artister testas regelbundet. Det finns väl ändå ingen av er som vill smittas av Corona och heller ingen som kommer till era träffar med förkylningssymtom.
    Tack för presentationen på bilderna, kul att få vara med er på festen via nätet.

  • Tina skriver:

    Förmodligen har de flesta redan haft covid sedan tidigare slarv och så tycker de att de kan leva som vanligt pga antikroppar nu, det är min gissning. Vad som förvånar mig är att Pernilla lägger upp denna typ av inlägg när hon VET hur förbannade folk blir, hade kunnat vänta några månader till så hade hon sluppit det. Själv har jag inte träffat min syster på jättelänge och är nästan gråtfärdig över det, men hur ska vi kunna resa till varandra i dessa tider? Det är så jag resonerar ialla fall.

  • Hanna skriver:

    Pernilla och co gör som dom vill (som vanligt 🤦‍♀️)
    Är tragiskt och respektlöst. Men den här pandemin har fått uppfattningen mina ögon på vilka kändisar /artister som jag ska stötta i framtiden genom att köpa deras produkter/tjänster. Och det är inte kändisar som skiter i restriktionerna.

    Så jag har bla avbokat min biljett till Pernillas show som är uppskjuten.
    Valt att inte beställa Perrellis nya kollektion.
    Valt att inte köpa Caiaprodukter.

    Dom är sina egna reklampelare, och jag tänker inte stötta och sponsra deras levesätt.

  • Malin skriver:

    Självklart är det inte okej att leva på som Pernilla gör. Men det har hon ju visat i över ett år att hon antingen skiter fullständigt i eller är för korkad för att fatta. Ingenting av det FHM rekommenderar försprånget att man ska träff så många olika människor som Pernilla gör. Sen kommer hon och gnäller om att hon är stå trött på pandemin. Vad har hon att gnälla för? Som lever på som vanligt.
    Pernilla du borde praktisera en dag (eller bara en timme) på valfri IVA-avdelning. Men inte ens då skulle du väl fatta….
    Och nej, antikroppar och vaccination (vilket du väl inte har något av?) är inget klartecken för att leva precis som vanligt ännu, det vet varje normalbegåvad människa.

  • Anna K skriver:

    Hur tänker ni? Personalen på landets sjukhus bönar och ber oss ALLA att följa restriktionerna för att pandemin inte är över. Och vad gör då diverse influenser och kändisar…. Bilderna talar för sig själva. Självklart ger det signalen att kan dom så kan vi, det verkar ju inte vara så farligt att festa och umgås utan att hålla avstånd. Sjukhuspersonalen överdriver nog, eller så missförstod jag dem. För kan de här coola tjejerna festa och umgås så är det ju helt okej. NOOOT!!!!!!! Inte än.

  • Charlotte skriver:

    Lena PH med glasögon, Sofia Wistam utan haha, men DU Pernilla!!!? Hur söt och liksom blir du aldrig gammal ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Instagram