Allt gott har ett slut men jag tror på evig – heten (8)

Allt gott kommer till ett slut.. men slut är bara början på nått nytt. I 8 år har jag och Pernilla byggt en digital plattform tillsammans och haft så roligt under tiden. Helt sagolika samarbeten och medan detta pågått har vi blivit de bästa av vänner.

Idag har Pernilla flera egna framgångsrika varumärken . Och fler är på väg. Sociala medier är inte längre bloggplattformar utan instagram / TikTok / och Youtube har blivit den naturliga platsen för profiler att arbeta med. Och dessutom plattformar som är lätta att styra över själva. 

Jag är i botten journalist , copywriter och mediastrateg och både jag och Pernilla känner att det nu är dags att låta bloggen vila, SoMe växa organiskt med stöd av alla hennes fantastiska bolag och låta vår vänskap få ta mer plats.

Jag har en yogakarriär där jag fått så mycket support från henne och alla er andra . Här på bloggen finns allt dokumenterat . Från Syd Afrika, till Bali och sommarturneér. Silent yoga Sverige har vuxit sig starkt och mina retreat är fullbokade.  Jag längtar efter att kunna supporta som vän och lägga mitt fokus på min sajt Namaste By Emilia, Yogan och på mitt drömprojekt Breathe Soulcare – hudvård med aktiva ingredienser och kraftfulla affirmationer. Hudvård (bra produkter)  utifrån in och inifrån ut (Positiva affirmationer) . Jag kommer behöva ert fortsätta support och heja rop, NI är så VIKTIGA för mig!!

Jag får blomstra och utvecklas samtidigt som jag får hjälpa tusentals människor att må bättre. Jag ska inte sticka under stolen att bollandet med två heltidsjobb inom media och min passion till hälsa, yoga och healing ibland gjort att jag inte riktigt levt som jag lärt.

Så nu är det dags för mig att tacka för mig. Här på bloggen och som teknik/ansvarig för min älskade vän.

Vi längtar båda efter långa kvällar fyllda med cava  , riesling och skratt. Helst från hennes egna märken såklart haha

Det har varit de roligaste 8 yrkes åren i mitt liv och det är med stolthet som jag nu lämnar med ett leende på läpparna.

Min vision var alltid att lyfta, stötta och verka för att Sveriges finaste, mest genuina, mest hårt arbetande , då ensamstående kändismamma skulle få en plattform att stå stadigt på. Det gör hon nu. Står stadigt . I sin dröm, i sin kraft. I sin självständighet. Och vår vänskap är för evigt ingraverad i våra hjärtan.

Vi har uppnått våra gemensamma mål och kan nu poppa Champagnen och leva lyckliga i alla våra dagar 💋

Fortsätt gärna följ min resa via instagram och Namaste By Emilia och mitt arkiv finns kvar här med en helt sagolik resa som sträcker sig hela vägen tillbaka till 2010 <3

Tvärkast och bästa veterinären

Inget annat känns viktigt just nu..

Det har varit två jättekonstiga veckor… Från det att jag lanserade Breathe SoulCare som jag jobbat så hårt med vid sidan av mitt vanliga jobb, Så många känslor, faktiskt också chockerande energier som kommit upp till ytan… Mina guider har högljutt pratat med mig men mitt hjärna har inte velat lyssna.

Som om det inte vore nog så har min älskade lilla själavän fernando blivit allt sämre. Som om det inte räckte med att alla stjärnor tycks stå på sniskan – men ändå rätt så blev han allt sämre förra veckan…

Inatt vakade jag vid hans sida medan han kämpade så hårt . Vi sov på golvet och jag matade honom med vatten mellan dörröppningarna där han fick kräkas och må dåligt… Så hjärtskärande… Imorse fick jag krachlanda hos VÄRLDENS bästa veterinär Christina Bonnier – erfaren som få, handlingskraftig och HELT UNDERBAR med Fernando!

Min pappa är ju doktor av den ”gamla skolan” där man kollar allmäntillstånd, har kunskap som inte finns i en bok och jobbet alltid går först – Christina är samma sort. Djuren går först. Kunskapen hon besitter tar decennier att lära upp. Och jag är så tacksam för henne…

Iklädd vasaloppskläder ( hon var på väg till Mora ) tog hon emot oss under de tidiga morgontimmarna.

Hon fyllde upp honom med en så kallad ”första hjälpen” dos, antibiotika och nu vilar han här i mitt knä… Hon är verkligen speciell, och så bra.

Jag vet att han börjar bli gammal – men inte nu, jag behöver honom. Mitt ego behöver honom. Han är en liten kämpe och hans högre jag säger att han ska stanna ett tag till. Så jag tackar ödmjukast och försöker landa i alla övriga känslor som kommer.

Nu ska jag vila… Det är så mycket som händer i mitt liv just nu… på alla plan… och jag förstår knappt hälften även om jag vet att det finns en plan för allt.

Jag ska sitta i meditation hela helgen. Ensam. Reflektera och fundera. Vara. Allt jag kom hit för att vara.

Bloggen har funnit med sedan 2016. Pennan och orden har alltid varit min ”go to” – så även nu, i dessa utmanande, nya tider… Allt blir som det ska .

Namaste

Instagram