En månad…

Var till slut tvungen att köpa ny mobil. Det gick inte längre…gillar inte att köpa nytt om jag inte ”måste” men med det så kunde jag inte heller uppdatera wordpressappen…. ghhaaaa…..

 

På datorn har jag varit tvungen att FETFOKUSERA på ”arbete” och inte blogg ( dvs allt kring Pernilla, avtal, planering, annonser, samarbeten, sajten (massa bakomliggande fix å trix  osv osv osv ) Så bloggen har legat fryst.

 

Elaka tungor har viskat att jag slutat ( Det jobbigaste med att vara ”som jag”  är att du KAN koppla/samla upp och höra (inte allt) vad andra säger/vibrerar. Det är brutalt och jag låter bli. Men om det kommer för nära, om du är ihoptvinnad eller indirekt har en person som lägger mycket ”fokus” på den typ av energier så går det igenom bruset och du hör varken du vill eller inte .

 

Men det e okej. jag har inte slutat. Jag kommer inte sluta… jag har bloggat sedan 2010 – 11 år… Jag har haft annat fokus, och det behöver man ibland. Jag jobbar ju med så många roliga saker just nu :) Dagtid alltid med PW (förutom nått företagsgigg eller klass här och där. Tidiga morgnar , helger och kvällar 110% fokus på mina andra drömmar. Breathe SoulCare som kommer lanseras 22.2.22  är nog min största dröm sedan jag startade mammasajt eller sedan jag blev MAMMA. Tre år av hårt slit och två år av konstant balansgång. Men det kommer bli fantastiskt!!

BreatheSoulcare-Newsletter

 

Därtill är det mycket kring yogan generellt. Företagsbokningarna börjar komma in och det är så kul att träffa folk igen!!!!

IMG_2926

 

Många hissar och mycket släpande !

IMG_2951

 

Tidiga morgnar och vackra soluppgångar

 

IMG_2904

Sen lite mer släp och lagergarage haha…

 

men ochså ljuvliga stunder fyllda med LJUS ( i dubbel bemärkelse )

IMG_2003

 

Det är ljuvligt, det är magiskt, det är läskigt och det är roligt. Också SKITLÄSKIGT och jätte nödvändigt.

 

Att utvecklas. Att våga. Att expander och att växa. Yngla av sig, flyga för vinden och brista. Förmultna och bli pånyttfödd. LIVET.

 

Namaste

2 reaktioner på “En månad…”

  • Emilia Löf Karlsson skriver:

    Tack det var väldigt fint sagt <3

  • Jill Zelezny skriver:

    Du är toppenbra Emilia. Uppskattar verkligen din blogg och dina tänkvärda ord och tankar om livet och nuet, du är naturlig och känns som en fantastisk människa.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram