Tvärkast och bästa veterinären

Inget annat känns viktigt just nu..

Det har varit två jättekonstiga veckor… Från det att jag lanserade Breathe SoulCare som jag jobbat så hårt med vid sidan av mitt vanliga jobb, Så många känslor, faktiskt också chockerande energier som kommit upp till ytan… Mina guider har högljutt pratat med mig men mitt hjärna har inte velat lyssna.

Som om det inte vore nog så har min älskade lilla själavän fernando blivit allt sämre. Som om det inte räckte med att alla stjärnor tycks stå på sniskan – men ändå rätt så blev han allt sämre förra veckan…

Inatt vakade jag vid hans sida medan han kämpade så hårt . Vi sov på golvet och jag matade honom med vatten mellan dörröppningarna där han fick kräkas och må dåligt… Så hjärtskärande… Imorse fick jag krachlanda hos VÄRLDENS bästa veterinär Christina Bonnier – erfaren som få, handlingskraftig och HELT UNDERBAR med Fernando!

Min pappa är ju doktor av den ”gamla skolan” där man kollar allmäntillstånd, har kunskap som inte finns i en bok och jobbet alltid går först – Christina är samma sort. Djuren går först. Kunskapen hon besitter tar decennier att lära upp. Och jag är så tacksam för henne…

Iklädd vasaloppskläder ( hon var på väg till Mora ) tog hon emot oss under de tidiga morgontimmarna.

Hon fyllde upp honom med en så kallad ”första hjälpen” dos, antibiotika och nu vilar han här i mitt knä… Hon är verkligen speciell, och så bra.

Jag vet att han börjar bli gammal – men inte nu, jag behöver honom. Mitt ego behöver honom. Han är en liten kämpe och hans högre jag säger att han ska stanna ett tag till. Så jag tackar ödmjukast och försöker landa i alla övriga känslor som kommer.

Nu ska jag vila… Det är så mycket som händer i mitt liv just nu… på alla plan… och jag förstår knappt hälften även om jag vet att det finns en plan för allt.

Jag ska sitta i meditation hela helgen. Ensam. Reflektera och fundera. Vara. Allt jag kom hit för att vara.

Bloggen har funnit med sedan 2016. Pennan och orden har alltid varit min ”go to” – så även nu, i dessa utmanande, nya tider… Allt blir som det ska .

Namaste

3 reaktioner på “Tvärkast och bästa veterinären”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram