Höstlov

Hade hoppats på att få andas ut några dagar, men tydligen vill universum nått annat.

Jag är inte mycket för hockus pockus men till och med en vetenskapsintresserad som jag förstår att vi alla påverkas av fullmåne och universums dragningskrafter. Vi sitter ju ändå kvar på jorden av en anledning hahaha.

Astrologi är stjärntydningsläran med flertusenåriga rötter, som syftar till att finna samband mellan placeringar och händelser mellan solsystemetshimlakroppar, och karaktärer och händelser i människors liv.

Och ja dessa rörelser garaget mig käftsmäll och tankeställningar hela veckan. Det har nästan varit så jag har fått hålla i mig hahaha;) HUA!!! Och mer ska komma- så jag får andas in och bring it on!!

Så, stjärnorna rör till det just nu på alla plan men igår tog iallafall jag och Pernilla tåget ner till Göteborg med våra småprinsar…

OCH SOM JAG LÄNGTAT!!!!!

Pernilla jobbar ju jämt just nu, vi har olika dygnsrytm och man saknar sin kompis när hon flänger runt Sverige. Alltså JÄTTEMYCKET.

Så jag har verkligen längtat efter några mysiga dagar ihop med våra piff och puff.

I flera år har jag också drömt om att få bo på Hotel Piguelle, men det har alltid varit fullt när vi varit här nere tidigare…

Nu äntligen fick vi checka in och det ÄR EN DRÖM!!!!

Vi bor i ett litet hundrum, Fernando är ju med och det är såååå fint!!!!!

Idag väntar Liseberg och mys! Det regnar och är ruskigt utanför fönstret. Gjort lite morgonyoga för att stilla sinnet och meditation. Nu lite jobb i sängen innan frukost….

Ett riktigt höstlov helt enkelt;)

Namaste

2 reaktioner på “Höstlov”

  • Sandra skriver:

    Mysigt med höstlov på Liseberg 😊
    Ja universum vill ibland nåt annar än vad man tänkt. Så påverkad man kan bli av fullmåne och tidsomställning. Förra helgen var jag helt knockad, det blev en del meditationer då för att hitta nån slags balans och lugn i kropp och själ.
    Ta hand om dig fina Emilia
    Stor kram Sandra 💕

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram